M Joko Apriyo Putro / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

De Wall Street Journal meldt dat artsen verbijsterd zijn over de plotselinge toename van kanker onder jongeren.

De Journal schrijft:

“Kanker treft meer jonge mensen in de VS en over de hele wereld en verbijstert artsen. Het aantal diagnoses in de VS steeg in 2019 naar 107,8 gevallen per 100.000 mensen onder de 50, een stijging van 12,8% ten opzichte van 95,6 in 2000, zo blijkt uit federale gegevens. Een studie in BMJ Oncology vorig jaar meldde een scherpe wereldwijde stijging van kanker bij mensen onder de 50, met de hoogste percentages in Noord-Amerika, Australië en West-Europa.”

Het woord “vaccin” komt nergens in het artikel voor. Het gaat gedachteloos verder met te zeggen dat artsen “een race aan het voeren zijn om uit te vinden wat hen ziek maakt en hoe ze jonge mensen met een hoog risico kunnen identificeren. Ze vermoeden dat veranderingen in de manier waarop we leven – minder lichaamsbeweging, meer ultra-verwerkt voedsel, nieuwe giftige stoffen – het risico voor jongere generaties hebben verhoogd,” schrijft Leo Hohmann.

Dit is verbazingwekkend. Een heel artikel over de toename van kanker bij jonge mensen in de afgelopen paar jaar zonder zelfs maar de grote olifant in de kamer te noemen. Jeetje, wat had er allemaal kunnen gebeuren in die tijdspanne: jonge mensen werden bijna gedwongen om zich te laten prikken, op scholen, in het leger, op het werk. Bijna overal waar ze keken, stond iemand te wachten met een naald om in hun arm te steken. Niet één keer. Niet twee keer. Maar drie en vier keer. Sommigen hebben wel zeven of acht injecties met synthetisch mRNA-gif gehad. En deze injecties worden nog steeds gegeven op sommige scholen en universiteiten.

  Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

“De patiënten worden jonger,” vertelde Dr. Andrea Cercek, die mede-directeur is van een programma voor patiënten met beginnende maagdarmkanker in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in New York, aan de Wall Street Journal, en voegde eraan toe: “Het is waarschijnlijk een verandering in het milieu, of het nu iets is in ons voedsel, onze medicijnen of iets dat we nog niet hebben geïdentificeerd.”

Ik heb er geen woorden voor. De Amerikaanse jeugd is verraden door hebzuchtige en corrupte ouderen tegen wie ze opkeken en die ze vertrouwden.

Dr. Robert Malone presenteerde vorig jaar tijdens een getuigenis in het Congres bewijs waaruit bleek dat de farmaceutische gigant Moderna wist dat haar Covid mRNA injecties kanker veroorzaakten. Dr. Malone, een van de uitvinders van de mRNA-technologie, getuigde tijdens een hoorzitting op Capitol Hill onder leiding van het Republikeinse Congreslid Marjorie Taylor Greene (R-GA) (F. Bergman, Slay News: 18 november 2023).

Kapitein Joseph R. John, van Combat Veterans for Congress, rapporteert:

“Moderna’s patent toont aan dat haar COVID-19 vaccinflacons miljarden DNA-fragmenten bevatten. Deze fragmenten, samen met andere verontreinigingen, worden in verband gebracht met geboorteafwijkingen en kanker. In hun patent “geeft Moderna toe” dat de verontreinigingen in de injecties kanker veroorzaken. Ondertussen ontdekte het onderzoek dat Pfizer’s Covid-19 mRNA injectie ook dezelfde verontreinigingen bevat. (F. Bergman, Slay News: 18 nov. 2023).

“Documentatie van de risico’s in verband met mensen die geïnjecteerd worden met de experimentele gentherapie-inenting werd door Pfizer verstrekt aan regelgevende instanties in de Verenigde Staten, Europa en Canada. Volgens Dr. Malone hebben de regelgevende instanties van de FDA de notatie verwijderd. Het verwijderen van de informatie is een duidelijke poging van de FDA om het voor het publiek verborgen te houden. (F. Bergman, Slay News: 18 nov. 2023).

  Blijf uit mijn buurt: Indiase politie plaatst "doodskop" banners op ongevaccineerde mensen

“Echter, zoals Dr. Malone benadrukt in zijn getuigenis, dat de U.S. Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar “deze bekentenis negeerde” bij het goedkeuren van de injecties voor publiek gebruik. De FDA zegt dat ze niet op de hoogte waren van enige bezorgdheid, maar Moderna beschrijft in haar eigen patent dezelfde zorgen en risico’s die bestaan over DNA in insertionele mutagenese en genotoxiciteit. (F. Bergman, Slay News: 18 nov. 2023).”

Dr. Malone stelde dat leidinggevenden en wetenschappers bij Moderna en Pfizer op de hoogte moeten zijn geweest van de risico’s.

