Screenshot

Er is een volksopstand van de arbeidersklasse tegen de elites en hun waarden aan de gang, en die gaat de hele wereld over. Er is een groeiend verzet van de middenklasse en de lagere klassen tegen wat Rob Henderson de “luxe geloofsovertuigingen” van de elites heeft genoemd, nu de gewone mensen beseffen welke schade zij en hun gemeenschappen daarvan ondervinden, schrijft Newsweek.com.

Er waren al vroege tekenen in februari, toen de Canadian Trucker Convoy vrachtwagenchauffeurs uit de arbeidersklasse opzette tegen een “laptopklasse” die een steeds restrictiever COVID-19 beleid eiste. U zag het ook in de overwinning van de gouverneur van Virginia, Glenn Youngkin, die zich inzette voor de rechten van de ouders in het onderwijs en die zowel in de voorsteden als op het platteland won. U ziet het aan de groeiende steun van Latijns-Amerikaanse kiezers voor een Republikeinse Partij, die zich steeds meer identificeert als anti-woke, en pro-arbeidersklasse. En nu zien we de nieuwste iteratie in Nederland in de vorm van een boerenprotest tegen nieuwe milieuregelingen die hen te gronde zullen richten.

Meer dan 30.000 Nederlandse boeren zijn in opstand gekomen uit protest tegen de regering naar aanleiding van nieuwe stikstoflimieten die van de boeren verlangen dat zij hun stikstofuitstoot in de komende acht jaar radicaal beperken met wel 70 procent. De boeren zouden minder kunstmest moeten gebruiken en zelfs hun veestapel moeten inkrimpen. Terwijl grote landbouwbedrijven de middelen hebben om hypothetisch aan deze doelstellingen te voldoen en kunnen overschakelen op meststoffen die geen stikstof bevatten, is dat onmogelijk voor kleinere, vaak familiebedrijven. De nieuwe milieuvoorschriften zijn zo extreem dat zij velen tot sluiting zouden dwingen, ook mensen van wie de familie al drie of vier generaties lang landbouw bedrijft. Uit protest hebben de boeren straten geblokkeerd en geweigerd hun producten aan de supermarktketens te leveren. Dat heeft geleid tot ernstige tekorten aan eieren en melk, naast andere voedingsmiddelen.

  Censuurvrije social media Vriendenplek.nl

Maar de gevolgen zullen wereldwijd zijn. Nederland is na de Verenigde Staten de grootste landbouwexporteur ter wereld, waardoor het land van nauwelijks 17 miljoen inwoners een voedselsupermacht is. Gezien de wereldwijde voedseltekorten en de stijgende prijzen, is de rol van de Nederlandse boeren in de wereldwijde voedselketen nog nooit zo belangrijk geweest. Maar als u dacht dat de Nederlandse regering daar rekening mee zou houden en ervoor zou zorgen dat de mensen eten op tafel kunnen zetten, dan hebt u het mis; toen de Nederlandse regering voor de keus werd gesteld tussen voedselzekerheid en optreden tegen “klimaatverandering”, heeft zij besloten voor het laatste te gaan.

Wat vooral frustrerend is, is dat de regering zich er ten volle van bewust is dat wat zij de boeren vraagt te doen, velen van hen uit hun bestaan zal verdrijven. In feite was de regering oorspronkelijk van plan om langzamer te werk te gaan – totdat een rechtszaak die in 2019 door milieugroepen was aangespannen, een versnelling van het tijdschema afdwong.

De reactie van de leden van de landbouwsector is sinds 2019 massaal en aanhoudend geweest, maar door het uitbreken van de COVID-19 pandemie kon de regering van premier Mark Rutte de protesten in 2020 en 2021 verbieden. Met de dit jaar weer opgelaaide demonstraties zijn de autoriteiten ook overgegaan op een agressievere aanpak. Er zijn arrestaties verricht en er zijn zelfs pistoolschoten door de politie afgevuurd op boeren, waarbij een 16-jarige demonstrant bijna om het leven kwam.

