De boodschap van het Wereld Economisch Forum is ontworpen om onschuldig te lijken, terwijl de ideologie die eraan ten grondslag ligt in feite revolutionair en destructief is.” ∼ Australische senator Alex Antic

Tijdens een zitting van het Parlement op dinsdag heeft de Australische senator Alex Antic het “marxistische World Economic Forum” (WEF) ontmaskerd, en onthuld hoe zij hun Young Global Leader afgestudeerden gebruiken om regeringen wereldwijd binnen te dringen. Senator Antic is vastbesloten te ontmaskeren hoe ver de invloed van het WEF in Australië reikt, schrijft Rairfoundation.com.

WEF infiltreert in regeringen

“Het is een ideologie die in regeringen over de hele wereld binnensluipt,” verklaarde Antic. De senator verwees naar de opmerkingen van Schwab uit 2017 over zijn controle over de Canadese premier Justin Trudeau en zijn kabinet:

Waar wij nu erg trots op zijn, is de jonge generatie zoals premier (Justin) Trudeau … Wij dringen door in het kabinet. Zo was ik gisteren op een receptie voor premier Trudeau, en ik weet dat de helft van zijn kabinet, of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet, eigenlijk Young Global Leaders van het World Economic Forum zijn.

De WEF-leider wees ook op andere regeringen waar hij is doorgedrongen: “Het is waar in Argentinië, het is waar in Frankrijk – nu met de president, die een jonge wereldleider is,” zei Schwab.

Antic wees erop dat het WEF tegen kapitalisme en vrije markten is en de westerse waarden en politieke processen tracht te ondermijnen. Hij zei dat de groep “doordrenkt is van autoritarisme en marxistische ideologie.” Antic legt uit,

  Belangrijke Nederlandse ministers in bed met het WEF

“Bij nadere beschouwing blijkt het Economisch Wereldforum een antikapitalistische, anti-vrije markt organisatie te zijn, die de westerse waarden en politieke processen tracht te ondermijnen, en zij zijn zeer georganiseerd en zeer goed gefinancierd.

Hun boodschap is zo ontworpen dat zij onschuldig lijkt, terwijl de ideologie die eraan ten grondslag ligt in feite revolutionair en destructief is. Zij leiden aspirant-leiders op in hun ideologie en helpen hen connecties te maken in onder meer de politiek, het bedrijfsleven en de kunst.”

Het WEF is een globalistische organisatie die achter de “Great Reset” agenda staat, een radicaal plan van de mondiale elites om de wereldeconomie “op nul te zetten” en een Nieuwe Wereldorde te vestigen.

Het vehikel voor de Grote Reset is natuurlijk de coronavirus pandemie. Antic legde uit dat het WEF consequent heeft gepleit voor de meest “extreme” en “strengste” Covid lockdown maatregelen, waaronder vaccinpaspoorten en -mandaten.

“Je hoeft geen politiek filosoof te zijn om uit te vinden dat de staat alles bezit als jij niets bezit,” zei Antic. “Daar is een woord voor: het is “communisme”. Het Wereld Economisch Forum en zijn filialen propageren schaamteloos de afschaffing van privé-eigendom.”

Kijk hoe de Australische senator Alex Antic het Parlement toespreekt:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Vorig artikelElektromagnetische Wapens, Grafeenoxide en Geactiveerde Ziekten: Het blootleggen van de Covid-5G connectie
Volgend artikelCOVID-19 vaccins worden gebruikt om mensen te doden in wat de grootste genocide in de geschiedenis lijkt te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ze zijn zeker van hun stoel gevallen van verbazing, want zo zien zijn bijna alle stoelen leeg. Zal veel indruk gemaakt hebben denk ik…

 2. Als de waarheid gezegd word blijven ze allemaal weg. Zelfde gebeurt in de 2 kamer.
  Laat alleen maar zien dat ze schuldig zijn aan wat er gebeurt. Het zijn allemaal landverraders

 3. Een mooi geluid. Wonderschoon. Maar waar was deze politicus de afgelopen twee jaar? En waar blijft de rest van het Australisch Parlement? En de rest van alle parlementen wereldwijd? Die Schwab had met zijn bende criminelen al ruim vóór het jaar 2020 in de gevangenis moeten zitten. Dan was de nood in de wereld waar we nu in zitten niet ontstaan en hadden we nog geleefd bij een oud normaal en oude prijzen voor benzine en boter. Dan hadden wij nooit en te nimmer ook maar één sterveling met mondkap in de winkel, in de auto of in het OV gezien.

  Waarom horen wij slechts af en toe een eenling een waarachtig geluid produceren en spreken de rest van overheid en vooral de media ‘als de draak’ (Openbaring 13)?

  Is het om de argeloze argwanende nog iets van ‘hoop’ te geven dat het ‘vanzelf’ allemaal nog goed gaat komen en dus op de handen te blijven zitten?

