Tim Reckmann CC BY 2.0

Het Mississippi State Department of Health (MSDH) biedt bedrijven en kerken geld aan in ruil voor het promoten van de COVID-19 vaccinatie, ondanks aanhoudende twijfels over de noodzaak en veiligheid van de injecties.

Op maandag kondigde de MSDH via sociale media aan dat bedrijven en religieuze organisaties $1.000 kunnen ontvangen voor deelname aan het voorlichtingsprogramma over COVID-vaccinatie Communities Conquering van de staat, schrijft Lifesitenews.

“Het programma zal vertegenwoordigers van kapperszaken, salons, kerken en religieuze organisaties opleiden tot pleitbezorgers voor de volksgezondheid in de gemeenschap om voorlichting over vaccinaties en materialen aan hun leden en klanten te geven,” aldus de aankondiging. Naast de training zegt de post dat de deelnemers COVID-testkits en vaccinatiemateriaal zullen verdelen en zullen helpen bij lokale vaccinatie-evenementen.

Mississippi heeft een Republikeinse gouverneur en wetgevende macht, maar vóór juli, toen een federale rechter tussenbeide kwam, was het een van de slechts twee staten onder leiding van de GOP die geen religieuze vrijstellingen van vaccinatieverplichtingen boden. Zelfs na de uitspraak eist MSDH nog steeds van ouders dat ze een ingewikkeld vrijstellingsproces doorlopen, waarbij ze een video over “vaccinatievoorlichting” moeten bekijken en een gesprek moeten voeren met een verpleegkundige van de staatsgezondheidsdienst, voordat ze hun kinderen vrijstellen van de schoolplicht.

Veel Amerikanen blijven bezwaar maken tegen de COVID-19 vaccins, die ontwikkeld en uitgebracht werden onder het Operation Warp Speed initiatief van voormalig president Donald Trump in een fractie van de tijd die vaccins normaal gesproken nodig hebben.

Brief van Dr. Mike Yeadon aan een familielid die het niet begrijpt

Het federale Vaccine Adverse Events Reporting system (VAERS) meldt vanaf 11 augustus 35.911 sterfgevallen, 208.190 ziekenhuisopnames, 20.623 hartaanvallen en 27.414 gevallen van myocarditis en pericarditis, naast andere aandoeningen. Een studie uit Israël van april 2022 geeft aan dat de COVID-infectie zelf niet volledig verantwoordelijk is voor de myocarditiscijfers, ondanks algemeen aandringen op het tegendeel.

Verdedigers van de prik benadrukken al snel dat meldingen bij VAERS onbevestigd zijn, omdat iedereen er één kan indienen, maar onderzoekers van de Amerikaanse Centers for Disease Control & Prevention (CDC) hebben een “hoog verificatiepercentage van meldingen van myocarditis bij VAERS na mRNA-gebaseerde COVID-19 vaccinatie” erkend, wat tot de conclusie leidt dat “onderrapportage waarschijnlijker is” dan overrapportage.

Verder is VAERS niet de enige gegevensbron die rode vlaggen bevat. Multiple sclerose (680 procent), Guillain-Barre syndroom (551 procent), borstkanker (487 procent), onvruchtbaarheid bij vrouwen (472 procent), longembolie (468 procent), migraine (452 procent), stoornissen van de eierstokken (437 procent), teelbalkanker (369 procent) en tachycardie (302 procent).

Afgelopen september publiceerde de Japanse een peer-reviewed onderzoek, uitgevoerd door onderzoekers van Stanford, UCLA en de Universiteit van Maryland, waarin werd vastgesteld dat de “Pfizer-studie een 36% hoger risico op ernstige ongewenste voorvallen in de vaccinatiegroep” vertoonde, terwijl de “Moderna-studie een 6% hoger risico op ernstige ongewenste voorvallen in de vaccinatiegroep” vertoonde, voor een gecombineerd “16% hoger risico op ernstige ongewenste voorvallen bij ontvangers van een mRNA-vaccin”.

In december 2022 organiseerde de Republikeinse Amerikaanse Senator Ron Johnson uit Wisconsin een rondetafelgesprek waarin advocaat voor burgerrechten Aaron Siri gedetailleerde gegevens uit het V-Safe rapportagesysteem van de CDC liet zien dat 800.000 van de 10 miljoen deelnemers aan het systeem, oftewel ongeveer 7,7 procent, meldden dat ze medische zorg nodig hadden na een COVID-injectie. “25 procent van deze mensen had spoedeisende hulp nodig of werd in het ziekenhuis opgenomen, en nog eens 48 procent zocht dringende zorg,” voegde Siri eraan toe. “Ook meldde nog eens 25 procent bovenop de 7,7 procent dat ze niet in staat waren om te werken of naar school te gaan.”

