De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn verheugt zich: de helft van alle Duitsers is ingeënt. De mensen verheugen zich omdat zij zich nu weer zorgeloos kunnen uitleven op hun langeafstandsreizen, maar aan de pret zou spoedig een einde kunnen komen, want de gevaccineerde piloten die in de cockpit zitten, zijn tikkende tijdbommen, schrijft Vera Wagner.

Op 19 juni bevestigde British Airways dat vier lijnpiloten – binnen een week na elkaar – waren overleden. Alle vier zouden kort voor hun dood COVID-19 vaccins toegediend hebben gekregen. De luchtvaartmaatschappij ontkende een verband. “Er zit echter geen waarheid in de beweringen in social media dat de vier sterfgevallen met elkaar te maken hebben.” In de Stew Peter Show meldde gezondheidseconoom Dr. Jane Ruby dat in de VS drie piloten van Delta Airlines onmiddellijk na hun vaccinatie zijn overleden; niemand kreeg toegang tot de medische dossiers. In Canada is een vrachtpiloot omgekomen. Een intern document werd gelekt naar Dr. Ruby… Het laat zien dat er enorme druk werd uitgeoefend op piloten… Zij werden dringend verzocht zich te laten vaccineren tegen 1 juni 2021, voor het begin van het zomerse reisseizoen. De beloningen waren extra betalingen, variërend naar gelang het vaccin. Dertien uur staat gelijk aan ongeveer $2.000, volgens Dr. Ruby.

Voor het vaccin van Johnson & Johnson werd vijf uur overwerk beloond; voor Pfizer/Moderna tien en een half uur. Op de vraag van de moderator waarom de piloten in de eerste plaats akkoord gingen met deze deal, een vaccinatie tegen een virus waaraan bijna niemand door sterft, antwoordde Jane Ruby dat een piloot haar had verteld dat velen zich hadden laten vaccineren omdat ze vreesden anders hun baan te verliezen. De argumenten van hun werkgevers: voor lange-afstandsvluchten zouden zij in veel landen geen inreisvergunning krijgen als zij niet konden aantonen gevaccineerd te zijn, en als ongevaccineerden zouden zij ook moeilijk onderdak kunnen vinden.

Persoonlijk zal ik niet snel een voet in een vliegtuig zetten, tenzij de piloot kan bewijzen dat hij niet gevaccineerd is. Het is algemeen bekend dat langeafstandsvluchten een verhoogd risico op trombose met zich meebrengen; de COVID-19 vaccins hebben het risico exponentieel doen toenemen; de luchtvaartmaatschappijen adviseren gevaccineerden zelfs niet aan boord van vliegtuigen te gaan.

  Facebook-post van tv-station onthult per ongeluk dat meer mensen sterven aan het vaccin dan de media melden

Gevaccineerden worden gewaarschuwd om niet te vliegen als veiligheidsrisico. Toch worden degenen in wier handen het leven van de passagiers rust, de piloten, vrijwel gedwongen te vaccineren. Dit is net zo onlogisch als veel van de “argumenten” in deze “pandemie”. Steeds vaker, in verband met de zogenaamde gevaarlijke mutaties – is er sprake van quarantaine, zelfs voor degenen die gevaccineerd zijn. Deze vaccinatie doet meer kwaad dan goed, dat wordt steeds duidelijker, en het wordt ook steeds duidelijker dat contact met gevaccineerde mensen zeer ongezond kan zijn voor de ongevaccineerde. Persoonlijke ervaring bevestigt dit.

Mijn partner, die een vriend hielp bij het bouwen van een kast en nauw samenwerkte met een gevaccineerde persoon gedurende enkele uren, zwetend, voelde zich volledig uitgeput gedurende drie dagen erna, “alsof iemand de stekker eruit trok”. Zo voelde ik mij ook nadat een gevaccineerde man mij zonder mondkapje een uur met fysiotherapie had behandeld – hij voelde zich immers goed beschermd! – Ik was drie dagen lang duf, lusteloos en volledig uitgeput.

Een kennis meldde dat hij tijdens een zakenbijeenkomst met gevaccineerde mensen een branderig gevoel in zijn borst had gevoeld. Een ander voelde zich een dag ziek nadat de gevaccineerde medewerker van de Postbank hem geld had gegeven. Een tandarts die delicate kaakoperaties uitvoert met een gevoelige assistente, meldde dat zijn assistente tijdens de behandeling van een gevaccineerde vrouw “helemaal van slag” was. Chiropractor Marcel Richter werd vier maanden geleden ziek nadat hij een man had behandeld die tweemaal was ingeënt: hoofdpijn, een somber humeur, koorts twee dagen na het contact, griepverschijnselen – “Ik voelde me helemaal niet lekker” – na 14 dagen verdwenen de klachten maar kwamen terug, hij kon wekenlang niet werken. Zijn vriend, tandarts van beroep, werd onder zware druk gezet door de beroepsorganisatie : als hij een patiënt met Covid-19 zou besmetten, zou hij voor alle kosten moeten opdraaien. Uit angst voor zijn broodwinning heeft hij zich tweemaal met Moderna laten vaccineren. Sindsdien heeft hij veel onderzoek gedaan en vreest hij voor zijn leven. Marcel Richter is compromisloos: “Voordat Bill Gates me doodspuit, ga ik nog liever dood”. Hij vertelt over een bevriende intensive care verpleegster die in Zweden “in de frontlinie” staat en voortdurend contact heeft met gevaccineerde mensen. De topatlete meldt verhoogde menstruatiebloedingen, voelt zich zwak en lusteloos.

