In 2015 werd de blanke vrouw en moeder, Autumn Steele, voor de ogen van haar zevenjarig zoontje vermoord door een zwarte politieagent. National Justice schrijft dat de Afro-Amerikaan, Jesse Hill, nooit is gestraft voor de moord en nog steeds werkt als politieagent bij het Burlington Police Department.

Het gebeuren is opnieuw viraal gegaan op sociale media nadat een filmpje, vastgelegd door Hill’s bodycam, werd gepubliceerd.

De video is hieronder te zien, Frontnieuws waarschuwt voor schokkende beelden.

Backup:

 

Op de video is te zien hoe Hill Steele benadert, die ruzie heeft met een andere man. Je hoort de vrouw roepen: “Laat mijn kind los!”, maar het is niet duidelijk of de boodschap gericht is aan Hill of aan de andere man.

Tegelijkertijd roept de zwarte politieagent dat Steele haar hond, die om hen heen blaft, in bedwang moet houden. Dan vuurt Hill twee schoten af.

De schoten raken Steele van dichtbij en zij valt levenloos op de grond terwijl haar zevenjarig zoontje op de achtergrond huilt. De jonge vrouw overlijdt na enige tijd aan haar schotwonden.

De familie van de vrouw heeft vervolgens twee miljoen dollar schadevergoeding gekregen voor de dood van de moeder. De plaatselijke autoriteiten hebben er echter niet voor gekozen Hill voor de moord te straffen, zij hebben ook geweigerd bewijsmateriaal vrij te geven dat hem voor de moord zou hebben veroordeeld. Dat wil zeggen, de film waarop de hele gebeurtenis te zien is.

De mainstream media, die vorig jaar na de dood van de verslaafde draaideurcrimineel George Floyd een lynchstemming onder linkse en zwarte criminelen aanwakkerden, hebben er interessant genoeg niet voor gekozen om de aandacht op deze gebeurtenis te vestigen.

  Parlor's CEO vlucht voor doodsbedreigingen

Deze keer was het een zwarte die een blanke vrouw aanviel.

Mainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man

Vorig artikelCovid-neusuitstrijkje veroorzaakt hersenletsel dat leidt tot operatie bij vrouw
Volgend artikelMedia juichen nieuw J&J-vaccin toe – negeren criminele verleden van farmaceutische gigant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Vuurt twee schoten af en voor de rest ijlt zijn verstand achter op de krankzinnige daad die hij net heeft gepleegd, en toen het bij hem inzinkt wat voor afschuwelijk zwart racisme doodslag/moord hij net gedaan heeft bleef hij voor zijn Bodycam luisteraars o my God, o my God herhalen om zijn misselijkmakende daad te verzachten. Bekend is dat veel zwarten heel korte lontjes hebben.

  2. Het eerste wat die ellendeling zegt is: Oh my god, I’m going to jail. Hij helpt haar niet, hij laat haar gewoon met haar gezicht in de sneeuw liggen. Dit is verschrikkelijk. Als ik die andere man was die getuige is van deze doodslag, zou ik mij ernstig zorgen maken om mijn gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in