Dus de Europese Unie laat nu doorschemeren dat zij mogen beslissen hoe zij jouw lichaam willen veranderen. De voorzitster van de EU-commissie zegt dat de EU verplichte vaccinatie moet overwegen. Als zij hiermee doorgaan, verklaren zij je lichaam effectief tot hun eigendom. Zij zijn nu degenen die het mogen veranderen in welke vorm zij maar willen, niet jij, schrijft Rintrah.

De veranderingen zijn permanent, er is geen echte manier om ze terug te draaien. Je kunt iemand niet “onvaccineren”. Je kunt theoretisch een hoop synthetische drugs gebruiken om het immuunsysteem van al zijn B-cellen te ontdoen, maar het kan nauwelijks als praktisch of veilig worden beschouwd.

In Oostenrijk hebben ze dit al ingevoerd, in Griekenland heffen ze gewoon een extra belasting op de ouderen die weigeren het te nemen. Ze willen echt deze weg inslaan. De realiteit is echter dat ze dat niet kunnen. Ze kunnen je niet dwingen dit vaccin te nemen. Tenminste, dat kunnen ze niet, zolang u zich niet laat intimideren om het te nemen.

Dit is waarom. Oostenrijk heeft twee miljoen ongevaccineerde mensen. Ze hebben ook 8.180 gevangenen, en hun gevangenissen zitten voor 95% vol. Aangenomen dat ze geen gevangenen vrijlaten en mensen misdaden blijven plegen, kunnen ze in totaal 422 “anti-vaxxer anti-wetenschap samenzweringstheoretici” in de gevangenis gooien. Dat is ongeveer één op de vijfduizend “rechts-populistische wetenschap-ontkenners”.

Nederland heeft ruimte voor ongeveer 4.000 gevangenen meer op dit moment. Ik kan u garanderen, dat er meer dan 4000 “wappies” in dit land zijn. Het andere ding om in gedachten te houden, is dat hun gentherapie continu moet worden toegediend om infecties te voorkomen. In het Verenigd Koninkrijk, gaan ze nu over op één booster om de drie maanden. Je hebt te maken met miljoenen mensen die het vaccin nooit hebben genomen, maar je hebt te maken met een nog grotere populatie mensen die de booster niet zullen nemen.

  Misdaden tegen de mensheid - Britse regering geeft 21e rapport vrij over bijwerkingen van de COVID-vaccins

Ze hebben geen manier om deze vaccinatieplicht af te dwingen, zolang je bij elkaar blijft en niet overloopt. Als je oud bent en je dit vaccin al in februari of maart of zo kreeg aangeboden, kan ik je logica begrijpen. Toen leek het alsof dit vaccin mensen echt zou beschermen tegen dit virus, nu is het duidelijk dat dat niet zo is. Als je jong bent en je nu overweegt je te laten intimideren om deze prik te nemen, ben je een idioot.

Wie wil er nu een injectie nemen die enorme bijwerkingen heeft, elke drie maanden moet worden toegediend, verondersteld wordt je te beschermen tegen een virus waar mensen van jouw leeftijd niet echt last van hebben, volgens de overheid nog steeds moet worden toegediend zelfs als je het virus al hebt gehad en, het belangrijkste, niet eens voorkomt dat je besmet raakt met het virus en andere mensen ermee besmet? Waarom zou iemand daarvoor tekenen, vooral in een context van onverklaarbare oversterfte onder jonge mensen?

Onthoud dat deze mensen weten wat ze doen. Ze hebben dit probleem, mensen die niet willen tekenen voor hun driemaandelijkse gentherapie abonnementsmodel, en ze bijten beetje bij beetje brokken af, beginnend met de makkelijkste brokken. Eerst maak je van de ongevaccineerden tweederangsburgers, die niet echt iets mogen doen zonder voortdurend PCR’s in hun neus geduwd te krijgen die je slijmlaag verwijderen en je kwetsbaar maken voor infecties aan de luchtwegen. Een stel zal zo worden gepest om de prik te nemen.

Dan maken ze het uiteindelijk bijzonder moeilijk voor je om je baan te behouden. Dat bijt weer een stuk van de bevolking af,  dan gaan ze uiteindelijk boetes uitdelen. Misschien eerst aan ouderen boven de zestig, want voor al deze maatregelen is een brede instemming van de bevolking nodig. De maatregelen zelf hebben echter tot gevolg dat de volgende maatregelen die ze bedenken, genormaliseerd worden.

