Mykhaylo Markiv / The Presidential Administration of Ukraine / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Zelensky’s Nero-decreet is nu live. Het Vierde Reich van Zelensky, dat een voorbeeld neemt aan Hitlers draaiboek bij de Oder en de Neisse, heeft het Dnjepr-bekken onder water gezet, met helemaal dezelfde bijkomende schade die Duitse burgers moesten ondergaan tijdens de laatste weken van Hitlers 1000-jarige Reich. Aangezien Zelensky’s nazi’s, samen met hun Britse SAS en Yankee Navy Seal vriendjes, ook de Kupyansky ammoniak pijplijn hebben opgeblazen, is het einde, misschien zelfs in de vorm van ontelbare nucleaire paddestoelwolken, misschien wel nabij voor ons allemaal. Zo is het leven, schrijft Declan Hayes.

Net zoals Hitlers oorlogsmisdaden aan de Oder en de Neisse het Rode Leger niet konden stoppen, zo zal ook deze laatste van een reeks oorlogsmisdaden door de Zelensky junta het lot dat hun verrotte Reich wacht niet kunnen stoppen. Ongeacht de collaterale schade die de kerncentrale van Zaporizja oploopt en ongeacht het verlies aan mensenlevens dat deze willekeurige overstroming veroorzaakt, moeten Zelensky en alle anderen die betrokken zijn bij deze oorlogsmisdaad ter verantwoording worden geroepen, net zoals Himmler, die het bevel voerde over de Oder troepen van het Reich (voordat zijn grove onbekwaamheid ervoor zorgde dat hij werd vervangen) ter verantwoording werd geroepen aan het touw van de beul in Neurenberg.

Niet iedereen is het ermee eens dat de Oekraïense nazi’s en hun Anglo-Amerikaanse helpers, die een staat van dienst hebben met dergelijke wandaden in Syrië en Palestina, de schuldigen zijn. De gepensioneerde Amerikaanse legerofficier Douglas Macgregor denkt dat de vernietiging van de dam te wijten kan zijn aan de slijtage van eerdere aanvallen erop en de Amerikaanse marionet (en EU-baas) Ursula von der Leyen gelooft voorspelbaar dat Poetin het gedaan heeft.

Eerlijk is eerlijk. Von der Leyen kan haar redenering uitleggen wanneer ze in Moskou terechtstaat, zoals ze moet, voor een litanie van oorlogsmisdaden, waaronder haar medewerking aan deze en de eerdere aanval op de Nordstream pijpleiding.

Terwijl we wachten tot von der Leyen haar verdiende loon krijgt, gaan we terug naar het oorspronkelijke Nero-decreet van Hitler en vervolgens naar dat van Zelensky. Toen Hitler zich realiseerde dat de oorlog onherroepelijk verloren was, verordonneerde zijn Nero-decreet van 19 maart, tot afgrijzen van Speer, dat alles van waarde vernietigd moest worden, zodat de Sovjets er niet van konden profiteren. Hitlers Darwinistische reden voor dit verraad was dat de Sovjets hadden bewezen dat ze sterker waren en dat de Duitsers daarom, in overeenstemming met zijn waanzinnige theorie, van de aardbodem moesten verdwijnen.

  Geen hoop op vrede in Oekraine - Alleen een oorlog met de Verenigde Staten en NAVO

Zelensky’s beweegreden, hoewel niet minder kwaadaardig, is veel meer huurlingachtig. Hij geeft niet veel meer om Oekraïne, noch om het Russische volk, de taal en cultuur waarin hij is opgegroeid, dan het mannetje op de maan. Zijn drijfveer en die van George Soros, Ursula von der Leyen en de NAVO-kliek die de lakens uitdeelt in Roemenië, Moldavië en Polen, die achter hem staan, is geldzucht. In maffiajargon is het strikt zakelijk.

Op dit moment zijn er meer dan 300.000 dode Oekraïense soldaten, jonge levens die moedwillig zijn opgeofferd voor de onverzadigbare hebzucht van Zelensky en zijn kliek, waartoe niet alleen de bovengenoemde schurken behoren, maar ook idioten als Olena Semenyaka, die het onderwerp was van het tweede artikel dat ik voor deze doorluchtige publicatie heb geschreven en wier mijmeringen over een Vierde Intermarium Reich net zo belachelijk zijn als alles wat ooit uit de mond van Hitler, of een van zijn mede-idioten, is gekomen.

