Rottend vlees. Dat is een belangrijke aanwijzing dat iemand verslaafd is aan xylazine, een drug die het land overspoelt. En Kensington, een buurt in de City of Brotherly Love, diende als ground zero, schrijft Ethan Barton.

“Het is gek om te denken … dat de goede optie is om de ouderwetse heroïne terug te krijgen,” vertelde Frank Rodriguez, een plaatselijke advocaat, aan Fox News. “Dat klinkt zo gek en zo vreemd om te zeggen of te denken.”

Rodriguez, zelf een herstellende heroïneverslaafde, zei dat het in Kensington moeilijk is geworden om H te vinden die niet versneden is met fentanyl of xylazine. Dit laatste, een diergeneeskundig kalmeringsmiddel dat vaak tranq, tranq dope of de zombiedrug wordt genoemd, teisterde Kensington al lang voordat het elders werd ontdekt.

Een tranq dope cocktail – gebruikt om fentanyl te versterken en verkocht voor de helft van de prijs van een traditionele dosis – zorgt ervoor dat gebruikers in een diepe roes vallen, waardoor ze vatbaar zijn voor verkrachting en beroving. Als ze bijkomen, kunnen ze al te maken hebben met ontwenningsverschijnselen en hunkeren naar een nieuwe shot.

De zombiedrug veroorzaakt ook ondraaglijk pijnlijke wonden, waaronder necrose, die amputatie kunnen vereisen als ze niet worden behandeld.

Een xylazine-wond bedekt de rug van de hand van een gebruiker. Als dergelijke wonden onbehandeld blijven, kunnen ze leiden tot amputatie.

“Je ziet letterlijk mensen, weet je, met zweren, met hun huid die van hun lichaam valt,” vertelde Rodriguez aan Fox News. “Je kunt rottend vlees ruiken als je in de zomer in een groep van een paar mensen komt.”

Op de armen en benen kunnen de wonden eruit zien alsof er een stuk vlees is uitgesneden of misschien een minutenlange chemische brandwond. Handen en voeten kunnen bijna onherkenbaar gezwollen zijn.

Duurzaamheidsrage - "Great Reset" in Nederland schrijdt voort

Soms verharden de wonden. Soms etteren en sijpelen ze.

“De tranq dope eet letterlijk je vlees op,” vertelde Brooke Peder, een 38-jarige inwoonster van Kensington die bekend staat als de Hood Grandma aan The New York Times. Haar been is geamputeerd vanwege een door tranq veroorzaakte infectie.

“Het is zelfvernietiging op zijn best,” zei ze.

Een andere verslaafde, Tracey McCann, vertelde de Times dat ze vlooien en maden had gezien die de tranq wonden van gebruikers bedekten.

En omdat xylazine geen opiaat is, zijn de gebruikelijke behandelingen tegen een overdosis niet effectief.

“Je geeft ze Narcan en het maakt niet uit omdat je het verkeerde behandelt,” zei Rodriguez. “Het is nu een heel ander spel.”

Gezondheidsdeskundigen zeggen sowieso een enkele dosis Narcan te proberen, omdat het niet gemakkelijk is om te zeggen welke drug de overdosis veroorzaakt.

De dodelijkste drugsbedreiging

Bijna uit het niets overspoelde de xylazine Kensington, en de stortvloed begon in 2020 toen de COVID-19 pandemie om zich heen greep. Verslaafden hebben gezegd dat ze kunnen injecteren zonder te beseffen dat xylazine, dat fentanyl langer kan laten duren, in hun dosis is gemengd.

“De meeste mensen zeggen me: ‘Ik wou dat ik dope kon vinden zonder xylazine,'” zegt Dr. Joseph D’Orazio, expert in verslavingsgeneeskunde aan het Temple University Hospital tegen de Times.

In 2021 bevatte meer dan 90% van de drugsmonsters in Philadelphia xylazine, volgens gegevens van de stad. En uit een studie van juni bleek dat het in 36 staten en Washington D.C. was geïdentificeerd.

Maar meer recente bevindingen suggereren een meer nijpende situatie.

Officieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten verstopt in uw voedsel
Een Kensington drugsgebruiker zit op een stoep in Philadelphia met een blootliggende wond van xylazine.

De Drug Enforcement Administration kondigde in maart aan dat het agentschap xylazine heeft gevonden in 23% van het fentanylpoeder en in 7% van de fentanylpillen. Er zijn inbeslagnames gedaan in 48 staten.