  In deze ramp zijn wij allen, uiteindelijk, onschuldig

En zo blijft er uiteindelijk maar een handjevol van ons over, die bereid waren de boetes op te hoesten, onze baan op te zeggen en gewoon de hele dag thuis te blijven zitten, volstrekt niet in staat om iemand met dit virus te besmetten. Ze zullen ons nog steeds als de oorzaak van deze pandemie zien, want ze hebben een stel voortijdig kalende magere, bijziende “wetenschappers” die op verzoek modellen uitpoepen waarin staat dat het allemaal onze schuld is, dus uiteindelijk zullen ze ons gewoon komen oppakken en ons allemaal in de gevangenis gooien. Dat is moeilijk, want ze hebben niet genoeg gevangeniscapaciteit, dus kauwen ze kleine stukjes van het probleem per keer af, totdat er nog maar weinig van ons over zijn om deze totalitaire maatregelen mogelijk te maken.

In de tussentijd komen ze met steeds belachelijker verklaringen voor alle oversterfte die overal plaatsvindt. Eerst was het de bedoeling dat je de epidemie van voetballers die dood neervallen op het veld niet opmerkte. Toen was het toeval. Nu is het niet langer toeval, nu is het te wijten aan COVID:

Ik bedoel, als dit het niveau van propaganda is dat mensen willen slikken, dan zullen de oversterftecijfers ons ook niet redden. Als het sterftecijfer in heel Europa morgen plotseling zou verdubbelen en mensen als vliegen dood zouden vallen aan hartaanvallen, zouden de normies zeggen: “Goh, deze Omicron-variant is echt smerig, we moeten die laatste vent inenten die zich in zijn huis verschanst met een stapel opgeslagen voedsel en een geladen kruisboog op zijn deur gericht, als we hem eenmaal hebben ingeënt zal de R dalen tot onder de 1 en zal dit virus uitsterven”.

  "Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden."

Als je eenmaal in zo’n narratief bent getrapt en ervoor hebt getekend door dit spul in je arm te spuiten en het te verdedigen tegenover je omgeving, is er gewoon geen uitweg meer. Je moet voorbereid zijn op de onfortuinlijke realiteit dat bijna niets de meeste van deze mensen waarschijnlijk van gedachten zal doen veranderen. Ze zijn volledig toegewijd en ze zullen ten onder gaan met het zinkende schip, het vaccin dat geen bescherming biedt tegen infectie, de overmatige sterfte niet vermindert en om de drie maanden opnieuw moet worden toegediend.

Je onderwerpen aan welke medische ingreep dan ook, in actieve strijd met je wil, is geweld, het maakt me niet uit wat voor ingreep het is. Als je regeringsambtenaren je bedreigen met geweld, is het tijd om jezelf te verdedigen. Koop wapens en wees klaar om je huis in een oogwenk te ontvluchten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zettenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEU-chef Von Der Leyen zegt dat het tijd is om na te denken over verplichte vaccinatie in de hele EU
Volgend artikelSchok: 50 keer de hoeveelheid kankerverwekkende ethyleenoxide op teststaafjes dan toegestaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. je immuun zijn je T cellen niet je B, voor de afweer zijn je CD3, CD4 EN CD8-T LYMFOCYTEN nodig! Dit zijn je helper killer lymfocyten! Er is nog nooit iemand getest op B cellen met een immunodeficientie, alleen maar de imuun afweer T cellen!

 2. Een pact met de Duivel moet altijd met toestemming van het slachtoffer en hij moet bekend maken, dat hij de Duivel is.

  Vade retro, Satana.
  Numquam suade mihi vana.
  Sunt mala quæ libas.
  Ipse venena bibas.

 3. Maak je geen illusies als het gaat over waar men je toe kan dwingen. Ook hiertoe kunnen ze je dwingen, men hoeft alleen maar al je mogelijke bestaansmiddelen af te nemen…..geen toegang tot je financiën, tot zorg en een verbod voor gevaccineerden om hulp te bieden aan ongevaccineerden zolang je ongevaccineerd blijft

 4. Blijven een aantal vragen over;

  Waar ga je dan naar toe?
  Hoe onderhoud je jezelf?
  Hoe kom je aan wapens?
  Ik heb constant hetzelfde in mn kop;
  Vluchten kan niet meer, zou niet weten hoe..
  Vluchten kan niet meer, zou niet weten waar naar toe..
  Ik zal moed houden!
  En denk dat ze me uiteindelijk wel zullen dwingen door je je middelen van bestaan af te pakken
  Misschien komen ze met meerdere aan je deur
  Misschien beland ik in de bak..
  Heb ik in ieder geval mijn best gedaan
  ??

