Haat is zeker een te sterk woord. Maar ik blijf bij het woord omdat het zo voelt. En welk ander gevoel roept de opmerking “Ik hoop dat je Covid krijgt en sterft” op, van niet minder dan twee van mijn “levenslange vrienden”? Zouden de meesten dat niet als hatelijke woorden beschouwen? Nou, volgens de “woke” normen van vandaag, zou het zeker haatdragende woorden zijn, schrijft Todd Hayen.

Ik voel me inderdaad gehaat. En gehaat door sommige mensen van wie ik het meest hou.

Hoe is dat zo gekomen? Ik ben altijd een aardige vent geweest. Ik heb zeker mijn klootzak-momenten gehad. Meestal als iemand mij niet mag, zeggen ze dat het komt omdat ik arrogant ben. Ik spreek mijn eigen waarheid, waardoor ik overkom als een rottige verstoorder. Ik zie mezelf liever als een trickster, dat lijkt me interessanter dan een rottige verstoorder. Wat ik ook ben, ik ben niet slecht. In de ergste situaties waarin ik me bevind, heb ik de neiging om mijn stem te verheffen in een poging om krachtig te zijn. Ik stap niet zomaar achteruit, en ik dring aan om mijn punt te maken. Maar ik scheld nooit iemand uit, ik doe zeker nooit iets gewelddadigs of lelijks, en ik heb de neiging om over tegengestelde punten na te denken.

Toen al die Covid-onzin begon, was ik stomverbaasd over hoe ik behandeld werd toen ik mijn mening uitsprak, die tegen het gangbare narratief inging. De eersten die weggingen waren FB vrienden. Ik had een behoorlijke groep verzameld tijdens mijn Hollywood dagen. De meesten van hen waren geen goede vrienden, maar velen waren vriendelijk genoeg dat ik ze vrij goed kende en vaak in groepen optrok, bij opnamesessies, enz. Velen kwamen ook uit mijn schooltijd in Cincinnati en Virginia. Allemaal weg. Nou ja, een klein handjevol is er nog, maar 95% is vertrokken. Ik moet zeggen dat ik er zelf niet veel heb ontvriend, misschien 3 of 4 bijzonder hatelijke, maar de rest heeft mij gedumpt. Ik herinner me dat ik ruzie kreeg met twee van deze afvallers. Toen ik voorstelde om wat tijd weg te halen van de Covid-gekte en te besteden aan het redden van hongerende kinderen, reageerden ze allebei met: “Doei.” Echt waar?

In de begindagen van Covid was ik vrij meegaand. Ik bedoel, ik was zeker argumentatief, maar ik had geen ervaring met persoonlijk aangevallen worden omdat ik een tegengesteld standpunt had. Ik gaf bijvoorbeeld mijn standpunt over de vaccins en binnen een paar minuten werd ik ervan beschuldigd dat ik een idioot, een egoïstische klootzak en een wetenschapsontkenner was. Wat? Hoe kon dat gebeuren? Mijn naïeve ik liep in vele valstrikken en werd verblind door de haat en het vitriool dat ik telkens weer ervoer. Het ontvrienden ging razendsnel.

  Matt in Melbourne - Regeringscontrole is buiten zinnen

En ik moet zeggen dat ik me niet kan herinneren dat ik ooit een van deze mensen ervan beschuldigd heb een debiel, een egoïstische klootzak of een wetenschapsontkenner te zijn. Ik begon wel te schrijven over de groep waar veel van deze mensen in leken te passen, en noemde die groep schapen. Maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit iemand in zijn gezicht een schaap heb genoemd. Ik gebruikte dat woord ook alleen als schrijfgemak, in plaats van de groep “schaapachtig” of “sheeple” te noemen. Natuurlijk, misschien is het tot op zekere hoogte beledigend, wie de schoen past, trekke hem aan. Als u zich genoeg identificeert met die groep om beledigd te zijn door de omschrijving “schaap”, dan moet u daar eens over nadenken.

Ik herinner me dat ik geschokt was door de lelijkheid die deze mensen rechtstreeks op mij richtten. Ik wilde gewoon spelen, ik wilde debatteren, zien wat andere mensen dachten en met hen delen wat ik ook dacht. Ik begon het gevoel te krijgen dat ik een nazi was die mensen vertelde dat Joden en zigeuners het niet verdienden om te leven en dat baby’s gespietst en op palen gehesen moesten worden en door de straten gedragen moesten worden. Het was een heel vreemd gevoel om aan de kant van het hek te staan waar bijna iedereen aan de andere kant met beledigingen en lelijke beschuldigingen zat te smijten.

Toen kwamen de vaccins en werd het nog veel erger. Voordien ging het alleen maar om lockdowns, maskers, sociale afstand nemen en dergelijke – big deal, ja, maar niet op leven en dood (althans niet onmiddellijk). Toen het vaccin uitkwam, ging het plotseling wel degelijk over leven en dood. Ik wilde niet dat mijn dierbaren, of wie dan ook, vergif in hun lichaam zouden pompen. Dus werd ik wat luider. Ik wilde mensen redden, en ook al had ik het misschien mis door het vaccin als een doodvonnis te zien, mijn hart zat zeker op de juiste plaats. Maar nee. Ik werd nog steeds gehaat, zelfs nog meer.