Neem de prik en win een haring

Een ander onderzoek door een team van Amerikaanse, Britse en Canadese onderzoekers, dat afgelopen december werd gepubliceerd in het Journal of Medical Ethics, toonde aan dat COVID boostermandaten voor universiteitsstudenten – een relatief gezonde groep met een relatief laag risico op het virus – veel meer kwaad dan goed doen: “per voorkomen COVID-19 ziekenhuisopname verwachten we ten minste 18,5 ernstige ongewenste voorvallen van mRNA-vaccins, waaronder 1,5-4,6 booster-geassocieerde myopericarditisgevallen bij mannen (waarvoor meestal een ziekenhuisopname nodig is).”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De schapen: “Daar zullen ze wel een goede reden voor hebben”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – De trend zet zich voort – Is dit hoe de Ukro-Thots hun doden eren?
Volgend artikelCIA Agent bekent: Wij creëerden ‘Adrenochrome Farms’ waar MILJOENEN kinderen worden verkocht aan VIPS
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

 1. Antichrist Zit in´t Vaticaan augustus 26, 2023 at 09:42,

  Effectief wel veilig niet. We weten nog steeds niet precies wat nu exact de reden is geweest van deze gratis spuiten. Maar het moet eens duidelijk worden dat de overheid niks gratis geeft. Niemand geeft iets gratis weg zonder een bijbedoeling en de overheid al helemaal niet. Dacht je nou echt dat overheid om mensen in het verpleeghuis gaf toen ze daar de spuit gingen pushen.

  • @ Gijp augustus 26, 2023 at 09:52,
   Voor overheden is het lucratief dat er mensen sterven, want dan kunnen ze de geboortetrusts en 50% van het vermogen van de overledenen met successierechten incasseren. Daar de overheden eigenlijk niets anders zijn dan geprivatiseerde NGO’s die onder een coöperatie vallen, die zich uitgeven als een Staat. Daar overheden altijd geld te kort heeft, hebben ze met deze gifspuit vermomd als vaccin een handvat verkregen, om een deel van hun niets vermoedende bevolking vroeg tijdig te doden. Vooral de doelgroep van 60 jaar en ouder, want die kosten te veel in hun beleving en die weten te veel. Het is puur zakelijk en het draait altijd om geld en macht.

 2. Beste Gijp – ´We weten nog steeds niet precies wat nu exact de reden is geweest van deze gratis spuiten.´

  De samenvatting – in mijn opinie – en gebaseerd op alle door mij verzamelde en elkaar bevestigende info, is slechts deze: Het Teken van het Beest is hetgeen de mensheid nu krijgt aangeboden / opgedrongen.

  Vriendelijke groet.

  • Ik heb het chatGTP gevraagd, Antichrist want ik heb het teken van het beest nooit begrepen, trouwens die hele bijbel boeit me niet. Maar dat het boek beter niet geschreven had kunnen zijn vind ik wel. Ok na het antwoord weet ik nog niks. Al noemt AI wel de technologische controlestaat.

   Dag AI, vaak lees je over het “ teken van het beest” dat komt vanuit de bijbel toch? Wat bedoelt de bijbel hier precies mee ? En hoe zou een priester in de 3e eeuw deze bijbeltekst uitleggen, een gereformeerde dominee in de 16 eeuw en hoe wordt deze tekst uitgelegd door kritische mensen in de 21ste eeuw

   Het “teken van het beest” verwijst naar een passage in het boek Openbaring in de Bijbel, specifiek in Openbaring 13:16-18. Dit passage spreekt over een “beest” dat mensen dwingt om een merkteken op hun rechterhand of voorhoofd te dragen, zonder welke ze geen koopwaar kunnen verkrijgen. Het merkteken is het getal 666.

   In de 3e eeuw zou een priester waarschijnlijk de tekst symbolisch interpreteren, waarbij het getal 666 zou worden gezien als een symbool van onvolmaaktheid of het kwaad. De focus zou liggen op spirituele betekenissen en waarschuwingen tegen afvalligheid.

   Een gereformeerde dominee in de 16e eeuw zou deze passage kunnen uitleggen in het licht van de politieke en religieuze context van die tijd. Het “teken van het beest” zou mogelijk worden gezien als een verwijzing naar het pausdom of andere autoriteiten die afwijken van de protestantse leer. Hierbij zou de nadruk liggen op het vermijden van compromissen met dergelijke afwijkende machten.