Toch ligt de sympathie van de Nederlanders niet bij hun regering; zij staan volledig achter hun boeren. Volgens de huidige opiniepeilingen zou de BoerBurgerBeweging partij, die pas drie jaar geleden is opgericht als reactie op de nieuwe verordeningen, maar liefst 11 zetels in het Parlement krijgen als er vandaag verkiezingen zouden worden gehouden (momenteel heeft zij slechts één zetel). Bovendien heeft de Nederlandse Vissersbond zich openlijk bij de protesten aangesloten, door havens te blokkeren met vissersploegen die borden droegen met de tekst “Eendracht maakt Kracht”.

  Vanwege de identiteitscrisis van transpersonen: In Finland worden nu tampons voor "mannen" verkocht

Maar terwijl het Nederlandse volk aan de kant van de boeren staat, gedragen hun elites zich net zo als in Canada en de V.S., en niet alleen die in de regering. De media weigeren zelfs maar verslag uit te brengen van de protesten, en wanneer zij dat wel doen, schilderen zij de boeren af als extremisten.

Vanwaar dit gebrek aan belangstelling? Uit elke betrouwbare opiniepeiling onder Europese redacties van Duitsland tot Nederland blijkt dat klimaatverandering een veel belangrijker onderwerp is voor journalisten dan voor gewone mensen. Het is niet zo dat de doorsnee burger niets om klimaatverandering geeft, maar hij heeft het gezonde verstand om te weten dat het vernietigen van zijn boerderijen zodat de uitstootdoelstellingen van de regering in 2030 in plaats van 2035 gehaald kunnen worden, het klimaat van de planeet niet zal veranderen.

Nederland neemt immers slechts 0,46 procent van de CO2-uitstoot in de wereld voor zijn rekening, en hoewel een verdere vermindering misschien wenselijk is, zal die niet doorslaggevend zijn voor de bestrijding van de klimaatverandering in de komende acht jaar. Het zal de elite van het land misschien een goed gevoel over zichzelf geven, maar het zal er ook toe leiden dat grote delen van de bevolking hun levensstandaard zullen zien dalen en hun economisch bestaan om ideologische redenen door de staat zullen worden bestreden.

Er heerst momenteel een malaise in het Westen, waar ideologische doelen worden nagestreefd ten koste van de lagere midden- en arbeidersklasse. Of het nu gaat om vrachtwagenchauffeurs in Canada, boeren in Nederland, olie- en gasbedrijven in de Verenigde Staten, ideologie, en niet wetenschap of harde bewijzen, domineert de agenda, en bevredigt de elites terwijl de arbeidersklasse wordt verpauperd.

  Verwerping van het globalisme: Hongarije en Italië nemen wetten aan om burgers te beschermen tegen het gebruik van insecten in voedsel

Uiteindelijk bestaat het gevaar dat het klimaatbeleid met Europa zal doen wat het marxisme met Latijns-Amerika heeft gedaan. Een continent met alle voorwaarden voor een wijdverbreide welvaart en een gezond milieu zal verarmen en zichzelf ruïneren om ideologische redenen.

Uiteindelijk zullen zowel de mensen als het klimaat slechter af zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse boeren brengen tank naar mestprotest; agenten schieten op tractor – VIDEO’S UPDATE!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Daarom wordt er selectief in de media gemeld wat er in Nederland gebeurt”
Volgend artikelVirusmanie deel I: Het bedrog van Louis Pasteur en de volledig CORRUPTE geschiedenis van de virologie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Nederland neemt slechts 0,46% van de wereldwijde van de co2 uitstoot voor zijn rekening…. besef wel dat Nederland 0.000081% van het wereldoppervlak is. Dat betekent dus dat als elk land als Nederland zou zijn er flink wat meer co2 uitstoot zou zijn… maar hé, jullie misbruiken alle cijfers toch al.

  • CO2 vertegenwoordigt 0.038% van de atmosfeer. CO2 is NOODZAKELIJK om om het even welk plantje te doen groeien! Fotosynthese heet het proces. Biologie lager onderwijs. Ga je angstporno en klimaatleugens maar op een ander vertellen!

  • Ehm nee… ik wijs jullie er alleen op dat jullie met cijfers spelen, bewust dingen weglaten… Dat je dat niet kunt hebben. Ik gebruik geen fictieve cijfers.

