In de Verenigde Staten zijn adrenochroomboerderijen actief waar kinderen zonder geboortebewijs of internationale documenten worden verhandeld en voor enorme sommen geld aan VIP-elites worden verkocht.

Deze kinderen hebben geen officiële documenten, maar wel “vervaldata” van 2 tot 4 jaar, door hoe vaak ze verkracht en mishandeld worden, waarna ze “ongestraft” worden gedood of ritueel vermoord, afhankelijk van de voorkeur van hun eigenaars, schrijft Thepeoplesvoice.

Maar geloof me niet op mijn woord. Dit is allemaal volgens Robert David Steele, veteraan van het Amerikaanse korps mariniers en voormalig operationeel officier van de CIA, die een van de best gepositioneerde klokkenluiders in de geschiedenis werd toen hij het hele wereldwijde pedofiliecontrolesysteem opblies voor een geschokte gerechtelijke commissie.

Elk jaar raken er wereldwijd 8 miljoen kinderen vermist en velen van hen komen terecht in de handen van pedofiele elites die de wereld besturen, want zoals Robert David Steele uitlegde tijdens de ITNJ Judicial Commission Into Human Trafficking and Child Sex Abuse, gebruikt de elite kinderen als een vorm van valuta.

Zoals Robert David Steele uitlegt, is de arrogantie die de mondiale elite de afgelopen jaren aan de dag heeft gelegd, verbijsterend. Maar het tij keert zich tegen hen.

Pedofilie is de manier waarop de globalistische elite haar mensen rekruteert en controleert, maar het is ook de achilleshiel van de elite. Zoals Robert Robert Steele uitlegt, valt het hele kaartenhuis van de elite in elkaar.

Robert David Steele was een bron en langdurige vriend van The People’s Voice. Hij overleed op tragische wijze 2021 nadat hij een van de eerste publieke figuren was, zo niet de allereerste, die Covid afdeed als een gefabriceerde pandemie.

  Trudeau verklaart oorlog aan de vrije meningsuiting: $70K boetes voor 'samenzweringstheorieën', levenslange gevangenisstraf voor 'haatzaaiende taal'

Je weet dat hij iets op het spoor was, want de mainstream media gingen in de aanval en beweerden dat hij aan Covid gestorven was om hem belachelijk te maken, ondanks de getuigenissen van zijn vrienden en familie die verklaarden dat het ziekenhuis hem vermoord had toen ze hem aan de beademing legden.

Pedofilie bij de elite aan het licht brengen is misschien wel het gevaarlijkste beroep ter wereld.

Steele’s werk om de misdaden van de elite bloot te leggen wordt met de dag belangrijker.

Het World Economic Forum roept nu op tot het decriminaliseren van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen zogenaamde “liefde tussen leeftijdsgrenzen”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden.”

Volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden geschapen, is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt eigenlijk een “geschenk van de natuur” aan de mensheid.

Dit spreekt het WEF aan en hun visie om de familie-eenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

En nu slaan ze hun slag.

Het World Economic Forum heeft samen met de VN regeringen over de hele wereld opgedragen om kinderverkrachting en pedofilie uit het strafrecht te halen.

In een nieuw rapport van de Verenigde Naties wordt opgeroepen om wereldwijd alle vormen van drugsgebruik en seksuele activiteit te decriminaliseren – inclusief pedofilie, bestialiteit en incest.

Het rapport, dat de “8 maart principes” wordt genoemd, roept op om overtredingen met betrekking tot drugs en seks, inclusief pedofilie en incest, uit het strafrecht te halen.

  Op video vastgelegd: Trans 'vrouw' met erectie fotografeert vrouwen in vrouwentoilet

Volgens de juridische experts van de Verenigde Naties en het WEF vormen wetten tegen pedofilie een aanval op de mensenrechten van… kinderen. Dat klopt, volgens de globalisten-elite is de toestemmingsleeftijd een discriminerend concept dat kinderen discrimineert die seks willen hebben met volwassenen.