Want vergis u niet. Semenyaka en de hele nazi-intelligentsia (sic) van Oekraïne zijn idioten en hun dromen over een Vierde Intermarium Reich zijn idioter dan alles wat Hitler, Himmler of een van die andere Oostenrijks-Duitse idioten ooit hebben bedacht. De enige reden die de NAVO heeft voor Oekraïne, Polen, Roemenië en de Baltische staten is om ze te gebruiken om de Frans-Duitse as van de EU te ondermijnen of, zoals nu, om Rusland een speldenprik te geven. De trieste economische fundamenten van Oekraïne dicteren dat er nooit een Intermarium Reich kan en zal komen.

Aangezien politiek de kunst van het mogelijke is, in plaats van de onmogelijke dagdromen van Semenyaka of Hitler (die zijn simplistische militaire strategieën haalde uit het lezen van Karl May, een schrijver van kindercowboyverhalen), laten we eens onderzoeken hoe er iets, maar dan ook iets van Oekraïne gered kan worden uit de puinhopen die Zelensky heeft aangericht.

De eerste vector zijn de Russische strijdkrachten, die een duidelijk vrij pad moeten krijgen om te doen wat hen opgedragen is. Er mag geen Oekraïner sterven die zich tegen hen verzet in Odessa of ergens anders dat altijd Russisch is geweest; 300.000 dode Oekraïners is 300.000 te veel.

De volgende zijn de Oekraïense nazi-eenheden, die dienstplichtigen in de verschillende vleesmolens dwingen die de Russische strijdkrachten voor hen hebben gemaakt. Als iemand het verdient om gefragmenteerd te worden, dan zijn zij het wel.

Maar fragmenteren alleen zal de zaak niet redden. De vaderlandslievende en verstandige officieren in de Oekraïense strijdkrachten hebben de plicht om de Oekraïense en Anglo-Amerikaanse handhavers van Zelensky uit te schakelen, ofwel door hun posities aan de Russen door te geven, ofwel door ze zelf uit de weg te ruimen.

  Poetin ontkracht vijf westerse mythes in zijn interview met Tucker

De nazi-oorlogsmachine van de NAVO moet worden ontklauwd, niet omwille van Rusland, maar omwille van Oekraïne en, nog belangrijker, de Oekraïners. Praten over wederopbouw is praten over luchtkastelen, dezelfde onzin die Hitler in zijn laatste uren in de bunker uitkraamde en dezelfde onzin die parasieten als Semenyaka vanuit hun eigen gewatteerde bunkers uitkramen.

Zelensky, Soros, Boris Johnson, Hunter Biden en die andere gangsters achter het Nero-decreet van Oekraïne willen een Oekraïne op hun voorwaarden, niet op die van de moeders, vrouwen, dochters en zussen van de 300.000 (en helaas nog steeds groeiende) doden van Oekraïne. De kletspraat van minister Blinken van de V.S. over Oekraïne als een tweede Israël, Semenyaka’s nieuwe Jeruzalem, is gewoon kletspraat om de simpele geesten en de zuiveren van hart te misleiden.

Blinkens mooie praatjes over het “herinrichten” van Oekraïne “met nieuwe industrieën, handelsroutes en toeleveringsketens die verbonden zijn met Europa en andere markten over de hele wereld” zijn de honingzoete woorden van een misleide zionistische oen, die een regering dient die Europa opzettelijk gedeïndustrialiseerd heeft en “handelsroutes en toeleveringsketens die verbonden zijn met Europa en andere markten over de hele wereld” vernietigd heeft. Het enige mogelijke voordeel van de NAVO is dat de VS het schiereiland de Krim bezet en zowel Oekraïne als Rusland blindelings berooft. En raad eens? Rusland zal dat nooit toestaan, hoeveel Hiroshima’s en Nagasaki’s ze ook bedreigd of zelfs bezocht worden. Tenzij ze een ongebreidelde wereldwijde nucleaire krachtmeting willen, zullen Blinken, Soros, Biden en de rest een andere plek moeten vinden om hun gestolen winsten wit te wassen.

Oekraïne is voor Soros, Blinken, Biden en hun soortgenoten niet meer dan een steengroeve, waar vrouwen als surrogaatmoeders dienen voor rijke westerlingen en waar zelfs de aarde alleen maar bestaat om geplunderd te worden. Wie er ook verliest in Oekraïne, u kunt er verdomd zeker van zijn dat Soros, Blinken, Biden en Zelensky, met zijn vele landhuizen verspreid over de hele wereld, daar niet bij zullen zijn.