    • Druif, ik reageer op het punt dat in DIT ARTIKEL ze bewust het woord SLECHTS gebruiken bij 0,46% van de wereldwijde co2 uitstoot.

     Wat snap je hier niet aan, of je gebruikersnaam moet de maat van je grijze massa voorstellen

     • @Zucht, ”

      Quote Zucht, juli 11, 2022 at 09:40, @Druif, “ik reageer op het punt dat in DIT ARTIKEL ze bewust het woord SLECHTS gebruiken bij 0,46% van de wereldwijde co2 uitstoot.

      Wat snap je hier niet aan, of je gebruikersnaam moet de maat van je grijze massa voorstellen.”

      Dit artikel is oorspronkelijk geschreven door Ralph Schoellhammer , assistant professor in economics and political science at Webster University, Vienna.

      Als je enige bezwaren hebt over dit opiniestuk van Newsweek dan zou de oorspronkelijke auteur hierop aanspreken, in dit geval Ralph Schoellhammer.

      Eerst even goed lezen alvorens Frontnieuws te beschuldigen van het manipuleren van cijfers.

      • Correctie:

       “dan zou de oorspronkelijke auteur hierop aanspreken” moet zijn “dan zou je de oorspronkelijke auteur hierop moeten aanspreken”

       Heb ik je nu weer getriggerd? Beste Zucht? 🤣

   • @Zucht,

    En waar haal jij precies die cijfers vandaan? Tot nu toe heb ik geen enkele onderbouwing gezien!

    En stop met valse beschuldigen over hoe Frontnieuws sjoemelt met cijfers, dat doet Frontnieuws niet. Frontnieuws plaatst over het algemeen vertaalde (stukken) berichten afkomstig van andere auteurs van verschillende nieuws outlets, als je een probleem hebt met een bepaalde berichtgeving, spreek dan de desbetreffende verantwoordelijke auteur aan i.p.v. Frontnieuws te beschuldigen van het manipuleren van cijfers!

    Dit zeker ook gemist: https://www.edenoord.nl/hier-wordt-je-stil-van

    • Ze vertalen slecht. Maar ze gebruiken ook eigen woorden… het is niet het manipuleren van cijfers, je hebt het echt niet door hè.. Dit zegt alweer genoeg.
     Waar het RIVM zijn cijfers vandaan heeft.. onderzoek, maarja wetenschap is nep. Swg

     • @Zucht,

      Quote Zucht, juli 11, 2022 at 10:26,”het is niet het manipuleren van cijfers”

      Quote Zucht, juli 11, 2022 at 09:36,”Ehm nee… ik wijs jullie er alleen op dat jullie met cijfers spelen, bewust dingen weglaten”

      Conclusie, manipuleren van cijfers en nogmaals, Frontnieuws sjoemelt niet met cijfers.

      Quote Zucht, juli 11, 2022 at 10:26, “Waar het RIVM zijn cijfers vandaan heeft.. onderzoek, maarja wetenschap is nep.”

      1: Nog steeds zie ik geen onderbouwing op wat jij hier verkondigt, en dan heb ik het duidelijk niet over het RIVM, maar wat JIJ hier verkondigt. (even goed lezen)

      2: Je hebt het over dat Frontnieuws cijfers misbruikt, met cijfers spelen, weglaten. Ik doelde erop dat RIVM juist diegene is die cijfers manipuleert (want dat is namelijk hetzelfde) om de massa te overtuigen van een nonexistent probleem. Bovendien claim je nu dat wetenschap nep is, dus daarmee zeg jij eigenlijk dat alles wat jij hier pretendeert ook nep is. Jij gebruikt diezelfde wetenschap toch neem ik aan?

      Ik concludeer dat de grijze massa in dit geval bij jou nog kleiner moet zijn dan een druif, gezien je conclusies en tegenstrijdige antwoorden die je hier nu ten toon spreidt. Verder beschuldig jij mensen ervan niet te kunnen lezen, de pot verwijt de ketel in dit geval.

      En maar mensen beschuldigen dat ze HET PUNT missen.

      Quote Zucht: Zucht juli 11, 2022 at 07:50, “Weer 1 die totaal het punt mist.”