Ik suggereer niet dat vaccins de enige reden zijn voor deze piek in kanker onder jongeren. De toegenomen consumptie van bewerkte voedingsmiddelen is waarschijnlijk een andere factor die bijdraagt aan de enorme toename van dikkedarmkanker bij mensen onder de 55 jaar. Maar de grootste verandering in de afgelopen tweeënhalf jaar zijn de gloednieuwe mRNA-vaccins.

En kanker is niet de enige levensveranderende ziekte die de jongere generatie als nooit tevoren boven het hoofd hangt.

Duizenden jonge atleten zijn gediagnosticeerd met myocarditis, beroertes en bloedstolsels.

Stars and Stripes meldt dat het leger rouwt om de onverwachte dood van een soldaat-atleet van wereldklasse die haar zinnen had gezet op een Olympische gouden medaille in freestyle worstelen deze zomer.

Estrella “Star” Dorado Marin, 21 jaar oud, overleed 3 januari in Thornton, Colorado, aan de complicaties van een spoedoperatie, zei het leger woensdag in een verklaring.

Ze had last van gevoelloosheid in haar bovenste ledematen door bloedstolsels, vertelde haar familie aan het leger.

Dorado Marin kwam in 2020 in dienst bij het leger als specialist in brandstoftoevoer en sloot zich later aan bij het World Class Athlete Program van de dienst als freestyle worstelaar.

  Wat wij van de oude Spartanen kunnen leren over moed

Marin en haar jongere zus, Adriana Dorado Marin, werden wereldteams in hun respectievelijke gewichtsklassen, Estrella op 117 pond en Adriana op 121 pond.

Minder dan een jaar van elkaar waren de zussen “twee druppels water,” zei hun tante Patricia Lopez, volgens een verklaring van het leger.

Nu is één van hen gestorven aan bloedstolsels. Ze heeft bijna zeker de Covid injectie gekregen onder Joe Biden’s stolselspuit-mandaat, dat uiteindelijk door de rechtbank werd verworpen, maar pas nadat 95 procent of meer van het Amerikaanse leger een injectie had gekregen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe studie: COVID-19 vaccins brengen u eerder in het ziekenhuis dan dat ze u er buiten houdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland profiteert van oorlogen VS-Jemen en VS-Iran, EU komt als grootste verliezer uit de bus
Volgend artikelBurgerjournalist Gonzalo gevangengezet en gemarteld door Oekraïne is overleden – familie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Zolang artsen en wetenschappers hún onderzoeken door omkoping afstemmen op wat de zionisten met handlangers in hun agenda op de planning hebben is alles wat deze artsen en wetenschappers uitkramen een groot toneelstuk van leugens en onzin.

  • @ Dwarsligger januari 12, 2024 Bij 22:22,
   Exact wat je zegt. De huidige maatschappij is compleet geprivatiseerd en alles moet nu winst opleveren. Dan is het voor artsen een doodzonde als zij de waarheden te zouden verkondigen aan het publiek. Dit fenomeen wordt ook door de desbetreffende overheidsinstanties nauwlettend in de gate gehouden, dat elke arts aan het opgelegde protocol gehoorzaamd. Want anders verliezen de artsen hun licenties en functie. Door nu net te doen dat het een raadsel is voor de artsen, wat weer veel winst oplevert voor de farmaceuten en een goed gevulde bankrekening voor de artsen. Dat het allemaal ten koste van andere gaat interesseert de artsen en de farmaceuten geen zier. Want zo werkt de tegenwoordige medische wetenschap. De bevolking wordt al decennia gebruikt om op te experimenteren.

 2. En nogmaals…….. driekwart van de studenten medicijnen gaan voor het geld en de status…….. één kwart uit liefde voor, en interesse voor het vak.

  Een op de vier is dus een goede arts. De rest kan geweldig goed begrijpend kijken bij een stapel boeken……..waarvan ze de inhoud niet of nauwelijks kennen……..laat stáán begrijpen. Die zijn te koop. Lopen keurig aan de leiband van dat smerige farmatuig, en zijn blind uit een mengelmangel van stompzinnige arrogantie, machtsgeilheid, en een totaal ontbreken van het vermogen tot kritisch waarnemen…….en geloven in een betere wereld door middel van chemie.

  Stomme hufters zijn het. Stomme hufters uit de hoerenkast van geld en macht. Dat dit soort de titel arts mag dragen, hebben ze uitsluitend te danken aan de machtspositie van dat farmatuig.

  Ik heb dat soort meegemaakt aan het bed van cliënten……..gewapend met een laptopje van dat farmatuig.

  ” En hoe gaat het er nu mee mevrouwtje”. Er wordt wat gerippetipt op het toetsenbord , en ja hoor……daar rolt het nieuwe lijstje medicijnen uit.

  24 verschillende medicijnen slikte dat mens. Een bord giftige tinnef per dag. Ze kon niks meer.

  Vier er van heb ik haar laten houden. Drie dagen later liep ze bij mij de trap op……en ík ben wél de kwakzalver natuurlijk.

