Agenten die steun en bescherming bieden aan burgers die protesteren tegen tirannieke lockdowns en “vaccin” mandaten worden aangevallen en gevangengezet door linkse regeringsleiders, schrijft Rairfoundation.com.

Militairen en politieagenten die steun en bescherming bieden aan burgers die protesteren tegen tirannieke lockdowns en “vaccin” mandaten, worden aangevallen door hun linkse regeringen. Landen belasteren en vervolgen militairen die trouw blijven aan de eed die zij hebben afgelegd om hun land te verdedigen tegen alle buitenlandse en binnenlandse vijanden.

Duitsland

Onlangs werd de Duitse sergeant-majoor Andreas Oberauer onwettig gearresteerd en besmeurd door internationale linkse media omdat hij een video had vrijgegeven waarin hij eiste dat er een einde zou komen aan de Duitse lockdownmaatregelen, verplichte “vaccins” en gewelddadige mishandeling van demonstranten. In de video van 28 december 2021 vestigde sergeant Oberauer de aandacht op de mishandeling van kinderen en bejaarden bij protesten voor vrijheid:

“Nu zien we dat kinderen op straat worden neergedrukt en dat oude mannen bedreigd worden met het inslaan van hun schedels [door de politie].”

De sergeant riep zijn medesoldaten en politieagenten op om de dagelijkse vreedzame protestwandelingen die in heel Duitsland plaatsvinden, te beschermen tegen het ongrondwettige mishandelingsgedrag van de staatspolitie. In de video beveelt hij zijn ondergeschikten om agenten te arresteren die burgers fysiek mishandelen en hun rechten schenden:

Sta duidelijk achter het volk van Duitsland en sta duidelijk voor het grondwettelijke recht. Dit is gericht aan iedere man, om het grondwettelijke recht van deze demonstraties te verdedigen en in te grijpen om vrouwen en kinderen te beschermen tegen – hoe moet ik ze noemen? Huurlingen? Ze kunnen geen politieagenten meer genoemd worden.

Om te beschermen. Dat is precies wat ik elke grondwettelijk loyale politieman in Duitsland oproep te doen. Intervenieer, stop je eigen collega’s om mensen, kinderen en vrouwen aan te vallen. Evenzo roep ik vandaag elke soldaat op om in te grijpen en deze demonstranten te beschermen – in uniform.

Ik zal nu het bevel geven. Hier spreekt sergeant Oberauer: Ik beveel alle soldaten onder mijn rang om vanaf 19.00 uur weer in uniform in dienst te treden. Uw opdracht is de burgerbevolking tijdens demonstraties te beschermen tegen alle aanvallen van buitenaf en in te grijpen bij elke politieman die zich ongrondwettelijk gedraagt of inbreuk maakt op de rechten van de bevolking. Zij moeten worden gearresteerd en voorgeleid voor vervolging.

Germany: Sergeant Major Andreas Oberauer Was Arrested For Making This Video

Het Duitse ministerie van Defensie nam op 30 december 2021 Twitter ter hand om de video van de sergeant te veroordelen. Zij verklaarden dat het “bedreigingen tegen de rechtsstaat bevat die onaanvaardbaar zijn.” Men voegde eraan toe dat “de gevolgen al worden onderzocht.”

  Israël: Van wereldkampioen vaccineren naar wereldkampioen nieuwe infecties

Minister van Defensie Christine Lambrecht schreef dat het leger “rechtschapen mensen nodig heeft die stevig staan op het fundament van onze grondwet.” Iedereen die deze waarden niet deelt “heeft geen plaats in onze Bundeswehr,” voegde ze eraan toe.

Uren nadat de staat sergeant-majoor Oberauer had verketterd, arresteerde de politie van München hem:

Bekijk de video van de onwettige arrestatie van de sergeant:

German Sergeant Major Andreas Oberauer’s Unlawful Arrest

Internationale media (waaronder veel Amerikaanse) grepen het verhaal aan en hielpen de sergeant te belasteren. Links weet dat militairen en politiemensen die trouw blijven aan hun eed om de grondwet van hun land te verdedigen, hun belangrijkste obstakel zijn bij het grijpen van ongrondwettelijke macht.

Naast sergeant Oberauer sprak ook luitenant-kolonel Futschik zich in een Facebookpost uit tegen de ongrondwettelijke maatregelen van de staat:

Beste medemensen,

De huidige situatie vraagt veel van ons, vooral van ons soldaten. Wij zijn het eerste proefobject voor een verdere uitbreiding van de vaccinatieplicht. Lange tijd was een gevecht voor onze deur ver weg.

Het begon voor mij een goede drie weken geleden hier in mijn thuisland. De strijd tegen politieke beslissingen die ik niet langer met mijn geweten kan steunen. Misschien een David tegen Goliath gevecht? Wie zal het zeggen?

Voor mezelf weet ik echter dat het de juiste en enige weg is die ik nu moet gaan. Niet voor mijn ego. Ik ga voor mijn vrouw, kinderen, ouders, broers en zussen, neven en nichten, vrienden, en allen die mij na aan het hart liggen en die niet de kracht, de moed of de mogelijkheden hebben om zichzelf te verdedigen.

De strijd in mij is gestreden. Ik bewandel dit pad met vrede en kracht in mijzelf en hoop die naar buiten toe te gebruiken en misschien op anderen over te dragen. Met mijn brieven aan mijn hoogste superieuren heb ik een beetje licht gezonden naar allen die dat hebben of nodig hebben.

Ik heb veel feedback en dankbaarheid ontvangen die me laten zien dat ik niet alleen en gek ben. Zoals ik heb geleerd, bewandel ik het pad voorwaarts met het vertrouwen dat er veel consequenties zullen zijn omdat jullie voor jezelf hebben besloten dit pad ook te bewandelen.

