Pixabay

Wees voorbereid om geschokt te zijn! Er lijkt een overweldigend bewijs te zijn dat er een staatsgreep tegen de burgers van de wereld aan de gang is die zal leiden tot een wereldwijde genocide. Voor het geval u denkt dat dit echt gek klinkt, bekijk dan de volgende video’s en links. Onder de onthullingen zijn specifieke COVID-19 vaccin batchnummers die sterk geassocieerd zijn met bijwerkingen, ernstige verwondingen, en sterfgevallen. Alle partijen vaccins die onder een bepaalde productnaam worden geproduceerd zouden identiek moeten zijn met vergelijkbare percentages bijwerkingen, maar dat zijn ze niet, schrijft Laraine C. Abbey-Katzev.

Vladimir Zelenko, huisarts, een van de eerste artsen die succesvolle vroegtijdige behandeling heeft aangeboden aan duizenden COVID-zieken, noemt de COVID-injecties “dodelijke injecties”. Veel mensen, waaronder Zelenko’s volgelingen, vragen zich af waarom het grootste percentage van de mensen die deze verschillende COVID injecties hebben genomen (nog) geen ernstige reacties hebben ontwikkeld, terwijl duizenden anderen vreemde reacties hebben gekregen waaronder wat magnetisme lijkt te zijn. Als zij de moeite zouden nemen om rond te kijken en een beetje onderzoek te doen, zouden zij ontdekken dat een beangstigend en steeds toenemend aantal mensen levensveranderende verwondingen oploopt of overlijdt na deze injecties.

Het lijkt er nu op dat we antwoorden hebben op deze vragen, en ze zijn afschuwelijk. Hackers hebben gegevens van Pfizer en Moderna ontdekt die aantonen dat er doelbewust en gericht zeer giftige injecties zijn vrijgegeven in specifieke batches als experimenten op de mensheid.

Wat volgt zijn verschillende bronnen van deze informatie. Ondanks enige overlap, heeft elk een andere presentatie en een andere discussie die leidt tot een uitgebreide, krachtige onthulling van het kwaad. Bekijk ze allemaal of sla een stukje over en blader er doorheen, maar mis deze eerste presentatie over batchnummers niet. Voor uw geestelijke gezondheid, mis niet het goede nieuws van Dr. Peter McCullough, en een goede lach van komiek J.P. Sears in de afsluitende links.

1- U kunt het batchnummer van uw COVID-prik en de bijbehorende nummers van ongewenste voorvallen en sterfgevallen hier opzoeken:

https://howbad.info/ of https://HowBadisMyBatch.com

  VS: Doodgeboorten exploderen

Merk op dat de slechtste Pfizer batchnummers voor volwassenen beginnen met EN & ER; en voor kinderen beginnen met EW, FA, & FC. Wat betreft Moderna batchnummers, de slechtste eindigen met 20A (slecht voor alle leeftijden), terwijl Moderna’s super giftige batches voor kinderen de letters J, K, L, & M hebben.

2- Lees Stuart Bramhall’s stuk van 1 november 2021: 100% of Covid-19 Vaccine Deaths caused by just 5% of batches produced according to official Government data

3- Lees meer van Neenah Payne, 7 januari 2022: Will Shocking Discovery End COVID Coup Now?

Dit artikel bevat geweldige informatie en krachtige video’s waaronder Dr. Fuellmich & Dr. Wodarg, 5 januari 2022 “New Findings. Enough to dismantle the VAX Covid Industry” waarin Dr. Wodarg bewijs presenteert van giftige batches, en Dr. Fuellmich de juridische implicaties en toekomstige schadeclaims van gewonde mensen uitlegt.

4- Leer meer over de zeer giftige batches van Pfizer uit het Craig Paardekooper paper 
Ook gepubliceerd op: https://odysee.com/@TheCoon:b

5- Luister naar Dr. Jane Ruby op Stew Peters – van 7 januari 2022
Deadly Vax Batches identified – IT’S TARGETED GENOCIDE
Meer informatie over de dodelijke batches en hun nummers. Dr. Ruby noemt ook de artsen en deskundigen die hard hebben gewerkt om dit afschuwelijke nieuws aan het publiek te brengen. Ze zegt dat het bewijs suggereert dat Moderna en Pfizer “Dodelijke Dosis Studies” uitvoeren op mensen.

