In Genua, Italië, raast de woede over de recente lockdown van de regering. Onder het motto “Italië is vrij!” protesteren de burgers sinds achttien dagen. Vervolgens heeft de politie uit solidariteit hun helmen afgezet.

Ongeveer 400 burgers namen deel aan het protest in Genua. Volgens Radio Savana waren het vooral winkeliers en gewone burgers die zich luidkeels uitspraken tegen de massaontslagen die door de lockdown van de regering onder Giuseppe Conte plaatsvinden. Ook in Rome wordt momenteel sterk geprotesteerd tegen de lockdown. Daar schreeuwden de demonstranten: Ze hebben ons alles afgenomen. Dit is oorlog!

“Genua, politieagenten verwijderen hun helmen uit solidariteit met de demonstranten. Achttiende dag van de protesten: woede explodeert in Genua, de burgers zijn kwaad wegens de lockdown en op de regering van Conte; Bevrijd Italië!”

Spontane protesten tegen lockdown in Italië: Politici spreken over oorlog

Zombie Apocalypse

3 REACTIES

 1. Ik vind het afzetten van de politie-helm geen daad van heldhaftig verzet tegen een regering.
  Dat zou het m.i. wél zijn, als zij tevens hun mondkapjes hadden afgedaan én hun wapens zouden hebben ingeleverd.

 2. Groot gelijk van de demostranten. De lockdown is niet alleen nutteloos maar ook zeer schadelijk. Veel depressies, falliessementen en tevend de staatschulden die verhogen waardoor ze je dwingen nog van dat onzichtbaar onbestaand geld te lenen maar die jou kleinkinderen betalen aan <<>>

  • Mensen moeten gewoon klein gehouden worden.
   Afhankelijk van staat en bank.
   Decennia brood en spelen gehad, dat is nu over.
   Verplicht mondkapje,
   (indirect) verplichte vaccinatie
   Contant geld gaat verdwijnen, straks kan er alleen nog met pin worden betaald (let maar op, dat zal ook heel geraffineerd, onder het mom van hygiene worden ingevoerd), elke plek met een kassa, hier word het beleid langzaam gekneed, totdat de meeste mensen murw zijn.
   binnen 1 generatie is het geld verdwenen en leven we op credits, de een wat meer dan de ander(want basisinkomen).
   Basisinkomen word zsm doorgevoerd en mocht je zo slim geweest zijn om in 2020 het grote al-oplossende covid-19 geweigerd te heben, dan kan je het schudden. Geen basisinkomen voor jou, geen “voordeeltjes”, geen OV, geen winkels (of alleen toegang tot 3de rangswinkels).
   Kortom we zijn nudged!
   Nudge You !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here