Trap er niet in – De “Indiase Covid variant” bestaat niet, ze hebben zelfs de “Originele” Covid variant niet geïsoleerd

1

Laten we voor eens en altijd opheldering verschaffen over de propaganda van de Britse regering en de media over de “nieuwe variant”, schrijft dailyexpose.co.uk.

De eerste “variant” van SARS-CoV-2 die volgens de autoriteiten COVID-19 veroorzaakt, is nooit wetenschappelijk geïsoleerd. Dit is publiekelijk gedocumenteerd via Freedom of Information Requests aan de Britse regering, die u hier kunt vinden.

Uw verzoek
Alle gegevens in het bezit, het beheer of de controle van Public Health England
waarin de isolatie wordt beschreven van een SARS-COV-2 virus, direct uit een monster genomen van een zieke patiënt, waarbij het patiëntenmonster niet eerst werd gecombineerd met een andere bron van genetisch materiaal (d.w.z. apenniercellen of vero-cellen; leverkankercellen).

Let wel, ik gebruik “isolatie” in de alledaagse betekenis van het woord: het
het scheiden van een ding(en) van al het andere. Ik vraag niet om gegevens
waar “isolatie van SARS-COV-2” in plaats daarvan verwijst naar:

• het kweken van iets, of
• het uitvoeren van een amplificatietest (d.w.z. een PCR-test), of – het sequencen
van iets.

Merk ook op dat mijn verzoek niet beperkt is tot dossiers die werden opgesteld door het PHE of die betrekking hebben op werk gedaan door het PHE. Mijn verzoek omvat elk soort record, bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) elke gepubliceerde peer-reviewed studie die het PHE heeft gedownload of afgedrukt. Geef voldoende informatie over elk document, zodat ik het kan identificeren en met zekerheid toegang kan krijgen tot elk record (d.w.z. titel, auteur(s), datum, tijdschrift, waar het publiek toegang toe heeft).

Antwoord
Het PHE kan bevestigen dat het geen informatie in bewaring heeft op de manier die in uw verzoek wordt gesuggereerd.

En ook in de CDC-documentatie (blz. 43) in de VS, waarin staat dat “er geen quaniteerbare virusisolaten van het 2019-nCoV beschikbaar waren voor CDC-gebruik”.

De analytische gevoeligheid van de rRT-PCR-assays die zijn opgenomen in het CDC 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel werd bepaald in Limit of Detection studies. Aangezien geen gekwantificeerde virusisolaten van het 2019-nCoV beschikbaar waren voor CDC-gebruik op het moment dat de test werd ontwikkeld en deze studie werden uitgevoerd, werden assays voor de detectie van 2019-nCoV RNA getest met gekarakteriseerde bestanden van in vitro getranscribeerd RNA van de volledige lengte (N-gen; GenBank-toetreding: MN908947.2) van…

  Shedding onschuld

Het kan nog steeds niet nauwkeurig worden opgespoord via PCR / lateral flow testen.

PCR test niet op virusmateriaal, het is een amplificatie-instrument dat RNA detecteert, dat vergelijkbaar is met DNA. We hebben het allemaal. Als je testmateriaal met PCR voldoende vaak amplificeert, “kun je alles in iedereen vinden”, om Kary Mullis, de uitvinder van de test, te citeren, en dit is precies wat de autoriteiten hebben gedaan door tot wel 45 cycli te testen.

Niemand in Brazilië had van de Braziliaanse variant gehoord. Zoals wordt bevestigd door een artikel in de Daily Mail, die er ook in slaagde de vermeende Braziliaanse variant als “Super-COVID” te bestempelen in dezelfde kop voor het Britse publiek.

De Daily Mail bevestigde dat “in de straten van enkele van de grootste steden van Brazilië, Brazilianen die met MailOnline spraken zich niet bewust leken te zijn van het gevaar, met velen die beweerden dat ze geen idee hadden dat er een nieuwe Corona-virusstam op ramptocht was”.

In Porto Alegre, Zuid-Brazilië, zei kapper Luciano Ferraz dat hij niet op de hoogte was van de nieuwe variant van het virus. “Ik heb daar niets over gehoord. Niemand heeft het erover, zelfs niet op de radio”. Dus het zijn alleen de Britse regering, SAGE en de Britse media die erover praten? Bijna alsof ze het allemaal verzonnen hebben om je bang te maken, is het niet?

De Indiase variant stak pas de kop op nadat het experimentele Covid-“vaccin” was uitgerold. Je hoeft alleen maar naar de officiële statistieken te kijken om dit te zien.