      Zo te zien heb je daar zelf ook een handje van.

      We wachten hier met met z’n allen nog steeds op die wetenschappelijke onderbouwing (die jij als nep bestempeld).

      Sja, als je alle wetenschap als nep bestempeld dan zijn jou argumenten bij voorbaat al nep…

       • Ik ben niet getriggered, alleen in jouw druivenbrein. Maar mijn cijfers? Over welke heb je het? Dat Nederland 0,000081% van het oppervlak van de wereld is.. Daar is geen onderbouwing voor nodig. Dat is het oppervlak van Nederland delen door het totale oppervlak van de wereld. Basiswiskunde.
        Dappere poging strijder

        • Quote: Zucht, juli 11, 2022 at 14:05 , “mijn cijfers? Over welke heb je het? Dat Nederland 0,000081% van het oppervlak van de wereld is..”

         Nu geen details weglaten he’

         Ik heb het over dit:

         Quote: Zucht, juli 11, 2022 at 06:22, “Nederland neemt slechts 0,46% van de wereldwijde van de co2 uitstoot voor zijn rekening…. besef wel dat Nederland 0.000081% van het wereldoppervlak is.”

         De 0,46%, dus daar is geen onderbouwing voor nodig? Hmmm, dit is inderdaad een zinloze discussie. Jij verkondigt een hoop poeha maar onderbouwen ho’ maar. Geen enkele poging ondernemen om dit te onderbouwen, maar wel belangrijke details weglaten en dan een ander betichten van een dappere poging. Een dappere poging tot wat eigenlijk, om jouw incompetentie aan te tonen? Dat hoef ik niet eens te doen, dat heb je zelf al ruimschoots bewezen.

      • Daarnaast is het triest om frontnieuws te bestempelen als enkel vertaalwebsite. Een beetje redactiewerk is niet zo moeilijk. Voor sommigen blijkbaar wel. En waar heb ik wetenschappelijk cijfers gebruikt… je mist het totaal. En dan zeggen dat het omgedraaid is ook zo standaard wappie

       • @Zucht,

        Betichten is iets wat jezelf nogal makkelijk afgaat. In dit geval is “betichten”niet het juiste woord in deze, die suggestie is dan ook alleen de jouwe en je probeert hiermee wederom een valse beschuldiging op te wekken door middel van een suggestieve woordspeling.

        Je wetenschappelijke cijfers is in dit geval de de 0,46% waar je continu mee smijt, of heb je dit tussen neus en lippen door zelf even vlug berekend.

        Hey, succes ermee he’

        • “Je wetenschappelijke cijfers is in dit geval de de 0,46% waar je continu mee smijt”

         Moet zijn:

         “Je wetenschappelijke cijfers is in dit geval de 0,46% waar je continue mee smijt”

         Heb ik je nu weer getriggerd? Beste Zucht? 🤣

    • Dit bedoel ik met juiste cijfers verkeerde conclusies trekken.
     Je zegt hiermee eigenlijk dat er een paar mega agrarische bedrijven de dienst uit maken…

  • Elk land is niet zoals Nederland en zal dat ook niet worden, dus ga uit van de werkelijkheid en niet vanuit fictie.
   En co2 is geen broeikas waarin de aarde is. Er is een open atmosfeer.
   78.08% stikstof, 0,04% co2, 20.95% zuurstof en tot 7% waterdamp.
   Dat hele co2 opwarmingsverhaal is voor de kleine konijntjesmensen die in kinderverhaaltjes geloven.

  • Waar een fictief standpunt? Feiten:
   Nederland heeft een oppervlak van 0,000081% van al het land. Jullie gebruiken bewust de verwoording dat we als land slechts 0.46% van de wereldwijde co2 uitstoot veroorzaken. Dus kom met wat beters. Hoewel het jouw schapen toch niet uitmaakt wat je zegt. Die geloven alles

   • Dat is geen stropopredenering. Lees eens goed wat dat is. Ik zeg nergens dat elk land als Nederland is, dit is een voorbeeld waarom het gebruik van “Nederland is verantwoordelijk voor SLECHTS 0,46% van de totale stikstofuitsoot” een onzin zin is. Jij verandert de discussie. Het gaat niet om de stikstofuitstoot, maar om de terminologie van de cijfers. Je zit dus mis op meerdere niveau’s.