  Bezetting Ottawa dag 4: Alle ogen gericht op Alberta nu truckers standvastig zijn tegen bedreigingen en politie zich terugtrekt

Toen begon het grotere plaatje duidelijker op te doemen, het incident met de truckers in Canada, de “oorlog tegen de ongevaccineerden”, de aanmoediging door de machthebbers om iedereen die tegen het overduidelijke plan is om de wereldmacht te domineren, te mijden, belachelijk te maken en te beschamen. En de “schaap types” deden er allemaal aan mee. Het enige wat wij wappies deden, was proberen te voorkomen dat er slechte dingen met mensen zouden gebeuren, het enige wat wij deden, was proberen mensen aan het denken te zetten, gezond verstand te gebruiken, informatie te zoeken die geen deel uitmaakte van de propagandamachine die ons allemaal aan stukken aan het bijten was.

Maar nee, we waren slecht, we waren debielen, we waren egoïstisch, we waren lelijk, we waren weerzinwekkend, we waren wetenschappelijk ontkennende samenzweringstheoretische misinformatieverspreiders. We wilden dat iedereen doodging, ziek werd, omkwam. We haatten iedereen.

Hoe vreemd.

Na dit alles begon ik me enigszins in mezelf terug te trekken. Ik stopte met mijn discussie tegen de schapen en concentreerde me op de wappies. (Ik werd ook gehaat omdat ik onschuldige mensen “schapen” noemde, zij zagen dat als de grootste belediging der beledigingen). Preken voor het koor (zoals ik nu doe) werd mijn obsessie. Ik had weinig raakvlakken met schapen, maar als dat wel zo was, waren ze bijzonder vervelend. Ze lijken nu allemaal op Zombies, zo klaar om een stuk uit uw hand te bijten als het naïef wordt aangeboden, altijd met het woeste verlangen in hun ogen om uw hersenen op te eten.

Ik ben tegenwoordig voorzichtig met de meeste schapen (of, om niet te veel aanstoot te geven, de “schaapachtige mensen”). Ik hou ze in de gaten en observeer ze, en doe net alsof ik één van hen zou kunnen zijn. Mijn tolerantie, mijn geduld en mijn respect en achting voor deze mensen in mijn eigen omgeving hebben ervoor gezorgd dat het niet bijtend wordt. Ik ben bereid om te zwijgen en me in te houden als ik weet dat zij er geen probleem mee zouden hebben om mij voor de voeten te werpen hoe verachtelijk anti-vaxxers zijn, hoe walgelijk Trump en andere rechtse rakkers zijn, hoe belachelijk iedereen is die autoriteit in twijfel trekt. Ik ben degene die hun toorn moet ontlopen, die moet voorkomen dat ik uit huis wordt gezet of het contact met andere familieleden volledig kwijtraak omdat mijn standpunten zo weerzinwekkend zijn – sinds wanneer is het geven om de gezondheid van kinderen, persoonlijke vrijheden van burgers van democratische samenlevingen of de persoonlijke gezondheidsrechten van anderen zo’n afschuwelijk vergrijp geworden?

  Vaccinatie kwetsuren: Moderna vaccinatie-stop in Californië

Ik moet constant doen alsof ik de slechterik ben en dus mijn slechte mond houden. Ik heb blijkbaar geen recht op de meningen die ik heb, en om dit bij elkaar te houden, moet ik er alles aan doen om mijn mond te houden. Er komt een punt waarop ik me begin te identificeren met de projectie van “slechterik” die ik krijg. Ik begin me te voelen als een pedofiel die zich de hele tijd verstopt, doodsbang om mijn onmenselijke slechte aard te onthullen en er dus zwaar voor gestraft te worden.

Het is gewoon verkeerd voor mensen die beweren dat ze van ons houden om niet tolerant te zijn tegenover onze standpunten. En wat valt er te tolereren? Wij zijn goede mensen. Wij geloven in liefde, in gezondheid, in een goede regering voor het volk en van het volk. Wij geloven in onze onvervreemdbare, door God gegeven rechten. Wij geloven in het niet kwetsen van anderen. We geloven zelfs in appeltaart en papa en mama en kleine Bobby die op straat met andere kinderen speelt!

Wij zijn geen slechte mensen. Waarom worden we dan wel als zodanig behandeld? Eigenlijk zijn we zo goed als maar zijn kan, maar om de relaties te behouden die iets voor ons betekenen, moeten we ons verstoppen. We kunnen niet onszelf zijn in de buurt van de mensen die ons het beste zouden moeten kennen, ons respecteren, ons in acht nemen en van ons houden om wie we zijn en zelfs om wat we geloven. We zouden op zijn minst niet gehaat moeten worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Als de schapen u teleurstellen, lees dan ditVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky moederziel alleen – het internet lacht om zijn Vilnius bezoek
Volgend artikelKlimaatverandering misdaad – Ontvolking in de naam van mensenrechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Wave_(1981)
  Animal Farm
  the Wall

  Men had gedacht dat mensen minder van dat domme volgzame volk zou zijn geworden.
  Niet dus.
  Voor 2020 dacht ik dat de nieuwe Adolf een jurk droeg en zich niet scheerde.
  Maar, wanneer men rijk genoeg is, kan men iedereen kopen!

  De acteurs die voor politici spelen zijn hoeren, als heroïne hoertjes!

  Gehaat worden door karakterloze, volgzame zieltjes, vind ik een eer!