  Wie heeft volgens internationaal onderzoek de zwaarste coronadictatuur ter wereld? 1e plaats: Duitsland, 2e plaats: China, 3e plaats: Oostenrijk - Vrijste landen: Togo, Zweden, Bahama's

Er zijn inmiddels deskundigen die zeggen dat deze injectie geen vaccin is maar een experimenteel biowapen; de cellen van de gevaccineerden produceren een spike-eiwit van de ziekteverwekker die in hen is geïnjecteerd en die zonder huidcontact met door de lucht wordt overgebracht. Dit eiwit veroorzaakt de volgende symptomen:

 • Enorme hoofdpijn.
 • Microstolsels en blauwe plekken over het hele lichaam.
 • Ongewoon hevige menstruatiebloedingen bij jonge vrouwen en ook bij vrouwen na de menopauze.
 • Miskramen.
 • Minder moedermelk.
 • Onvruchtbaarheid bij vrouwen en mannen.
 • Huisdieren zijn gestorven kort nadat de eigenaren waren ingeënt.

Dus hoe bescherm je jezelf tegen de vaccineerders? Volgens Andreas Kalcker, een biofysicus en chloordioxide-expert, oxideert chloordioxide de spike-eiwitten die gevaccineerden afscheiden. Als chloordioxide te belastend voor je is, kun je je wenden tot een oude remedie – het goud van het bos: dennennaalden. Dennen- en sparrennaalden, hars (wierook en mirre) worden al duizenden jaren als geneesmiddel gebruikt. Suramine, een verbinding die oorspronkelijk uit een extract van dennennaaldolie wordt verkregen, remt de overmatige bloedstolling die de hierboven beschreven symptomen en ook beroertes veroorzaakt. Suramine werd bijna 100 jaar geleden (1922) geïntroduceerd om de Afrikaanse slaapziekte te behandelen en is werkzaam tegen spike-eiwitinfectie, en remt ook de ongepaste replicatie en wijziging van RNA en DNA. In diskrediet gebracht door Wikipedia als een “samenzweringstheoreticus”, “voormalig onderzoeker” Dr. Judy Mikovits, wiens boek “The Plague of Corruption” de verwikkelingen in de wetenschap en de politiek met betrekking tot het HIV-virus blootlegde, beweert dat het medische establishment al die tijd wist van Suramin, het geneesmiddel voor COVID-19 infectie.

  "Als een horde Trojaanse paarden": Het ware gevaar van modRNA-technologie

Je hebt geen suramine nodig, het extract van dennennaalden als injectie, om je te beschermen tegen de spike-eiwitten van de vaccineerders. Je kunt dennennaald thee drinken of werken met aromatherapie. Zeer effectieve natuurlijke essentiële oliën zijn ceder, Siberische spar en den. Verdund met een dragerolie (amandel, jojoba) kunt u dit mengsel op de huid aanbrengen, inclusief de voetzolen en de binnenkant van de pols. Transdermale toepassing is zeer doeltreffend omdat de stoffen de bloed-hersenbarrière passeren. Een goede bescherming komt ook van een goed vetzuurprofiel. Het is zinvol omega3-olie te nemen, maar het moet wel een product van hoge kwaliteit zijn. De meeste visoliecapsules op de markt deugen niet.

Ongelooflijke bedragen zijn geïnvesteerd in onderzoek naar dubieuze vaccins en in pandemiepropaganda. Degenen die hun immuunsysteem versterken, hebben de beste kans om hier heelhuids uit te komen. Extract van paardenbloemen blokkeert SARS-CoV-2 spike-eiwitten en hun varianten, zo is gebleken uit een in vitro-studie. De European Scientific Cooperative on Phytotherapy beveelt 4 tot 10 gram paardenbloem aan, gebrouwen met heet water, tot drie keer per dag. Andere verbindingen geïsoleerd uit citrus- en granaatappelschillen en een moleculaire verbinding geëxtraheerd uit zoethoutwortel blokkeren ook de binding van spike-eiwitten aan ACE2-receptoren. Vertrouwen op vaccins wordt door de auteurs van de studie als riskant en gevaarlijk beschouwd omdat vaccins de kudde-immuniteit verzwakken.