Er is geen wetenschappelijk bewijs geleverd om het bestaan van deze nieuwe variant te bevestigen. Wij nodigen u uit om ons ongelijk te bewijzen – e-mail The Daily Expose op contact@theexpose.uk – er is geen bewijs van het bestaan ervan, behalve in de mainstream media.

Als u het narratief van de autoriteiten nog steeds gelooft, dat tot op de letter door de media is afgeschilderd dankzij de miljoenen ponden belastinggeld die aan de media zijn gegeven om adverteren dat we midden in een “dodelijke pandemie” zitten, dan moet u misschien het volgende in twijfel trekken –

  Pfizer/BioNTech starten vaccinatie-experiment op 4.000 zwangere vrouwen

Uw zicht.
Uw gehoor.
Uw misplaatste vertrouwen in de media en de regering.
Wat het betekent om intelligent en opgeleid te zijn.
Uw vermogen om het internet te gebruiken.
Uw vermogen om kritisch na te denken over deze steeds veranderende onzinnige regels.

Als het Covid-19 veroorzakende virus bestaat, dan moet het een van de meest intelligente virussen zijn die deze planeet ooit heeft gesierd.

 • Het heeft een meetlint waardoor het weet wanneer je minder dan 2 meter van iemand anders af staat.
 • Het heeft een rekenmachine die het laat weten of je in een groep van meer dan 6 personen bent.
 • Het heeft een kalender die het laat weten dat de regering het dragen van mondkapjes zeven dagen na de aankondiging verplicht stelt, dus het moet gevaarlijker worden als u er geen draagt.
 • Het weet dat hij u niet te pakken krijgt als u in een café zit, maar god verhoede als u durft op te staan zonder mondkapje, dan kan u net zo goed u eigen graf kunt graven.
 • Hij weet dat hij u niet te pakken kan krijgen als u aan het werk bent of u wekelijkse boodschappen aan het doen bent, maar moge God u helpen als u ook maar iets durft te doen dat ook maar een beetje leuk is, want hij neemt u te grazen.

Beseft u niet hoe belachelijk dit allemaal klinkt? Moment kunnen we niet meer geloven dat IEDEREEN hier nog in trapt, maar dit is natuurlijk de mooiste vertoning van propaganda en psychologische oorlogsvoering die we in decennia hebben gezien, en we denken dat hersenspoeling diep zit.

Het niveau van persoonlijke bedreiging moet worden verhoogd bij degenen die zelfgenoegzaam zijn, met gebruikmaking van harde emotionele berichtgeving. Om doeltreffend te zijn moeten mensen ook in staat worden gesteld zelf actie te ondernemen om de dreiging te verminderen.

En voor de mensen die WETEN dat dit de grootste zwendel is die ooit aan de mensheid is opgedrongen, maar die nog steeds mondkapjes dragen in winkels en hun kinderen laten testen, vraag uzelf af waarom. Angst? Apathie? Wilt u de boot niet doen schudden? Wilt u gewoon een gemakkelijk leven? Bang voor wat uw vrienden of buren zullen denken? Bang om iemand van streek te maken?

  Israël wordt het eerste land ter wereld dat de 3e COVID-19 injectie eist voor reeds gevaccineerden

Wij denken dat we daar al lang voorbij zijn, u niet?

Denk eens aan het leven dat u uw kinderen wilt bieden. Hoe zult u hen in de ogen kunnen kijken en zeggen dat u niet de moeite kon nemen om voor hen te vechten?

Hoe lang denkt u dat deze controle nog zal duren als u het blijft toestaan?

En als we mensen horen zeggen: “Als de mensen zich maar aan de regels hielden, zou het allemaal voorbij zijn”, dan moet dat wel de meest idiote uitspraak zijn die ooit in de geschiedenis van de mensheid is gedaan.

Dit gaat door omdat U de regels volgt. Omdat U zich aan de regels houdt. Omdat U de regering heeft laten zien hoe gemakkelijk u kunt worden gecontroleerd en gemanipuleerd, en hoe gemakkelijk u heeft toegegeven en u vrijheden en geluk heeft opgegeven.

Het is erg gemakkelijk voor mensen om op de boodschapper te schieten in plaats van naar binnen te kijken. Dus schiet op de boodschapper als u wilt, maar misschien kunt u in plaats daarvan iets proberen te doen dat er echt toe doet.

Dit eindigt als we allemaal opstaan en nee zeggen.

Dit eindigt als we allemaal weigeren te gehoorzamen. Dit eindigt wanneer we weigeren toe te staan dat de angst van anderen ons dicteert hoe we ons leven leiden.

