© National Cancer Institute op Unsplash

Wetenschappers in Groot-Brittannië werken aan een nieuw project met als doel nieuwe “vaccins” te ontwikkelen voor het coronavirus (COVID-19) en tijdens dit proces hebben ze onbedoeld geleerd dat de kiemtheorie, het idee dat mensen ziek worden door “ziektekiemen op te lopen”, een bedrog is, schrijft Ethan Huff.

Toen het onderzoeksteam probeerde om proefpersonen opzettelijk te besmetten met de nieuwste COVID-stammen en -subvarianten, ontdekte het dat zelfs doses die 10.000 keer hoger zijn dan de oorspronkelijke stam, niet genoeg zijn om een langdurige infectie te veroorzaken.

Ze beweren dat de reden hiervoor is dat de deelnemers een natuurlijke immuniteit hebben ontwikkeld door eerdere infecties, maar het lijkt erop dat de echte reden meer te maken heeft met het feit dat COVID niet eens een overdraagbaar virus is en dat het bestaan ervan niet eens is bewezen.

Omdat het nooit goed geïsoleerd is met behulp van Koch’s postulaten, is COVID zoals het aan de wereld gepresenteerd wordt niet eens echt. Iets heeft mensen ziek gemaakt, of het nu seizoensgriep was, 5G, de “vaccins” of een combinatie van al het bovenstaande, maar er is nog steeds geen bewijs dat COVID een rondzwevende ziekte is die van persoon op persoon wordt overgedragen via de lucht of druppels.

Womp, womp

The Lancet Microbe publiceerde op 1 mei het onderzoek, genaamd de “Human Challenge” trials. Daarin roepen de resultaten “vragen op over het nut van COVID-19 challenge trials voor het testen van vaccins, medicijnen en andere therapeutica,” meldt Nature.

“Als je mensen niet geïnfecteerd kunt krijgen, dan kun je die dingen niet testen”, zegt Tom Peacock, PhD, een viroloog aan het Imperial College Londen.

  Waarom verplettert Japan COVID?

Met andere woorden, we gingen van dit ding is zo dodelijk en besmettelijk dat al het leven moet stoppen, naar we kunnen om de een of andere reden niet eens opzettelijk iemand besmetten met COVID, wat onze plannen verstoort om nieuwe high-profit medicijnen te ontwikkelen om aan jou te verkopen.

Het is onduidelijk uit dit specifieke onderzoek of de effecten anders zijn bij de gevaccineerden dan bij de ongevaccineerden. Hebben de “volledig gevaccineerden” hun natuurlijke immuniteit zodanig vernietigd dat ze niet langer immuun zijn voor COVID, of zijn zij ook beschermd tegen wat het ook is waarmee deze wetenschappers nu problemen hebben om mensen mee te infecteren?

Brian Hooker, wetenschappelijk hoofd bij Children’s Health Defense (CHD), is blijkbaar van mening dat de bevindingen van het onderzoek de eerste optie aantonen, namelijk dat de volledig geprikte mensen niet meer beschermd zijn tegen COVID.

“De resultaten tonen de kracht van natuurlijke immuniteit in vergelijking met de vele doorbraakinfecties bij ‘naïeve’ gevaccineerde personen,” zei hij.

“Elke bewering dat op vaccinatie gebaseerde immuniteit krachtiger is dan natuurlijke immuniteit is complete waanzin – het verworven immuunsysteem is een prachtig iets en vaccinatie is een goedkopere en veel minder effectieve vervanging.”

Dergelijke proeven zijn om te beginnen controversieel vanwege de manier waarop ze mensen opzettelijk proberen te infecteren met ziekten. Toen de regering van het Verenigd Koninkrijk in 2021 de allereerste van dit soort proeven aankondigde, stonden veel mensen afwijzend tegenover het idee, vooral omdat de wereld midden in een “pandemie” zat, waarvan we nu weten dat die op zichzelf al verzonnen was.

