Wat er in het Coronatijdperk gebeurt, overtreft maar al te vaak wat men zich in de wildste fantasieën ooit had kunnen voorstellen. Ik ontving dit bericht over een leraar op een Duitse school die gedwongen is zich als een lepralijder in een plasticframe over het schoolterrein te bewegen (zie foto hierboven). Als de leraar niet persoonlijk bekend was geweest bij een collega van mij en als hij de foto niet had gestuurd – zou ik het nauwelijks geloven. Of juister gezegd, de verleiding zou groot zijn om het af te doen als nepnieuws en daardoor rustiger te slapen. Maar helaas is het de realiteit in het zelfverklaarde “beste Duitsland ooit”, schrijft Reitschuster.de.

Lees hier het verslag van de leraar:

“Het nieuwe schooljaar begon eind augustus met een separatie. Ik werd per e-mail gevraagd om helemaal aan de buitenkant van de wijd openstaande deuren van de aula te gaan zitten tijdens de vergadering voor het begin van het schooljaar – alleen en ver weg van alle andere collega’s. Zoals in heel Hessen, waren er in deze school gedurende veertien dagen verscherpte beschermingsvoorschriften: mondkapjes waren overal verplicht, overal in het gebouw. Een beknopte zin in het hygiëneconcept verwees naar pauzes voor het dragen van maskers, zonder enige concretisering van het uiterste tijdstip waarna frisse lucht moet worden genomen en voor hoe lang. Het aantal tests werd opgevoerd tot drie per week – wat blijkbaar overal in Hessen het geval was gedurende de eerste twee weken. Geen spoor van een risicobeoordeling.

Tijdens deze geïntensiveerde twee weken was er opnieuw sprake van vervanging door afstandsonderwijs vanuit huis. Aan het begin van de tweede week vroeg het secretariaat me om een telefoontje te plegen naar de schoolleiding. Na een grondig onderzoek werd mij meegedeeld dat mijn certificaat niet zou worden aanvaard omdat het was afgegeven door een online tegenstander van de Coronamaatregelen. Mij werd gevraagd een attest van een neutrale arts voor te leggen.

  Absurd: Vaccinatiegraad te laag - WHO en EU sturen vaccinatiebussen naar Oekraïne

Gevoelloze Querulant als een gevaarlijk persoon

De vraag is hoe dit moet worden uitgevoerd. Moet ik alle dokters bellen om te vragen of ze neutraal onderzoeken, denken, handelen? En: wat is neutraliteit eigenlijk, hoe kan het worden vastgesteld? Het is mogelijk dat de schooldirecteuren nu zijn opgeleid, gekwalificeerd en gemachtigd om de certificaten te beoordelen van die artsen wier particuliere mening niet geheel overeenstemt met die van het Ministerie van Volksgezondheid of de WHO wat professionaliteit, inhoud en principe betreft.

Alle 150 leraren van de school dragen hun gezichtsmaskers omwille van de rust – uit solidariteit en omdat zij als rolmodel fungeren. Hoe dan ook, het is slechts een bedekking van de mond en de neus, het is slechts een kleine afstand, het is slechts een klein inzicht in de noodzaak, een kleine inspanning. Het is een klein beetje onderdanigheid, je mond houden en niet zeggen wat je denkt of voelt. Als iedereen, echt en zonder uitzondering, zich er goed aan houdt en zich inspant, zal alles snel weer in orde zijn – ware het niet van die ene onruststoker die iedereen roekeloos en zonder empathie in gevaar brengt. Hij schijnt gewoon nog niet in staat te zijn de implicaties van zijn onverzettelijkheid ten gronde te vatten. Tijdens een verkoudheid – zo beweert hij – moet hij de ziekte hebben doorstaan en overleefd.

Die onruststoker ben ik – maar ik maak een zeer levendige indruk, afgezien van een beetje buik abdominis. Ik ben volgens laboratoriumbewijs gezond, blijkbaar van een dubieuze geregistreerde arts die in principe niet echt te vertrouwen is. Maakt me dat nu een Corona-ontkenner? In het midden van de derde week, terwijl ik gezond ben maar niet hersteld volgens de wet en ook geen rechtsgeldige vrijstelling van mondkapje kan voorleggen, krijg ik de opdracht de komende computerlessen in de open lucht te geven. Toen ik zei dat het ging regenen, werd mij verteld om te gaan wandelen.

  Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppen

Pas nadat ik mijn begrip had getoond en een negatieve uitslag van de sneltest had voorgelegd, volgde de reeds aangekondigde toekenning van een houten constructie met plexiglas in drie richtingen, die met veel liefde en toewijding, vermoedelijk ook door de leerlingen zelf, speciaal in de werkplaats van de school was gemaakt, en die kon worden gerold. Ik word verondersteld dit voor me uit te duwen telkens ik door het gebouw van de onderwijsinstelling met meerdere verdiepingen loop – ook in de klas terwijl ik sta en heen en weer loop en terwijl ik uitleg geef over de schoolborden. Wat voor effect heeft dit op jongeren die mij in deze pausmobielachtige constructie zien?

De verplichting om dit frame te gebruiken schendt mijn menselijke waardigheid, ontbloot mij en poseert mijn handicap en ziekte. De maatregel en de uitvoering ervan hebben steeds meer invloed op mijn gezondheid. Het creëert een ernstige psychologische stresssituatie die ik nauwelijks aankan. Ik voel me zo onder druk gezet dat ik niet meer met volledige concentratie mijn eigenlijke werk kan uitvoeren.

Mijn laatste hoop is een brief aan het schoolbestuur, die tegelijkertijd naar de algemene gehandicaptenvertegenwoordiger, de algemene personeelsraad, de personeelsraad van de school en mijn advocaat is gegaan. Ik heb hun hulp nodig.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De intensivering van medische terreur en totalitaire “Covid” maatregelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Groene Agenda en het plan om de industriële wereldeconomie te laten instorten – Bevolkingsvermindering op een massale schaal
Volgend artikelDe gevaarlijkste technologie ooit uitgevonden – Deel I
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in