© NoJab nojab.imgbb.com

Om grote winkels zoals Walmart en Costco binnen te mogen, moeten inwoners van Quebec, Canada, nu een bewijs van Covid-19 “vaccinatie” laten zien of anders door een medewerker begeleid worden in de winkel om er zeker van te zijn dat ze alleen voedsel kopen, schrijft Ethan Huff.

CBC News meldt (bekijk het hieronder) dat de ongevaccineerden in Quebec nu alleen nog maar dingen als melk en brood mogen kopen als ze bijvoorbeeld naar de IKEA voedselafdeling gaan. Al die Zweedse meubels zijn nu echter verboden terrein voor hen.

“Vanaf vandaag zullen grote winkels met een oppervlakte van 1500 vierkante meter of meer, mensen, klanten, moeten vragen om een bewijs van vaccinatie te tonen,” legt de CBC-verslaggever uit in het segment.

“Apotheken en levensmiddelenwinkels zijn hiervan vrijgesteld. Dus, als je een Costco of een Walmart of iets dergelijks binnengaat, waar je misschien boodschappen gaat doen of de apotheek gaat bezoeken, in dat geval zal er een werknemer bij die persoon moeten zijn als ze door de winkel lopen om ervoor te zorgen dat ze geen andere producten of andere items gaan kopen die in de winkel aanwezig zouden kunnen zijn.”

Minister van Volksgezondheid Christian Dubé vernietigt de economie van Quebec met een vaccinmandaat

Alleen “essentiële” goederen kunnen door de ongevaccineerden worden gekocht. En de regering mag blijkbaar naar eigen goeddunken definiëren wat essentieel betekent om alleen de allernoodzakelijkste levensbehoeften te omvatten.

  Waarom de wereld zal eindigen bij de 7e Covid prik en wie er werkelijk achter de vaccinmandaten zit

“Er zijn verschillende redenen waarom we teleurgesteld zijn,” zegt Patrick Delisle, hoofdmarketing van de Quebec hardware keten Canac. “Ten eerste hadden we graag behandeld willen worden als een essentiële dienst – we zijn al essentieel sinds het begin van de pandemie.”

Minister van Volksgezondheid Christian Dubé trekt zich echter niets aan van de benarde situatie van Canac. Hij wil liever de ongevaccineerden straffen en lokale bedrijven benadelen in een poging om meer mensen te dwingen zich te laten injecteren.

“We gaan niet aan iemand die met waterschade te maken heeft vragen of hij ingeënt is of niet,” voegt Delisle toe over de waanzin van dit nieuwe decreet. “Het is echt frustrerend om cliënten te moeten beheren die in dergelijke situaties leven… het is niet ons werk.”

Naast de enorme last van het moeten controleren van de vaccinstatus van mensen aan de deur, om nog maar te zwijgen van de verloren economische activiteit die het gevolg is, zegt Canac dat het ongeveer 100.000 dollar per week zal kosten om Dubé’s mandaat in zijn 31 winkels in de hele provincie te handhaven.

Simon Gagnon, eigenaar van een Sports Experts-franchise in Quebec, voegde eraan toe dat het door het huidige tekort aan arbeidskrachten een “kolossale uitdaging” wordt om voldoende bewakers ter plaatse te houden voor de handhaving, laat staan werknemers om de winkels te blijven runnen.

“Wat ons bang maakt, is dat de mensen in plaats van in de rij te gaan staan, ergens anders zullen gaan winkelen”, zegt Gagnon, die opmerkt dat Dubé’s mandaat oneerlijke concurrentie creëert tussen grotere detailhandelaars met diepe zakken en kleinere winkels die niet de middelen hebben om de nieuwe regels te handhaven.

  Toenemende oversterfte nu ook onder jongeren: Houdt geen verband met Corona

“Wij zijn slechts de boodschapper… wij zijn het niet die besloten hebben om het te doen,” zegt Delisle. “We krijgen veel berichten van mensen op sociale media die hun hart uitstorten – om het beleefd uit te drukken.”

De bouwsector, die had gehoopt op een vrijstelling, kampt ook met een gebrek aan werknemers omdat ze moeten worden geïnjecteerd om een loonstrookje te ontvangen.

De tirannie van het Wuhan coronavirus (Covid-19) verspreidt zich als een virus in Canada (en elders!).


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi’s die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanada Freedom Convoy 2022
Volgend artikelVier scheikundeprofessoren stellen vraagtekens bij de “grijze tint” in vaccinflacons
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. De politiek beloofde dat vaccinatie je vrijheid terug gaf. Dit blijkt een leugen. Om geen gezichtsverlies te lijden geven ze de bedrogen burgers wat vrijheid door de vrijheid van andere burgers te beperken.

    • Jaaaaaaaaaaaa das een goed idee,ff bellen voor van alles…wel erg voor bouwvakkers mogen alleen werken met vaccinatie>dan maar creatief klussen

  2. Wat ik nog veel schokkender vind is dat Wal-Mart in verband gebracht wordt met human- and childtrafficing/ondergrondse tunnels. Hillary Clinton is bij dit bedrijf ook in het verleden bestuurslid geweest. De Clintons….die zijn ook niet fijn als ze zich doen voorkomen! Oa de connectie met Epstein

  3. Niet aan dit verderfelijke systeem meewerken kan soms lastig zijn voor een ondernemer omdat je verrader nooit slaapt en er bovendien altijd een paar sukkels tussenzitten die het blijkbaar nodig vinden om de burgerlijke ‘ongehoorzaamheid’ op social media te delen.

  4. Decker beschuldigt mij en een paar anderen van een MSN trol zijn. Ik heb dus een aantal van zijn comments gegoogled. Je eigen waarheid leven en daar voor gaan staan ook in dit comment weer niet zijn streven. Creatief zijn en liegen is zijn strategie. Gisteren las ik nieuwe data over sterfte tgv c vaccin. 25-44 89 %. Mij lijkt dat we dus andere zorgen hebben, ook de niet gevaccineerden, die allen gevaccineerde familie, geliefden, buren hebben. Wereldpopulatiereductie noodzaak een artikel openlijk in de NL Volkskrant. Maar voor wie weet tot welke Belgische conglomeraten ook deze krant behoort is dat geen verrassing. Onafhankelijke pers wereldwijd kapot gemaakt. Duitse Journalist Ulfkotte die er genoeg van had en de klok luidde na enkele weken dood door hartaanval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in