Verliezen en sterven zijn, zoals de families van de 300.000 doden in Oekraïne weten, voor anderen, voor degenen die geen GI Joe mogen spelen voor de paus, de G7 of Ursula von der Leyen van Pfizer, wiens Duitse thuisland, trouw aan zijn nazi-tradities, de 48-jarige Oekraïense Elena Kolbasnikova gevangen heeft gezet omdat ze alleen maar zei dat Rusland misschien, heel misschien, een punt heeft.

  Oekraïne sluit gas naar Europa af

Het dilemma van Rusland. Het dilemma van Lavrov is het volgende. Je kunt niet discussiëren met gewapende dwazen, met nazi’s of met seriële roofdieren zoals George Soros en zijn walgelijke familie. Helaas moet je, zoals Poetin tegen Gerasimov en Surovikin zei, zeggen dat we een probleem hebben waarbij hun expertise moet worden ingezet. En als Gerasimov, Surovikin en hun collega’s hun mannen vertellen dat ze Odessa moeten bevrijden, willen ze Zelensky, de Nero van Oekraïne, er misschien ook aan herinneren hoe de Romeinse keizer Valerianus in Edessa eindigde, onder de voet gelopen door het paard van Shapur, de koning van de Perzen.

Semenyaka en Zelensky zijn, net als Hitler en Himmler voor hen, fantasten. Te veel dromen over derde, vierde en vijfde Reichs. Te veel neussnoepjes, Karl May en herhalingen kijken van The Man Who Would Be King (niet de Seán Penn versie). Gerasimov en Surovikin zijn daarentegen praktische mannen, die niet lijden aan het narcisme dat het handelsmerk was van Nero, net als nu van Zelensky, die heeft verordonneerd dat alle sporen van de Russische geschiedenis of cultuur in Oekraïne moeten worden uitgewist. Deus vult, jij idioot.

Zodra het Nero-decreet van Zelensky zijn beloop heeft gehad en Gerasimov en Surovikin in de tegenaanval gaan, is het belangrijkste dat zal worden uitgewist de corruptie en de onnodige doden waar Zelensky zijn fortuin op heeft gebouwd. Hoewel ik niet kan wachten op het einde van de Nero van Oekraïne, zal dat einde, net als dat van de Nero van Duitsland, op 30 april 1945, op een tijd en plaats zijn die de Russische strijdkrachten kiezen. Tenzij Zelensky ervoor kiest om samen met von der Leyen en de andere schurken van de NAVO in de beklaagdenbank te gaan staan. In dat geval zal die zielige acteur nog één kans krijgen om zijn tijd op het toneel te slijten voordat hij, net als Hitler en Nero voor hem, niet meer van zich zal laten horen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel20 dagen tegenoffensief, Kievse strijdkrachten boeken geen vooruitgang (Video’s)
Volgend artikel“Hel” in Oekraïne: De Russische luchtmacht heeft toegeslagen met Kinzhal supersonische raketten op concentratiepunten van Westerse wapensystemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Goed artikel, maar met een foutje: “net zoals Himmler, die het bevel voerde over de Oder troepen ………ter verantwoording werd geroepen aan het touw van de beul in Neurenberg.”
  Himmler heeft, net zoals Hermann Göring, zelfmoord gepleegd.

 2. Er zijn meerdere corrupte criminelen die terecht moeten staan denk aan terroriste Kaag wijf drama66 en VVD dictator Catweazle Mark snugger met zijn woorden Het is onze oorlog Groen Link NSB’er PVDA CDA Knoeistra CU Maar zeker dat Nazi,s tuig Von der LIJKEN en Klaus snikkel

 3. Dit is echt wensdenken. Voor dat vd Leyen voor een tribunaal komen zal er toch eerst een bom op het EU parlement zijn gevallen en de gehele EU met een witte vlag ter overgave gaat zwaaien.
  Dan pas kunnen die tribunalen starten.
  Met westerse rechters zal dat echt niet gebeuren, kijk maar hoeveel moeite het kost voor Fullmilch om rechters te vinden om het covid tribunaal op te starten.
  Dus dit https://primary.jwwb.nl/public/u/a/w/temp-vsxsecbolfaualxmckal/eugebouwaangevallen-1.jpg is de enige oplossing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in