Samen met de Verenigde Naties gebruiken de elites van de Europese Unie massamigratie om de Europese bevolking te vervangen.

Illegale immigranten filmden zichzelf terwijl ze een Grieks-orthodoxe kerk binnengingen en het christelijke huis van God ontheiligden. Deze schokkende video volgt op de recente controversiële reis van Europees Commissaris Ylva Johansson naar het christelijk-orthodoxe Griekenland om de bouw van nieuwe migrantenkampen aan te kondigen.

Twee asielzoekers drongen de kleine Grieks-orthodoxe kerk binnen, dansten en speelden luide muziek. In de video is vervolgens een deel van de vernieling te zien die de asielzoekers hebben achtergelaten.

De asielzoekers zelf uploadden de video van hun aanval op TikTok. De video’s trokken al snel de aandacht en zorgden voor verontwaardiging op Twitter.

Deze migranten zijn slechts een paar van de recente instroom van illegalen in Griekenland die afkomstig zijn uit culturen die een systematische en diepgewortelde haat aan de dag leggen tegen alles wat christelijk is. De migranten komen ook uit een religie met een lange geschiedenis van aanvallen op en verwoesting van christenen en kerken. De aanval op de kerk zou een uiting kunnen zijn van de islamitische haat van de migranten tegen degenen die in de Koran de “verachtelijkste schepselen” worden genoemd – de ongelovigen (98:6).

Berichtgeving en video’s via Rairfoundation.com.

De ontheiliging van een andere Griekse kerk komt nadat de Europese Unie Griekenland, dat overwegend (97%) christelijk-orthodox is, met succes onder druk heeft gezet om officieel tegemoet te komen aan volgelingen van de islam en een door de belastingbetaler gefinancierde moskee te bouwen. Griekenland heeft onlangs zijn 180 jaar oude verbod op de bouw van moskeeën in de hoofdstad Athene opgeheven. Sinds 1832, toen Griekenland onafhankelijk werd van het Ottomaanse Rijk na bijna 400 jaar islamitische Turkse overheersing, was er geen officiële moskee meer geweest.

Hoewel het christelijk-orthodoxe Griekenland de illegale migranten religieuze accommodatie en gratis voedsel, onderdak, huisvesting, kleding, gezondheidszorg en geld geeft, blijven ze met minachting hun gastheren behandelen. Van het vernielen van kerken tot het in brand steken van hun huisvesting, de migranten geven voortdurend blijk van een houding van verovering op de Grieken. In plaats van dat de migranten gestraft worden voor hun illegale daden, worden ze voortdurend beloond.

Ondertussen gaat de Europese Unie door met het creëren van stimulansen voor deze gevaarlijke migranten om Griekenland binnen te vallen en zich te verzekeren van een comfortabel lang verblijf op kosten van de belastingbetalers.

Onlangs reisde EU-commissaris Johansson naar Griekenland op een verkoopreisje voor het migrantenbeleid. Johansson kwam naar Griekenland om aan te kondigen dat de EU 270 miljoen euro geeft om nieuwe opvangcentra te financieren voor “irreguliere migranten,” een EU-codewoord voor illegalen, op Lesbos, Chios, Samos, en andere eilanden.

De reis van commissaris Johansson naar Griekenland werd beantwoord met protesten van duizenden burgers die het zat zijn. Terwijl de commissaris zich zorgen maakt over de rechten en de levensomstandigheden van de vluchtelingen en migranten, gaat ze volledig voorbij aan de economische lasten en de veiligheidsproblemen van de eilandbewoners.

Tijdens een opgenomen interactie met de commissaris op straat, hekelde een gepassioneerde Griekse vrouw Johansson’s opzettelijke en “criminele” invasie van haar land en eiland door migranten.

Commissaris Johansson haalt herhaaldelijk humanitaire redenen aan om de illegalen op te vangen, waarvan velen gevaarlijk blijken te zijn, maar vindt geen enkel woord van steun voor het christelijke volk van Griekenland.

Zoals gemeld op Frontnieuws, maakt dit deel uit van het “Grote Vervanging”- oftewel Omvolkings-plan van de Europese Unie. Samen met de Verenigde Naties, gebruiken de elites van de Europese Unie massamigratie om de Europese bevolking te vervangen.

Lampedusa: Asielzoekers stalen puppy’s van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan

Vorig artikelCoronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallen
Volgend artikelVaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Waarom smijt het criminele Griekenland die gasten terug naar hun landen of de overkant? Wat crimineel van Italië, Spanje en Griekenland om Europas zo in duister nis te storten.

 2. Refereer asjeblieft niet met het woord “Elites” naar de roofdieren… Verzin svp wat anders? Want dat woord schept wantrouwen over de oprechtheid van de Frontnieuws intenties. Deze personen zijn namelijk helemaal niet “elite,” ze zijn op zijn best psychopaten, maar mogelijk een menssoort dat totaal anders is in opbouw dan het gross der mensen. Ze lijken op “normale” mensen, maar ze functioneren op een heel andere manier. Helaas bewerkstelligen zij de uiteindelijke ondergang van het diersoort als we ze niet kunnen stoppen, en/of uitroeien uit de genepool.

 3. Ze halen hun eigen ondergang binnen…helaas is dat ook onze ondergang en daar gaan wij niet mee akkoord. Het referendum is afgeschaft om ons monddood te maken. Als er nu een eerlijk referendum zou komen, zou de overgrote meerderheid ervoor stemmen om deze ondankbare “gasten” eruit te flikkeren…

 4. In de jaren 70 waren er ook veel vreemdelingen in NL; maar toen waren de verhoudingen normaal.
  Wat er nu binnenkomt is moslim vuilnis, moordenaars, verkrachters, maar bovenal: profiteurs, die nooit iets zullen bijdragen aan NL

 5. De Grieen hebben een bloedhekel aan Turken en islam. De laatste Turkse bezetting ligt nog in het geheugen, en in de jaren 70 was er Cyprus, waar ook nog eens 500 kleine antieke kerkjes werden geplunderd door de Turken.
  Boedel werd verkocht in Duitsland, enlater in beslag genomen door Duitse justitie, die weigerde het terug te geven en het opsloeg bij de gestolen kunst uit de oorlog; passend bij hun ervaring.

  Motief: die kerkjes –sommige uit de zesde eeuw–hadden geen administratie…..

 6. Ik zit erp te wachten, dat Grieken zich–terecht– gewapend gaan verzetten, en een grote groep moslims afmaken en de zee in jagen.

  Dat zou terecht zijn; kleine boertjes die leefden van wat olijfboompjes: al hun bomen omgekapt door de “vluchtelingen”, en hun schapen gestolen en geslacht.

  Er zijn jachtgeweren genoeg op de eilanden en er gaat veel tuig in de Middelandse zee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in