  • Ik verzin geen fictief standpunt. Dit is een voorbeeld om te laten zien dat het woord SLECHTS bewust verkeerd wordt gekozen. En het is ook de waarheid, als elk land dezelfde uitstoot heeft als Nederland per oppervlak zou de co2 uitstoot groter zijn. Dat dit niet zo is betekent niet dat het een stropopredenering is.

  • Dat men eerst eens het verband aantoont tussen de antropogene co2 en de stijging van de temperatuur. Dat men dan eens vertelt vanwaar die cijfertjes en percentages komen. Dat men daarna eens uitlegt voor welke temperatuurstijging CO2 verantwoordelijk is en hoe dan de gemiddelde temperatuur op onze aarde wordt gerealiseerd. Het CO2 verhaal, de zure regen, de stikstoframp, de opwarming, de afkoeling, de zeespiegel, het ijsoppervlak, Covid, … Man toch, wat heb ik al rampen overleefd.

    • Je punt ..Nederland is vol.
     Ik heb niet gecontrolleerd waar ergens staat dat Nld voor bijna .5% verantwoordelijk is voor de wereldwijde CO2 productie.
     Dat een dicht bevolkt land, dat daarnaast allerlei milieuwetten hanteert op basis van inkomsten (denk aan zware stookolie), daar een relatief aandeel in heeft is aannemelijk.

     Ook de gevoerde broeikasgas discussie dient als foute motivatie ter aansporing van valse veranderingen.

     Koolstofdioxideproductie blijft een middel in de misleiding. Nog geen 0,04% van de atmosfeer bestaat uit CO2. De verhouding tot die productie door mens en natuur is ongeveer 4/96.
     Nu kun je wereldwijd sleutelen wat je wilt aan die 0,00152% van de atmosfeer. Of voor het aandeel vanuit Nederland. (Ga lekker voor onteigening en depopulatie!?) Het is niet dat er geen menselijke invloed is via verbranding van fossile brandstoffen e.d. maar, misschien ligt het probleem eerder elders.

     Idem voor stikstof en mest discussies.

     Ik heb ergens al begrepen dat er boeren zijn die hun bedrijfsmodel om willen gooien. Van veehouderij naar agrarisch. Mag niet, kan niet, geen compensatie regeling toepassen voor een stikstof vermindering anders dan (r)overheid beoogd.
     Het moet en zal; het volle land verder blijven volstouwen met ‘wereldburgers’ en wat daar bij komt kijken aan kosten en gevolgen voor het milieu/energie en (soc.) samenhang.

     Omvolking is een ding trouwens.
     Wanneer je op allerlei manieren aanmoedigt en zorgt dat een inheemse bevolking mindert of stopt in de voortplanting, de netto afname voor die bevolkingsgroep bevordert (krimp).
     En aan de andere kant doet voorkomen alsof de krimp moet worden gecompenseerd met een sterke (geforceerde) toename, van uitheemse arbeidskrachten, of uit liefdadigheid met vluchtelingen, onderwijl die verschillende bevolkingsgroepen -niet de authentieke inheemse groep(en)- aanmoedigen en faciliteren zich ook voort te planten (groei), met compleet andere maatstaven dan voor de krimpende groep. Okay?
     Toch, krimp versus groei – omkatten (zelfs als het niet expres en niet zo snel gebeurd).

     Nou. Aub einde megastallen (https://www.wakkerdier.nl/persberichten/megagroei-aantal-megastallen/).
     Eerst onder valse voorwendselen pappen en nathouden/innoveren/schaal vergroting bevorderen, dan snoeien – bbb.
     Liever rendabel en diervriendelijk boeren, dus de keten opgooien en eerlijke prijzen voor de afnemers (eerlijk!? dat systeem van prijzen en schulden dus ook op de schop).
     Nederland onder zelfde soort argumenten verder gelijkschalen naar bijv. Duitsland of Frankrijk, dus behalve vee ook volk eruit, en grenzen toe, ook einde ongelijke bevordering en kansen voor nageslacht.
     Gezonde veestapel en bevolking, goed voor de natuur en samenhang, minder (r)overheid.

