In een artikel over de verspreiding van het Covid-vaccin zegt CNN dat Amerikanen niet verontrust moeten zijn als mensen beginnen te sterven na het nemen van het vaccin, omdat “er sterfgevallen kunnen optreden die niet per se iets te maken hebben met het vaccin”.

Het advies verscheen in een artikel met de titel ‘Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?’ Dr. Kelly Moore, CEO van de Immunization Action Coalition, waarschuwt dat vaccins niet zo goed werken op de zwakkeren en ouderen in vergelijking met gezonde mensen.

“Wanneer men begint het vaccin in de armen van de bewoners te spuiten, moeten de Amerikanen begrijpen dat er sterfgevallen kunnen optreden die niet noodzakelijkerwijs iets met het vaccin te maken hebben”, aldus het rapport.

“We zouden absoluut niet verbaasd moeten zijn wanneer we zien dat iemand een injectie krijgt en dan kort na ontvangst van een inenting, toevallig, overlijdt, niet omdat het iets te maken heeft met de inenting, maar gewoon omdat het de plek [ziekenhuizen, bejaardencentra en dergelijke, red.] is waar mensen aan het eind van hun leven verblijven”, zei Moore.

Daarna zei ze dat de Amerikanen niet verontrust moeten zijn om mensen een dag of twee na het ontvangen van het Covid-vaccin te zien sterven.

“Een van de dingen waar we voor willen zorgen, is dat mensen begrijpen dat ze niet onnodig verontrust moeten zijn dat als we eenmaal beginnen met vaccineren en iemand of meerdere mensen, die inwoners zijn van een instelling voor langdurige zorg, binnen een dag of twee overlijden door hun inenting. Want dat is iets wat we kunnen verwachten, als een normaal verschijnsel, omdat mensen vaak sterven in verpleeghuizen”.

Terwijl sterfgevallen van mensen die in verzorgingshuizen het vaccin nemen als normaal wordt beschreven, en niets te maken zou hebben met het vaccin, zouden sommigen suggereren dat je precies hetzelfde argument zou kunnen gebruiken over sterfgevallen van mensen met meerdere comorbiditeiten en achterliggende ziektes in verzorgingshuizen die aan Covid-19 werden toegeschreven.

  'Bikers For Trump' zijn van plan om Seattle te heroveren op de illegale BLM en Antifa bezetters

Velen hebben dat dan ook gedaan, en zijn daar voor uitgescholden, schrijft Paul Watson.

CNN zegt dat we “nooit meer terug naar het normaal gaan”

Vorig artikelBomaanslag op huis Trump-supporter
Volgend artikelStaatssteun voor dakloze Duitsers verbleekt in vergelijking met de steun aan immigranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Dus als je kort na het vaccin overlijd, dan heeft dat helemaal niks met dat vaccin te maken.
  Maar dan was het gewoon je tijd om te overlijden, zonder vaccin was je ook wel dood gegaan..
  Mijn dierenarts heeft dan toch een meer vriendelijke manier om mijn kat te laten inslapen, dat is na een paar minuten voorbij.

 2. Uhhmmm….. Heb ik “iets” gemist ??? Mensen krijgen ’n vaccin ingespoten , en kort daarna zullen sommige mensen dan overlijden , en DIE gebeurtenissen kunnen/mogen dan NIET worden gerelateerd aan het vaccin ??? WTF…???

  • Het is mogelijk dat je er aan overlijdt, maar anders was je toch wel een keer dood gegaan.
   En wanneer je ooit een keer overlijdt, daar valt ook geen conclusie over te trekken, dat kan aan van alles en nog wat zijn.
   De 1 aan de griep, een ander aan ouderdom of kwaaltjes waar je al 20 jaar van had.
   Niemand weet het.
   Alleen op een stofzuiger zit garantie.
   Heel het leven is een gok dus waarom zou je dan geen vaccin nemen, misschien heb je mazzel.

 3. Nou BertG…2 dingen in het leven zijn 100% zeker 1) Je wordt geboren en 2) er komt een tijd dat je het leven laat……HOE ….tja zoals jezelf al zegt …de een dor ongeval/ongeluk , de ander van wege ziekte , weer ’n ander vanwege ouderdom , en noem maar op… Maar die GOK met dat vaccin….is hetzelfde als RUSSICH ROULETTE….Daar pas ik voor.

  • Mijn laatste zin is hoe zij het zien. Niet hoe ik er tegen aan kijk.
   Je bent niet goed bij je hoofd als je gokt met dat vaccin, naar mijn idee.
   Ik kan mij ook niet voorstellen wanneer iemand dit gelezen heb en dan denkt, ach waarom niet doe maar een prik als jullie denken dat het misschien werkt.

 4. Als ze zeker waren van hun zaak dan hoeven ze de bevolking niet te bedreigen met maatregelingen of zelfs met uitsluiting van het normale openbare leven.
  Maar hoe kan je bewijzen leveren over een virus die niet bestaat en zelf nog gevonden en geïsoleerd moet worden.
  Dat virus bestaat alleen op papier en in hun hoofd en is bedacht om de bevolking er onder te krijgen en machteloos te maken zodat ze een perfect gehoorzaam slaven leger hebben gecreëerd.
  Griep is nooit verdwenen maar omgedoopt in corona om te misbruiken.

 5. Ik bedoel en de genenen die dit gepland hebben, opsluiten! Sorry, mijn typen is slecht, mijn ogen zijn heel slecht en ik heb een aantal jaren geleden een herseninfarct gehad!

 6. Waarom dan vaccineren? Als het toch “je tijd”is ga je toch wel, dan is die dure vaccinatie niet nodig…toch?

  Maar het is gewoon een ëuthenasie spuit.
  Zie jaren 30 Duitsland

 7. Voor babies hadden ze als doodsoorzaak: longontsteking.
  NIET dat ze een week geen eten kregen en ’s nachts in de winter buiten werden gelegd….dat was toeval.

 8. Een waarheid als een koe: “er kunnen sterfgevallen optreden die niks met het vaccin te maken hebben.” Alweer bijna een jaar later diep in het fukzinazi programma. En veel onverwachte sterfgevallen en veel ernstige lichamelijke klachten. Maar hebben niks te maken met de gifspuit. Wat heeft CNN dat toch mooi voorzien en mooi gezegd, hè. Het fukzinazi programma draait gestaag door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in