 2. Psychotische mensen snappen nergens meer wat van en zijn voor anderen ook niet te volgen of te begrijpen… en de meeste mensen zijn in een psychose. Daarnaast worden we opgevoed door psychopaten die ons tot sociopatische narcisten heeft gemaakt. Daar overheen nog een sausje cognitieve dissonantie dmv propaganda, leugens en nog wat intimidatie en psychologische oorlogsvoering en giftig voedsel, water, lucht en ‘vaccins’…

  Het is een ongelooflijk wonder dat WIJ wakkeren de honderden/duizenden jaren programmering en hersenspoeling hebben weerstaan of dat het niet goed is gelukt.

  Mensen zijn amper nog mensen, de meesten zijn transhumane bots die blind volgen, elkaar nadoen en een geautomatiseerd programma afdraaien. De elites hebben ons brein gehackt en de massa een psychose in geprogrammeerd.

  Mensen snappen niks meer van zichzelt of de wereld… daarom volgen ze blind de programmeurs en de programmeurs hebben de massa via de media en politiek en justitie geprogrammeerd om ons te ‘haten’. We leven echt in de matrix. De wakkeren zijn als Neo en zodra de matrix weet waar Neo is, veranderen normale mensen ineens in Agent Smith. Praat maar eens tegen iemand over de vaccins of pedofielen of het WEF… dan worden ze ineens een onaardige Agent Smith die je haat en je het zwijgen wil opleggen. En terwijl ze Agent Smith worden, moet je eens een vraag stellen over de vakantie… dan verdwijnt Agent Smith onmiddellijk want de dreiging is weg.

  Wie wakker is, leeft in feite buiten de matrix en je kan er in en er uit. Maar als je echt doorhebt hoe het zit, wil je liever niet meer in de matrix zijn.

  • Het blijft een treffende analogie.

   Hoe een agent in een persoon trekt en hem over neemt. Een oud bekend verschijnsel. ‘agent’ is het Engelse woord voor daemon.

   Ik heb het hier net nog meegemaakt. Iemand die ineens begon te vloeken en te tieren over ‘de bijbel’. Terwijl ik me daarin heel erg beperk. Alleen als je leugens gaat vertellen dan ga ik wel even de andere kant belichten.

   Zo heb ik ook onlangs een filmpje gezien van een straatprediker (niet mijn ding!). Staat er een meisje bij van nog geen 10 die hem het spreken onmogelijk probeert te maken. Ze roept heel repetatief “lies, lies, lies, lies, lies, lies, lies, you’re a fuckin’ lyar, lyar, lyar. Lies, lies lies.” Kleine meisjes horen schattig te zijn maar deze was gewoon eng. De woorden passen ook niet bij een klein kind.

   Precies wat je beschrijft maar dan nog duidelijker abnormaal.

 3. hahahaha, ik was verdomme een risicofactor/ open en bloot ten aanzien van velen en dat op een moment waar veel volk in de supermarkt was… wel dat ( bazinnetje) heeft de volle lading gehad plus al mij boodschappen op de grond gesmeten en de wijnflessen (2) kapot gegooid verder heb ik rustig buiten op de politie gewacht..geen blabla zij ik, je belt nu een advocaat en ik zeg niets tot hij er is..ik mocht beschikken, !!!!! niet met mij…

  • Yup heb mij ook niet laten kennen. Word nog steeds tot op de dag van vandaag als gek versleten, hier dacht ik de vergevingsgezinde dat ik was dat we verder waren gegaan. Voorbij de covid onzin,alles weer vergeten geen jij die gevaxt is geen ik die antivaxer is. Geen euvels meer tussen ons, wij ,buren mvrienden ,familie en kennissen kunnen weer normaal doen, immers zijn we een jaar van de laatste lockdown af.

   Ow boy wat had ik mij vergist met mijn zachte vergevingsgezinde hart. Dat was een domme fout om mild te worden naar de gevaxte orde, dat heb ik geweten. Ik voel me verraden voor mijn vertrouwen en vergevingsgezindheid in de gevaxte orde , voor hun harde woorden naar mij twee jaar lang en ik maar het idee hebben dat alles weer koek en ei was.
   Ben de afgelopen maanden geestelijk regelmatig vreselijk in elkaar geschud door gevaxte malloten. En ikke maar denken alles is weer vergeten we zijn weer normaal.
   Maar er is geen normaal meer want er is een splitsing ontstaan tussen zij hen en wij. De gevaxte en de niet gevaxte , een kamp. Ze kijken op mij neer en roddelen achter mijn rug,ben er erg kapot van geweest toen ik dat bewust besefte.

   Het is kapot er is geen gewoon normaal meer, er is een gap ontstaan in de mensheid die ons veroordeelt. Ik besefte vorige week ineens heel bewust toen ik voor de zoveelste keer een sneer kreeg en plots besefte ik ,ja zij leven nog de gevaxte en ze kijken op mij neer. Van zie je wel wij leven nog , wij hebben geen schadeletsel zoals jij zei dat we die zouden krijgen en jij met je leugens word veracht door ons.
   Wij zijn oké, je hebt jezelf belachelijk gemaakt.
   Jaja het is duidelijk ik deug niet en jij wel gevaxte.
   Kwam hard op mijn kop die reacties, kreeg ze steeds vaker. En toen brak er iets in mij ,ik wist dit gaat nooit meer weg en zal altijd tegen mij gebruikt worden. Ik ben de conspiracytheorist die iedereen in gevaar bracht door zich niet te laten vaxen en zij zijn de brave gehoorzame gevaxten .