Dit eindigt wanneer we weigeren onze bedrijven voor de zoveelste keer te sluiten, wat geen ander doel dient dan het creëren van een enorme welvaartskloof en het vernietigen van bestaansmiddelen, gezinnen, het forceren tot inbeslagnames en zelfmoorden, het creëren van een overvloed aan geestelijke gezondheidsproblemen, etc., etc. De lijst zou eindeloos door kunnen gaan…

Het is genoeg geweest.

Manipulatie van de bevolking: hoe ministers ‘geheime tactieken’ gebruikten om het publiek thuis en bang te houden

Vorig artikelCOVID-19 gevallen nemen in India af door verspreiding van Ivermectine en Hydroxychloroquine
Volgend artikelVerraden door politici, verraden door journalisten, verraden door dokters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. De enige boodschappers waar ik spreekwoordelijk op wil schieten zijn de valse propagandisten, de geldmaniakken en de machtswellustelingen die dit hebben opgestart. Ook op Hitler dochter Merkel die onze buren in de klem heeft. Hoe moeten de Oost-Duitsers zich voelen. Hebben ze amper 30 jaar in vrijheid geleefd worden ze weer teruggedrukt in het communisme. Allemaal moeten ze aangepakt worden niemand moet gespaard worden. Maar we moeten een echt verzet gaan vormen niet een stelletje gefrustreerden die hier berichtjes staan te tikken. We zouden mensen moeten hebben die in staat zijn om de media over te nemen en onze eigen boodschap over te brengen.

  Ook ik heb me aan het begin vreselijk boos gemaakt over verboden feestjes en me hardop afgevraagd wat die mensen bezielde tot ik zag dat de berichten wel heel erg eenzijdig werden. Toen de censuur overduidelijk aanwezig was ben ik gaan kijken waarom. Je censureert maar om twee redenen: om te beschermen of om te verbergen. Toen ze spraken over het vaccineren van zeer zieke en zwakke ouderen wist ik het zeker. Het was niet om te beschermen. Eerstens is het vaccineren van die groep zinloos omdat ze vrijwel zeker nauwelijks uit huis komen. Het vaccineren van verplegend personeel was ook al zoiets. Waarom al het verplegend personeel? De medewerkers op de corona afdeling van de IC zou nog verklaarbaar kunnen zijn. Maar die weten heel goed hoe ze geen besmettingen op moeten lopen. Hoeveel berichten hebben we gehoord over IC personeel dat het loodje legde hebben we nou gezien? Ik kan ze me niet heugen.Je kunt dan beter beginnen met de grote meute. De mensen met een actief sociaal leven die zich veel verplaatsen.

  Ook de cijfers leken telkens maar niet te kloppen hier https://www.worldometers.info/world-population/world-population-by-year/ kun je zien dat de bevolkingsgroei maar met 0,03% is afgenomen. In de negentiger jaren van de vorige eeuw gebeurde dat regelmatig. Met een pandemie waar globaal zoveel mensen sterven als dat men ons wil doen geloven zou je verwachten dat dat percentage hoger moet zijn.

  Voor mij reden genoeg om het RIVM te berichten dat ik uit hun malle molen genomen moet worden en dat ze me vooral geen uitnodiging moeten sturen voor die gifspuit voornamelijk onder het mom van: bij twijfel niet oversteken. Het feit ook dat de vaccin fabrikanten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden en ik dus nergens op terug kan vallen is een zware reden geweest. Toen ik ook nog een filmpje zag op YouTube https://youtu.be/r7uOMOoGRDQ waarin een arts van het ETZ in Tilburg uitlegde wat ze eigenlijk staan in de vaccin ontwikkeling, namelijk fase 3, wist ik dat ik het enige juiste deed. Weigeren dat gif.

  Natuurlijk heb ik me ook proberen in te lezen in dat hele mRNA process en ik haal hier het volgende uit: geef toestemming om jou eerste line of defence te doorbreken door een spuit rechtsreeks in je spieren te zetten waarmee vervolgens iets wordt geïnjecteerd dat je cellen binnen dringt om daar een beetje met je besturingssysteem te gaan rommelen. Ehhh… dit klinkt voor mij als een virus. Zeker als je de dwang door drang en suggestie ook nog eens meetelt dan denk ik maar één ding: IK WORDT GEHACKED.

  Vertel me dus wat ik kan doen om een serieus verzet te vormen. Ik ga namelijk never en nooit toegeven aan die hackers al kost het mijn baan, reputatie, huis en haard. In se maatschappij die ik voorzie wil ik sowieso niet leven maar ik zal niet, niet strijdend, ten onder gaan. In 2016 had ik de verschrikkelijke wens om te sterven dus zo gezien heb ik alleen maar iets te winnen. Maar ik of moeder natuur bepalen hoe ik ga en niet Rutte, de Jonge Faucy of wie dan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in