Restaurants en bars die in 2019 met hun activiteiten zijn begonnen en vorig jaar een omzetperiode hebben gehad die 30 procent of meer onder de cijfers voor 2019 lag, komen in aanmerking voor een pakket steunmaatregelen van de overheid.

Het bedrag dat elk bedrijf ontvangt, bestaat uit zeven procent van de omzet in 2020 en is gemaximeerd op 100.000 euro. Bedrijven die in 2020 met hun bedrijf zijn begonnen, krijgen het geld automatisch.

De steun betekent dat de restaurants en bars die hun verliezen hebben beperkt of zijn gegroeid met leveringen en afhaalmaaltijden, geen geld zullen ontvangen.

De steunaanvragen moeten uiterlijk op 31 juli zijn ontvangen en het geld moet uiterlijk op 31 december zijn uitgegeven. Al het hulpgeld dat niet wordt uitgegeven, moet worden terugbetaald. Dit zal worden gecontroleerd aan de hand van facturen. Naar schatting komen tussen de 35.000 en 40.000 werkzaamheden in aanmerking.

Volgens de gegevens van januari was de verkoop met 57,2% gedaald ten opzichte van januari 2020, waarbij het eiland Santorini het zwaarst werd getroffen met een daling van 92,8%.

Nederlandse belastingbetaler financiert vierdaagse werkweek voor werknemers in Spanje

  Dreigend voorbeeld: zo meedogenloos is de gezondheidsdictatuur in Spanje!
Vorig artikelAfwijzing van vaccins door Italiaanse gezondheidswerkers leidt de regering ertoe ze verplicht te stellen
Volgend artikelDegenen die vaccins nemen zijn schokkend onwetend over de criminele fraude achter Big Pharma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ach kom nou toch, zeur niet zo, het was maar 5 miljard voor de Grieken en niet 50 miljard, en zo ja, nou en ‘dat is maar een nulletje verschil, waar praten we over’, aldus de eens woorden van onze grote voorman premier Fluitketel, die niet rekenen kan, wat ook gezien zijn nu met corona strooien met miljarden heel duidelijk bewijst. Joepie een premier die niets van cijfers begrijpt, als dat goed gaat, gaat alles goed en geloof ik dan in de Kerstman, de paashaas en zeker weten in de volgens Akwasi slaven drijvende Sinterklaas.
    (voor alle duidelijkheid, dit is ironie)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in