  Boris' salvo van vrijheid: Johnson annuleert de pandemie in Engeland

Voorstanders van het onderzoek probeerden iedereen zand in de ogen te strooien door te beweren dat het zou leiden tot snellere genezing, maar de waarheid is dat het er alleen maar toe heeft geleid dat mensen menselijke proefkonijnen zijn geworden, terwijl Big Pharma en Big Government vette katten hebben verrijkt ten koste van alle anderen.

“Nou, als virussen geen ziekte veroorzaken, dan is dit logisch,” schreef een commentator op The Defender over deze onthullingen. “Immers, tijdens de grieppandemie van 1918 probeerden onderzoekers tevergeefs om vrijwilligers te laten besmetten door zieke mensen.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCovid-vaccins hebben hoogste ‘sterftecijfer’ in de medische geschiedenis – Media Blackout
Volgend artikelRusland staat op het punt de Oekraïense defensie onder de voet te lopen – waarom zijn er geen vredesonderhandelingen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Dit is het theoretische meningsverschil tussen Antoine béchamp en Louis pasteur, waarvan pasteur op zijn sterfbed heeft toegegeven dat zijn germ theorie niet houdbaar is en de omgeving bepalend is waarbij het immuunsysteem bepaald of actie nodig is al voor zover het i.s. ervarings-bekend is met binnen komende stoffen. Latijn: virus=gif. De nieuwe germaanse geneeskunde uit ongeveer 1980 verklaarde veel ziekten in oorsprong vanuit de psyche, maar toen waren er nog niet zo veel chemische kunststoffen in ons leefmilieu.
   Aan de satanische JM wilt ik geen woorden aan vuil maken.

 1. Covid-19 is een verzonnen ziekte naar aanleiding van het gefantaseerde Sars-Covid-2 pathogeen. Er is immers geen gezuiverd isolaat van. Dat wil dus zeggen dat het deugvee zich een gifinjectie heeft laten opdringen om zich te beschermen tegen het aantoonbare niets. Dit aantoonbare niets(cojona) was in werkelijkheid hergedifinieerde luchtweginfecties en vals positieven.

 2. Wanneer de Spaanse griep geen ‘griep’ was maar een sterke reactie op de voor het eerst gebruikte E.M-zenders met nogal wat vermogen (heel sterk dus) en de covid wellicht ook zo een reactie van het lichaam was/is (5?, wifi? mobieltje etc.), dan is het nogal logisch de de ‘ziekte’ niet besmettelijk dus overdraagbaar is. LOL.

  Het zou trouwens ook kunnen dat er helemaal geen griep bestaat in de vorm van besmetting met een ziekmakend organisme, maar dat dit een schoonmaakactie van het lichaam is. In de winter is er tijd voor de grote winterschoonmaak. Vroeger lagen we dan op ons nest. Werken kon toen niet. Veel te koud en zo. Dus een mooie tijd om te regenereren. Zoals ook in de zomer, als het té heet is.

  Tegenwoordig werken we maar door en door, en negeren de verschijnselen vaak. We lijken het lichaam niet (meer) te begrijpen.

  Wij leven in een natuurwereld die voor een groot deel elektrisch is en met ladingen van + en – zijn wonderbaarlijk werk doet. Al eonen lang, zegt men, werkt de natuur ongehinderd door de door de mens in de natuur gebrachte vergiften, en de sterke EM-straling. Je ziet de straling niet, je ruikt het niet, maar de gevolgen kunnen voor de levende natuur desastreus zijn.

  Maar voorlopig zouden we ons dus weer moeten aanpassen aan de natuur en ’s winters 3 maanden rust nemen. ( en in de zomer ook, net als vroeger. ) De waf (sic) zoekt het dan maar een beetje uit wat ze doen met hun vrije tijd. Die ‘fijne’ mensen kunnen dan heerlijk genieten van hun rust. Voor lang, als het aan mij ligt. En dan kunnen ze het overbodige grut dat zich politiek noemt ook mee krijgen. En alle media-‘mensen’ ook. Die mogen ook mee. En nog heel veel anderen die zich niet meer thuis voelen hier, die mogen bij de waf op schoot.
  Hebben wij tenminste eindelijk rust.