6- Dr. Fuellmich & Dr Mike Yeadon – van 10 januari, 2022
Massive deception and organized MASS MURDER
Zij spreken over de nieuwe bevindingen in verband met vaccins die niet in elke partij hetzelfde zijn. Ongewenste voorvallen variëren te veel van partij tot partij, het zou onmogelijk zijn dat ze zo veel verschillen zonder dat het opzettelijk is. Als het om een productiefout zou gaan, dan zou de FDA op grond van de beschikbare gegevens het product onmiddellijk moeten stopzetten wegens gebrek aan uniformiteit, en zou er onderzoek moeten worden gedaan. Het feit dat Pfizer, Moderna en de FDA de gegevens kennen, maar geen onderzoek instellen, kan maar één ding betekenen: het is opzettelijk.

  Dr. Robert Malone: Verzet je - De tijd is nu gekomen

7- In deze video merkt Yeadon op dat maskers alleen dienen om chirurgen te beschermen tegen bloedspatten en vloeistoffen van de patiënt, en om het operatieveld te beschermen tegen besmetting door mond- of neusdruppels van de chirurg. Maskers hebben geen waarde bij het voorkomen van virusverspreiding.

8- Paul Schreyer – 26 april, 2021
Pandemic Simulation Games – Preparation for a New Era

Voor meer over simulaties en om het echte plan te begrijpen, bekijk de kortere hoogtepuntenfilm van Event 201-A Global Pandemic Exercise of selecteer hier de verschillende videosegmenten.

9- Scenario’s van het Rockefeller Instituut voor de Toekomst van de Technologie.
Het creëren en gebruiken van pandemieën om de mensheid te controleren door middel van angst is al tientallen jaren in de maak, maar u kunt de COVID-19 connectie duidelijker zien als u deze zin in de DuckDuckGo.com zoekmachine zet: Rockefeller Institute scenarios for the Future of Technology. Hier is een van de sites; klik op de openingslink om het pagina 18 “Lockstep” scenario te lezen, dat griezelig veel lijkt op wat er nu gebeurt met COVID-19.

Globalisten geleid door Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, ’s werelds miljardairs klasse, Hollywood, regeringsleiders, internationale bedrijfs-CEO’s van de Davos set, en grote delen van de mainstream media, gebruiken COVID-19 om “The Great Reset” te implementeren. Het doel van deze Great Reset is een massale transformatie van wereldsystemen die Schwab en anderen aanduiden als “build-back-better”.

Wat kan er in hemelsnaam misgaan?

Het pas verschenen boek van Glenn Beck is nu al een bestseller. Beck heeft zijn boek ook de titel “The Great Reset” gegeven en daarin schijnt hij een licht op alles wat er mis kan gaan… en veel wat er al mis is gegaan. Beck legt in duidelijke bewoordingen de aard uit van het gecentraliseerde wereldbeheersingssysteem dat de globalisten ons nu opleggen via de COVID-19 dictaten. De “Globalistische Droom” zal ons allen tot slaven maken van een Nieuwe Wereld Orde waarin we “niets zullen bezitten en er gelukkig mee zullen zijn”. Deze afschuwelijke visie werd geboren als VN Agenda 21 en uitgebreid tot Agenda 2030. Beide beschrijven de vrijheid-vernietigende Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Telkens als je het woord “duurzaamheid” hoort – denk dan aan de GLOBALISTISCHE AGENDA en de VN als onze Overlord.

  Video: Justin Trudeau beeft van angst als woedende menigte 'F**k You, Trudeau!' scandeert

“Niets bezitten” betekent ook dat “de staat” (regering) eigenaar zal zijn van je lichaam en je geest. Ze zullen bepalen welke medische behandelingen je krijgt, waar je heen gaat, zelfs wat je eet… voor het algemeen welzijn natuurlijk. Geen door God gegeven individuele vrijheid meer. In feite, geen God meer. In het “algemeen belang systeem”, besta je voor het nut van anderen. Wees een goed mens en wees bereid om jezelf in brand te steken om de anderen warm te houden! Deze totalitaire, atheïstische systemen staan het buigen voor God niet toe. Zij plaatsen mannen, specifiek hun mannen, aan de top van de voedselketen.

10 Clay Clark Re-Awaken Amerika Tour
Dr. Zelenko’s diapresentatie, gepresenteerd in Dallas, Texas, december 2021, geeft een vrij goede uitleg van wat er aan de hand is. Het gaat snel, dus overweeg om de dia’s te pauzeren om alle informatie en links te krijgen.

