Het officiële narratief dat door de hele westerse politieke/mediaklasse wordt gepromoot, is dat Vladimir Poetin in februari van dit jaar Oekraïne is binnengevallen, enkel en alleen omdat hij slecht is en vrijheid haat. Hij wil zoveel mogelijk van Europa veroveren omdat hij niet tegen vrije democratieën kan, omdat hij een nieuwe Adolf Hitler is, schrijft Caitlin Johnstone.

Het officiële narratief is dat terwijl Rusland alleen in Oekraïne is omdat zijn leider een kwaadaardig monster is zoals Hitler, de VS alleen in Oekraïne zijn omdat zijn leiders rechtvaardig zijn. De Verenigde Staten leveren wapens, militaire inlichtingen en bijstand ter plaatse van special ops forces en CIA-officieren aan Oekraïne, en voeren een ongekende economische oorlogsvoering tegen Rusland, uitsluitend omdat de VS van hun goede vrienden de Oekraïners houden en hun vrijheid en democratie willen beschermen.

Als u iets van het officiële Oekraïne narratief betwist, bent u een kwaadaardig monster en een desinformatie-agent. Omdat Vladimir Poetin hetzelfde is als Adolf Hitler, bent u ook hetzelfde als Neville Chamberlain, en maakt u zich schuldig aan de kardinale zonde van het steunen van appeasement.

Omdat u een kwaadaardige desinformatie-agent van Neville Chamberlain bent, is het legitiem om u te censureren. Het is legitiem om u ervan te beschuldigen dat u in het geheim wordt betaald door de Russische regering. Het is legitiem om u te overspoelen met gecoördineerde astroturf trollen die u uitschelden en overweldigen. Het is legitiem om propagandistische lasterstukken over u te publiceren. Alle normale verwachtingen van het publieke debat gaan het raam uit, want u bent een monster, geen persoon.

Als u in de verleiding komt om vragen te stellen die het officiële narratief op losse schroeven zetten, moet u deze drang ten koste van alles weerstaan. Vraag niet waarom westerse functionarissen, geleerden en strategen jarenlang hebben gewaarschuwd dat het optreden van westerse regeringen tot deze oorlog zou leiden. Vraag niet waar mensen over praten als ze zeggen dat de VS deze oorlog hebben uitgelokt, of als ze zeggen dat de VS deze oorlog gebruiken om strategische agenda’s te bevorderen die ze al jaren hebben, of als ze suggereren dat deze dingen misschien iets te maken hebben met waarom de VS diplomatieke oplossingen bij elke gelegenheid dwarsbomen. Als u dergelijke vragen stelt, bent u de slechtste persoon ter wereld.

  Video's uit Oekraïne die u niet in de westerse mainstream media zult zien

Volgens het officiële narratief bent u “pro-Poetin praatjes aan het napraten” en verspreidt u “Russische desinformatie” als u machtige wetgevers confronteert met hun steun voor Amerikaanse interventie in Oekraïne. Vragen stellen aan functionarissen van de machtigste regering ter wereld over de meest ingrijpende beslissingen die in de wereld worden genomen, is geweld en niet toegestaan.

Het spijt me, jullie zijn allemaal geen “antioorlog demonstranten”, maar gevaarlijke propagandisten die de antioorlogsbeweging letterlijk belachelijk maken.

Ik heb nog nooit het genoegen gehad om persoonlijk te reageren op 🇷🇺 belachelijke internet desinformatie. Bedankt voor de gelegenheid ✌🏽 https://t.co/xzTLQCymgO
Twitter avatar voor @JosBtrigga

Jose Vega – Vote Diane Sare! @JosBtrigga

JUST IN: Antioorlogsdemonstrant confronteert #SquadMember @IlhanMN met haar financiering van de Oekraïense oorlog die ons naar een kernoorlog leidt. Zij maakte deel uit van de laffe 30 die de brief waarin werd opgeroepen tot diplomatieke gesprekken met Rusland introkken! https://t.co/Qk7Pmket9C

Als u beweert dat u op anti-oorlogsgronden bezwaar maakt tegen het gebruik van proxy-oorlogsvoering door de VS in Oekraïne, liegt u; u bent niet anti-oorlog. U bent alleen anti-oorlog als u dezelfde standpunten over Oekraïne steunt als de bekende anti-oorlogsactivisten John Bolton, Bill Kristol, Tom Cotton en Mike Pompeo. Iedereen die pleit voor diplomatie, de-escalatie en ontspanning is een slechte oorlogsstoker, net als Hitler. Als u meer wilt weten over het echte anti-oorlogsstandpunt, raadpleeg dan betrouwbare antioorlogspublicaties zoals The New York Times en The Washington Post.