     Goed punt.

     Zucht.

    • @Zucht.
     Beste Zucht, ik laat er ook eentje.
     Ik heb je reactie en de rest van de keten gelezen en vind best dat je een goed punt maakt over goochelen met cijfers en dat dit verwarring kan geven. Je komt met een voorbeeld Je trekt het in de “jullie en zij” sfeer waarop Front nieuws antwoord dat ze alleen het stuk geplaatst hebben en je de originele auteur erop moet aanspreken en niet de site die het artikel plaatst. Hoe kan je weten wat de werkelijke feiten zijn als je geen expert bent en wat is een expert? Waar ik naar kijk om te zien of er politie of een mogelijke verborgen agenda’s achter zit, is kijken of de besluiten over de hele linie gehandhaafd worden. Ik neem even CO2 als voorbeeld niet te verwarren met stikstof. Toen Al Gore over Global warming begon heeft men niet besloten om de frisdranken bier en Champagne te gaan verbieden om de uitstoot te verminderen. De CO2 in frisdrank komt niet door gisting maar wordt erin gepompt. Tevens praat men over wereldwijde voedseltekorten maar erkent niet dat voor iedere liter bier graan nodig is waar je brood van kan bakken. Uit dit soort vergelijken trek ik de conclusie dat het schijnbaar niet zo’n groot probleem is als hoe het verkocht wordt en er tenminste door een gekleurde bril of tunnelvisie gekeken wordt. Tevens zit ik zelf in mijn maag met artikelen die ik vind over het wel of niet bestaan van virussen als ze niet bestaan waarom zitten er dan in de oppositie virologen die er net zo makkelijk over praten. Dit maakt bij mij intern enige verwarring omdat ik niet al wetend of expert op dit gebied ben. Waar ik dan weer naar kijk is wat verteld men en wat doet men “walk the talk” . Ik denk dat de val van Boris Johnson met “party gate” de Franse kabinetsleden die zaten te feesten zonder maskers en onze ministers die in opspraak raakte omdat ze hun eigen maatregelen aan de laars lapte voor mij de meest duidelijke indicatoren zijn dat ze iets verkopen waarin ze zelf niet geloven of zelfs weten dat het niet zo is. Dan hoef je niet druk te maken over getallen en theorieën hoe men tot de eindresultaten gekomen is. Laten we niet in het bos van getallen, theorieën en computer modellen verdwalen want dan zit je in een moerasgebied en kan de bodem onder je voeten wegvallen en zit je er tot je nek in vast. Voor de rest volg je hart en oordeel niet dan komt voor jouw alles op zijn pootjes terecht naar gelang welk karma je hebt opgebouwd in het verleden. Alles wat je scheef trekt zal je ooit weer in balans moeten brengen. Wens je inzicht en wijsheid in handelen. Hoop je hiermee van dienst te zijn geweest.

 2. Dag Frontnieuws, dank voor dit stuk. God, ik denk dat we allen eerst het probleem Geoengineering – Bill Gates heel goed zouden moeten onderzoeken alvorens over ‘klimaatverandering’ te spreken. Dit ook doet de boeren de das om.

 3. Marcus je mist het punt. Ik zeg helemaal niks over dat er helemaal geen co2 in de atmosfeer moet zijn. Het gaat erom dat jullie zo mooi met cijfers goochelen.
  Als voorbeeld: er liggen 2x zoveel gevaccineerden in het ziekenhuis als niet gevaccineerden. Dan zeggen ze er niet bij dat de groep gevaccineerden 3x zo hoog is.
  Vb2: als iets van 1 op de 1000 naar 14 op de 1000 gaat, gebruiken ze een stijging van 1400%.

  Dit is bewust om idioten te misleiden. Daar doel ik op, dat jij de hele discussie verandert zegt alweer genoeg

 4. Al deze “opstanden” werken het plan in de hand:
  1. De oude wereld moet vernietigd worden.
  2. De bevolking moet uitgedund worden.
  3. Regeringen moeten vallen. Leiders moeten persoonlijk worden aangevallen.
  En dan?
  Ordo ab chao…

  • die o0rde door chaos word bepaald door wie er blijft staan… niet door wie ergers in een atoombunker met voedsel tot het dak gestapeld een natte droom beleefd.