11- Maar heb hoop! Dr. Peter McCullough, MD, MPH vertelt ons dat het officiële COVID-19 narratief in elkaar is gestort.

12- En omdat lachen echt het beste medicijn is, kunt u genieten van komiek J.P. Sears die zijn humoristische kijk op het afbrokkelende narratief deelt!

Wordt wakker, burgers van de wereld, anders worden jullie slaven van de controlerende Wereldwijde Elites die de COVID angst gebruiken om jullie in onwetendheid te houden en onder elkaar te laten vechten terwijl ze jullie land en vrijheid stelen.

Stop met toegeven! Deel deze informatie. Deze tirannen zijn slechts een paar duizend in aantal, maar jullie zijn met miljarden!


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalige WHO-wetenschapster uit Noorwegen: Er is geen pandemie, alleen leugens en bedrog!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël is nu #1 in covid-gevallen per hoofd van de bevolking, wat bewijst dat alle draconische vaccinaties, lockdowns en beperkingen volkomen waardeloos en dom zijn
Volgend artikelHet spectaculaire falen van de COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. We moeten die gasten die ons onderdrukken zo snel als mogelijk opruimen, ik wordt hier niet goed van, deze plandemie is gods geklaagd, waar zijn nog de echte patriotten die ons van deze satanistise bewegingen kunnen stoppen ???

  • Hoi René Tom,

   Ik wil niet lullig doen maar René Tom lijkt me de eerste patriot die René Tom kan helpen om dit alles te stoppen. Helemaal op eigen voorwaarden (smile).

   Echt, je kan zandkorreltjes in de machine gooien. Doe het. Kan je helaal strafloos doen. Bijvoorbeeld, je kan cash gaan betalen. De meeste denken, dat maakt geen zak uit. Als individu niet maar als velen het doen wel. Wat jij kan doen is bijdragen ipv vragen wanneer iemand wat voor jou doet om je weer vrij te maken.

   Het moge duidelijk zijn inmiddels dat het systeem gefaald heeft. Begin bij jezelf, bouw daarop voort. Vertrouwen op anderen is niet slim René Tom.

   Als je wil heb ik wat meer tips voor je als je zandkorreltje in de machine wil zijn. Dat is alles wat ik je kan bieden op dit moment.

   Groeten,
   Hugo

 2. Indien naïef, goedgelovig, of niet in staat om kritisch na te denken? Ja, dan ben je een mogelijk doelwit van machthebbers die niet het beste met je voorhebben.
  Het omgekeerde is ook mogelijk.

  • Hoi Dobby,

   Voor het eerst ben ik het deels met je oneens! Niet lullig bedoeld maar al die mensen die jij noemt (naief, goedgelovig of niet in staat om kritisch na te denken) zijn allang doelwit van de machthebbers. Dat zijn de mensen die

   – Zwaar in de schulden zitten en dus geheel afhankelijk zijn (en zichzelf gemaakt hebben) van ”het systeem”
   – Die de krant lezen en het NSO of RTL journaal kijken
   – Medische junkies zijn omdat ze een pil of giga veel pillen blijven moeten nemen
   – Totaal geloven in alle aspecten van de covid hoax

   In mijn optiek zijn die mensen geen doelwit meer maar bezweken en nu de ”niet nadenken maar meedoen” massa zijn.

   Helaas ben iik het wel me je eens dat het omgekeerde mogelijk is. Ik acht het zeer waarschijnlijk dat wij allen al op een lijst staan. De jonge (gezien mij naam kan ik hem niet Hugo noemen haha) dreigde er al mee.
   Als je denkt dat nu het dreigen tegen mensen zoals wij zal stoppen…. Ik denk dat dat te optimistisch is.

   Zondag over een week weer lekker de straat op. Zo leuk alleen al om al die verloren vrienden en kennissen door deze madness tijdelijk te vervangen.

   Zijn er FN lezers die de 6e ook in Rdam gaan meelopen in de demo? Zo ja zou ik het best leuk vinden om samen te lopen. Zowel om eens als oneens te zijn. Dat lijkt me leuk.

   Groeten,
   Hugo

   Groeten
   Hugo

 3. Ik hoor vaker de vraag waarom deze misdadigers niet opgepakt worden. Simpel, degenen die dat zouden moeten doen staan aan dezelfde kant als die misdadigers. (omgekocht, bedeigd of gechanteerd) DAT is het grootste probleem, wie pakt die gasten op?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in