Terwijl de westerse mainstream media vooral berichten over verschrikkelijke militaire verliezen aan Russische kant – inclusief dagelijkse vernietigingsvideo’s – en zo een dreigende ineenstorting van de Russische invasie suggereren, heeft de leiding van het Russische leger in een Youtube-video haar versie bekendgemaakt.

Op 16 maart zou het Oekraïense leger 19.416 man verloren hebben: 9.258 gewonden, 886 gevangenen, 9.009 gesneuveld. Ook de Oekraïense militaire technologie zou aanzienlijke verliezen hebben geleden: waaronder 889 pantservoertuigen, 412 tanks, 120 raketwerpers voor de middellange en lange afstand, 102 gevechtsvliegtuigen, 171 drones en 80 helikopters, alsmede 480 zwaare artilleriebatterijen (karpathir), schrijft Elmar Forster.

Intussen wordt het steeds duidelijker dat het zich bij de westerse oorlogsverslaggeving om het doorgeven van pro-Oekraïense oorlogs-volhouden-propaganda handelt. Wanneer zelfs de Duitse strategiedeskundige Maximilian Terhalle zegt: “Poetin zal niet ophouden tot hij gestopt is!” Het middel: massale wapenleveranties uit het Westen en een embargo op Russisch gas. Anders zou Poetin zelfs Nato grondgebied kunnen aanvallen. (focus)

Russische generaal: VS produceert onderdelen voor biowapens in Oekraïne

In dit verband heeft het hoofd van de stralings-, chemische en biologische strijdkrachten van Rusland), Igor Kirillov, een document van 6 maart 2015 ingediend. Volgens Kirillov zouden op die manier de kosten van de epidemiologische projecten van de VS in derde landen zoals Afrika en Azië met behulp van de plaatselijke nationale gezondheidsautoriteiten zijn verdoezeld.

Volgens zijn aantijging hadden twee Amerikaanse organisaties (het Defense Threat Reduction Agency – DTRA – en het Amerikaanse bedrijf Black and Veatch) het “U-P8 biolab project” in Oekraïne uitgevoerd om ziekteverwekkers van de Krim-Congolese hemorragische koorts (leprasypirosis en hantavirus) te bestuderen. Oekraïne zou daarvoor voorbestemd zijn, omdat het en Rusland als natuurlijke plaatsen voor deze ziekteverwekkers worden beschouwd, en een eventuele natuurlijke uitbraak van de ziekte dus gecamoufleerd zou kunnen worden.

Oekraïense burgers zeggen "Fascistische neonazistisch Azov-regiment schiet op de burgerbevolking" (Video)

Volgens Kirillov zou het Amerikaanse Pentagon in totaal 32 miljoen dollar hebben overgemaakt aan laboratoria van het Oekraïense Ministerie van Defensie in Kiev, Odessa, Lviv en Harkiev. Onder andere werd de overdrachtsweg van ziekten van vleermuizen naar mensen onderzocht. (karpathir)

Breidt de oorlog zich uit tot aan de Hongaarse grens ?

Reeds op 15 maart klonk er een luchtalarm in Ungvár (Užhorod), op 20 kilometer van de Hongaarse grens. – Ungvár is het centrum van Transkarpato-Hongarije en tevens een belangrijk verkeersknooppunt (met een internationale luchthaven en een spoorlijn die Nyíregyháza, Užhorod en Lviv verbindt). De Slowaakse minister van Defensie Jaroslav Nad’ verwacht een Russische aanval op de stad. Het bombarderen van Ungvár zou in feite zeer verontrustend zijn, gezien de nabijheid van de buitengrens van de EU. (UngarnHeute)

Al meer dan 450.000 Oekraïense vluchtelingen in Hongarije (msn)

Backup:


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

VN: 636 burgers gedood in Oekraïne sinds invasie begonVolg Frontnieuws op Telegram

8 REACTIES

 1. het wijste wat de Oekraine kan doen is overgave.

  natuurlijk willen de nazi’s dat niet; en natuurlijk wil de oorlogzoekende Nato + de gekke pedo in USA en Adofina in DE niet.

  Zij willen conform de eis van WEF en NWO een WO3 starten…
  Alle doden en schades komen op rekening van deze gekken.

 2. ik vraag me af wat er echt van waar is ….
  als je de filmjes overal tegenkomt van het russies leger dan lijken het wel complete idioten die als kanonvoer rondrijden en vliegen als of ze graag dood willen ….
  neem die colone van “60 km” wat ze vertelden dat is een paar drones en ze schieten je hele rij aan gort ???!!

  • De andere kant gebruikt zelfs beelden uit Starwars en andere films alsmede crisisacteurs. Ik zou je een volgende keer eens verdiepen in wat geschiedenis wb een coup die door het westen gepland is. Regimechange door Obama bevolen, waarschijnlijk weer aangestuurd door anderen en een oorlog die al 8 jaar gaande is met gruwelijke oorlogsmisdaden door het sadistische Ukrainse leger in de Oostelijke provincies. Donbass 2015 docu van Anne Laure Bonnet. Nog maar 1/5 van de bevolking. Voornamelijk ouderen en kleine kinderen. De laatste permanent in schuilkelders en zien nooit zonlicht. Overal mijnenvelden, een dode hond als stille getuige. Een docu van Juri Lina over de Bolsjevistische Revolutie geeft ook een beeld wat al heel lang in die regio gaande is. De Holodomor door MSM nooit genoemd, net zo min als Stalin, maar wel op het internet te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here