Ik wil uw aandacht vestigen op een zij-aan-zij vergelijkingskaart die de COVID-pandemie van vorig jaar vergelijkt met dit jaar. Het is een echte “foto zegt meer dan een miljoen woorden”, schrijft Jordan Schachtel.

De symmetrie is inderdaad verbazingwekkend. En de conclusie, na meer dan 600 dagen COVID-manie, kan niet duidelijker zijn.

Geen enkele door “volksgezondheidsdeskundigen” voorgestelde bestrijdings- of onderdrukkingsmaatregel, inclusief de COVID-prikken, heeft iets wezenlijks gedaan om de realiteit op te lossen dat veel mensen ziek worden tijdens het jaarlijkse ademhalingsseizoen in hun gebied. Deze wereldwijde oorlog tegen een virus verloopt ongeveer net zo goed als de oorlog tegen Afghanistan verliep toen het erom ging de Taliban uit te schakelen.

De lockdowns hebben het virus niet tegengehouden.

Het universele maskeringsregime heeft het virus niet kunnen stoppen.

De miljoenen en miljoenen maatschappelijke restricties en bedrijfssluitingen hebben het virus niet gestopt.

En nu is het vrij duidelijk geworden dat de veelgeprezen “wonder” mRNA-spuiten falen om een virus te stoppen.

In plaats van deze realiteit te accepteren, verdubbelen, verdrievoudigen en verviervoudigen de regeringen van de wereld de waanzin. Ondanks ongelooflijk hoge nalevingspercentages, met naar schatting meer dan 7,5 miljard COVID-injecties, heeft het mRNA-“geneesmiddel” niet voldaan aan de normen die, toegegeven, onmogelijk te bereiken waren.

In een tijdsbestek van 6 maanden, gingen we van:

“Je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt.”

En:

Gevaccineerde mensen krijgen het virus niet en worden niet ziek.”

En:

“Alle drie de vaccins zijn 100 procent effectief tegen ziekenhuisopname en overlijden.”

Naar onze huidige realiteit van weer een seizoen van lockdowns, verboden, en de gebruikelijke, onzinnige “volksgezondheidsmaatregelen.”

  De slachtoffers van AstraZeneca

7,5+ miljard injecties later, hebben degenen onder ons die de gegevens nauwgezet hebben gevolgd, ontdekt dat alle bovengenoemde verklaringen, onderschreven door de meest gerenommeerde gezondheidsfunctionarissen van de regeringen ter wereld, complete onzin waren. Gewapende onzin. Ze kwamen in de verste verte niet in de buurt van ook maar een greintje waarheid.

Tegenwoordig weten we dat de injecties dienen als iets dat lijkt op een potentieel profylactisch middel van 6-9 maanden met onbekende bijwerkingen op de lange termijn. De aflopende werkzaamheid, die het best werd waargenomen door landen die als eersten met de vaccinatie-uitrol begonnen, zoals Israël en Ierland, introduceerde het booster-prikken regime, maar geen erkenning van de wereldregeringen dat de spuiten lijken af te lopen. De boosters zijn verkocht met het vreemde idee dat je “extra bescherming” kunt krijgen, ook al is je verteld dat je al “volledig gevaccineerd” was.

Gezondheidsfunctionarissen van de overheid en grote farmaceutische bedrijven hebben deze halve waarheden gebruikt als onderdeel van een CYA-campagne voor gekozen functionarissen, en een geldklopperij voor Pfizer, Moderna, en degenen die geïnteresseerd zijn in het injecteren van 5-jarigen met niet lang werkende experimentele serums.

En de booster, die precies dezelfde samenstelling heeft als de oorspronkelijke injecties, lijkt niet verrassend hetzelfde gebrek aan virusdodende kracht te hebben als de eerste twee shots. In Gibraltar, de meest gevaccineerde plek op aarde, is 100% van de bevolking gevaccineerd en 40% met booster, maar:

Maar jij en ik, we zijn helaas niet de meerderheid hier. Degenen onder ons die helder over deze kwestie nadenken, vormen een groeiende coalitie, maar we staan ​​nog steeds voor een zware strijd.

  We winnen de strijd tegen de Covid Tirannie

Wereldregeringen, met de hulp van Big Tech, hebben de massa’s ervan overtuigd, zonder enig legitiem bewijs, dat het de “ongevaccineerden” zijn die verantwoordelijk zijn voor ons voortdurende COVID probleem.

Kijk eens naar de logica die gebruikt wordt door de leider van Oostenrijk, het eerste westerse land dat COVID-inentingen verplicht stelt voor de gehele bevolking.