Bronnen:

https://brandnewtube.com/watch/dr-jane-ruby-leaked-airline-documents-reveal-details-about-039-vaxxed-039-pilots_PZa1yzMseV8qM1x.html
https://www.redvoicemedia.com/2021/06/leaked-airline-documents-reveal-horrific-details-about-vaccinated-pilots/
https://aviation.direct/british-airways-trauert-um-vier-piloten
https://arrangement-group.de/der-magnetismus-wurde-absichtlich-in-die-corona-impfstoffe-eingebaut-damit-alle-zellen-erreicht-werden/
https://mms-seminar.com/kiefernadeltee-moegliches-gegenmittel-fuer-spike-protein-uebertragung/
https://andreaskalcker.com/de/Coronavirus/Forschung/Chlordioxid-in-der-covid19-Hypothese-zum-m%C3%B6glichen-Mechanismus-der-molekularen-Wirkung-in-sarscov2.html
https://www.afinalwarning.com/530847.html
www.weihrauchplus.de


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanhopige Israëlische politica: “Het is een heel, heel, heel enge situatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinmiljardairs en menselijke proefkonijnen
Volgend artikelCombinatie AstraZeneca-BioNtech: kruisvaccinatie is tien keer dodelijker dan enkelvoudige vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Inderdaad, men leeft er weer op los. Hier in NederLaLaLand lopen ze alweer op volle vaart te draven achter hun boodschappenwagentjes door de AH, alsof er nooit een pandemie hysteria had bestaan. Zijn ze allemaal Ingespotenen geworden en hun typisch Nederlandse zelf-ingenomenheid en zelfvergenoegdzaamheid bloeit weer volop? Gezelligheid tiert ook weer welig op terrasjes waar dweilorkesten de vrolijke noot aangeven, en de biertjes staan op de tafeltjes. Het leven is weer super fijn, net zoals voorheen, met de dorpelingen om je heen en iedereen lacht elkaar toe en geniet van de zon. Dan zit ik me af te vragen, wie van hun zijn er allemaal Ingespotenen nu, en zitten ze nu allemaal griezelige eiwitten uit te zweten? Hoe treft de Ingespotenen dat? Zijn zij nu immuun voor die uitgescheiden eiwitten, en ik niet? Er zit nu een onzichtbare schade verscholen in mijn medemensen, maar niemand vraagt een ander “welke spuit hebben ze gehad”. Ergens wel goed, en de hysteria lijkt inderdaad alweer lang in de vergetelheid te liggen, maar ik hoop maar dat het allemaal super fijn blijft hier.

 2. Vergeet het maar. De achterdocht die momenteel gezaaid wordt zal eerst wat invloed hebben maar als de gevolgen werkelijk zichtbaar worden zal die als een splijtzwam alles wat er dan nog is kapot maken.
  Een “prettig” vooruitzicht.

  • Ik hou mijn hart vast als het griepseizoen weer aanbreekt. De kudde zal niet willen toegeven dat het aan die smerige gifspuit van ze ligt.

 3. Realiseren we ons eigenlijk wel hoeveel spuitschapen c.q. tikkende tijdbommen er inmiddels in het dagelijkse woon-werkverkeer zitten, want “we mogen weer naar kantoor” nietwaar … vooral op de snelweg zal dat voor de bewust niet “gevaccineerden” het gevoel van een waar russisch roulette moeten geven.

  • ik heb nog geen allergische reactie gehad in de buurt van de spuitschapen, en ik wil ook niet hypochondrisch doen, maar ik let er wel op. Als ik bij de spuitschapen moet of ga zitten, doe ik dat dus alleen in de buitenlucht. Ik heb nog geen binnen-activiteiten gedaan rond andere mensen. Mss kunnen we spuit-bumperstickers verkopen aan de spuitschapen, zodat we ze kunnen herkennen? Als een soort van moedigheids embleempje marketen, zodat ze er allemaal eentje van kopen.

 4. In de VS bereiden ze al voor op een catastrophe: om de niet-Ingespotenen tot Ingespotenen te veranderen is er een “catastrophe” (ja, wat bedoelt hij precies daarmee??) met “veel doden” nodig. Dat gaat dus komen, want de angst begint weer aangewakkerd te worden. Verkopen die spuiten!!

  West Virginia Gov. Jim Justice (R) said Sunday that those who are still unvaccinated against COVID-19 will be pushed to get the shot only by a “catastrophe” in which “an awful lot of people die.”

  https://www.newsbreak.com/news/2299700394417/w-va-governor-says-only-a-catastrophe-will-push-unvaccinated-americans-to-get-shot?s=oldSite&ss=a3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in