Minderjarigen kunnen natuurlijk niet echt instemmen met seks met een volwassene – iets wat deze zogenaamde VN-experts zouden moeten weten. Of misschien weten ze dit maar al te goed, maar zijn het allemaal pedofielen?

Als dit te vergezocht klinkt om waar te zijn, maak dan kennis met Calin Georgescu, een voormalig voorzitter van de Club van Rome en een voormalig uitvoerend directeur bij de Verenigde Naties, die 17 jaar lang in hoge functies bij de Verenigde Naties heeft gewerkt en met de elite heeft omgegaan. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de organisatie, waaronder Senior Fellow, Speciaal Rapporteur en Uitvoerend Directeur.

Hij is een echte VN-insider en daarom kunnen zijn onthullingen niet huiveringwekkender zijn.

Wij hebben uw hulp nodig om deze misdadigers te ontmaskeren, voor het gerecht te brengen, de kinderen te redden en een 9000 jaar oude pedofiele cultus te ontmantelen.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het publiceren en uitzenden van het nieuws dat de mainstream media niet durven aan te raken. Maar we kunnen het niet alleen. We hebben uw hulp nodig om de waarheid wijd en zijd te verspreiden. Abonneer u op het kanaal en sluit u aan bij de People’s Voice Locals Community voor exclusief en ongecensureerd nieuws en meningen en om het kanaal te steunen.

  Macron: kapitalisme werkt niet meer

We doen dit allemaal samen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse elite bankier klokkenluider over kinderoffers: “Satanische pedofielen runnen de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe steekpenningen zijn terug om het vaccin te pushen – Waarschuw uw vrienden
Volgend artikelWij zijn aan het winnen: De populistische opstand tegen de ontvolkingsagenda van de globalistische elite
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. “Pedofilie is de manier waarop de globalistische elite haar mensen rekruteert en controleert, maar het is ook de achilleshiel van de elite. Zoals Robert Robert Steele uitlegt, valt het hele kaartenhuis van de elite in elkaar”

  Kan niet snel genoeg gaan dat deze satanische rituelen van de wereld-elite uiteindelijk opgerold worden en de schuldigen berecht worden zoals in een rechtsstaat betaamd, wel eens opgelet dat pedoseksuelen meestal een nep strafje krijgen toebedeeld van de Nederlandse rechtsspraak.

  Philo Hippus spreekt zich uit.. hetzelfde verhaal als van Robert David Steele
  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/philo-hippus-spreekt-zich-uit/

  “En nu slaan ze hun slag.

  Het World Economic Forum heeft samen met de VN regeringen over de hele wereld opgedragen om kinderverkrachting en pedofilie uit het strafrecht te halen”

  Bijna of een voldongen feit van de smeerlappen die zich laven aan de Adrenochome, Obama (moslimbroeder) hield voor de satanische insiders Adrenochrome-parties.

 2. Een vreselijk verhaal, maar het berust zeker op waarheid……. Gezien de vele onverkwikkelijke verhalen over kindermisbruik en ontvoeringen er zijn……. Deze Mensen zijn duivels geworden…….. God zal eenmaal met hen afrekenen…….❗️

  Het is toch niet vreemd dat er nu een organisatie van landen op staat die tegen de “ na oorlogse gevestigde orde in gaat”‼️
  Het doel is financieel maar het is moreel net zo belangrijk en dat weten deze landen……

  Dat nu De BRICS landen , met nog vele andere landen opstaan tegen, deze smerige ELITE KLIEK DIE ELKAAR DE HANDEN BOVEN HET HOOFD HOUDEN EN DOORGAAN MET HUN “VUNZIGE SPELLETJES” en het zelfs via het WEF proberen ( gaan ) te legaliseren. ‼️

  Rusland en alle andere landen van de BRICS en die nu toe willen treden WETEN VAN DEZE SMERIGE KINDERHANDEL AF……. En proberen nu op deze manier de vuile smeerlapperij van Amerika ( waar het mi ontstaan is ) te ontwijken of ten minste in te dammen of er onderuit te komen.