   Wie op straat de baas is bepaald wie er in die straat mag wonen en wie erdoor mag. En daar stopt alles van verdere overheers theorie.

 5. “Maar de gevolgen zullen wereldwijd zijn. Nederland is na de Verenigde Staten de grootste landbouwexporteur ter wereld, waardoor het land van nauwelijks 17 miljoen inwoners een voedselsupermacht is. Gezien de wereldwijde voedseltekorten en de stijgende prijzen, is de rol van de Nederlandse boeren in de wereldwijde voedselketen nog nooit zo belangrijk geweest. ”

  Deze info is tweezijdig: je kan zeggen dat Nederlandse boeren heel belangrijk zijn, dus dat een klein land zo belangrijk is in de voedsel productie, en je kan ook zeggen dat gezien de aarde heel groot is deze productie ook elders kan plaats vinden. Volg je die stelling koop je landbouwgrond waar het goedkoop is en het klimaat geschikt, bijvoorbeeld in het noorden van de VS, en dan ruim je de Nederlandse boertjes.

  Dus als iemand vraagt waarom al die Miljardairs grond kopen in het noordelijk deel van de VS en tegelijkertijd investeren in het opkopen van woning coöperaties in onder andere Nederland ( Soros )

  Je antwoord staat op en tussen de regels.

  Wat wij als volk kunnen doen op ons lijf en leven te behouden is slechts 1 ding: iedereen weet wat het is.

  Als je een bessenstruik in je tuin hebt waarvan jij de bessen wilt eten moet je een vogelnet erover gooien, en als iemand jou vis uit jou vijver haalt en het is je eten dan moet jij de visser laten stoppen met vissen.

  Als een politieke groep jou recht op leven en dat van je familie opzettelijk aantast is zelfverdediging de enige optie behalve stil sterven.

  14 juli zou een perfecte dag zijn, historisch gezien.

 6. Zucht is een narcist die graag mindfuckt…en jullie gaan er allemaal in mee….🤨
  Geen voeding geven zulke types. Negeren.

   • @Zucht, Quote, “Er wordt nergens inhoudelijk gereageerd op mijn punt.

    Ten eerste komt dat doordat je totaal geen punt hebt. Typjes zoals jij doen het goed bij Groen Links.

    Ten tweede, als er wel inhoudelijk op wordt gereageerd, geef jij niet thuis, op wat kinderlijke beledigingen en geraas na dan.

    Inhoudelijk… 🤣

    *Gaap*

 7. Grappig. Te grappig
  Je punt ..Nederland is vol. Te vol?
  Ik heb niet gecontrolleerd waar ergens staat dat Nld voor bijna .5% verantwoordelijk is voor de wereldwijde CO2 productie.
  Dat een dicht bevolkt land, dat daarnaast allerlei milieuwetten hanteert op basis van inkomsten (denk aan zware stookolie), daar een relatief aandeel in heeft is aannemelijk.

  Ook de gevoerde broeikasgas discussie dient als foute motivatie (betrouwbare data?) ter aansporing van valse veranderingen.

  Koolstofdioxideproductie blijft een middel in de misleiding. Nog geen 0,04% van de atmosfeer bestaat uit CO2. De verhouding tot die productie door mens en natuur is ongeveer 4/96.
  Nu kun je wereldwijd sleutelen wat je wilt aan die 0,00152% van de atmosfeer. Of voor het aandeel vanuit Nederland. (Ga lekker voor onteigening en depopulatie!?) Het is niet dat er geen menselijke invloed is via verbranding van fossile brandstoffen e.d. maar, misschien ligt het probleem eerder elders.

  Idem voor stikstof en mest discussies.

  Ik heb ergens al begrepen dat er boeren zijn die hun bedrijfsmodel om willen gooien. Van veehouderij naar agrarisch. Mag niet, kan niet, geen compensatie regeling toepassen voor een stikstof vermindering anders dan (r)overheid beoogd.
  Het moet en zal; het volle land verder blijven volstouwen met ‘wereldburgers’ en wat daar bij komt kijken aan kosten en gevolgen voor het milieu/energie en (soc.) samenhang.