Ik ben vastbesloten om iedereen in dit land te beschermen en moedig te verdedigen. Dat heb ik gezworen. De strijd begint in onszelf en gaat nu tegen onze eigen regering.

Ik vind het erg triest dat het zover moet komen. Maar niemand kan en mag ons onze rechten en onze vrijheid afnemen. Daar staat onze Grondwet voor, en voor die Grondwet sta ik om die tegen alles en iedereen te verdedigen, hopelijk met vele gelijkgestemden. En onze wapens zijn niet militair van aard.

Op dit moment zijn ons verstand, onze woorden, en onze dadenonze werktuigen. Dus laten we die verstandig gebruiken.

Ik hoop zoveel mogelijk van jullie te ontmoeten op het grimmige en smalle pad naar gerechtigheid. Laat de harten de weg wijzen en ga samen door deze moeilijke tijden.

Aan u allen, veel kracht, moed, helderheid en liefde om de juiste beslissingen te nemen.

Daniël 11:33

“En zij, die onder het volk verstand hebben, zullen velen onderrichten; doch zij zullen vallen door het zwaard, en door het vuur, door gevangenschap, en door buit, vele dagen.”

Er is een Duitse Telegramgroep voor soldaten genaamd “Soldaten voor de Grondwet” met meer dan 6.400 leden. Zij brengen verslag uit over informatie die in Duitsland gebeurt en “moedigen soldaten aan om te staan voor de eed die zij hebben afgelegd voor het FDGO en de grondwet”.

  Schokkend! Data analyse toont aan: De gevreesde ADE van vaccins versnelt bij gevaccineerde mensen met elke week die voorbijgaat!

Nederland

Veel voormalige politie- en militaire veteranen hebben in Nederland organisaties opgericht om burgers te beschermen die vreedzaam protesteren tegen de Covid lockdowns en mandaten van de regering.

In Het Gelid Voor Vrijheid (IHGVV) is een Nederlandse organisatie die bestaat uit oud-militairen, waaronder veteranen die zich hebben verenigd om “op te staan tegen onevenredig geweld” dat op burgers wordt losgelaten. Ongeveer 80 veteranenverenigingen zijn bij de organisatie aangesloten. Zoals op hun website staat: “IHGVV zet zich ervoor in dat iedere burger zich kan beroepen op de grondwet en de mensenrechten.”

Hun missie is om:

  1. Begrip en respect tonen voor de mens in het politie uniform die orders uitvoert die niet proportioneel zijn.
  2. Mensen de ruimte bieden om hun grondrecht vreedzaam te kunnen uitoefenen.
  3. Vrij blijven van politieke standpunten en meningen van zowel de demonstranten als de overheid.

Onlangs nog ging een andere groep Nederlandse militairen in hun uniform de straat op om het publiek te beschermen tegen politiegeweld tijdens een protest tegen de Covid-maatregelen en -mandaten van de overheid:

Dutch Police Attacked Military Veterans Protecting Citizens Protesting the State Covid Measures

In april 2020 liepen duizenden Nederlandse politieagenten, militairen, veteranen, artsen, verpleegkundigen, leraren en gewone burgers schouder aan schouder door de straten, roepend om vrijheid van meningsuiting, medische vrijheid, het recht op onderwijs, en het behoud van fundamentele rechten. RAIR Foundation USA deed verslag van de vrijheidsmars georganiseerd door de groep Politie voor Vrijheid.

Het is geen verrassing dat de linkse Nederlandse media en politici de soldaten hebben bekritiseerd voor het beschermen van het publiek. CDA-Kamerlid Derk Boswijk veroordeelde onlangs de “trieste vertoning en het misbruik van uniformen” van de groep. De Europarlementariër veroordeelde de veteranen die probeerden politieaanvallen op burgers te de-escaleren bij protesten tegen Covid-beperkingen en -mandaten. Begin 2022 werden in Amsterdam Nederlandse burgers door politiehonden mishandeld en met wapenstokken geslagen.

Amsterdam: Protesters attacked by police dogs, beaten at anti-lockdown protests

Westerse naties vallen de klassieke democratie aan in naam van de strijd tegen het coronavirus. Als gevolg daarvan worden militairen die ervoor kiezen hun ambtseed te gehoorzamen gecriminaliseerd, terwijl degenen die handelen tegen de meest fundamentele rechten van het publiek, zelfs tot het punt dat ze staatsmisdadigers worden, volkomen straffeloos kunnen handelen.

  Zenuwstelselaandoeningen na de prik - een gevalsstudie

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse Speciale Strijdkrachten willen met onmiddellijke ingang vreedzame demonstranten met 700 veteranen beschermen tegen door de staat opgelegde politieterreurVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins
Volgend artikelAllemaal onzin, complotten. Niks aan de hand, gewoon toeval…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Mooi om te zien hoe de veteranen als een beschermende haag fungeerden. Uiteraard werden deze helden verketterd in de media. Ongelooflijk hoe vreedzame burgers belaagd worden enkel omdat ze hun stem willen laten horen. Als politieagent zou je toch subiet alle spiegels in je huis verwijderen?

  2. Allemaal volgens ‘het stappenplan’. Het is niet zo moeilijk om naarmate de tijd vordert en alles steeds erger en erger wordt, om dan opstanden te verwachten. Van degene die het vanaf begin of anders wel later, beginnen in te zien.
    Een van de stappen is deze neer te slaan en hun leiders te arresteren. Ze liggen op schema hoor.

  3. toen in Myanmar een Amerikaanse marionet geïnstalleerd werd kwam het leger in actie hier moet het zelfde gebeuren tegen de WEF marionetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in