  Persoonlijk denk ik dat er nog vele van dit soort schandalen zullen volgen.
  Maar dit zal gevolgd worden door oorlogen en aanslagen omdat deze smerigheid “ niet aan het licht “ mag komen❗️
  In feite is de hele corona pandemie ook z’ on voorbeeld.
  Deze schoften willen de wereld bevolkings populatie verminderen,( dit wordt openlijk gepropagandeerd , en ze doen dit op dit moment d.m.v. Een mRNA injectie.
  Dit gecombineerd met angst, is een probaat middel gebleken om vele de dood in te jagen. ‼️
  Dagelijks lees je het in de krant, vele overlijdens advertenties❗️En mensen beseffen niet waarvan ze nu opeens ziek worden en overlijden…..‼️VRESELIJK ❗️

  WE ZIEN NU EEN TWEE DELING IN DE WERELD ONTSTAAN DIE NOG VEEL VAN DIT SOORT SCHANDALEN ZAL BLOOT LEGGEN.
  ik schaam mezelf bijna om in het “ rijke westen “ te wonen…….
  Ik wens de BRICS landen veel succes, maar de tegenstand zal ENORM ZIJN….. VOORAL ALS AMERIKA ER “VOL GAS IN ZAL GAAN” ……. (Dit kunnen de Amerikanen niet verdragen en dat zal een enorme weerstand gaan geven, met vele onverkwikkelijke moorden en misschien zelfs oorlogen tegen de BRICS landen…, Macron heeft het al geprobeerd maar dat mislukte)
  BLIJF DE OGEN OPEN HOUDEN DIT IS NOG MAAR HET BEGIN VAN WEER EEN “ANDER HOOFDSTUK” IN DE WERELD GESCHIEDENIS.

  • Ik kreeg laatst een link toegestuurd van iemand. Het was een link van zieneres Izabela. Zij voorspelde enige tijd geleden dat Pinokkio Rutte voor het einde van dit jaar weg zal zijn. En dat we een bijzonder zware tijd tegemoet gaan. ‘In het komende voorjaar zal het tij keren’.
   Haar laatste Reading kreeg ik vanmorgen in mijn mailbox. Ik hoop vurig dat zij gelijk krijgt met haar voorspellingen. Wat zij zegt over Canada, laat het aub uitkomen. Voor de rest: be prepared!!

   https://youtu.be/_ISxchTlQWI?si=G7vVniNB2779SnI2

   • Zij zag trouwens ‘an empty parliament……’! Ik zag zojuist op Teletekst: scheuring binnen JA21: zes leden weg 🧐.

    Het gaat lekker. Pfffffff.

 3. Onze Kolonist Amerika, eist van z’n Kolonies, dat iedere Kolonie zijn aandeel aan kinderen levert voor pedofilie.
  Ook de Kolonie Nederland, moet aan z’n Quotum voldoen, en heeft Rutte gesommeerd zijn deel te leveren.
  Nederland één of de braafste Kolonie van Amerika, (Nederland wordt in Amerika zelfs beschouwd als de 51ste staat van Amerika, en communiceert met Rutte, als of het één van de gouverneurs is), heeft de boodschap begrepen, en aan de wensen voldaan.
  Nederlandse gezinnen hebben vrijwillig of onder dwang kinderen afgestaan c.q. afgenomen.
  Ruim 2000 kinderen zijn afgevoerd, waarvan inmiddels een 400 zijn overleden.
  Nederland en het Nederlandse volk zit OPGESLOTEN, net als vroeger de mensen/slaven in Nederlands Indië.
  VOOR VRIJHEID MOET JE VECHTEN.

