In de mainstream media worden de zogeheten kruisvaccinaties momenteel massaal gepromoot. Een combinatie van vaccins van AstraZeneca en Pfizer of BioNtech zou bijzonder doeltreffend zijn. Maar het tegendeel is waar! Het risico op ernstige vaccinatieschade en zelfs overlijden is tien keer zo groot, bericht Oliver Janich.

In de mainstream media wordt nu de combinatie van vaccins van AstraZeneca en Pfizer/BioNtech aangeprezen. De aanbevelingen zijn gebaseerd op een studie die het tegenovergestelde beweert. Citaat:

“Toen de vaccins van AstraZeneca en Biontech vier weken na elkaar bij een proefpersoon werden ingeënt, bleek er een verhoogd risico op vaccinbijwerkingen te zijn. De beschreven symptomen omvatten koorts, rillingen, vermoeidheid, hoofdpijn, gewrichts- en spierpijn en een algemeen gevoel van malaise. De volgorde van de vaccins, d.w.z. eerst die van AstraZeneca, dan die van Biontech of omgekeerd, deed er niet toe”.

Vervolgens wordt dan beweerd dat deze combinatie een hogere werkzaamheid heeft:

“Bij kruiselingse vaccinatie met het vaccin van AstraZeneca (Vaxzevria) als eerste vaccinatie en Biontech (Comirnaty) als tweede vaccinatie (vier weken na elkaar) waren de resultaten aanzienlijk beter dan wanneer AstraZeneca beide keren werd toegediend. De gevaccineerden ontwikkelden bij kruisvaccinatie tien keer zoveel antilichamen. Als de volgorde werd omgekeerd – eerst Biontech, dan AstraZeneca – waren er nog steeds vijf keer zoveel antilichamen als bij een vaccinatie met alleen AstraZeneca. Tot dusver zijn echter alleen de studieresultaten over het interval van vier weken tussen de eerste en de tweede vaccinatie gepubliceerd”.

Dit betekent dat het lichaam tien keer heftiger reageert als eerst AstraZeneca wordt toegediend en daarna Pfizer/BioNtech. De mainstream media beweren dat de ernstige bijwerkingen slechts van korte duur zijn, maar dat kan helemaal niet worden beweerd omdat in de studie alleen naar korte perioden is gekeken. Er is geen enkel bewijs dat het aantal zogenaamde antilichamen immuniteit betekent. Ik verwijs u naar mijn interview met Dr. Stefan Lanka.

  Vaccins stoppen geen Covid ziekenhuisopnames of sterfgevallen

Maar zelfs binnen de officiële virale theorie is het duidelijk dat vaccinaties nooit de schade kunnen rechtvaardigen die zij aanrichten. Prof. John Ioannidis van de Stanford University heeft in zijn metastudie reeds aangetoond dat slechts 0,05 procent van de bevolking onder de 70 jaar met een positief Covid-resultaat sterft. Hij bevestigde dit onlangs nog eens op Servus TV. Waarom hij nog steeds vaccinatie aanbeveelt blijft een raadsel, maar waarschijnlijk vreest hij de macht van de farmaceutische industrie.

Zijn bevindingen betekenen niet eens dat patiënten sterven aan Covid. Voor de bevolking als geheel sterft slechts 0,23 procent van alle patiënten met een positief resultaat. Het risico om te sterven kan dus hoogstens met 0,23 procent worden verminderd. Dit is pure logica. Geen “expert” ter wereld kan de wetten van de logica omzeilen. Het enige wat je moet doen is je hersenen aanzetten.

De Oxford-wetenschapper Piero Olliaro had al aangetoond dat de absolute risicoreductie van vaccinatie hooguit 1,3 procent is (bij AstraZeneca). Maar dat is voor milde tot matige symptomen. Voor ernstige gevallen zijn de cijfers veel lager, en voor het sterfterisico bedraagt de maximale vermindering 0,23 procent, zoals hierboven vermeld.

Zelfs deze cijfers zijn vrijwel zeker veel te hoog. Een rechtbank in Portugal bevestigde onlangs dat slechts 0,9 procent van de vermeende Covid-doden kon worden bevestigd door overlijdensakten. Ik doe dan ook een beroep op alle advocaten om te laten publiceren op hoeveel akten Covid daadwerkelijk als primaire doodsoorzaak staat vermeld.

Intussen heeft een studie aangetoond dat 84 procent van alle zwangere vrouwen die in het eerste of tweede trimester werden gevaccineerd, een abortus hebben ondergaan! Inmiddels heeft een Duitse studie statistisch aangetoond dat niet-gevaccineerde kinderen van gevaccineerde ouders een aanzienlijk hoger sterftecijfer hebben. Dit bewijst ook voldoende de ontvolkingsagenda.

  Honderden Canadese dokters dood: Genocide bevestigd na 4e booster verplicht gesteld voor medisch vakgebied

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWie moet zich eigenlijk hier tegen wie beschermen? De gevaccineerden brengen de ongevaccineerden in gevaar!
Volgend artikel“What are you, anti-oil?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. het is geen pfizer of biontech, het is pfizer/biontech Comirnaty®. Het is 1 injectie en niet twee verschillende. De Pfizer/BioNTech Cormirnaty en de Moderna Spikevax® zijn exact hetzelfde. Astrazeneca zijn Vaxzevria® en de Janssen zijn exact hetzelfde, echter wordt de Vaxzevria tweemaal in 0,05ml toegediend en de Janssen in eenmaal 0,10ml.

    Kruisvaccinates zijn zeker niet goed en dit is gewoon genocide, de cijfers in de VEARS is nog geen 10% van de gemelde doden en zieken van deze gif prikken, alle cijfers wat je ziet moet je 10 maal extra rekenen en dan kom je rond het werkelijke ziekte en sterftecijfers van deze prikken. Dat geldt voor zowel de amerikaanse VEARS en de VEARS rapporteringen van de EMA.

  2. Wel ja, we nemen er nog een,
    Promotie slogan van een imbiciel.
    Motief: Ze moeten de enorme hoeveelheden rommel die ze hebben ingekocht kwijt zonder dat er direct een haan naar kraait.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in