   Hence vandaar mijn felle reacties, het interesseert mij niet meer of ze ziek worden en hoe ziek ze worden en of ze dood gaan. Heb gister ontdekt dat mijn moeder zich moest laten vaxen van mijn zus, was er werkelijk kapot van. Stiekem gedaan en verzwegen voor mij. Mijn moeder klaagde dat ze alleen nog maar op ziekenbezoek kon omdat al haar vriendinnen ziek zijn van de vax en ze heeft zichzelf stiekem achter mijn rug laten gifprikken, meerdere keren en is zelf zware diabetes. Echt kut zoiets ontdekken. Ik vond het al raar die vreemde snobistische opmerkingen van mijn moeder en zus tegen mij. Dat ik constnt hen in gevaar had gebracht met mijn aanwezigheid. Ook mijn buurvrouw viel maandag snobistisch tegen mij uit over mijn leugens van de vax. Ik leef nog ,ben niet ziek….en maar spotten met mij. Tja dochterlief slikt al een jaar harttabletten vanaf haar 16 vanaf twee weken na de vax ……

   Ik zie zoveel zieke mensen en plotselinge overlijdens. En ik zou dan de slechterik zijn.
   Tja dan van mij geen medeleven en medelij voor de gevaxte of hen die beschadigd zijn door de vax. Want als ze geen beschadiging hadden opgelopen zouden ze mij jou of die andere ongevaxte ook waarschijnlijk bespotten. Zucht….no merci, mijn latijntje is op voor hen,no merci want ze zullen allemaal met zijner tijd beschadigingen gaan vertonen en dan zal ik onthouden hoe slecht ze mij behandeld hebben voordien. No merci.

   • Greet juli 14, 2023 at 00:02
    Greet, deze kloof bestond altijd al, al eeuwen, sinds mensenheugenis. Echter, het minachtende gedrag werd altijd onderdrukt uit een soort van ‘beleefdheidsnorm’ of uit een soort van ‘gedragscode’ in de samenleving, waardoor de Minachter niet op zijn bek geslagen werd, grof gezegd, of voor het civiele gerecht moest. Maar met de covid kregen de Minachters en de Haters plotseling een vrijwaring om dit gedrag openbaar en publiekelijk te vertonen en vrijelijk te uiten, en ze werden er zelfs nog voor beloond! Ook het gerecht deed er aan mee, en ook werden ze niet meer op hun bek getimmerd. Dus ze gingen los! En ze gaan nog steeds los! Want het mag! De maskers zijn gevallen van de smoel van het beestje! De ware aard is geopenbaard! En die kan nooit meer in het doosje teruggepropt worden – de doos van Pandora is voor altijd open! Dus, snap je, je hebt kennis gemaakt met de WARE MENS! En die blijkt dus niet zo mooi te zijn. Die is eigenlijk een spiegeling van die hele cult die de boel aan het verzieken is, daarom doen ze er ook zo makkelijk aan mee. Je kan het de satanisten noemen, of weet ik wat, maar dat maakt niet uit. Het is een enorm grote subset van het menschdier dat op een dergelijke kwaadaardige manier gemotiveerd is, vanuit zijn ziel, of juist vanuit zijn zielloosheid, en dat ten toon spreidt. Dus je moet geen illusies meer hebben over je medemensch, maar je moet ze gaan zien voor wat ze echt zijn. Er is helaas maar een klein groepje weldenkende, werkelijk bezielde mensen, en die dat ook zo willen behouden. Maar dankzij de covid hebben we dit nu kunnen waarnemen en constateren! Dat is dus het ‘mooie’ aan de covid geweest, dat we nu met zekerheid de WARE AARD van het gros der menschdieren hebben kunnen vaststellen. En vanuit dit besef kun je dan ook het onderscheid maken tussen de ‘angstige schaapjes’ en de verrotte schapen, om hun bij de hand te nemen naar een betere wereld. Daar ben ik persoonlijk wel toe bereid, maar onder voorbehoud dus.

    Dit is mijn inzicht, dat ik wil delen met de rest hier, en ik vrees dat dit de waarheid is die we moeten accepteren over het menschdier… De meesten zullen dus inderdaad weer heel volgzaam zijn, met plezier, en met plezier losgaan op degenen die niet mee willen doen met het kwaad, dus zo zij het. Helaas.. maar het is tegelijkertijd ook de ondergang van dit kwaadaardige gespuis, echter kan nog even duren. Hou vast aan je ziel, en hetgeen je die bezieldheid geeft. Dat is je kracht.

    • p.s. ik geloof dat we een enorme ‘paradigm shift’ meemaken in ons menszijn met deze aanslagen op de mensheid van alle kanten. De Age of Aquarius laat ons zien wie de mens werkelijk is. Je kan aan je ziel vasthouden, of je kan je ziel verkopen. De bedoeling van de cult is dat alle zielen verkocht worden (dmv geoengineering), maar niets of niemand kan het je afpakken, als je bezield bent. De grote zielloze groep is al lang verloren. Dus houd je koers, en geloof in de formidabele kracht die jou je ziel geeft – die kracht controleert alles en niks kan het kapotmaken. De satanist is er een kleine keutel bij.

    • Amen! Immortal

     Alleen was ik niet zeker of dat wel gepast was, ik heb chatGTP wat wat er precies met amen bedoeld wordt.

     Je kan er alles van zeggen maar dat ding is echt goed.
     ======
     Wanneer mensen “amen” zeggen, komt dat meestal voor in een religieuze context, vooral in het christendom. Het woord “amen” is afgeleid van het Hebreeuwse woord “אָמֵן” (amen) en wordt ook in andere religies gebruikt, zij het met verschillende uitspraken en betekenissen.

