Ik denk niet dat dit betekent dat we ons leven kunnen leiden zonder vaccinaties.” De CEO van de farmaceutische reus Pfizer zegt dat het normale leven binnen een jaar zal terugkeren, maar niet voor degenen die niet regelmatig COVID-19 vaccinaties nemen, schrijft Uncutnews.ch.

Tijdens een verschijning op ABC This Week met George Stephanapoulos, werd Albert Bourla gevraagd wanneer hij denkt dat de pandemie zal eindigen.

“Ik denk dat we binnen een jaar weer een normaal leven kunnen leiden,” zei Bourla, waarbij hij duidelijk maakte dat deze uitspraak alleen geldt voor degenen die bereid zijn zich regelmatig tegen het coronavirus te laten vaccineren.

“Ik denk niet dat dit betekent dat er niet meer varianten zullen komen,” voegde Bourla eraan toe. “En ik denk niet dat dit betekent dat we in principe ons leven kunnen leiden zonder vaccinaties.”

Bourla zei dat het “meest waarschijnlijke scenario was jaarlijkse herhalingsvaccinaties” als gevolg van het “opduiken van nieuwe varianten.”

De opmerkingen van de CEO van Pfizer over jaarlijkse vaccinaties zijn interessant, gezien het feit dat de FDA tot nu toe alleen boosters heeft goedgekeurd voor ouderen en personen met een “hoog risico”.

Bourla’s retoriek lijkt op die van Stephane Bancel, CEO van Moderna, die vorige week zei dat zelfs jongere mensen ten minste om de drie jaar een booster-prik moeten krijgen.

Hieruit blijkt eens te meer hoe een tweeklassenmaatschappij wordt gecreëerd waarin alleen degenen die zich regelmatig laten vaccineren een betrekkelijk normaal leven kunnen leiden.

Voor degenen die blijven weigeren zich te laten vaccineren, zullen reizen, werken en mogelijk zelfs elementaire vrijetijdsbesteding beperkt blijven, waardoor zij de facto voor onbepaalde tijd in een staat van afzondering zullen verkeren.

  Dr. David Martin geeft explosief interview: "Dit is een geplande volkerenmoord"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werkt
Volgend artikelHERDENKINGS APARTHEID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Gaat heel snel, hè? De weg naar de Totaaldictatuur. Geen ontsnappen meer aan,, tenzij we massaal in opstand komen. Anders is de volgende stap Nacht und Nebel.

 2. Dit gaat niet gebeuren. Inmiddels zijn er niet meer zo heel veel mensen die blind vertrouwen hebben in de grote farmaceuten. Steeds meer mensen (niet alleen de ‘wakkeren’) beseffen dat we met meedogenloze maffia te maken hebben die totaal niet geïnteresseerd is in onze gezondheid maar uitsluitend in de gezondheid van hun omzet en winst. (Ik heb de laatste maanden nog nooit zo vaak het begrip ‘psychopathie’ horen langskomen).
  Dit soort openlijke zwendel schudt alleen maar meer mensen wakker.

 3. Voor degenen die blijven weigeren zich te laten vaccineren, zullen reizen, werken en mogelijk zelfs elementaire vrijetijdsbesteding beperkt blijven, waardoor zij de facto voor onbepaalde tijd in een staat van afzondering zullen verkeren.

  Afzondering betekend;

  Niet genetisch gemodificeerd worden.

  Geen lichamelijke schade oplopen.

  Niet gedood worden door Spike eiwitten

  Zo min mogelijk in contact komen met schapen in mensen kleren.

  Ik vind het wel een goed plan.

 4. Nou dan is het duidelijk toch!
  Zij willen een totalitaire wereldwijde controle staat dictatuur opzetten.
  Die over alle gebruiken aspecten en individualisme en vrijheid van ons mensen willen schikken.
  Zij bepalen hoe wij ons leven leiden punt.

 5. Het is bedoeling dat je eigen om de 6 maanden laat updaten met één van Graphene oxide dit in verband met de cellen in het eigen lichaam die zich vernieuwen om de 6 á 8 maanden.

  De mobiel met een I Connectie en 5G ontvanger is de begeleider (transformator) tussen het 5G netwerk en de Graphene Oxide zodat jij aangemerkt kan worden als een levende Bio sensor op neuro-bio surveillance system.

  Het heeft niks te maken met Covid19,Edmund T. Pratt Jr van IBM is in het verleden special neergezet bij Pfizer in 1972 als CEO om hier naar toe te werken, Bill Gates(marketing manager) is geplugged door IBM om Microsoft Windows te verkopen als een zogenaamd onafhankelijk en op zich zelf staand product, daarbij was Steve Jobs in dezelfde categorie en Elon Musk en Bezos hun behoren IBM ter dienst te staan voor het nieuwe Hollorith systeem.

  Overheid en Eu Subsidies worden gepakt via de Deutsche Bank die weer op hun beurt aan diverse zogenaamde onafhankelijk investeerders bureaus “adviezen” (MIG Verwaltungs AG) geven die op hun beurt wel heel toevallig politici en aanhang en andere gespuis als “anonieme” klant hebben zodat het beleid kan worden uitgevoerd van het clubje aan transhumanisten.

  Misschien de meest rare speculatie, echter als men met volle overtuiging kan bewijzen dat deze injecties zijn gevuld met Graphene-Oxide dan is mijn speculatie meer te volgen dan de de Covid19 theorie.

 6. Ter aanvulling.

  Heeft iemand wel eens vanuit studies en onderzoek een microscoopbeeld gezien hoe ons lichaam reageert op de overgenomen cellen dit door de virale DNA vector injectie en bij mRNA injectie de ribosomen aansturen voor de spike proteïne productie. Produceren deze daadwerkelijk een spike proteïne dat is afgeleid van de Covid19 en gevestigd blijft op onze cellen zodat er een (tegen) reactie word aangemaakt door ons immuunsysteem, “mijn speculatie” of vormen deze proteïnes misschien wel een gezamenlijk verbindingsnetwerk met de Graphene-oxide binnen ons menselijk lichaam ?

  Ik bedoel dus geen Jeugdjournaal powerpoint (Getting Gay with Facebook) presentatie over de werking van mRNA of de DNA virale vector, een echt vanuit microscoop beeld dat laat zien hoe onze cellen worden overgenomen en hoe ons immuunsysteem reageert op deze injecties/overname.

 7. Twee verschrikkelijke joodse shekelgraaiers die Rochelle Walensky en de meerdere malen veroordeelde crimineel Albert Bourla van Pfizer

 8. Ach, ik vond het leven altijd al niet normaal. Misschien kan ik nu eens normaal gaan leven zonder al die onzin.
  Gister nog in de regen in een T-shirt in de moestuin staan werken, vandaag niets aan de hand. Iedereen riep dat ik ziek zou worden, nou echt niet. ’s Avonds een kruidentheetje met honing en eventueel een appeltje doet wonderen.
  Vandaag die felle zon echter… ik word van binnenuit gekookt, alsof ik in een magnetron zit! Ik gooi zo een fles water achterover en ik houd maar dorst. Nou, ik weet wel wat goed voor me is en wat niet. Hoed en lange mouwen voor vandaag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in