De Verenigde Naties (VN) eisen van regeringen wereldwijd een gecoördineerde aanpak van de wereldwijde voedselvoorziening om “klimaatverandering tegen te gaan.”

De oproep werd gedaan door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO), schrijft Frank Bergman.

Het hoofd van de FAO is voormalig ambtenaar van de Chinese Communistische Partij (CCP) Qu Dongyu, die in China viceminister van Landbouw en Plattelandszaken was.

De ongekozen VN eist van soevereine naties dat ze strenge beperkingen opleggen aan hun landbouwindustrie, in het bijzonder aan de vlees- en zuivelproductie, om te voldoen aan de “netto-nul” doelstellingen van het World Economic Forum (WEF) voor “Agenda 2030”.

Op zondag publiceerde de FAO een rapport dat beleidsmakers opdraagt de landbouwmarkten ingrijpend te veranderen om het wereldwijde landbouwsysteem in overeenstemming te brengen met de groene agenda van het WEF.

Ondanks dat de FAO beweert dat het de bedoeling is om “de planeet te redden” voor “het grotere goed”, zijn er vraagtekens geplaatst bij de beweegredenen van de organisatie.

Dongyu, hoofd van de FAO, is er volgens Politico herhaaldelijk van beschuldigd dat hij zijn functie bij de ongekozen mondiale instelling gebruikt om de specifieke belangen van Peking te behartigen.

De organisatie merkt op dat Dongyu andere kwesties heeft genegeerd, zoals voedseltekorten en hongercrises over de hele wereld, terwijl hij zich concentreerde op pogingen om de landbouwindustrie van westerse landen hard aan te pakken.

“Gezond voedsel voor iedereen, vandaag en morgen, is van cruciaal belang, net als het afstemmen van de transformatie van landbouw- en voedselsystemen op klimaatmaatregelen”, aldus het FAO-rapport.

“Landbouw- en voedselsystemen moeten voorzien in de behoeften op het gebied van voedselzekerheid en voeding, maar ze bevatten ook een groot aantal acties die zijn afgestemd op doelstellingen op het gebied van verzachting, aanpassing en veerkracht.

  Trudeau's Canada begint arme mensen te betalen om geëuthanaseerd te worden

“Tegelijkertijd zou de klimaatagenda klimaatfinanciering kunnen mobiliseren om het potentieel van deze systemen te ontsluiten en hun transformatie te stimuleren.”

Het rapport stelt dat individuen in rijkere landen kunnen “profiteren” van een verminderde vleesconsumptie.

De FAO stelt dat het verminderen van de vleesconsumptie de gezondheid van burgers zal verbeteren en hen zal helpen bij het “bestrijden van klimaatverandering.”

De armere landen zouden juist baat hebben bij een hogere eiwitconsumptie.

Een manier om de landbouw beter af te stemmen op de klimaatdoelstellingen is “het verhogen van de productiviteit en het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen per eenheid product door middel van betere genetica van de veestapel die goed is aangepast aan de huidige en toekomstige klimaatomstandigheden”, aldus het rapport.

Volgens een ingewijde van de VN zijn de functionarissen van de organisatie zich er echter van bewust dat Dongyu actief de agenda van China nastreeft terwijl hij in het openbaar beweert “klimaatverandering” te bestrijden.

“Niemand neemt hem serieus: Hij is het niet; het is China”, vertelde een voormalige VN-functionaris naar verluidt aan Politico over Dongyu en zijn relatie met CCP-functionarissen.

“Ik ben er niet van overtuigd dat hij ook maar één beslissing zou nemen zonder die eerst te checken bij de hoofdstad.”

Het rapport dringt er bij beleidsmakers op aan om “de veestapel zodanig te veranderen dat deze niet alleen voldoet aan de voedingsbehoeften, maar ook aan de mogelijkheden en beperkingen van het milieu..

De FAO dringt erop aan dat landen een beleid invoeren om af te stappen van grote veedieren, zoals koeien, voor de vleesproductie.

  Britse wetgever wil dat dode mensen van geslacht kunnen veranderen

Het rapport roept ook op tot beleid om “het consumentengedrag met betrekking tot portiegrootte te veranderen en om voedselverkopers en consumenten aan te zetten tot verantwoorde beslissingen.”