  In de ketel van Bakhmut broeit meer dan één crisis

Het officiële narratief over Oekraïne is dat het Amerikaanse Imperium en zijn media nooit liegen of propaganda verspreiden over oorlogen waarbij de VS betrokken zijn. Wie dit betwist, liegt en verspreidt propaganda. Daarom is het nodig om zoveel censuur en georganiseerde trollen en massamediaverslagen te hebben die u eraan herinneren hoe goed en rechtvaardig deze oorlog is: het is om u te beschermen tegen leugens en propaganda.

Als enig deel van het officiële narratief over Oekraïne u verdacht in de oren klinkt, betekent dit dat u bent geïnfecteerd door Russische desinformatie. Spreek geen woord over de gedachten die u heeft, anders maakt u zich schuldig aan het verspreiden van Russische desinformatie en wordt u de vijand van de vrije wereld.

Denk eraan, brave burger: we moeten ons tegen elke prijs verzetten tegen Russische propaganda om onze westerse waarden van vrije meningsuiting, vrije gedachte, vrije pers en vrije democratie te beschermen. Trek dus niets van het officiële Oekraïne narratief in twijfel. Of anders.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De schandalige onjuiste berichtgeving van de mainstream media over Oekraïne – Oekraïne schijnt, net als “Covid” daarvoor, bij velen de innerlijke fascist naar boven gebracht te hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaans LNG kan het Russische aardgas dat Europa is kwijtgeraakt niet vervangen
Volgend artikelLonden, liegt zoals altijd, ontkent alles. Juist.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. En nu is Femke Halsema in mijn stad samen met de MSM de moskeeen in kwaad daglicht aan het stellen, omdat ze geen regenboogvlag willen wapperen en andere zaken uit de woke-ideologie. Honderden jaren was er sprake van een soort van vredesbestand genaamd scheiding van kerk en staat. Kerk bemoeit zich niet met politiek en staat en staat bemoeit zich niet met kerk. Halsema schendt openlijk deze vrede door vanuit haar machtspositie deze ideologische strijd via de MSM uit te vechten. We schenden onze eigen Westerse waarden hiermee

  • Die waarden zijn al effies totally vertrapt door het Vaticaan. Dat heeft een grotere rol dan mensen in z´n algemeenheid denken. Kan me nog herinneren het filmpje waarin een moslima riep `Adam and Eve, not Adam and Steve´, dus dat men weigert die vlag op te hangen, verbaast mij niets. Groot gelijk hebben ze. Zal misschien beetje anders in elkaar steken aangaande staatssubsidie. Christelijke scholen namelijk zijn wel de lul.

 2. In de VN-verklaring staat dat elke land een duidelijk fascistisch land mag aanvallen en eigenlijk ook de bijstand van andere landen mag vragen.
  Rusland valt Oekraïne aan omdat ze fascistisch zijn.

 3. Als Femke Halsema dit nu doet, heeft zij de islam zwaar, zeer zwaar onderschat.
  .
  De enige in het Nederlands vertaalde koran, is van dr. Kramer (van minimaal 10 jaar geleden en daarvoor). Alle andere vertalingen vallen onder de zgn takiyyah (zoek maar eens op). Deze zijn allemaal (!) gecorrumpeerd, waarbij voor het Westen ‘bezwaarlijke’ tekstenbotweg veranderd zijn.
  Dit geldt ook voor de hadith, die als leer voor hen maatgevend is.

  Let op: iedere vrouw met een hoofddiek is van huis uit fundamentalist!!! Sinds jaar en dag eetd de islam als ‘ vredelievend’ weggezet, maar zij is dit absuut niet…..

  Femke Halsema moet vooral doorgaan, dan oogst zij, eat zij heeft gezaaid. Bovendien is zij een vrouw, die als heiden een islamitische man wil ‘sturen’. Dikke lol, dat is echt killing en in de islam een doodvonnis.

  Het duurt even, dan slaan zij toe, zoals zij wereldwijd al eeuwen lang hebben gedaan.
  Stast er in ern land ook masr 1 miskee, dan behoort dit land toe asn de islam. De koran/hadith is hier heel duielijk over en de geschiedenis (helaas) ook.

  Uiteindelijk zal ieder land verislamiseerd worden…..