 4. We leven in een duizenden jaren oude doodscultus, een satanische sekte, en dit is hoe ze die sekte besturen. Alles en iedereen met macht wordt chantabel gemaakt dmv honeypot constructies via de Epsteins en Dutroux’s van de wereld. Moeder Theresa schijnt ook vuistdiep in die netwerk te hebben gezeten met weeshuizen waaruit ze kinderen verhandelde.

  Alles met macht, invloed, aanzien, bekendheid wordt op een of andere manier chantabel gemaakt. Maar er zijn mensen die nog mens zijn. Het kwaad is overal, maar het goed is ook overal. Ego vs ziel, donker vs licht… uiteindelijk is ego en duisternis altijd tijdelijk, want licht en liefde, God is de eeuwigheid waarin het allemaal bestaat.

  Zet je maar schrap want het duister wordt nu maximaal sterk en op het duisterste punt sterven alle ego’s aan trauma en gaat IEDEREEN bidden voor de terugkomst van God/liefde/licht. Het moet allemaal zo gaan om uit de duistere wereld te komen.

  • Ik vind daarom het jin yang principe best mooi.
   Het witte visje bevat een zwart stipje, en het zwarte visje een wit stipje.
   Als de ene kracht het uiterste heeft bereikt, dan gaat het over in het andere.
   En wij zitten nu op een uierste. Daarom is het nu ook uiterst belangrijk de juiste keuzes te maken. Wij krijgen het nodige nog voor de kiezen.

   • Ik begrijp je verlangen naar liefde in de wereld.

    Maar toch… Je omschrijving is volledig in overeenstemming met de vrijmetselarij. Kijk naar hun symboliek. De zwart/wit geteelde vloer voor het goed en kwaad in ieder mens. Hun antwoord op de eerste vraag van de ingekomen leerling: wat verlang je het meest te vinden in deze wereld. “het Licht!”. Het verliezen van het Ego. Verlangen naar de brenger van het licht. De zon, en naar later blijkt Lucifer de bevrijder.

    Ik zeg niet dat jij dat wilt, maar je gebruikt wel exact het vocabulaire. Dus welke God bedoel je dan? Als iedereen gaat bidden; tot wie dan? God is een soortnaam; mens, god, cherub, seraph…

    De Schepper van het universum kan er maar 1 zijn. Hij noemt zichzelf “Ik ben die ik ben”, tijdloos zonder oorsprong. Hij veranderd nooit van gedachten, Zijn plan is eeuwig en onveranderlijk. En Hij houd zoveel van de wereld dat Hij Zelf mens is geworden om als gelijke, als offer voor de hele mensheid de prijs voor het herstel te betalen.

    Dat is de enige manier om de weg naar de absolute liefde terug te vinden. Jezus zegt: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij”. Dat is een uitspraak die Hem zijn leven koste. Heiligschennis. Behalve… Als het waar is. Dan was Hij onschuldig veroordeeld.

    Er is geen enkele andere God of profeet die zo duidelijk claimde dat Hij God was en het bewees door uit de dood op te staan.

    Kies eerst wie je dienen wilt voor je de verkeerde vraagt.

 5. Als dit waar is dan zijn het werkelijk de bloedzuigers uit het demonenrijk die zich tegoed doen aan kinderen.

  Dit zijn de meest kwetsbare onder de mensen en zouden juist beschermd moeten worden. Er is geen straf te zwaar voor zulke misdadigers.

 6. Dit nieuws is ouwe meuk want Robert David Steele (1952) is overleden op 29.08.2021 ( 2 + 9 = 11) en jaren geleden heb ik hem leren kennen via Ellaster. Hij is klokkenluider van de CIA en echt vertrouwen doe ik hem niet.

 7. Gelukkig komt meer en meer van deze verwerpelijke en niet te vatten perverse gestoorde praktijken uit het duister van de duistere spelonken waarin zich dit allemaal afspeelt naar buiten.
  Jammer dat het zo lang moest duren voordat iemand hier geloof aan hechtte, iemand die zijn tijd ver vooruit was, schreef hierover al in 2015 een enorme pil van een boek met als titel Mindcontrol.
  http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in