Landen moeten ook “belastingen en subsidies op voedsel en dranken veranderen om consumenten een economische en rationele rechtvaardiging voor verandering te geven”, voegt de FAO toe.

De FAO besluit met de bewering dat de veeteelt direct verantwoordelijk is voor 26% van alle “emissies” veroorzaakt door landbouwactiviteiten.

De organisatie beweert dat dit cijfer kan oplopen tot ongeveer 50% als de “emissies” stroomopwaarts en stroomafwaarts worden meegerekend.

Als er geen ingrijpende overheidsmaatregelen worden genomen, schat de FAO dat de “uitstoot” van de wereldwijde veehouderij tegen 2050 met 40% kan zijn toegenomen.

Het nieuwe FAO-rapport is het eerste van drie rapporten die door de organisatie worden gepubliceerd.

De volgende twee zullen worden vrijgegeven tijdens de volgende VN-klimaattoppen, bekend als COP29 en COP30, aldus de tekst.

Het COP29 rapport zal zich richten op het opstellen van regionale routekaarten voor het transformeren van het wereldwijde landbouwsysteem.

In het COP30-rapport zullen plannen voor specifieke landen worden uiteengezet, evenals systemen voor emissiecontrole en “verantwoording.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Hypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom is prepping plotseling zo populair geworden bij links?
Volgend artikelFederale rechter belooft bijna 200 mensen op de klantenlijst van Jeffrey Epstein bij naam en toenaam te noemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. De olifant in de kamer is heimelijke weermanipulatie om de gewenste effecten te simuleren en mensen te dwingen hun levenskwaliteit op te geven ten gunste van de 1%. En natuurlijk om hun ontvolkingsagenda aanvaardbaar te maken. Hierdoor wordt bewust vermeden dat de beste manier om de bevolkingsgroei te beteugelen een rechtvaardige samenleving is waarin iedereen een eerlijke kans heeft om aan de welvaart deel te nemen.

 2. Tuig regeert de wereld. Nu weer de volgende hoax; de klimaatwaanzin.
  Stop met Chemtrials en andere weersbeinvloeding.
  Maar onthoudt de tekst in de George Guide Stones: Max 500.000.000 wereldburgers die als slaaf de 1% moeten dienen. Een totaal verrotte wereld, waarin we leven.

  • IN the US, the communist rulers elected by Gates and Soros, understand this very well.
   Using the infamous PCR test, they destroy millions of chickens several times a year because of “suspicion” of bird flu. Not a single chicken is sick or shows symptoms, only a positive pcr test result is required. Boom.
   Long live the USCA, the Unites States of Communist America.

  • meteen mee eens zonder meer we zijn geboren om vrije mensen te zijn en niet omdat wij met te velen zijn er worden duizend kinderen geboren er gaan ook telkens duizend mensen dood en dan daarbij waar bemoeien deze mensen zich mee ik maak zelf wel uit of ik vlees groente en aardappelen eet .en dan daarbij ? wanneer stappen de mensen eindelijk eens in verweer tegen dit soort idioterie ? wordt wel een xxxx tijd want wordt alleen maar erger !

 3. Dank zij Trump is een hoop corruptie naar boven komen drijven en hebben hele grote instanties kleur bekend naar buiten toe hoe erg corrupt ze zijn. Dank je Trump.

 4. Ze hebben wel gelijk, alleen…
  Alleen is er een elite die zich voorop plaatst en de rest mag stikken.
  De planeet redden? Hahaha, de planeet draait maar door…

  De mensheid moet gered worden…

  Honger?
  Er is genoeg eten voor iedereen, er is een gigantische verspilling van eetbare voeding.
  Overproductie door gebruik van pesticides, met uitputting van de voedingsbodem.

  Honger ontstaat omdat heersende machtshebbers beslissen wie te eten krijgt.
  “Rood of geen brood” van waar ken in dat?
  “Panem et circenses”

  Drastische verandering?
  Gewoon alles in evenwicht brengen, dat zal al het halve werk zijn.
  En… begin bij uzelf 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in