Whoisjohngalt / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Toen de COVID-vaccins in december 2020 hun vergunning voor noodgebruik kregen, was ik blij dat mijn bejaarde ouders eindelijk uit hun quarantaine thuis konden komen. Veel van mijn vrienden van dezelfde leeftijd wachtten al lang op hun beurt om de prik te krijgen. Persoonlijk voelde ik geen urgentie, schrijft Jamaica Plain.

In Californië kregen werknemers in de eerstelijnsgezondheidszorg en verpleeghuisbewoners de eerste vaccinatieprioriteit – en ik observeerde vanaf de zijlijn het uitrolproces met voorkruipende mensen. Het personeel van de Walgreens apotheek diende de vaccins toe aan het personeel en de bewoners van verpleeghuizen, terwijl de ziekenhuizen vaccins kregen toegewezen om onder hun verplegend personeel te verdelen. Op de eerste dag van de distributie van vaccins protesteerden coassistenten van het Stanford-ziekenhuis tegen het feit dat zij niet in aanmerking kwamen voor de aanvankelijke toewijzing van 5000 doses.

Op basis van prioriteit kwam een jonge internist van het actieve ziekenhuispersoneel medio december in aanmerking voor vaccins, een oudere arts uit de gemeenschap (beleefdheidsdienst) medio januari. Een paar dagen later werden de vaccins beschikbaar gesteld aan de 75-plussers. Vertalers van het ziekenhuis en factureringspersoneel dat al tien maanden niet meer in het ziekenhuis was geweest, konden zich laten vaccineren vóór de ouderen. Omdat de afspraken in de vaccinatiekliniek in rijke buurten snel volliepen, reden rijke inwoners meerdere uren om zich te laten vaccineren in andere buurten waar de vraag lager was.

Leerkrachten in het rijke Los Gatos kropen voor in de rij om vaccinaties te halen in een nabijgelegen ziekenhuis nadat ze 3.500 maaltijden hadden verstrekt aan het ziekenhuispersoneel. Een paar weken later kropen leerkrachten voor in de rij voor de 65+ groep door vaccinaties te eisen als een andere voorwaarde voordat ze weer voor de klas gingen staan. Toen de ouders in januari in opstand kwamen tegen afstandsonderwijs, werd de belofte van mijn plaatselijke schoolbestuur om in februari weer open te gaan uitgesteld tot half april, zodat elke leerkracht volledig gevaccineerd kon worden. In één weekend gaven de plaatsen waar de vaccins werden verdeeld voorrang aan alle leerkrachten van K-12, zodat elke leerkracht die een vaccin wilde, zich dat weekend kon laten vaccineren.

  Frankrijk schorst distributie van FFP2 maskers met grafeen omdat het risico te groot is

Velen in mijn familie en op mijn werk drongen er bij mij op aan om me te laten vaccineren, maar ik hield vol dat mijn 80+ ouders voor mij in de rij voorgingen. Ik had in elk geval gestaag doorgewerkt tijdens de pandemie, dus de komst van de vaccins was geen “wondermiddel” voor mij. Afgezien van degenen die voordrongen in de rij, waren velen het erover eens dat degenen met het hoogste risico op ziekenhuisopname en overlijden voorrang moesten krijgen om het vaccin als eerste aangeboden te krijgen. Het aantal COVID-doden zou immers dalen als de ouderen het eerst werden gevaccineerd. De vraag of het vaccin een publiek dan wel een privaat voordeel oplevert, blijft voor discussie zorgen.

Sommige familieleden hebben erop aangedrongen dat mijn vaccinatie een publiek voordeel oplevert, terwijl ik van mening ben dat het particuliere voordeel van een oudere die persoonlijk 95% bescherming geniet, zwaarder weegt dan een onwaarschijnlijke overdracht als gevolg van mijn gezondheid. Wetenschappelijke studies bevestigen dat asymptomatische verspreiding van infecties van de luchtwegen zeldzaam is – een JAMA meta-analyse van 78.000 mensen in huishoudens meet een asymptomatische overdracht van indexgevallen van 0,7% vergeleken met een symptomatische overdracht van 18%. In het 10 miljoen inwoners tellende Wuhan-onderzoek vonden zij 300 asymptomatische gevallen (0,003%), en geen herinfecties van hun naaste contacten. Als anderen ziek worden, word ik bijna nooit ziek, dus is het onwaarschijnlijk dat ik iets overdraag.

Nadat mijn ouders zich hadden laten vaccineren, ben ik gevolgd. Binnen vijf uur na mijn prik kreeg ik zware hoofdpijn en kon ik niet meer multitasken. Ik ging vroeg naar bed en de volgende ochtend was elk gewricht pijnlijk en stijf, waardoor ik me afvroeg of ik me zo zou voelen op mijn 100e. Mijn hoofdpijn bleef aanhouden en ik kon me moeilijk concentreren. De volgende zes weken was ik moe, en mijn lichaam wilde om de 6 uur slapen in plaats van om 9 uur ’s avonds. Toen de 28e dag voorbij was, waren mijn hersenen nog steeds trager aan het verwerken en ik vroeg me af of ik ooit weer de oude zou worden. Mijn antistoftest was positief, en ik was niet van plan nog een prik te nemen.

  Studie onthult dat mRNA-vaccins eerder sluimerende virussen en ziekten 'reactiveren'

Drie weken later was het Ministerie van Volksgezondheid zijn vaccinvoorraad aan het liquideren wegens gebrek aan vraag. Ondertussen konden de plaatselijke apotheken het aanbod niet op peil houden. De aanhoudende vermoeidheid was eindelijk verdwenen, dus ik vroeg een nieuwe dosis aan en vertrok met mijn tweede vaccinatie.