  Godgloeiende Godverdomme……..dat smerige soort tuig verziekt alles. Vergiftigd iedereen.

  Maar ik moet wel beleefd blijven héh? Anders ben ik godverdomme strafbaar.

  Naar de hel met deze verkankerde hoerenkast.

  Goddank lopen er nog mensen met een beetje verstand in hun kop……..maar ik kom er toch maar verdomd weinig tegen.

  En ja joh…….spreek mij maar aan op mijn grove taalgebruik.

  Die bijbel van jullie is alleen maar een instrument van de Satanskerk.

  Grijns……..we werden er vroeger mee op onze harsus getimmerd door de pastoor.

  Het zijn de gelovigen…….de volgers…….zij die de waarheid buiten zichzelf zoeken omdat ze geen benul hebben van het begrip zelfbeeld en zelfrespect, en dan hun zelfrespect maar ophangen aan boekenwijsheid van een ander.

  Gadver….!

 3. Wezens die zoveel soldaten in de Oekraine de dood injagen middels het zenden van wapens, hebben er ook totaal geen problemen mee om zeer velen door een nepvaccin om het leven te brengen, deze afschuwelijke wezens moeten het natuurlijk wel op zo een manier brengen dat de schapen het niet of te laat doorhebben dat er genocide, oorlogsmisdrijven, misdrijven tegen de menselijkheid, foltering en gedwongen verdwijningen op hun gepleegd worden.
  Waar zijn bijvoorbeeld de toeslagenkinderen allemaal gebleven, in een normale samenleving en goede media word dat uitgezocht, hier besteed de gekochte media er nauwelijks aandacht aan, wel aan domme zaken, boer zoekt, de slimste, en wat er nog meer voor doms te zien is, helaas zijn de wezens die de media controleren even rot, en de echte journalisten worden vermoord “Gonzalo Lira is overleden in een Oekraïense gevangenis”opgesloten zoals Julian Assange, of het werken bijna onmogelijk gemaakt zoals de omroep Ongehoord Nederland.

  • Ik ben het zo met je eens. Er moeten minder mensen op aarde zijn, het maakt niet uit op welke manier die vermindering gebeurt. De bedoeling van de eugenetica-beweging.
   Hitler vermoordde “minderwaardigen”, maar die opvatting komt vooral uit de UK en de USA.

 4. De foto boven het artikel zegt alles!!!!

  En daarover heen de straling van de 5G, het netwerk dat pijlsnel wereldwijd is uitgerold toen de mensheid als vee opgehokt werd gehouden

  De 5G activeert de inhoud van de spuiten in het lichaam

 5. De enige bijwerkingsvrije genezing is via (resonantie}frequenties. Sedert 1890 gekend en verguisd, afgebroken door de FDA, Pharmaindustrie en dokters.
  En nochthans het werkt perfect !

 6. Is het jullie nog opgevallen in het nieuws van afgelopen week. Het lijkt wel weer een nieuwe dekmantel om alle doden onder weg te moffelen… Het schijnt dat de malaria pillen (hydroxychloroquine), die sinds de uitbraak van corona is voorgeschreven waarschijnlijk de oorzaak zijn van de vele doden van de afgelopen tijd. Dit middel werd toch gezien als een zeer effectief middel tegen corona… Zou het weer een wanhoopspoging zijn om iedereen en alles weer op het verkeerde been te zetten… Net als “longcovid” gebruiken als dekmantel voor alle problemen….

 7. HCQ kun je zelf maken.

  Schil drie biologische grapefruits. ( Ze móéten onbespoten zijn). Je gebruikt uitsluitend de schillen.

  Een pan met een liter water aan de kook brengen . De schillen er in. Minimaal twee uur op een laag pitje sudderen.

  Laten afkoelen. Zeven. Elke twee uur een eetlepel. Als je het niet te hebben vind, honing toevoegen naar smaakbehoefte. Zelf deed ik dat niet. Lekker is anders, maar zo hou je het wel zuiver

  Toen ik met een klemmende ijzeren band op mijn borst liep, die elk uur vaster werd aangeschroefd tot ik dacht dat ik aan het eind was, ( dat schijnt dat beruchte covid te zijn) ben ik dat gaan gebruiken. Volgende dag kon ik weer ademhalen .

  Dat dit de veroorzaker van longproblemen zou zijn is volgens mij de zoveelste dans van de hoerenkast in in de media.

  Oninteressant, en te belachelijk voor woorden.

 8. een dokter en vriend vanop school en woonde niet direct in mijn buurten als mijn huisdokter pillen of zalfjes voorschreef en ik zag na een week geen verbetering moest ik wel bij mijn oude schoolvriend en een week later genezen de collega’s van hem hebben hem gepest omdat ze aan hem klanten verloren t,ja dat komt ervan als je echt goed bent in de stiel. de ratten beginnen te knagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in