 3. Hero de Jong (onderzoeker) mei 16, 2024 Bij 22:15

  Hmm virussen bestaan niet, er is nog nooit een virus it een ziek lichaam geëxtraheerd/geïsoleerd, steek woord Mazelen en Dr. Stefan Lanka.

 4. We worden vergiftigd niet alleen door de lucht , chemstralen maar ook door de
  MEDEMENS de kwaadaardige übermensch. , ‘ uitverkorenen ‘
  kwade opzet ,
  DENK D A A R MAAR EVEN GOED OVER NA
  Griep, RS virus, noro virus, kinkhoest, cmv virus, mazelen, covid, vogelgriep nu bij alle soorten dieren/ mens, blauwtong,

  Hoe ze het doen weet ik niet,
  Het is MET VOORBEDACHTE RADE
  Slachtoffers hiervoor uitzoeken.

  Bij noro virus in het verleden , mijn bedenkingen gehad, nu staat het als een paal boven water voor mij althans .
  Kan de buurvrouw, de vriend, schoonmaakster, de schooljuf, de verpleegster zijn.

  Met vee is het lastig om dit in de gaten te houden , ook hier door mensen zijn de dieren ziek gemaakt
  Handig voor de voedselcrises die men wil.

  Niets met besmettelijkheid te maken.
  Kijk uit met wie je omgaat.

   • Handig… voor de trollen dat er vaccinatie schade is , kan het op de grote hoop gegooid worden , deze oversterfte / zwakkere immuniteit die men oploopt.
    de 2e ww was het heisa , nu veel ernstiger .

   • (Poging) Moord met voorbedachte raad. Knettergek deze randdebielen.
    Met hun ‘ marxistische / bolsjewistische bullshit voor ANDEREN.
    Het ‘ uitverkoren ‘ volk gaat naar de hel.

    • Hart klachten,
     hart problemen ( bijwerking vacc)
     OF
     Kan ook – toegediend – worden , zo lijkt

     Of het van de vacc IS
     IS nog maar de vraag
     Of … ziek maken en houden ,
     Ben je bij de arts, heeft die wel een pil voor je .

     • Ik ken mensen ,
      Die covid hadden
      HET WAS ABSOLUUT Geen griepje in 2020 / maart .
      Ernstig klachten , gevoelloosheid in -, blauwe voeten, ademhaling problemen,
      Zware vermoeidheid, met periodes dat het goed leek . Pijn bij bewegen en ademhalen
      Duurde Ca half jaar en langer totdat er Sprake was van redelijk functioneren.

      Het was maar een griepje , nee hoor.
      persoonlijke aanval van aanhangers occulte bolsjewistische ideologie.
      Occultisme is de wortel.

 5. Nieuwe verkoudheid, meer is het niet en iedereen heeft het gehad zowel gevaxxt als pureblood. Zelf maakte ik de Wuhan variant (big deal! een verkoudheid die langer duurt dan normaal met ook een beetje koorts, minder erg dan griep) door in maart 2020 en een jaar later de Delta variant (zelfde droge hoest met niesbuien en hoofdpijn, deze keer zonder koorts). Dat was het dan. Sindsdien niets meer van gemerkt. Natuurlijk raakt niemand meer langdurig geïnfecteerd, iedereen is immuun. In het ergste geval drie dagen en daaáag virus. Zullen ze op hoogbejaarden moeten testen, en dan nog…

 6. Vaccine (Big Pharma) pushers gebruiken keer op keer nieuwe varianten van het pathogeen dat door de wetenschap virussen worden genoemd, lees die idioten hoeveelheden aan de zgn. vaccins die de Amerikaanse soldaten tijdens WO 1 kregen toegediend en op deze wijze de Spaanse groep werd geboren, welke ook in Nederland een ware slachting onder veel jonge mensen het gevolg was.

 7. Wanneer je iemand wil besmetten met “iets” moet je natuurlijk wel eerst “iets” aantoonbaars hebben.
  Het enige “iets” wat er tot dusver is gevonden zijn aannames en die zijn niet besmettelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in