De 27-jarige Afrikaan hield een serveerster in een voorraadkamer in een café in Norrköping vast. Daar duwde hij zijn hand in haar vagina en tilde haar van de vloer. Nu is hij veroordeeld voor verkrachting – maar wordt niet gedeporteerd, omdat hij beweert dat hij in zijn geboorteland, Eritrea, wegens zijn desertie uit de militaire dienstplicht gevangenisstraf riskeert. – Hij zei dat hij mijn vagina ging uitrekken, vertelt het slachtoffer.

Foto: De 27-jarige Afrikaan en de plaats delict © privé / Politie

De man kreeg in 2014 asiel in Zweden en liep eerder dit jaar stage in een café in Norrköping. Het duurde niet lang voordat hij een werkneemster in het café seksueel lastig viel, schrijft het Zweedse nieuwsblog Fria Tider.

In de middag van 5 augustus van dit jaar, wilde de vrouw, op 30 jarige leeftijd, iets uit het magazijn pakken toen ze “iets donkers achter zich zag”. Het was de 27-jarige Afrikaan die opdook en haar vasthield zodat ze niet uit de pantry kon komen.

Nadat hij haar tegen een koelkast had geduwd duwde hij zijn ene hand in haar vagina .

Het deed zoveel pijn dat ik begon te huilen en vanwege de pijn niet meer kon ademen, vertelde de vrouw tijdens het proces.

Toen drukte de Afrikaan zijn vingers van zijn andere hand er ook in.

Hij had beide handen tegelijkertijd in mijn vagina. De pijn was onbeschrijflijk, vertelde de vrouw tijdens het proces.

De Afrikaan hief haar vervolgens met één hand in haar vagina omhoog, “als een uppercut”, aldus de vrouw.

Hij zei dat hij mijn vagina ging uitstrekken en dat hij ernaar verlangde om zijn geslachtsdeel in mij te stoppen, vertelde ze.

Toen het incident werd gemeld, bleek dat de 27-jarige de dag voor de verkrachting de vrouw al had aangerand, onder andere door haar borsten te betasten.

  Nederlandse burgers organiseren patrouilles met app-tracking en arresteren migranten (Video)

Een politieagent die haar onmiddellijk na de aanmelding ontmoette, getuigde hoe verdrietig en depressief ze was, schrijft Norrköpings Tidningar.

Na de verkrachting had ze vreselijk pijn en onderhuidse bloedingen op haar armen, dijen en benen. Verwondingen op en in haar vagina in de vorm van scheuren en bloedingen, zo blijkt uit medische onderzoeken.

De vrouw heeft erge pijn geleden en was gedwongen pijnstillers en slaapmiddelen te nemen. Ze is ook voltijds met ziekteverlof geweest, heeft contact gehad met de curator en is naar het buitenland gereisd, “om weg te komen”.

De Afrikaan heeft de misdaden ontkend. Maar volgens Norrköping’s rechtbank ondersteunen zowel forensisch onderzoek als getuigenissen en andere bewijzen de getuigenis van de vrouw, die volgens de rechtbank “geloofwaardig en betrouwbaar” zijn.

Begin oktober kondigde de rechtbank Norrköping het vonnis aan. De 27-jarige werd wegens verkrachting en seksueel misbruik tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Dit betekent in praktijk twee jaar gevangenisstraf, omdat in Zweden de zogeheten tweederde van de gevangenisstraf van toepassing is. Hij moet ook 15.000 euro schadevergoeding aan de vrouw betalen.

Op 15 oktober 2018 werden de documenten naar het Hogergerechtshof in Göta gestuurd, waaruit blijkt dat de Afrikaan in beroep wil gaan tegen het vonnis.

De officier van justitie had in de districtsrechtbank geëist dat de man naar zijn geboorteland Eritrea zou worden uitgezet. De eis werd echter door Norrköping’s rechtbank afgewezen.

De Migratiedienst verleende in februari 2015 de verkrachter de vluchtelingenstatus, onder verwijzing naar zijn “risico van vervolging” door de autoriteiten in Eritrea.  Hij heeft verklaard dat hij in Eritrea een gevangenisstraf riskeert omdat hij uit de militaire dienstplicht is gedeserteerd. De leefomstandigheden in de gevangenissen van het land worden als “erg slecht” aangeduid.

  Asielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslavin in een kelder

Onder verwijzing naar het feit dat er volgens de Migratiedienst handhavingsbarrières zijn om de Eritreeër uit te wijzen, heeft de rechtbank besloten dat de zwarte in Zweden mag blijven nadat hij zijn straf heeft uitgezeten.

Er is geen reden om aan te nemen dat de handhavingsbarrière niet meer zal bestaan op het moment van invrijheidstelling. De vordering tot deportatie moet daarom worden afgewezen, schrijft Norrköping’s rechtbank.

Het vonnis is ondertekend door rechter Malin Nilsson.

Vorig artikelParty-orgieën op kosten van de belastingbetaler: ‘vluchtelingen’ verkwisten sociale bijstand aan buitensporige plezierreizen
Volgend artikelDe elite van Europa is vastbesloten zelfmoord te plegen door middel van Diversiteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik lees de meest weerzinwekkende berichten betr. “vluchtelingen” in Zweden, ze zijn veelal zodanig ernstig dat ik begin de twijfelen aan de juistheid daarvan.

 2. Gelukkig hebben ze die arme jongen niet gedeporteerd want anders had die stakker ook nog in het gevang gekomen, ik had er echt een rot gevoel aan overgehouden dat te moeten lezen, eind goed al goed. Wat zei je, was er ook een slachtoffer? ja maar daar hebben we het toch over. Levenslang geven dat tuig.

 3. Ballen eraf draaien en terug sturen naar zijn achtergebleven land.
  En hopen dat hij daar gelijk opgepakt wordt, liefst zonder enig proces. levenslang de bak in, misschien dat ze daar ook nog iets bij hem kunnen oprekken!!!

 4. Als die vrouw voor de politieke partijen gestemd heeft die de Zweedse grenzen opengezet hebben, kan ik er echt geen medelijden mee hebben. Eigen schuld, dikke bult.
  In het andere geval natuurlijk wel, want dan is ze niet alleen het slachtoffer van die ‘vluchteling’ maar ook van haar eigen landgenoten die er voor gestemd hebben om dit soort van vreemde ‘plagen’ het land te laten overspoelen en kapot te maken.
  We hebben meer last van dit soort van vreemde plagen dan van het coronavirus waar uiteindelijk 99,9% van de bevolking geen of nauwelijks last van heeft.

 5. Moderatoren, kunnen jullie naar het commentaar van rxc hierboven kijken?
  Blokkeren heeft waarschijnlijk geen zin, want dit soort zieke geesten maken gewoon een andere account aan.
  Maar het moet wel worden verwijderd. Het verbaast mij dat het er al deze tijd heeft gestaan. Vrij slecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in