Ik zou zoiets hebben van “schiet me maar dood”. Half dood is erger dan helemaal dood naar het schijnt. Deze man heet Zac Galloway. Meneer Galloway heeft wat problemen. Ik voel met hem mee. Maar als iemand op dit ogenblik het vaccin neemt, dan heeft hij echt zijn hoofd in zijn reet. Ondanks de verboden en de verduisteringen is er inmiddels veel info over de gifprik.


HIS BODY WAS DESTROYED BY THE FAKE VAX. CAN YOU IMAGINE LIVING LIKE THIS?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Lieve vrienden, sorry dat ik een genocide aankondigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Video: 18-jarige WK-ster grijpt naar haar borst, zakt in elkaar op het veld
Vorig artikelWaarom kunnen de mensen de COVID-oplichterij niet doorzien?
Volgend artikelOok in Italië stapelen de vaccindoden zich op – 100 “plotselinge” sterfgevallen in slechts 15 dagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • @Jhon,

   Nou beste,

   U heeft toch maar weer een heel mooi science FICTION filmpje uitgezocht voor de totaal verdomde massa ezels en schapen.

   Fearporn is hetgeen u nu aan het doen bent.

   Ga eens verder onderzoek doen…….ik heb dit onderwerp ook hier al enkele malen naar voren gebracht echter geen enkel commentaar hierop gekregen.

   Dit toont niet echt intelligentie aan.

   Speciaal voor u……..knopje op linkerwang waaronder alles wat u tot nu toe geleerd heeft op de verdommingsfabrieken, ook wel scholen genaamd in de volksmond en heeft opgedaan aan FAKE kennis op NUL draaien en knopje op rechterwang waaronder LOGICA en GEZOND VERSTAND zit op FULL POWER draaien!

   Nu opletten……

   Er bestaan geen bommen welke “radioactief zijn.
   Er bestaat NIETS wat radio-actief is.
   Er zijn geen ICBM’s welke van Moskou naar pak ‘m beet Californië kunnen vliegen. Dit is technisch gezien totaal onmogelijk net zoals reisjes naar de maan….
   En net zo onmogelijk als satellieten welke zgnd in een stationaire baan rond de aarde (hahahahaha) draaien,
   En net zo onmogelijk als er absoluut geen ISS daarboven “vliegt”….
   Net zoals de maan géén 385.000 km van de aarde vandaan staat……
   Net zoals de zon géén 150 MILJOEN km van ons vandaan staat…….

   Doe in Godsnaam eens echt onderzoek………
   Dit is (en dit is nog maar een ietsiepietsie minuscuul klein beetje) om ons, ook wel de mens genaamd zo enorm dom te houden….dit is afleiding en fearporn.

   En over de vorm van hetgeen we aarde noemen zal ik het nog maar helemaal niet hebben want dan…..oei oei oei!!

   NIETS IS WAT HET LIJKT!!!
   Daarbij………u mag heel erg blij zijn dat u bijna geen ene flikker ziet van alles wat er om u heen zoal gebeurt……want zou dat zo zijn dan……..ehhhh…..dan zou u in no time, en met dit no time bedoel ik ongeveer 5 seconden, de weg volledig kwijt zijn.

   Ik kan alles onderbouwen, met meer dan voldoende bewijzen echter……..u kunt zelf ook eens wat beter op zoek gaan.

   ER BESTAAN GEEN KERNWAPENS en ook geen KERNCENTRALES waar RADIO-ACTIEVE onzin wordt gebruikt om energie op te wekken.

   Dit is gedaan om bang te maken, geld te verdienen en mensen in de rijtjes te houden.
   Kernafval opslaan is duur nietwaar. Echter, als er geen kernafval is en het gewoon bij mij achter in de tuin gekiept mag worden dan hoeven wij schaapjes toch niet zoveel te betalen voor energie want alles wordt doorberekend….ook de “dure” opslag van kernafval…..hahahaha…..

   U mag mij absoluut afschieten op hetgeen ik hier geschreven heb echter gaarne uitsluitend en alleen op de inhoud en goed onderbouwd!

   Fijne dag verder,

   Gladiator

 1. daar hoef je geen medelijden mee te hebben, ze besloten zelf dat prikje te nemen. Niemand heeft hem daar heen gesleurd en met geweld die prik in de arm gezet, daar koos die zelf voor dus nu niet janken

 2. Gelukkig heeft hij het groene doosje nog waar de giftspuit in heeft gezeten en hij krijg nu geen corona meer hij gaat alleen wat sneller kapot, hiep hiep hoera.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in