     In het christendom wordt “amen” vaak gebruikt als een afsluitende bevestiging of instemming met een gebed of een uitspraak die is gedaan, zoals in een kerkdienst of een persoonlijk gebed. Het kan worden beschouwd als een manier om te bevestigen dat men het eens is met wat er gezegd is en dat men gelooft dat het waar en betrouwbaar is.

     Buiten religieuze context kan “amen” ook worden gebruikt om instemming of goedkeuring uit te drukken met iets wat gezegd is, vergelijkbaar met “zo zij het” of “dat klopt”. Het kan ook figuurlijk worden gebruikt om te benadrukken dat men het volledig eens is met een standpunt of een uitspraak.

     Kortom, “amen” wordt gebruikt als een manier om instemming, bevestiging, geloof of goedkeuring uit te drukken, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt.

     • Gijp, chat GPT is maar een verlengstuk van Wikipedia. Best handig maar het is zeg maar ‘lagere school niveau’

      Amen is niet afgeleid van hebreeuws. Het IS hebreeuws, de oudst bestaande en geschreven taal, en het wordt nog steeds gesproken.

      Als je de betekenis van een woord wilt weten moet je, voor zover mogelijk, opzoeken waar het voor het eerst gebruikt wordt.

      Het is geen speciaal religieus woord al wordt het wel vaak zo gebruikt. Het betekent gewoon waar(heid) of ‘waarachtig’ De eerste keer dat het gebruikt wordt is bij een diagnose na het drinken van slecht water met daarna de vraag: klopt dat? Waarop het antwoord is “Amen, amen”. Oftewel dit is helemaal waar.

      Tegenwoordig wordt meestal ‘nachon’ gebruikt wat ‘correct’ betekent.

      Ik wil niet zeggen dat ik slimmer ben dan chat GPT of wie dan ook, ik ken alleen de taal en cultuur beter. En ik gebruik een concordantie op het oudste boek.

      Eigenlijk is chat GPT goed om mensen onwetend te houden en tegelijkertijd het idee te geven dat ze slim zijn. Je leert wel wat maar je krijgt nooit de echte volle waarheid te zien. Nooit amen, amen.

      Ik waardeer het dat je dit soort dingen gewoon opzoekt Gijp. Dat zouden meer mensen moeten doen.

      • Ik ben het helemaal met je eens. Maar het is erger ik kan het ding laten zeggen wat ik wil. In de vraag ligt het antwoord.

    • Aangaande het mensbeeld welke je schetst, kan ik slechts één ding antwoorden en dat is: welkom in de echte wereld. Geen corona/covid hoax voor nodig gehad. Ik had het reeds door voordat ik naar het voortgezet onderwijs ging en dat is alweer even geleden. Ach, hoe vaak is mijn conclusie al bevestigt en nog iedere dag. Ook hier op Frontnieuws.
     Amen.

    • Grappig … Je schrijft: ´de doos van Pandora is voor altijd open!´
     Ik trok net een register open in mijn mailbox en ik zie een advertentie van … Pandora! Met een foto van een – uiteraard uiterlijk- mooi halfbloed meidje die haar linkerhand in spreidstand voor haar linker gezichtshelft heeft opgesteld met de duim tot middelvinger boven haar – open – oog en de ringvinger met pink onder het oog. Het bekende plaatje .. Even via een andere weg op die site gaan kijken om te zien wat ze daar aanbieden: sieraden zo bleek, veelal uit de new age / Aziatische / occulte hoek. De Clan van de satan is overal. Ook hier op Frontnieuws. Oh neen, ´excuus´, satan bestaat niet. Laat ik het daar verder niet over hebben… zo niet constructief.

     • Antichrist Zit in´t Vaticaan juli 14, 2023 at 11:45
      Heel apart geval van synchroniciteit! Ja, die walgelijke satansclub zit inderdaad echt overal. Ik zag een maand of wat geleden ook een leuke foto van Colette van de Jumbo met een pollepel voor haar oog…. weer zo’n foto. Wat bezielt die lui… wist ze ueberhaupt wel wat ze deed? Ik denk dat satan in het materiële zit.. in de mens dus. En zielloze gevallen zijn heel vatbaar voor die satan, miljarden mensen die zielloos zijn. De kosmoz (God, whatever) weet voor vlees er in de kuip zit. Hou vast aan de kosmoz…koester je ziel.

      • Immortal, ik ga het even met je oneens zijn, zonder vijandig te willen zijn als het mag.

       ‘satan in het materiële zit’
       Oftewel, je bent overtuigd van diverse Newage ideeën zoals astrologie en in dit geval gnostiek. In de gnostiek is het ‘geestelijke’ goed en het ‘vleselijke’ slecht. De logische conclusie in de gnostiek is daarom dat het maar beter is dat mensen dood gaan. Dat zeg jij niet maar de gnostiek die je uitdraagt.

       Wat hebben sterrenbeelden van onsamenhangende sterren op miljoenen en miljarden jaren afstand op ons denken? Een sterrenbeeld is enkel zichbaar op 1 blikpunt: aarde. Hoe moet dat werken dan?

       Ook over het woord ‘satan’. Het is geen ‘idee’ of kracht of principe, het is een functie. Het betekent zoveel als aanklager of tegenstander. Dat betreft dus een (boven)natuurlijk persoon.