Deze keer kreeg ik binnen een uur na de prik koorts en ging om 17.00 uur naar bed. Rond middernacht ontdekte mijn man dat ik gloeiend heet was van de koorts en oncontroleerbaar trilde, dus maakte hij me wakker om me ibuprofen te geven. De volgende ochtend was ik weer in orde. Een paar maanden later kreeg ik echter een tintelende pijn in mijn rug die van mijn schouders naar mijn heupen liep en terugkeerde als ik oververhit raakte.

Hoewel ik dit aanvankelijk niet aan het vaccin toeschreef, komen mijn symptomen overeen met de prikkende, brandende pijn die ik na het vaccin beschreef. Elke dag als ik hardloop of gewichten til, krijg ik deze pijn, en word ik eraan herinnerd. Ik heb er spijt van dat ik gevaccineerd ben.

Toen de FDA de EUA-vaccins goedkeurde voor kinderen van 12-15 jaar en 5-11 jaar, werden de vaccins noch “veilig” noch “effectief”. Door een injectie toe te staan die tijdelijk milde of asymptomatische infecties kan verminderen, maar medische schade kan veroorzaken (myocarditis of beroerte), werden de injecties onveilig. Aangezien het risico van infectie met COVID lager is dan het risico van griep bij kinderen, is er geen sprake van een noodsituatie die een versnelde goedkeuring vereist. Aangezien de werkzaamheid van vaccins afneemt en zij de overdracht niet blokkeren, biedt het geven van een vaccin een particulier voordeel zonder enig openbaar nut. Iemand zonder risico (een kind) een injectie opdringen om iemand anders te beschermen is verkeerd, maar een injectie verplichten die geen bescherming biedt, leidt tot schijnveiligheid.

  CV19-vaccin humanitaire catastrofe wordt turbocharged zonder behandeling - Dr. Pierre Kory

Door natuurlijke immuniteit te negeren, is de volksgezondheid anti-wetenschappelijk. Door injecties en boosters voor 12- tot 17-jarigen toe te staan zonder klinische gegevens of toxiciteitsstudies, verliest de volksgezondheid het vertrouwen van het publiek.

Vreemd genoeg, toen de angstigen zich eenmaal lieten vaccineren, overtrof het aanbod van vaccins de vraag. De staat drong aanvankelijk aan op vaccins door smeergeld aan te bieden en vervolgens door dwang.

Hoewel de meesten die de inenting overleefden zonder invaliditeit anderen waarschijnlijk zouden aanmoedigen zich te laten vaccineren, deden de onderdrukkingstactieken, de censuur van de schade en de regelrechte leugens mijn wroeging over het vaccin toenemen. Ik weigerde om plaatsen te bezoeken waar openlijk werd gediscrimineerd tegen ongevaccineerden. Als er om een bewijs van vaccinatie werd gevraagd, wilde ik mijn vaccinatiestatus niet bekendmaken, of ik nu vrijwilliger was op een openbare school of aanwezig was bij een chic diner of toneelstuk. Ik sprak me uit tegen segregatie, ontkenning van natuurlijke immuniteit en valse veiligheid – en soms werd de vaccin-eis opgeheven. Als iedereen zou weigeren ons te laten verdelen in twee klassen van burgers, zouden er geen mandaten kunnen worden opgelegd.

De booster wordt nu overal verplicht gesteld voor honderden universiteitsstudenten en hulp- en ziekenverzorgenden. Een bestaande vrijstelling blijft bestaan, maar nieuwe vrijstellingen worden niet aanvaard. Het volgen van het heersende dogma heeft de plaats ingenomen van kritisch denken – gevaccineerde studenten worden buitengesloten van hun college-ervaring, en ziekenhuizen ontslaan personeel dat thuisblijft met een lichte verkoudheid en een positieve test omdat het de booster weigert.

Ik heb zelf ernstige bijwerkingen van het vaccin ervaren en gezien. Ik heb langdurige blootstelling gehad aan symptomatische, geïnfecteerde COVID-personen zonder enige symptomen te ontwikkelen. Ik heb de waarheid over het vaccin gezien, en die kan ik niet ontkennen. Mijn baan staat misschien op het spel, maar ik zal niet toegeven.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

C19 Vaccin Reacties: Feitelijke verhalen over bijwerkingen van COVID-19 vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelArts: Families geven stiekem Ivermectine aan geliefden in ziekenhuizen met COVID-19, zien verbetering
Volgend artikelWaarom zijn de meeste mensen lafaards? Gehoorzaamheid en de opkomst van autoritaire regimes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Vrijstelling? Het woord alleen doet mij al lachen. Je bepaalt gewoon zelf over je lijf. De overheid hoort netjes voor je te buigen. Meer hoeven ze niet te doen. Die instelling moet je hebben.

    • Zeer goed opgemerkt. We zijn inmiddels een paar jaar verder maar het gevaar van manipulatie is niet weg. Sterker nog, er komt een nieuwe smerige opdringerige plandemie. Maar het aantal wakkeren stijgt. Weliswaar zeer traag.

  2. Het wordt de allerhoogste tijd dat de reguliere media keihard aangepakt wordt. Een nieuwe smerige manipulatieve plandemie zit er aan te komen. Voor die tijd dient de afhankelijke media plat gegooid te worden. Ongehoord Nieuws, Blackbox en andere soortgelijke infobronnen dienen agressieve stappen te ondernemen voordat de slaapkoppen weer in de volgende valkuil trappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in