Kanselier Alexander Schallenberg, die zijn land een landelijke lockdown heeft opgelegd, vertelde de media dit weekend:

“Het verhogen van de vaccinatiegraad – en ik denk dat we het hier allemaal over eens zijn – is onze enige manier om deze vicieuze cirkel van virusgolven en lockdown-discussies voorgoed te doorbreken. We willen geen vijfde golf, we willen geen zesde en zevende golf.”

Oostenrijkse politie controleert steekproefsgewijs de vaccinatiestatus van winkelend publiek na lockdown van ongevaccineerden:

Bondskanselier Alexander Schallenberg zei:

“Het doet pijn dat dergelijke maatregelen nog steeds genomen moeten worden.”

Schallenberg liegt en hij weet het. De inentingen zullen een nieuwe golf van ziektes niet voorkomen. Deze “golven” zijn gewoon de realiteit van een seizoensgebonden respiratoir effect dat elk jaar opnieuw optreedt. De heersende klasse liegt al heel lang tegen de massa’s. Ze geven liever niet toe aan al deze nutteloze kosten, dus zal de politieke elite de mythe in stand blijven houden dat de COVID-prikken nog steeds een soort wondermiddel zijn die ze niet zijn.

Degenen die zich vanaf het begin van de COVID-manie niet aan de regels hebben gehouden, vormen de grootste bedreiging voor de macht van deze maniakale politici. Daarom vallen ze ons zo woest aan. De politieke elite doet alsof ze zich zorgen maakt over COVID, maar het is niet het virus dat hen ’s nachts wakker houdt. Het zijn die vervelende individuen die weigeren door de knieën te gaan – dat zijn degenen in het vizier. De controlegroep is de grootste bedreiging voor de mensen aan de macht. Zij kunnen de politieke gevolgen niet overleven van een controlegroep die het beter doet dan de burgers die leven onder het gewicht van destructieve COVID-mania mandaten en maatschappelijke verordeningen.

  Een dringende waarschuwing 

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFamilies van COVID-vaccin slachtoffers in Zuid-Korea rouwen om hun dierbaren tijdens massale herdenkingsdienst
Volgend artikelEindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik denk niet dat het (alleen) om elimineren van de controlegroep gaat. Dit gaat om extreem veel geld en om macht, laten zien wie er de baas. De touwtjes steeds verder aantrekken, kijken hoever je kunt gaan met psychologische oorlogvoering door per land het covid beleid een beetje te tweaken. Misschien is er een nog veel duivelser plan op de achtergrond maar we zitten nog niet op dat punt, ze zijn wel aan het voorsorteren. Het probleem is vooral dat veel ongevaccineerden de “experts” en de overheid niet meer geloven.

  Als Oostenrijk als eerste grotere land tot verplichte vaccinatie voor iedereen overgaat zal snel blijken hoe “goed” dat werkt. Dus dat zou misschien niet zo slim zijn tenzij ze zeker weten dat heel Europa binnen een maand hetzelfde beleid invoert (wat wellicht het plan is). Je hebt kans dat ze aanvankelijk de parameters voor de PCR test zo wijzigen dat het aantal cases na de maatregelen flink omlaag gaat, om te bewijzen dat het werkt. Zoiets zal RIVM hier bij een 2G beleid ook doen. En als er toch volop ziekenhuis patiënten en doden bijkomen ondanks verplichte vaccinatie voor iedereen dan zullen ze ongetwijfeld alle schuld schuiven op die paar % ongevaccineerden die overblijven, of wellicht op een nieuwe variant van het virus die niemand had kunnen voorzien.

  Onze volksvertegenwoordigers steunen nu een beleid waarbij (o.a.) zelfs gevaccineerde mensen die op minder dan 1.5m van elkaar door het park, buiten dus, lopen een boete van 95 euro kunnen krijgen; besmettingsrisico nul komma nul. Dan zou voor iedereen duidelijk moeten zijn dat dit niets meer met volksgezondheid te maken heeft en alleen met intimidatie. Al zullen er vast covidiots zijn die – ondanks de fantastische 100% bescherming van hun eigen vaccin – graag die boete betalen omdat ze per ongeluk gezondigd hebben tegen het knettergekke covid evangelie van OMT, RIVM en de Bende van Rutte.

  • Yup V, dit is een cult geworden. Heb je je ooit in MK utlra verdiept? Is echt een aanrader. Een nog grotere aanrader is de Jim Jones cult. In mijn optiek een onderdeel of spin off van MKultra project met talloze liinks naar intelligence agenencies.