  Doe je huiswerk , maar let op: 0ook nu heeft de MSM al tig jaren verbloemde en verhullende desinformatie over de islam versterkt

  • Dank voor je informatie… vwb scheiding kerk en staat… het wordt behoorlijk verzwegen de financiering vanuit het Midden Oosten van de moskeeen en ik denk.niet dat het Soros is die daarachter zit, dus Halsema kan inderdaad wel eens nare gevolgen gaan ondervinden, maar laten we proberen kerk en staat te scheiden…

  • Weten we allemaal , maar zal je zeggen dat we beter heel rap kunnen verbroederen om tegen het regenboog kwaad wat nu op ons allen af wordt gevuurd te vechten. Het is namelijk deze club die ze expres heeft binnen gehaald , zelfs heeft opgehaald onder valse voorwendselen om ons zo te verdelen en tegen elkaar te laten strijden. Zodat er straks ‘legitiem’ hard kan worden opgetreden om ongeregelheden hard neer te slaan onder noemer ‘extreem rechts’ of ’terrorist’ We moeten samen strijden tegen deze zieke regerende regenboogpedo club en onze vooroordelen heel ff op zij zetten. Zo niet….lopen we allemaal in de ‘Val van de cabal’….

   • Propaganda van twee zijden… onze woke ideologie tegenover salafisme… een grote clash gegarandeerd. Kiezen tussen twee kwaden, zoals de Oekrainers dat wellicht ook ervaren. Uiteindelijk geen winnaar aan beide zijde en zo gaat het eeuwig door. Met enkel het volk als slachtoffer.

 4. Femke Halsema die moeten ze gehuld in slechts een regenboogvlag tussen de gelukszoekers zetten paar weken lang laten uitwonen door die beesten. Zullen vast wel paar zo droog staan dat ze dit ergste soort smerig stuk hypocriet met opgedroogde pruim kunnen verhapstukken..En dacht ze werkelijk dat ze die smerige regenboogvlag bij een moskee kon hijsen? Veel succes daarmee. Ik zie meer gevaar in die regenboog beweging dan in de islam dus daar vergissen ze zich in om ons zo te willen verdelen…Ze doen dit expres zo, verdeel en heers tactiek….Eerst binnen halen dan die mensen Baphomet opdringen en dan vingertje wijzen : “Kijk ze eens onverdraagzaam zijn.” Trappen wij mooi niet in domme omhooggevalken groene terroriste..Ze heeft de figuurlijke ziel al uit Amsterdam weten te halen en nu komt ze voor de echte zielen. Dat mokkel is het gezicht van het kwaad daarim slist ze ook zo als een reptiel.

  • HOERA IK BEN EEN MONSTER..🤗❗❗❗♥️🇷🇺🇧🇾🌹🌟🌟🌟🌟🌟 en …………wij zijn met héél véél hoor een dikke 80% van de rest van deze aardbol….VÉÉL MONSTERS HOOR…HÉÉL VÉÉL..♥️🇷🇺🇧🇾🇨🇳❗❗😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

 5. Mooi voorbeeld hoe hier de MSM en NPO framen.
  Rusland evacueert mensen naar het zuidelijk deel v/d stad Kherson waarschijnlijk om zoveel mogelijk burger doden te voorkomen i.v.m. met het Oekraïnse offensief.
  Bij de NPO heet dit een “gedwongen verplaatsing van burgers” i.p.v. een evacuatie.
  In iedere oorlog is er aan beide zijden propaganda dus ook aan de kant v/h westen.
  Daarbij is al het nieuws vanuit Rusland niet meer te ontvangen zodat we het maar van 1 kant kunnen horen. Vroeger kon ik RT kijken via de kabel maar dat is geblokkeerd en vervangen door een Oekraïnse zender die alleen in het Oekraïns uitzendt, dus niet te verstaan.
  Daarom kijk ik ook hier op Frontnieuws om ook het nieuws, de mogelijke propaganda, van de Russische kant te kunnen vernemen.

 6. Hup Holland Hup……….laat de leeuw niet in zijn lhbtgi+ regenbooghempie staan, ga maar vlug schuilen……want de BEER komt eraan. Stelletje bebaarde met knotjes rondlopende woke idioten!!!
  De generatie van domme WOKE idioten met een smart telefoon. Jammer dat die spuitjes niet wat vlugger werken als belooft, want met die regenboog downies kun je geen oorlog winnen.

  Pfoei…….dat lucht ff op!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in