“Xylazine maakt de dodelijkste drugsbedreiging waar ons land ooit mee te maken heeft gehad, fentanyl, nog dodelijker”, zei DEA Administrator Anne Milgram in een verklaring.

In Kensington heeft xylazine geleid tot een stijging van 313% van het aantal bezoeken aan een nabijgelegen wondzorgkliniek over een periode van drie jaar, aldus de Times.

“Een enorme impact”

Voordat xylazine aansloeg, worstelde de buurt al met de fentanyl-verslaving. Overdosiskits zijn overal in Kensington te vinden.

“Ik weet nog dat de heroïne voor het eerst besmet raakte met fentanyl,” zei hij. “Mensen lieten je weten ‘Yo, wees voorzichtig, hier zit fentanyl in’.”

“Van de 100 verschillende hoeken, waren er misschien 10 hoeken die heroïne hadden die gesneden was met fentanyl,” voegde Rodriguez eraan toe. “Nu kun je in Philadelphia geen zakje heroïne meer vinden zonder fentanyl.”

Hoe gevaarlijk xylazine ook is, de dodelijkheid van fentanyl mag niet worden vergeten.

De synthetische opiaat kan tot 100 keer krachtiger zijn dan heroïne en is een vast onderdeel geworden van de overdosis-epidemie. Ongeveer twee derde van de meer dan 106.000 sterfgevallen door overdoses in 2021 waren het gevolg van synthetische opiaten – voornamelijk fentanyl, volgens het National Institute on Drug Abuse.

“Fentanyl heeft een enorme impact gehad op Kensington,” vertelde Rodriguez aan Fox News. “Het is bijna alsof wanneer je dacht dat het niet erger kon worden, het vijf of tien niveaus hoger is geworden.”

Dr. Coleman: Krankzinnig is nu het nieuwe normaal


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaamVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media publiceert video: Gevaccineerde verpleegster Tiffany Dover zou nog leven!
Volgend artikelLong Covid of Long Masker? MIES (Mask-Induced Exhaustion Syndrome)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

31 REACTIES

  • Dat zeg ik dus
   Creative Zelfvernietiging.

   Maar als je wilt spreken we ff ergens af.
   Ik rot voor niemand op
   “Behalve de gene die deze site runt , want die zit aan de knoppen” op zijn medium.

   Gebakje.

  • De regering brengt dit op de straten ..iedereeen werk de rechter de patiënt die naar de doktor moet ..de politie . Etc…hoe meer doden hoe beter voor het land de nutteloze zoals Biden ze benoemt.

 1. Ik volg dit al een tijdje op you tube en het is verschrikkelijk hoe deze praktisch allemaal jonge mensen daar als zombies rond schuifelen wat liggen wroeten in vuiligheid dat er op straat ligt en dan doelloos minuten lang daar zo blijven staan met hun hoofd naar beneden in hun denkbeeldig paradijs. Wat een ellende dat je daar ziet en dat is dan het “grote amerika”

 2. Is het nou zo moeilijk om te kijken waar die drugs vandaan komen ? En er een bom op te gooien oid. Maar aan die drugs wordt natuurlijk veel geld verdient door rijke hoge figuren, dus het moet blijven doorgaan.

  • De CIA is de grootste drugsbaron van deze planeet.
   De oorlog van Amerika in Afghanistan zou o.a. een einde maken aan de opiumteelt.
   Maar dat is volledig mislukt.
   Hoe zou dat nou toch komen.

   • Een van de redenen waarom George H.W. Bush op 30.11.2018 ter dood is gebracht na een uitspraak van een militair tribunaal was bij betrokkenheid bij drugssmokkel met zijn oliebedrijf Zapata oil als dekmantel.

 3. Dit land is figuurlijk maar ook letterlijk helemaal verrot.

  Wat een teringzooi is het daar. Heel triest. Natuurlijk is niet iedereen van die troep af te houden maar de meesten zijn in die positie gedrukt door de omstandigheden en aanbod van een type drugs dat ronduit walgelijk is. Op zich weer niet iets nieuws voor de VS.

  Via Google Maps nog even extra check gedaan om te kijken of het echt zo’n pleuris zooi daar is. Ja dus. :S

   • Gaat niet overslaan naar Nederland zolang we een enigszins tolerant drugsbeleid hebben en houden.