   Jim Jones was de voorloper van you own nothing and be happy. uiteindelijk pleegde die hele cult zelfmoord en vermoorde ze zelf hun kinderen. Echt waar. Hij kwam zelf om in heel verdachte omstandigheden.

   Als je je verdiept in die twee verhalen, welcome in the rabbit hole. Vergeet niet, MKultra is onderzocht in het Amerikaanse congres en is bevestigd. Dus geen conspiracy what so ever.

   Groeten,
   Hugo

 2. een virus is niet besmettelijk, een virus op je lever wordt geen virus op je nieren of een ander orgaan dit blijft op je lever, dus het kan het ooit op een ander mens worden overgedragen

 3. Je bent een psychopaat rutte.De jong , jij ook.Viezerikken.Jullie werden vroeger als mietjes behandelt , gepest op school.Uitgelachen.Gedenigreerd.En dit is jullie revenge.Jullie werden nooit voor vol aangezien , en terrecht.Ik bekijk je lichaamstaal al jaren rutte…onzekere hond.Ik zie hoe je probeert te slijmen en te k ontekruipen als je met machtshebbers verkeerd.Das onderdanig gedrag.O ja , je wilde er ZO graag bij horen.Das je nu gelukt.Je bent een moordenaar fokking loser.Maar 1 ding…je bent eenzaam en alleen.Je hebt al jaren geen partner…vraag me af uberhaupt gehad? Ooit DIE WARE kerel gehad waar je gek op was ruttu? Je bent eenzaam…dat KAN NIET anders.Alleen in AL je misere.Je voelt je nu zo geweldig , maar er komt een dag dat OOK JIJ de nekslag krijgt.Denk daar goed aan.Je holmaat schoolmeestertje de jonge ook.Minister van VG.Like…serieus?! Wacht maar..jullie shite gaat komen.Jullie wilden altijd cool zijn en er bij horen.Maar is jullie nooit gelukt.Omdat jullie onzekere losers zijn.Mij krijge jullie niet.Ik ga liever dood van de honger dan LANGZAAM verottend van die fokking spuit.Jullie gaan fokking boeten.Ik doe niet mee.Nu niet NOOIT NIET! En zooo veel mensen met mij.Jullie willen ons doen laten geloven dat alle ziekenhuizen gevuld zijn.Das een vette leugen.Ik lag er nl met de zogenaamde pandemie.Alle kamers waren leeg.Heb de hele fokking afdeling gezien.T was uitgestorven leeg.En nu voor de gevaccineerden.Verrot allemaal diegenen die mij aangevallen hebben…me voor wappie hebben uitgemaakt..me in de zijk hebben gezet etc etc.Ik geniet van jullie ondergang.Lijd maar.idgaf!!sORRY FOR THE ELDER AND CHILDREN THAT DIDNT HAVE A SAY IN IT. En voor de rest…trap er niet in mensen…medestrijders…we gaan dit winnen.Mark my words!!
  ALLES KOMT GOED!!! Duurt even..maar geloof me…t KOMT GOED!!! Beloof ik jullie.

  • Niet in deze bewoording maar ik ben het helemaal met je eens, Roosje. Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieërd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte. Deze laatste tekst komt van deze site maar ik benadruk alleen maar de betekenis ervan.

 4. Dat klopt @Roosje,
  ik heb altijd gezegd: “De snullen van vroeger, zijn de pestkoppen van nu.”

  Verder, mbt de rellen in Rotterdam, naar verluidt waar het een vreedzaam protest, waar betaalde NSB’ers zich onder het publiek begaven om rel te schoppen.
  Zelfs bakstenen waren in de straten klaargelegd.
  De msm zendt vervolgens de uitgelokte ontstane rel uit, zonder enige context, zodat het lijkt alsof zij die opkomen voor hun (en ieders, maar dat begrijpen ze niet) vrijheid, krapullen zijn.

 5. Goede commentaren. Dank hiervoor. Nooit dat ik ga meedoen aan een medisch experiment en ja ik word er dagelijks op aangesproken. Jammer maar ik blijf net zoals met jullie in onze kracht staan. Niemand gaat mij vertellen wat ik moet doen. Ik respecteer ieders keuze maar ik pas forever en met mij nog 3 personen hier.

 6. Als jochie vaker gelezen op het wetering plantoen.
  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”

  H.M. van Randwijk.
  Nog immer actueel .

 7. Ja, Biden heeft gelijk, je krijgt geen covid als je de injectie heb gehad, er is helemaal geen covid, je krijgt door de vaccins een hele boel andere bijwerkingen die lijden tot ernstig letsel en de dood.
  Biden trekt het volgens mij niet meer lang, met of zonder prik, we zullen zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in