Omdat zoveel Australische burgers na de Covid-19 vaccinatie ziek worden, rolt de Australische regering een nieuwe compensatieregeling uit om de mensen rustig te houden. Lokale media, die in Sydney zijn gevestigd, hebben verslag uitgebracht over het nieuwe programma, dat verschillende vergoedingspercentages biedt, afhankelijk van de ernst van de verwonding en hoeveel een door vaccinatie verwonde persoon moet betalen voor medische kosten, bericht Dailyexpose.uk.

RAPPORT: 79.000 mensen! – De regering geeft nu toe dat er ernstige bijwerkingen van vaccins zijn. – Biedt sommige slachtoffers meer dan 600.000 dollar aan cash en compensatie. – Australië. pic.twitter.com/mmSiyfJiqv

— New Granada (@NewGranada1979) December 31, 2021

Een verslaggever van 7 News zei: “Artsen zeggen dat de voordelen veel groter zijn dan de risico’s, maar nu het vaccin steeds meer wordt uitgerold in de boostersfase, zijn er enkele mensen die ernstige bijwerkingen ondervinden.”

“Nu biedt de federale regering een vergoeding aan voor iedereen die ernstig ziek wordt na het krijgen van hun covid injectie.”

Tijdens het filmpje werd een man genaamd Matt John geïnterviewd omdat hij leed aan wat hij beschreef als een gevoel van een hartaanval, slechts twee dagen nadat hij was gevaccineerd met een injectie van Pfizer. Hij zei dat hij een scherpe pijn in zijn borst voelde, die later werd gediagnosticeerd als pericarditis.

De man is een van de minstens 79.000 bekende Australiërs die hebben gemeld ernstig gewond te zijn geraakt door de vaccins.

Hier is hoe zij in aanmerking kunnen komen voor compensatie:

 • Voor verwondingen die alleen met bewijs van een arts worden bevestigd, zal niet meer dan $20.000 (€12,652) aan compensatie worden verstrekt.
 • Voor verwondingen die beoordeeld en bevestigd zijn door een team van juridische experts, zal meer dan $20.000 gecompenseerd worden.
 • In het ergste geval voor de ernstigste verwondingen zal een maximale uitbetaling van $644.640 (€407,827) worden gecompenseerd.
  Dr. Coleman: "Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket"

“Als je pericarditis oploopt, kan dat ertoe leiden dat je uit eigen zak moet betalen en dat je misschien naar een cardioloog moet, dat je misschien procedures nodig hebt, dus het is zeker terecht dat er een vaccinatieregeling is om mensen te compenseren,” zegt Daniel Opare, een medisch rechtendeskundige.

Er zit echter wel een addertje onder het gras wil een Aussie in aanmerking komen voor een vergoeding: hij of zij moet ten minste één nacht in het ziekenhuis hebben doorgebracht. Dit is een probleem voor veel burgers met vaccinatieletsel, omdat veel ziekenhuizen patiënten nu eerder naar huis sturen en hen beletten te overnachten, zodat ze automatisch niet in aanmerking komen voor schadevergoeding.

Voor John was dit niet het geval. Hoewel hij twee dagen in het ziekenhuis heeft doorgebracht voor zijn pericarditis, heeft hij voor geen van beide bezoeken een overnachting gehad. Bijgevolg moet hij nu uit eigen zak betalen voor zijn Fauci griepprik verwondingen.

“Dit is niet genoeg … niet eens in de buurt!” schreef een verontwaardigd persoon op Twitter over de regeling.

“En hoeveel kinderen van 5-11?” vroeg een ander. “2022 zal het uitwijzen.”

“Dus hoe werkt dit?” vroeg iemand anders, verward over het programma. “Ze geven je $600k voor het nemen van de prik, die ze je dwongen te nemen? En ze dwingen nog steeds mensen om het te nemen? Ik snap het niet.”

“Het is jouw geld,” antwoordde een ander, die uitlegde dat de belastingbetalers en niet Big Pharma degenen zijn die al dit zwijggeld financieren. “Vergeet niet dat het uitdelen van grote sommen geld de economie van Australië zal vernietigen. U moet het terug zien te krijgen van Pfizer.”

  Schoon versus vuil: Een manier om alles te begrijpen

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisèreVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel36.257 doden 3.244.052 gewonden na COVID-injecties in Europese databank van ongewenste bijwerkingen
Volgend artikelCovid Tirannie: Regeringen richten zich tegen militairen en politie die hun grondwet verdedigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Australie heeft vandaag 1G ingevoerd, niet ingespoten burgers mogen hun woning niet meer verlaten, ook niet voor werk….met andere woorden, ofwel burgeroorlog, ofwel totale onderdrukking.

 2. Al komen ze de burgers uit hun huizen slepen en naar de kampen afvoeren , het zal de rest van de wereld een zorg zijn wat er gebeurt in andere landen. Vroeger was er nog een vorm van verontwaardiging , nu niet meer.
  De mensheid is verloren!

 3. Buiten dat geld gezondheidsschade nooit evenredig kan vergoeden, welke arts zal vandaag de dag daar het bewijs aanleveren dat de gezondheidsschade door het zogenaamde vaccin komt?
  Artsen die een mening hebben die de doctrine niet steunt hebben weinig tot geen enkele invloed meer.
  Alle andere artsen (kwakzalvers van de farmaceutische industrie) die toestemming zouden moeten verlenen zijn helaas ‘te koop’.
  Kortom, geen enkel vaccin slachtoffer zal hier wat mee opschieten.

  • De artsen spelen allemaal dombootje,want er moeten zogenaamd bedden vrijkomen voor hoogbejaarden die kunnen dan ziek worden en overlijden aan Corona,verderop in hun commentaar ,volgens Diederik Gommans,we zijn er dus duidelijk niet efficient op ingericht> en dat duurde dus een half uur en hij kletst er doodleuk overheen tijdens de Talk-show OP1…bedden tekort dat is het zogenaamde probleem en bezuinigingen van de overheid> dat maakt code zwart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Besmettingen zijn niet meetbaar via PCR tests

 4. Wat een Kschoften.
  Alsof welk bedrag dan ook onnodig, opgedrongen letsel kan vergoeden.

  Dit is veruit het meest ongehoorde bericht van 2022.

 5. Het verhaal is dus dit. Neem een injectie. Raak gewond en je mede burgers die geen negatieve gevolden hadden door bijvoorbeeld de injectie niet hebben genomen en die mogen voor de dommigheid die jij hebt gedaan mogen / moeten betalen.

  Ik wil niet lullig doen maar ik heb geen zin om mensen die een domme beslissing hebben gemaakt te vergoeden voor het lijden dat ze hebben. Ze zoeken het maar zelf uit. Familie of vrienden is anders natuurlijk. Die wil ik helpen waar ik kan.

  Mensen die ik niet ken. Sorry, je hebt zelf gekozen om een medisch proefkonijn te zijn. Deal with it en val mij er niet mee lastig. Lullig voor je hoor maar niet mijn probleem. Jouw keuze, deal met de gevolgen.

  Met zo een insteek zullen meer mensen niet meedoen aan een medisch experiment. Zoals het hoort.

  Groeten,
  Hugo

 6. 600 K aussie-dollars lijkt veel maar is slechts zo’n € 380 K
  Die regering komt er goedkoop mee weg.
  En daarbij: Je hebt lekker veel aan dat geld als je voor de rest van je leven gehandicapt bent..

  Nee, gewoon tegen de muur met dat tuig (of had ik dat al gezegd 😉 )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in