Een video uit Sacramento, VS, laat zien hoe een bijzonder domme linkse demonstrant op een politieauto klimt, vervolgens van de auto vliegt en op de grond slaat terwijl de auto wegrijdt.

Volgens CBS vond het incident maandag plaats toen verschillende linkse activisten zich hadden verzameld buiten het vliegveld in Sacramento. Linksen blokkeerden het verkeer op de luchthavenstrook uit protest tegen het bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump aan de stad. Trump bezocht Sacramento op maandag om zich op de hoogte te stellen van de toestand van de bosbranden die in de staat woeden.

In verband met de linkse demonstratie probeerden twee politiepatrouilles, die een verkeerscontrole in de buurt uitvoerden, de demonstranten te passeren. Eén politiewagen koos ervoor om achteruit te rijden en een andere weg in te slaan toen ze blokkeerden. De andere zette in plaats daarvan de blauwe lichten en sirenes aan en probeerde de demonstranten te overtuigen zich te verplaatsen.

Verschillende demonstranten probeerden vervolgens op de politiewagen te klimmen, waarvan er één op de motorkap wist te komen. In die situatie koos de politieagent ervoor om snel weg te rijden “omdat hij vreesde voor zijn eigen veiligheid”, aldus de wetshandhaving in een verklaring. De demonstrant vloog van de politiewagen af en sloeg op de grond. Te oordelen naar de video, raakt hij de grond hard, maar het is onduidelijk hoe ernstig hij gewond is geraakt.

Ondanks het feit dat de demonstrant zichzelf in de gevaarlijke situatie had gebracht door op de politiewagen te klimmen, zeggen vertegenwoordigers van de linkse demonstratie dat “hij is aangereden” door de politie.

  Black Lives Matter en zijn racistische oprichters

“Toen hij versnelde, deed hij dat om opzettelijk schade aan te richten”, zegt een linkse woordvoerder over het optreden van de politieman.

Op sociale media wordt echter door velen de spot gedreven met de linkse demonstranten. “Die persoon klom op een politieauto. Wat had hij dan verwacht?”, zegt een persoon op YouTube.

Het waren niet alleen antiblanke demonstranten die Trump ontmoetten tijdens zijn bezoek aan Sacramento op maandag. Een groot aantal aanhangers van Trump was buiten de luchthaven bijeen om hun steun aan de president te betuigen.

Donald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates’ Covax-vaccinatieprogramma te steunen

Vorig artikelHongarije neemt het op tegen de globale tech-giganten, eist vrijheid van meningsuiting voor Hongaarse burgers
Volgend artikelItaliaanse priester werkte met asielzoekers – Vermoord door asielzoeker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in