       Satanisten zijn overduidelijk personen. Niet de meest betrouwbare personen om persoonlijk te vragen, maar de hogere rangen/graden ingewijden kennen hem als een echt persoon. Zij geloven niet in sprookjes, ze zijn bloedserieus in hun overtuiging. Zij weten dat Satan bestaat.
       De satans kerk is voor een groot deel gewoon een stel anarchisten die nergens in geloven. Behalve de echte. Dat is de andere helft. Zoals Anton Levey enzo.

       De luciferians zijn per definitie ‘gelovigen’ want zij zien in hem de goede god, de bevrijder van Adam en Eva uit hun onderdrukking van onwetendheid. Deze zijn de ‘elite’ die wereldwijd de hoogste posities proberen te emachtiven. En vaak ook al bezetten.

       Dat zijn onze tegenstanders. De menselijke tegenstanders.

       Verder is de cosmos (orde itt chaos) , het universum (enkele gesproken zin) een verwijzing naar informatie. Een bewust door wetten geordende schepping van onze omgeving. Een wet is een uitspraak met gezag: uni-versum.

       Waar komen de natuurwetten vandaan? Waar komt die complexe informatie vandaan die alles bijeenhouden en ruimte-tijd stabiel houden? Die atomen mogelijk maken in hun zeer fragiele uitbalancering. Die de elektronen zo ordenen dat atomen bindingen kunnen aangaan tot moleculen en zo chemische processen mogijk maken. Die onze planeet op de perfecte plek plaatsen zodat er genoeg van alle basis atomen zijn om ingewikkelde moleculen te kunnen vormen die niet direct kapot gebombardeerd worden door cosmische en röntgenstralen? En dan heb ik het nog niet eens over 1 DNA molecuul gehad wat het schrift is van de taal van het leven.

       Dit heeft een oorzaak. Toeval bestaat niet. Er is een schepper voor nodig. Dè Schepper, buiten ruimte-tijd.

       Als je wilt weten waarom mensen andere mensen ronduit hàten om hetgeen ze zeggen, dan is het hierom. En hier draait het altijd op uit: het ‘veilige’ wereldbeeld wordt uitgedaagd. En als dit valt heeft dat consequenties.

       Het wereldbeeld geeft invulling aan de 4 basisvragen:
       -wie ben ik?
       -waar kom ik vandaan?
       -wat is mijn doel?
       -waar ga ik heen als ik sterf?
       Er is maar één logische manier om hier invulling aan te geven.

       • Mag ik daar aan toevoegen dat het mij niet uitmaakt waar ik heen ga als ik sterf,, Ik wil mezelf recht in de ogen kunnen kijken als ik sterf. Of het lukt weet ik niet.

   • Greet,
    Van een ding kan je zeker zijn, wij wakkere mopperkonten houden van je. Geen kwartier voor het zich misdragende schapentuig.

 4. Denk niet dat een hater altijd een reus van het kwaad is, want er zijn ook kleine haters. Ze dragen ook het karma van hun haat, en in deze kwestie is een aardse schaal ongeschikt. Weet de hater altijd wat hij belemmert en wat hij droomt te vernietigen? Veel haters kennen niet eens het ware doel van hun haat. Ze zijn als kleine stenen in een rivierbedding, meegevoerd door de kracht van de stroming. Zelfs kleine stenen kunnen zich verzamelen en grote barrières vormen.

  • Dat is mooi en wijs gezegd..zo ver ben ik nog niet.
   Heel moeilijk te voorkomen dat je zélf geen negatief karma krijgt van die massale hetzes. Zoals cognitieve dissonantie, gevoelens van frustratie, boosheid en verdriet, doordst ineens je allerbeste vrienden (van deccenia) je ineens de mond snoeren of je tactisch negeren, achter je rug kletsen en/of je ingedachten al onder de bus gooien. opgrond vh feit dat je weigert een “medicijn” te nemen! Shocking absurd! Hoewel ik me destijds nog ‘gewoon vrij’ voelde om hen te waarschuwen, werd me gelijk de mond gesnoerd. En ja, ik werd óók bang, maar van dit soort vrienden. Geen spatje voor die corrupte krankzinnigen aan de macht!
   In nood leer je echte vrienden kennen. 😱

 5. Je kan beter medelijden hebben met die geprikte volgzame mensen die hun hersens niet willen gebruiken en zich laten gebruiken door die smeerlappen.
  Ze hebben nog een kort leventje en laat ze maar genieten van hun haat tegen ons van dat beetje tijd dat ze nog hebben.

  • GEVAXXT OF NI GEVAXXT….iedereen moet er vroeg of laat aan geloven ….laat ons daarom de haat pagina omdraaien en verder doen met ons leven… wat op zich, in deze huidige tijden al moeilijk genoeg is…

   • Het is geen haat van onze kant. Het was/ is haat van de kant van de gavaxxte bange mensen. Wij weten nu hoe ze zijn, we houden er rekening mee dat mensen niet zo leuk en lief zijn als ze altijd hebben geleken. Vrienden, familie, je kunt er dus niet van op aan als het er echt toe doet, je staat alleen in je vriendengroep. Dat is geen haat, dat is common sense. En die spuit is voor 99,9% van hen een eigen keuze geweest. Worden ze ziek, gaan ze dood? Prima, wij hebben geprobeerd iedereen te waarschuwen, ook ik heb echt mijn best gedaan en zeker wat mensen hun leven gered door ze te behoeden voor de spuiten. En de rest van die bange schapen? Die zoeken het maar fijn uit, geen medelijden mee, maar ik ben wel voorzichtiger met vriendschappen. Ik weet nu dat 99% nooit een échte vriend zal zijn als puntje bij paaltje komt… Maar we houden vast aan die ene procent, die enkele goede mens die zomaar je buurvrouw kan zijn of die man die aan de waterkant zit te vissen. Uiteindelijk zijn we in ons kleine landje toch met vele tigduizenden. Je ziet ons vaak niet, maar we zijn er wel.