  Omvolking is een ding trouwens.
  Wanneer je op allerlei manieren aanmoedigt en zorgt dat een inheemse bevolking mindert of stopt in de voortplanting, de netto afname voor die bevolkingsgroep bevordert (krimp).
  En aan de andere kant doet voorkomen alsof de krimp moet worden gecompenseerd met een sterke (geforceerde) toename, van uitheemse arbeidskrachten, of uit liefdadigheid met vluchtelingen, onderwijl die verschillende bevolkingsgroepen -niet de authentieke inheemse groep(en)- aanmoedigen en faciliteren zich ook voort te planten (groei), met compleet andere maatstaven dan voor de krimpende groep. Okay?
  Toch, krimp versus groei – omkatten (zelfs als het niet expres en niet zo snel gebeurd).

  Nou. Aub einde megastallen (https://www.wakkerdier.nl/persberichten/megagroei-aantal-megastallen/).
  Eerst onder valse voorwendselen pappen en nathouden/innoveren/schaal vergroting bevorderen, dan snoeien – bbb.
  Liever rendabel en diervriendelijk boeren, dus de keten opgooien en eerlijke prijzen voor de afnemers (eerlijk!? dat systeem van prijzen en schulden dus ook op de schop).
  Nederland onder zelfde soort argumenten verder gelijkschalen naar bijv. Duitsland of Frankrijk, dus behalve vee ook volk eruit, en grenzen toe, ook einde ongelijke bevordering en kansen voor nageslacht en IC bedden erbij.
  Gezonde veestapel en bevolking, goed voor de natuur en samenhang, minder (r)overheid.

  Goed punt.

  Zucht.

 8. Goed.Dan zal ik het nog een keertje uitleggen. Als veeboeren gras nodig hebben, moet het groeien. Daartoe wordt mest uitgereden. Dat bevat alles, behalve stikstof; dat moet dus apart toegevoegd worden.
  NL boeren hebben de minste oppervlak nodig voor dieren. Gemiddeld 3,3 koeien per hectare.
  Note: Texas: 7 hectares per koe.

  Dat gras is nodig voor melkproducten, maar ook voor vlees.

  Wij zijn exporteur nr 2 in quantiteit, nr.1 in kwaliteit.
  Die export hebben we hard nodig; we hebben gekke koeien aan bewind; die smijten het geld weg door boeren verdiend.
  Halveer dat; dan zijn we failliet.
  ===========================================================
  Dan: die millieu fanaten met ‘reusable”energie–wat niet bestaat–en groene energie–wat alleen atoom energie is- zien kennelijk niet, dat de duitse toelaatbaarheids normen 100 maal hoger liggen dan die in NL…..
  ======================================
  Wat er als motivatie wordt gebruikt is “Klimaat”verandering.

  Er is NIETS wat de mens kan doen, dat ook maar enige invloed heeft op klimaat.
  Standaard: klimaat verandert door activiteit op de zon.
  Uitzonderlijk: inslag van grote meteoriet; of grote vulkaan uitbarsting.

  Paar data: alle auto’s en vrachtauto’s van de hele wereld, vervuilen MINDER dan een enkele oude kolenbrand in China; er zijn er vier.

  Bio ethanol: vernield de motoren van oudere auto’s en kleine benzine motoren. Bevordert de honger in de wereld.
  Een liter bio ethanol=1,5kg mais.
  Aardolie is er nog voor 3–4.000 jaar.
  =============================================================
  Maar die millieu gekkies zitten er ALTIJD naast met ALLES.
  Oude dieselmotoren maken meer fijnstof
  Onzin.
  Fijnstof wordt gemaakt door rem matereaal en banden; NIET door motoren.
  ======================
  Wat slecht is voor NL millieu is:
  –een landverrader als MP;
  –ministers en kamerleden die als slaafse honden die achter die gek van Schwab aan hobbelen.
  –NL volstouwen met moslim “vluchtelingen”en die NIET de verplichting geven om te werken.
  –NL in EU
  –NL in de euro
  –NL in de Nato
  –open grenzen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in