Image by senivpetro on Freepik

Schokkend zijn de onthullingen van de Britse huurling Rise Byrne, die aan de zijde van de Oekraïners tegen de Russen vocht in de beruchte Oekraïense tegenaanval, die hij beschreef als “terreur en chaos” wat betreft de ontstellende slachtoffers die de Oekraïners leden zonder ook maar enig tastbaar resultaat te boeken, bericht Pronews.

Volgens hem in een interview met de Britse zender Sky News, opereren de eenheden van de Oekraïense strijdkrachten zonder enige dekking.

“Op de nullijn (dat wil zeggen de contactlijn) is er terreur. Het is terreur… Het is een bloedbad… Overal liggen doden… Het grootste probleem waar we tegenaan lopen is wanneer we de loopgraven bereiken en op de lichamen moeten stappen van degenen die al gedood zijn door de eerdere aanvallen,” zei Birn.

Het is heel eng als je in een open vrachtwagen rijdt en er komt een enorme Russische T-72 op je af, voegde Rise Brin eraan toe.

Hij zei ook dat dit de laatste ronde was die leidde tot zijn beslissing om naar huis terug te keren na 18 maanden “op het randje” te hebben geleefd.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Beslissende klap voor de militaire academie van Lviv – Russen zeggen dat er 800 Oekraïense & Westerse huurlingen waren ondergebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

  EU bereidt zich voor op mogelijke grootschalige stroomstoringen in de winter

Lees meer over:

Vorig artikelEva Kaili terug in het EU-parlement na “Qatar-Gate”: Ze wil nu strengere ethische regels!
Volgend artikelCOVID censuur heeft mensen VERMOORD, geeft Wall Street Journal toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Wie ligt er nu nog van wakker ,who the fuck cares about ukraine. Allemaal nazi’s . Ze verdienen het als ze de ballen niet hebben om massaal die kleine kutjood af te zetten die hen op de brandstapel gooit. Tja dan ga je maar lekker dood voor een smerige khazaar die zijn ziel aan de duivel heeft verkocht en die voor de hoogste bieder halfnaakt danst in leer en hoge hakken.🕺

 2. Wie of wat interesseert het wat die Britse HOERLING te vertellen heeft, jammer dat ze hem niet overhoop geknald hebben daar in OEKIELAND.

 3. En dat mag zomaar op Sky News, die nodigden toch alleen maar specialisten uit die je precies konden vertellen wanneer de blauw gele handdoeken op het Krimse strand uitgerold zouden worden?
  Is het haantje op de kerktoren aan het draaien?

 4. Die brit had ook kapot geschoten moeten worden… je moet naar t beginplaatje kijken .en das 1990 .de afspraken die gemaakt zijn allemaal geschonden . Putin staat 100 pr in zn recht. En ik hoop dat ie heel t westen naar de klote helpt….die denken namelijk dat ze jesus zijn

 5. Rhys Byrne, helden sterven voor de idealen waar ze in geloven, ga gewoon bij een slachterij werken, dan kun je weerloze diertjes doden en veilig weer naar huis. Domme Oekraïners sterven helaas wel voor idealen, helaas verkeerd geprogrammeerde idealen, beter is het om je munitie richting Kiev te richten en je land veilig te stellen van westelijke investeerders, streef naar neutraliteit dombo’s.

 6. Russische minister: “Kiev verloor ruim 26.000 tijdens zijn zogenaamde tegenoffensief”

  Vanaf 4 juni hebben de strijdkrachten van Oekraïne meer dan 26.000 militairen en meer dan 3.000 militaire hardware verloren tijdens hun zogenaamde tegenoffensief, heeft de Russische minister van Defensie Sergey Shoigu aan verslaggevers verteld.

  “De verliezen van de tegenstander vanaf 4 juni hebben meer dan 26.000 militairen en 3.000 verschillende stukken bewapening bereikt”, zei hij.

  In zijn woorden vernietigden Russische troepen in de gerapporteerde periode 21 vliegtuigen, vijf helikopters, 1.244 tanks en andere gepantserde voertuigen , 17 Leopard-tanks van Duitse makelij, vijf AMX-tanks geproduceerd door Frankrijk en 12 Amerikaanse Bradley-infanteriegevechtsvoertuigen. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/07/massacre-of-kiev-soldiers-and-western-mercenaries-in-ukraine-us-would-be-recruiting-jihadists-trained-by-cia/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in