 6. Als iemand mij vertelt dat er weer eens een overleden is reageer ik steevast met:heeft niks met injecties te maken hoor.
  Interresant hoe de reactie is.

 7. Mooi stuk hoor. Spreekt veel mensen aan die een wrange haat koesteren voor die kolere gifspuiters. Ik probeer wel een onderscheid te maken, maar ook ik ben beledigd en beschimpt door ze. Voor mij is het dankzij dat gifspuit epoch heel duidelijk geworden hoe mensen daadwerkelijk over hun medemens denken. Heel minachtend dus. Nu hadden ze met die covid een goed excuus, een vrijwaring gekregen om die minachting zonder schroom te openbaren zonder enige repercussies. Ze dachten werkelijk dat ze onschendbaar waren geworden in hun publieke uitingen van minachting voor de medemensen. Voorheen waren ze er niet zo vocaal over, maar nu mocht het. En ze barstten los, heerlijk, ze konden helemaal los gaan op de medemens en hun minachting botvieren. Wat een zaligheid voor ze. Maar ik kots er van. Het is zulk primitief gedrag, nutteloos gedrag, passief agressief gedrag, super onvolwassen gedrag. Het zou niet in me opkomen een ander zo te minachten zoals die gifspuiters dat deden, het zou me niet eens plezier doen. Afijn… hopelijk zijn een aantal mensen het hier mee eens. Besef dat er maar weinig menselijke mensen rondlopen. Als je dat eenmaal beseft, dan heb je al een heel stuk vrijheid vergaard. En zoveel mensen heb je niet nodig in je eigen kring.

  • Ik ben het erg eens meer je vandaag, Immortal. Maar weet je waar ik ook mijn vrijheid mee vergroot, de supermarkt met al die pakjes voorbij lopen, en vreten van het land en op YouTube wat kooktechnieken opdoen. En nog leuk ook. Weg van die conglomeraten die voedsel over de hele wereld verslepen.

   Kortom, we hebben de Unilevers helemaal niet nodig. We hebben alles al, en zagen we het niet. En nee, de boer is niet goedkoop. Maar de brave man moet ook leven. En uiteindelijk doe je het voor jezelf. Want je wilt toch fatsoenlijk voedsel. Ik maak me niet zo’n zorgen. Er veranderd wat. Ik zie het gebeuren. Langzaam, maar toch.

 8. Beste Mensen

  Mensen hebben nooit van andere Mensen gehouden
  En
  Gaan dat ook nooit doen
  Alles geschied met een bijbedoeling in het illusionaire
  Weet dat een Mens alleen maar een Fata Morgana is
  Meer ook niet
  Raak dus niet verdwaald in het denkbeeldige
  Hocus Pocus
  De mensheid heeft maar èèn geliefde
  Dat is het Alomtegenwoordige
  Meer ook niet
  Ga dus alstublieft niet dwalen verbeelden fantaseren huichelen liegen en bedriegen Hetzelf
  Men hoort op zoek te gaan naar wie men daadwerkelijk is
  En
  Niks anders
  Daarom word een belichaming mens aangenomen
  Raakt dus alstublieft niet verdwaald

  Dank U

  • “Mensen hebben nooit van andere Mensen gehouden
   En
   Gaan dat ook nooit doen
   Alles geschied met een bijbedoeling ”

   Lees even goed hoe deze satanist u probeert te verleiden mensen.
   Een schoolvoorbeeld van satanisme, ze gaan vertellen wat ze gaan doen maar dat wordt met wollig taalgebruik in een woordenbrei ingepakt.

   • Hoe beter Mooier de verpakking des te beter de Rommel inhoud word verkocht
    Liegen en bedriegen
    Dit is het Moordlustige Kannibalistische Barbaarse Westerse model
    Of niet soms ?
    Zie Nu Europa vechten tegen EurAzië
    Via de Oekries
    Echte Universele Liefde wordt altijd ontweken
    Westerlingen weten volgens hun alles veel beter
    ikke beter weet jij niks weet
    ik komen jou de les lezen
    Jij verplicht alleen luisteren en doen wat Egoïst ik zeg
    Meer heb jij niet te doen
    Anders kop eraf
    Dat ziet men toch Live gebeuren ?
    In de Derde Wereld Oorlog wat nu gaande is
    Blank bezeten EuropeesAmerika het geheele Westen en de Rest tegen Brics Hoofdzakelijk nu nog alleen Rusland geheten
    Straks Azië Ahimsa Geweldloosheid
    Een en al liefde tot alles
    Oooo wat heerlijk
    Almachtige Alomtegenwoordige èèn

    Dank U

 9. Unfortunately, you have discovered that your apparent “lifelong friends” were never genuinely your friends at all.
  That must have been very shocking to you. My wife and I have had similar experiences. It is very disappointing. I genuinely believe that you are, and will be, better off with these people out of your life. These supposed friends have been brainwashed and without people like them “the powers that be” would not have been to impose their authoritarian laws and mandates on the masses. These supposed “lifelong friends” are accomplices and enablers of the power elite. These “life longfriends” cannot be relied on; they are not respectful of your right to have your own views which are contrary to the “official narrative” of the power elite; they lack loyalty and, frankly, they lack intelligence and the ability to think independently and critically. You honestly don’t need friends like that.