  O, nee, wacht. Ik begrijp het al. Er zitten verkiezingen aan te komen. Dat geeft veel politici ineens de aandrang om te beseffen door wie en voor wie ze volgens het script van het toneelstuk waarin ze hun rolletje spelen, gekozen zijn. Hun gedachtegang kun je bijna raden: ‘Das waar ook. Er zijn burgers. En die verwachten van mij dat ik voor de büne even ‘mijn best’ voor hen doe. Na de verkiezingen kunnen we weer terug naar de orde van de dag en de agenda uitvoeren waar we alweer twee jaar zo lekker samen mee bezig zijn en die mijn zakken zo lekker vult.’

  Wat de wereld de laatste twee jaar of nee, de laatste 150 jaar, is overkomen, had allemaal nooit kunnen gebeuren als ‘het deeg niet geheel doorzuurd was geweest’ (Mattheus 13). De samenleving is voor 1% vergeven van de verraders van eigen volk en vaderland en voor meer dan 50% van totaal misleide geesten. Zelfs zozeer dat ze de Oekraïense vlag in de mast en dan daarbij nog denken dat ze goede burgers zijn!

  Verwacht niets maar dan ook helemaal niets van politici, aangesteld of gekozen. Ze zitten daar niet voor u maar uitsluitend en alleen voor zichzelf. Verwacht het van Hem die voor u stierf aan een kruis, 2000 jaar geleden, en wiens werk God op een dermate grootse wijze verheerlijkt heeft, dat door zijn gestorte bloed een enorme ruimte is gecreëerd in de hemelse gewesten, in het Vaderhart van God. Een ruimte, die maar niet vol raakt met mensen omdat mensen zijn boodschap bij het oud vuil zetten en nog steeds blijven geloven in leugenachtige verkiezingspropaganda. Want dat is de enige reden waarom Hij nog steeds niet terug is.

  Wordt het niet een keer tijd, serieus te gaan luisteren naar Hem die zei:
  ‘Neem, eet, dit is mijn lichaam’?
  en
  ‘Wie mijn vlees eet en mijn bloed drinkt heeft eeuwig leven’.

  https://youtu.be/FOBVY18xI8g

  Zonder Hem komt u er niet…

  https://hijkomtmetdewolken.nl/jij/alle-mensen

  • Ik volg je over heel de lijn maar jammer dat je hier en daar een steek laat met ‘Openbaring’ of Hem…
   Die heilige boeken staan haaks op de rechten van de mens want schuwen geen discriminatie, gruwelijkheden en zelfs de slaven… duidelijk geschreven door oude mannen in oorlogstijden.
   Voor mij dus pure onzin… begrijp niet dat mensen anno 2022 nog steeds in die onzin geloven!
   En waar blijft de rest van het Australisch Parlement? Deze vraag kunnen we vrij snel beantwoorden.
   Het draait echt niet meer rond verkiezingen, die zijn overal verleden tijd omdat ze daarmee sjoemelen terwijl we erbij staan… Het draait om geld, macht en dreigementen.
   Belangrijker is de vraag waar blijft God of Jezus bij al die wreedheden tegen onschuldige mensen, vooral dan bij weerloze kinderen? Waarom blijven die heren eeuwig geeuwen?
   Tja, we kunnen het weg wuiven of minimaliseren met “ooit komt de openbaring ” of “ooit komt Jezus ons wel redden”. Of moeten harder bidden…
   Een normale mens of slachtoffer heeft daar geen boodschap aan.
   Denk dat veel mensen weinig besef hebben wat een foltering betekent…
   Eén seconde lijkt dan een eeuwigheid…
   Doe deze test anders eens; steek een tandenstoker diep tussen je vingernagel.
   Bedenk daarna dat ELKE SECONDE veel kinderen in de wereld dagen tot maanden worden gefolterd…

   Nu dat we zelf stilaan in de shit geraken moeten we aan Hem denken?
   En wat met al die miljarden onschuldige slachtoffers?
   De dag dat ik sterf en je god bestaat echt dan stamp ik heel hard tegen zijn ballen!
   Waarom? Omdat die Heren duidelijk als sadisten genieten om ons te zien lijden!

   Er is geen God of Satan! Er bestaan alleen goede en slechte mensen!
   De rechten van de mens en onze wetgeving zijn een lachertje geworden… omdat het geld de enige God is. En als justitie en politiek corrupt zijn dan creëer je een giftige cocktail zoals nu.
   De ware aard van de mens komt dan terug naar boven en we zijn tenslotte ook dieren.
   Een ideële god zal je nooit helpen en historisch gezien zal je zelfs heel weinig vinden over Jezus…
   Homoseksualiteit was toen verboden en is daarom aan het kruis gestorven.
   Maar voor de kerk was een martelaar beter.