 5. …boetes is hetzelfde als afpersing. Iedere vorm van dwang tot inspuiting, incluis uitsluiting, is reden om gerechtvaardigd de strijd aan te gaan. Aan ieder de keuze hoe men dat doet. Let wel, de pers zal u wegzetten als psychopaat, misdadiger of psychiatrisch geval en er zal vuil worden gegooid dat uit vele journalistieke duimen word gezogen…

  Wapens: er zijn legaal wapens te koop die geschikt zijn voor zelfverdediging, maar dat is dan ook dat.
  Het beste wapen is het verstand, en het meest machtige wapen om democratie en vrijheid te beschermen is transparantie….alle adressen van ministers en andere bestuurders openlijk voor iedere burger in te zien, omdat het openbare funcites zijn en dus heeft de burger het recht te weten wie en waar de verantwoordlijken zich schuil houden. Als bestuurders en politici niets te verbergen hadden en verantwoording namen voor hun daden zou deze informatie openlijk in te zien zijn. Noorwegen heeft dit systeem wel, niemand kan zich daar verschuilen. Het gevolg is dat mensen daar niet eventjes zomaar over anderen beslissen maar weloverwogen hun wetten en regels presenteren.

 6. Geen plaats in de gevangenissen is geen steekhoudend argument. Een bunkerkamp met prikkeldraad en gewapende wachter is in no time opgezet.

 7. Nou…als ik de Rintrah en de reacties zo lees zal ik mezelf vast in een oranje jumpsuit hijsen en in de boeien slaan en in muh schuilkelder zittuh wachtuh op de jonges met de pistooluh? Ik word een beetje ziek van die doem scenarios. Vertel de shits vooral wat je verwacht! Ze leezuh allemaal mee.

 8. Er zijn veel meer dan 1,8 miljoen ongevaccineerde in NL
  Denk dat de media alleen maar roept dat er meer dan 85% zit heeft laten vaxxen om de laatste makkelijker over te halen
  Als alle ongevaccineerde op staan vallen ze in den Haag achter over en schrikken ze zich rot
  Blijf sterk

 9. Iedere dag zijn in iedere gemeente van Nederland lieden aqan het werk die lijsten maken van mensen die mogelijk een risico vormen voor de regering. Onder het motto “tegen radicalisering” loopt dt project.
  Dit soort “radicalen” zijn in de ogen van de regeriong dus ook tegenstanders van de inspuiting (Ik verdom het om vaccinatie te zeggen, dat klinkt of het net iets is als tetanus of polio spuitjes maar dat is het niet)
  Die lijsten worden onder leiding van burgermeesters gemaakt, en wanneer de tijd daar komen er mensen langs de deur om iedereen die op die lijst staat op te halen. Dat zal waarschijnlijk op bassis zijn van een specifiek onderwerp. Of op basis van weerbaarheid. Waarom anders per gemeente een lijst maken?

  Er is dus een regerings programma in werking om burgerd in de toekomst massaal met razzia op te kunnen pakken. Wat ze ook voor excuus geven, dat is waar die lijsten voor zijn. Deze informatie, die openlijk word gepresenteerd is dus een voorbereidende actie tegen vrijheid en in strijd met de grondwet. Denkt U dat regeging nog ene moer geeft om rechten van burgers of een grondwet?

  We staan aan de rand van een kuil en d epolitie gaat de executies straks uitvoeren, althans, een deel ervan. Een ander deelmkan zichzelf straks ook aan de rand van de kuil vinden, met hun ex collegaś als beul.
  Dit is de toekomst waar Rutte en Co Nederland naar toe brengen.

 10. De Jonge zei ” ik weet waar ze wonen, de ongevaccineerden”.
  Voor mij is dat een persoonlijje bedreiging. Mijnheer de Jonge, ” wij weten ook waar jullie wonen”.

 11. Als je 1000 mensen zorgvuldig kiest, om heel heel langszaam af te maken–hetgeen ze verdiend hebben, bespaar je millioenen ondragelijk lijden en dood, en verbetert het leven voor milliarden.

  Maar degene die met een teststaafje of injectienaald naar mij komt, krijgt als teken van mijn waardering mijn mes.

 12. Nou even nuchter op een rijtje.

  –corona is voor gewone mensen niet gevaarlijk; en kan simpel bestreden worden met goedkope medicijnen zoals ivermectine.
  Trump had ook Covid en was na een dag of 5 weer ok.
  Het enige risico is als je zeer zware gezondheids problemen hebt, en daar bovenop Covid krijgt; net als griep.

  Het doel van “vaccinatie” is massa moord.
  En natuurlijk sjouwen de linksen als geslagen honden achter de idioten van den Haag aan.

  Het bewijs is wel, dat de doden en zware bijwerkingen worden verzwegen; dat de “vaccins”nergens getest zijn, dat er chemische substansies inzitten die niet in menslijk lichaam horen.
  ————————————
  Dat de linksen in NL erachter zitten is duidelijk; met een extreem linkse kamervoorzitser, die het goed had gedaan onder Hitler regime, worden vergelijkingen met het conformisme in DE in de dertiger jaren, en in de naoorlogse periode verboden.

  Dat alleen zou al genoeg moeten zeggen; dat het D666 kreng is toegestaan, is mij een raadsel.
  In NL moeten zij, het demissionaire kabinet voor de recheter wegens dood door schuld; minimaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in