 10. Bij de vraag die de agent Smith in de gerogrameerden wakker maakt ,:
  Ben je ge-xxed?

  Kun je in principe gewoon jep zeggen.
  Immers wie is als kind niet door een overbezorgde helikopter moeder naar de experimentele ggd kliniek meegenomen.

  Gebruik hun taal gebruik.
  Vb het is maar tijdelijk zei een
  doortrapte minister.
  Op doorvragen kwam de aap uit de mouw.
  Antwoord ,: een miljoen jaar is ook tijdelijk.

 11. Ik heb het artikel en alle reacties met een glimlach gelezen.

  Goddank zijn er nodig nuchtere mensen over, in die COVID periode dacht ik vaak dat ik de enige was samen met mijn vrouw. Maar dat was ook niet zo, achteraf hadden toch veel mensen de vaxx niet genomen, een vrouw bij de bakker, een meisje bij de slager. Die de dedEn er ook niet aan mee. Het slagersmeisje verdomde achter de vitrine een mondkapje te dragen. De slager vond het best. Zoek het maar uit in de winkel dacht hij en ging achter verder met leverworst maken.

 12. WAT AGENDA 2030 nog in petto heeft https://www.henrymakow.com ‘The Great Reset’. A ‘Reset’ from human to non-human.

  Conclusie = The only way to recognise just how diabolical the trap that has been set for us – and that we have set for ourselves – is to get a grip on our sense of deeper purpose in this life. To make an unbreakable commitment to listen and respond to the call of our souls. The true self. And then pull this true self out of any association with the metaverse mincing machine.

  The New World Order Has Already Lost….
  https://youtu.be/qn2zIld98H0

  There is a wisdom in the fields of old. The way of life, the living we had, has been eroded by the chase for ever more convenience, and it is leading us to our doom. https://youtu.be/xxWpUdkL2BA

  It is time for humanity to have ultimate peace, joy and happiness, all things, humanity for thousand of years, have been suppressed, our ancestors paid the price, with sorrows and poverty, and now we can live our beautiful lives for them, through us. Humanity Wins!😊 Schumann Resonance, Human Energy https://www.youtube.com/live/EX4L1pV4Q5M?feature=share

  The 12 Types of Lightworkers: Which Are You? https://youtu.be/v9azJnqm-bQ

  [11:34, 14-07-2023] Andreas Dirker: Schumann Resonance Spiking Twice In Hours July 13th 2023! Means you become smarter when the frequenties are rising is about feelings…https://youtu.be/W89182kbd_o Yes, the past few days I’ve felt more energized, more mental focus, less pain.

  Though we do not yet understand how this increase in photons is influencing us, it is becoming obvious that quickening and accelerating our consciousness could turn out to be a survival need.

  This new form of increasing light seems to be mutating our bodies, emotions, minds, and souls. Foster Perry’s book contains major keys for intentionally mutating ourselves as we move deeper and deeper into this photon belt.

  The journey of the Earth, The importance of loving people and Divine body https://youtu.be/qeLpMDyRlP4

  When the sun reached his tipping point = Living from a 5D State. Once you reach a 5D state of consciousness, it is very difficult to go back to a 3D state. From this level of consciousness you begin to understand that we are all one and we are all connected. Life becomes an adventure of growth and there is no such thing as good or bad. There is a higher purpose for all things and every experience holds meaning. There are stronger feelings of love and connectedness with others, the planet and even the galaxies around us. Love and compassion reign supreme and there is a lack of judgement. You understand that everyone is just on their own journey. Everyone is considered to be equal and there is a desire to live from a place of pure authenticity. You understand that your purpose is to live your truth and to seek the joy. From this state, you know that there is no competition and there is enough in the Universe for everyone. You feel overwhelming emotions of love and compassion for life….

 13. De auteur moet het zich gewoon niet zo persoonlijk aantrekken. Alles waar ze je van beschuldigen, zegt iets over hen, HUN angsten, HUN frustraties. Het zegt niets over jou. Ik heb ook flinke weerstand gehad en een goede vriendin verloren die me voor alles en nog wat heeft uitgemaakt. Ik ben alle fases voorbij en ben compleet onverschillig voor wat mensen denken. Ik vaar m’n eigen koers en niets kan me meer destabiliseren. Voor ieder mens die mij weer aanvalt en/of af wil zeiken: ik ben niet beschikbaar, daar ist gat van de deur, ik wens je een goed leven maar val mij niet lastig. *klik* <- t geluid van de deur die ik rustig dicht duw. Daarna ga ik heerlijk met een bak thee en de kat een boek op de bank lezen, in m’n moestuin werken of lekker bezig aan m’n overige -tig hobbys.

 14. Zo vergaat het ons ook, durf het niet meer aan om hier in de buurt te vertellen dat wij niet geënt zijn. Wat een drama zou dat worden.

  • Beste M,
   Is dat van belang om dat wel of niet te vertellen? Het is prive.
   Een prik of niet valt onder medische behandelingen waar een ander niets mee te maken heeft.
   Als jij een arts jou zegt dat je mogelijk een geslachtsziekte hebt, ga je toch ook niet in de buurt zeggen dat jij de medicatie daarvoor niet wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in