    Het drugsbeleid in Nederland is al decennia lang vrijwel hetzelfde en dat is te zien aan wat hier wordt gebruikt. De echte bagger onder de drugs zie je amper in Nederland. Hoe het met GHB (troep) is gesteld op dit moment durf ik niet te zeggen maar naar mijn mening was de opkomst van dit spul puur het gevolg door het aan banden leggen van de grondstoffen voor XTC.

 4. En de roverheid kijkt en ziet dat het goed is.
  Mensen, er zal NOOIT een oplossing komen voor iets dat voor de mensen een probleem zou kunnen zijn.
  We leven in een tijd van leugens en bedrog, een tijd van angstporno.
  LEEF 🥰💪🔥👍🥳

 5. De kans dat is heel reëel dat er in de nabije toekomst een burgeroorlog ontstaat in dit door en door verdeelde land in een grote staat van algeheel verval in al zijn geledingen.
  Europa volgt zeer gedwee, mak, tam en slaafs de voetsporen van de VS in deze woelige oorlogstijden en durft geen vuist te maken, zodat de EU straks mogelijks totaal geïsoleerd en alleen komt te staan. Na de brexit zullen er nog EU-landen volgen.

 6. Blanke buurt hé..rot tot op het bot.. het is te laat… isoleren en trachten te genezen door Cold- turkey..want de politie kan daar niks mee..hoe dan ook Amerika valt uiteen…

 7. Zo dit is US nou heb verschilende keren in Afrika gewerkt maar daar is het schoner dan in US ,tjonge alle geld gaat naar Ukri en hun eigen volk en steden laten ze gewoon verrekken ongeloof ten top .
  En dat land noemt zich het beste van de wereld , Laat me lachen of huilen

  • “‘…en hun eigen volk en steden laten ze gewoon verrekken ongeloof ten top.”

   Exact hetzelfde gevoel heb ik hierbij. Walgelijk en mensonterend.

 8. Als je gelezen hebt over de Opiumoorlogen die de Britten China hebben aangedaan, dan bekijk je dit wel door een ander brilletje.

 9. Als USA zijn geld NIET had besteed aan oorlogje spelen, maar aan scholing en ontwikkeling van publiek was het nooit zo ver gekomen; maar allez, wie ben ik?

  Denk dat ik mij identificeer als een ongestelde lesbische vestaalse maagd

 10. Je kind zou er maar tussen lopen….en inderdaad, de USA had zijn miljarden aan wapens beter thuis kunnen besteden…..kwestie van denkwijze en levens filosofie…ofwel, asociaal zijn is vaak te herkennen aan de stropdas en de kapitale horloges rond de grijpklauwen.

  Nee, misschien is een totale instorting wel de redding van de mensheid. Vanuit firma Klaus en Co zal geen oplossing komen die menselijk is, ik zie de voorboden voor concentratiekampen al in de krant staan, eerst de zaken demoniseren waar burgers over oneens zijn en dan de groep burgers koppelen aan de zaken die als beestachtig worden benoemd, en de andere helft klapt in vervoering.

  We zijn op het snelle spoor qua opsplitsen en uitroeien gekomen, het concept is enkel nog even in de breintjes van de schapen aan het rijpen….straks roepen ze op bevel om de door voor anders denkenden…

  toch kut, die democratische besluitvorming.

 11. Het is een en al triest. Het wordt hoogtij dat Amerika die dit laat gebeuren met de zwakkeren in zijn samenleving, van de wereld troon getrapt wordt. Deze situatie zie je niet in China. Amerika is geen geschikt land as wereld leider. Foei en schande.

 12. Krokodil crosses over to U.S. from Russia
  https://www.youtube.com › watch
  11 Oct 2013 — Krokodil, a cheap heroin knockoff drug known for causing scaly, rotting skin, is gaining popularity in the U.S..

  The emergence of krokodil and excessive injuries among …
  https://www.researchgate.net › publication › 237003088…
  … “Krokodil” or “Russian Magic” is the street name of a homemade injectable drug used as a cheap substitute for heroin, which was introduced into Russia, etc etc

  Toch vreemd, zo’n gemilitarizeerd land vol patriotisme dat :
  1 – oorlog wil met rusland en china en tegelijk
  2 – eigen bevolking en economie beschadigd met neoliberalisme, geheime drug operaties, stupide covid aanpak

  Dat kan haast niet goed gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in