Bomaanslag op huis Trump-supporter

0

Een huiseigenaar in Michiganis was midden in de nacht het doelwit van een bomaanslag die een gat in zijn woonkamer achterliet, waarschijnlijk omdat hij een bekende Trump-aanhanger is. Hij heeft ook meerdere pro-Trump borden en spandoeken in zijn voortuin.

Een bewakingsvideo van het gebeuren toont een man die naar zijn huis rent en een explosief door een voorruit gooit. Op een andere opname werd een man vastgelegd die uit een pick-up truck rent en een tweede explosief gooit.

“We kwamen naar buiten en er was een grote puinhoop hier. Alles rookte en ik belde 911, en ze kwamen snel opdagen”, vertelt de huiseigenaar aan de verslaggevers.

Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar de mediabeelden tonen aanzienlijke schade aan de voorkant van het huis, wat duidelijk wijst op een krachtige ontploffing, misschien een of meer pijpbommen.

“We denken misschien omdat ik een grote Trump-supporter ben. Ik bedoel, iedereen heeft mensen die je niet mogen… maar niet in die mate dat ze je huis proberen op te blazen”, benadrukt de man.

FOX 2 heeft beveiligingsbeelden verkregen waarop een man het gazon op rent en een object door het voorraam gooit, waarna er een enorme ontploffing plaatsvind en puinhoop de straat opvliegt:

“De rook was het huis aan het vullen. Ik ging naar boven en zei tegen haar dat ze het huis uit moest; Pak de hond en ga het huis uit”.

“Het explosief ging af en het klonk als een transformator, dacht ik, van een elektriciteitsnet. En toen ging er weer een explosie af en schudde het huis”, zegt de huiseigenaar.

  Black Lives Matter schiet Amerikaanse dierenarts 'executie stijl' in het hoofd

“We waren echt bang. Ik bedoel, als je je huis voelt schudden, explosies en rook, weet je niet wat er aan de hand is”, voegt hij eraan toe.

Hij beschreef verder dat iemand hem probeerde te vermoorden die nacht, omdat de bomaanslag bedoeld was om zijn huis in brand te steken met hem erin.

Het tweede projectiel werd aangebracht in een duidelijke poging om een auto op te blazen die op de oprit was geparkeerd.

“Dit lijkt zeker op nationaal terrorisme”, zegt een prominente mediacommentator en radiopresentator.

Gezien het feit dat het slachtoffer een zelfverklaarde overtuigde Trump-supporter is, hoeft men niet te verwachten niet dat de mainstream media en politieke leiders het als zodanig behandelen. Als het verhaal omgedraaid zou zijn, zou het overal in Amerika media-aandacht krijgen.

61% van de Amerikanen verwacht een burgeroorlog

Vorig artikelHier wordt de Zweedse politie voor de camera door moslim tot op het bot vernederd: “Fucking pussy, pislullen… ga daar maar staan, snel!”
Volgend artikelCNN: Wees niet gealarmeerd als mensen beginnen te sterven na het nemen van het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in