   • Peter heeft gelijk wat politici betreft. Die zullen nooit iets voor jou betekenen. Ben het verder geheel eens met Jossi en denk zelf ook wel eens (ja,ja katholiek opgevoed maar dat al tig jaren bij de schroot gezet) Indien er een God zou bestaan waarom komt die dan niet eens naar beneden om een heleboel klootzakken op te ruimen. Kerk,moskee en tempel gaan je echt niet redden en zullen geen bescherming bieden als de kogels om je hoofd fluiten.

   • volledig met je eens. Haal het ook dikwijls aan waar die god is tijdens al die natuurrampen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s, landverschuivingen, tyfoons waardoor hier op de Filipijnen al miljoenen mensen gestorven zijn. Als er een god bestaat dan kan hij daar een einde aan maken maar dat gebeurt niet. En dan maar samengevouwen handjes zoals in fakebook en maar bidden wat geen zier zal helpen.

    Die goden zijn creaties van mensen om macht uit te oefenen over anderen, zoals ook in de Islam het geval is. Wie waren de goden bij de oude Grieken, Romeinen, Egyptenaren en andere volkeren??? Natuurelementen zoals de zon, maan, sterren, onweers, vulkaanuitbarstingen, stormen; want die mensen hadden geen kennis over de oorzaak en het ontstaan ervan, konden dat niet verklaren behalve met het aan goden toe te schrijven.

    Die bijbel is door mensen geschreven, wanneer??? Volgens ik gelezen heb dik honderd jaar later dan de “feiten omtrent Jezus” zich hebben voorgedaan, als ze zich hebben voorgedaan. Mattheus, Petrus, Joannes, Lucas waren apostelen volgens de bijbelverhalen maar kunnen dan toch niet meer geleefd, veronderstel ik. Ik denk soms dat door de heersende oorlogen in die tijden, misschien iemand het idee heeft gekregen om een persoon in het leven te roepen, die als goedaardig mens was opgestaan om vrede en naastenliefde te promoten, zodat oorlogszuchtige mensen tot nadenken werden gepusht. En dat daarom die evangelies werden opgesteld. Van Jezus is ook al gezegd/geschreven geworden dat hij vermoedelijk een opstandeling was, een soort Robin Hood. En in een docu van de BBC, die ik een aantal jaren geleden heb bekeken, zou Jezus niet gestorven zijn aan het kruis, zou hij bewusteloos van het kruis zijn gehaald en door toedienen van een bepaalde substantie, waarvan men de reacties kende in die tijd, die kruisiging overleefd hebben. Hij zou daarna naar Mesopotamië zijn gewandeld waar hij overleden is toen hij in de 80 jaar oud was. Er werd in die docu een klein gebouw getoond waar hij zou begraven zijn en in een steen waren zijn voetafdrukken, waaruit ze konden afleiden dat Jezus met de voeten op elkaar geplaats, werd vastgenageld aan het kruis.

  • Gewoon zoals gebroeders de Wit behandeld werden in 1672…

   Maar een aanslagje van de Mossad, KGB of CIA zou het ook leuk doen.
   Nog beter: de islam overtuigen dat Schwab de islam wil verbieden en Mecca wil aanvallen…

   Maar stel nou eens voor, dat de volgende figuren plotseling zouden overlijden:
   in Nederland: Rutte, Jetten, Klaver en alle hoofden van linkse partijen en het de Oranjes;

   op weeld niveau: Gates, Soros Fam. Biden, de leden van Bilderberg groep, de leden van BLM en Antifa.
   Zelensky.

   Dan zou de wereld er een stuk beter uitzien…

 4. Ik vraag me wel eens af, hoe het komt dat mensen zo stom zijn om dingen als WEF, Kalergi, BLM, Antifa, Zelensky, Rutte, Trudeau, Biden, Macron, te volgen…..
  Moet iets in het water zijn…

  • Waren mensen ooit slimmer?
   Ze geloven nog steeds in een ideële god of ander onzin, die hen op tijd komt redden.
   Dat was steeds mijn barometer… maar nu is er ook nog eens minder spraken van De Rechten Van De Mens en meer corrupte wetgeving. Tja, mijn barometer is ontploft.

  • Er is serieus iets aan de hand.. mensen zijn verdoofd. Ik vertel en laat mensen ZIEN met beelden wat de “v a x ” schade is en leed en alsnog hoor ik weken erna; “Ik denk erover na om de prikken te halen” … uhhhh.

   Er zit echt iets in het eten en drinken verwerkt EN beïnvloeding door mensen om hun heen “wat zullen mensen denken” waardoor ze lam lijken…

 5. Het WEF is een globalistische organisatie opgericht door multimiljardairs
  daar is niets communistisch aan
  niet de staat maar de multimiljardairs zullen alles bezitten

 6. YOUNG GLOBAL LEADERS…….. what?

  YOUNG GLOBAL LEADERS.

  Sorry… Meneer Klaus.. ik hoor je niet… wie?

  YOUNG GLOBAL LEADERS

  #YOUNGGLOBALLEADERS
  #YGL

  Sekteleier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in