© Oregon State University (CC BY-SA 2.0)

De covid-injecties brengen talrijke schade toe aan het immuunsysteem (zie hier). Dit omvat onderdrukking van kankerbestrijdende CD8 T-cellen (zie hier), zoals aangetoond bij 100% van de mensen die voor en na de covid-injecties getest zijn.

Over de hele wereld melden artsen een explosie van nieuwe, zeldzame, en terugkerende kankers na de injecties. Veel stabiele kankerpatiënten krijgen te maken met een plotseling terugkomen of een snelle progressie, waarbij velen sterven, schrijft Dr. Mark Trozzi.

De doofpot is georganiseerd, inclusief de centralisatie van de “meldingssystemen voor ongewenste bijwerkingen en sterfgevallen” ten gunste van gecontroleerde globalistische entiteiten. Zo krijgen veel Europese artsen nu te horen dat zij hun pogingen om ongewenste bijwerkingen en sterfgevallen te melden, moeten richten aan een entiteit van de Europese Unie, in plaats van aan provinciale of nationale autoriteiten.

Duitse artsen krijgen te horen dat kankerstatistieken nu met de hand worden bijgehouden, wat een zeer langzaam proces is, en dat het dus zes jaar zal duren voordat de gegevens van dit jaar te zien zijn.

De bredere doofpot van kanker en andere ongewenste bijwerkingen en sterfgevallen, gaat van kwaad tot erger. Het omvat crematie van lichamen die zo snel mogelijk wordt uitgevoerd voor na-injectie sterfgevallen; in wezen verbrandt men het bewijsmateriaal. Zelfs de lichamen van jong gestorven slachtoffers worden binnen 2 dagen gecremeerd. Dit is ongerijmd en voorheen ongehoord.

Behalve kanker is een van de belangrijkste oorzaken van bijwerkingen en sterfte na covid-injecties spike-eiwitvergiftiging. Spike-vergiftiging van organen en weefsels wordt aangetoond bij autopsies of biopsies, door immuno-flourescente kleuring voor spike-eiwit; maar er zijn maar heel weinig pathologie-afdelingen in de wereld die dit doen. Zoals de patholoog Dr. Ryan Cole heeft verklaard “Je kunt niet vinden, wat je niet zoekt” .

  Onvruchtbaarheid, kanker en HIV-achtige symptomen bij jonge vrouwen na mRNA-vaccinaties

De doofpot wordt steeds erger. U moet rondkijken en uw eigen ogen geloven.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAngstaanjagende oversterfte toename sinds de invoering van het COVID-19 vaccin – Alle Gevaccineerden DOOD tegen 2025?
Volgend artikelEnkele gedachten over het Zelensky regime
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. “Duitse artsen krijgen te horen dat kankerstatistieken nu met de hand worden bijgehouden, wat een zeer langzaam proces is, en dat het dus zes jaar zal duren voordat de gegevens van dit jaar te zien zijn.”

    Tja, Duitse artsen, die waren in WOII ook zo lekker bezig.

    Maar zij waren wel heel menselijk. Samen met de ingenieurs keken ze voor de mogelijkheden om de dood te versnellen en minder pijnlijk te maken. Het ging hierbij dus niet alleen om het opvoeren van de productiviteit.
    Hannah Arendt – totalitarisme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in