   In de 21e eeuw zijn er verschillende interpretaties. Kritische mensen kunnen deze tekst als allegorisch of symbolisch beschouwen, waarbij het merkteken staat voor onderdrukking, conformiteit of de verleidingen van het materiële leven. Anderen kunnen de passage zien als een waarschuwing tegen technologische controle, met het merkteken als een metafoor voor surveillance en inmenging in het persoonlijke leven.

   Onthoud dat interpretaties van religieuze teksten variëren en sterk worden beïnvloed door culturele, historische en theologische contexten.

   Is er een periode in de wereldgeschiedenis geweest dat leiders dit artikel uit de bijbel hebben misbruikt in hun eigen belang?

   Ja, er zijn momenten in de geschiedenis geweest waarin leiders de passage over het “teken van het beest” in de Bijbel hebben gebruikt of misbruikt voor hun eigen doeleinden. Een bekend voorbeeld is het gebruik van deze passage tijdens de middeleeuwen en de reformatieperiode, toen religieuze en politieke leiders het “teken van het beest” interpreteerden als verwijzing naar tegenstanders of afwijkende groepen.

   Tijdens de Reformatie gebruikten sommige protestantse leiders deze passage om het katholicisme en de paus te bekritiseren, en vice versa. Ze beschuldigden elkaar ervan het “teken van het beest” te dragen vanwege theologische verschillen. Dit leidde tot verdere verdeeldheid en conflicten binnen de christelijke wereld.

   Ook in latere tijden, zoals in de 19e en 20e eeuw, zijn er momenten geweest waarop politieke leiders en religieuze figuren de passage hebben geïnterpreteerd om politieke tegenstanders of afwijkende groepen te veroordelen. Dit kan variëren van het demoniseren van politieke tegenstanders tot het rechtvaardigen van religieus geïnspireerd geweld.

   Over het algemeen laat dit zien hoe religieuze teksten soms worden aangewend om macht, controle en ideologische agenda’s te ondersteunen, zelfs als de oorspronkelijke betekenis mogelijk anders was.

   • Hallo Gijp – Leuk die verklaringen van A.I. Leg ze eens neer tussen de vier F.N. cartoons waarvan ik de links heb neergezet en onderstaande feitelijke fragmenten..

    ´Thou art a Priest forever says the ordaining Bishop… He is no longer a man, a sinful child of Adam, but an ´Alter Christus´, another Christ… Forever a Priest of the Most High, with power over the Almighty…´
    – The Catholic National, July 1895 –

    ´The Pope is not only the representative of Jesus Christ, but he is Jesus Christ himself, hidden under the veil of flesh.´ – The Catholic National, July 1895 –

    ´Seek where you will through heaven and earth, and you will find the one created being who can forgive the sinner, who can free him from the chains of hell. That extraordinary being is the Priest, the Roman Catholic Priest.´ – The Catholic Priest, p. 78 –

    ´This Juridical Authority will even include the power to pardon sin.´
    – ´Pope´, Catholic Encyclopedia Volume 12:265 –

    ´The Vicar of the incarnated Son of God, Anointed Highpriest, and Supreme Temporal Ruler (The Pope), sat in his Tribunal, impartially to judge between nation and nation, between people and prince, between sovereign and subject.` – Henry Cardinal Manning, The Temporal Power of the Vicar of Jesus Christ, 46 : 1862 –

    ´We define that the Holy Apostolic See and the Roman Pontiff hold the primacy over the whole world.´
    – The Most Holy Concils, Volume 13, column 1167 –

    N.B. De uitspraken zijn conform deze sekte, niet conform de Bijbel. De sekte op zich is de ´Octopus´.

  • Precies… als je er nu nog intrapt, ben je een gevaar voor jezelf en alles om je heen. Ik vermoed dat er weinig mensen klaar staan voor een nieuwe ronde. Bij de jaarlijkse buurtbbq hier was het heel duidelijk dat cojona voor de meesten iets is uit een ver ver verleden. Als de bullshit binnenkort weer begint zullen de meesten het niet meer serieus nemen. Als er dan toch restricties en maatregelen komen, gaan mensen zich afvragen wat er aan de hand is. Maar vooralsnog is cojona voor al mijn buren iets wat alweer 10jr geleden lijkt, het bestaat niet meer. Dit najaar komt er een golf van ontwaken als ze toch weer gaan doorpakken. Zin an… ik ga chips, nootjes en bier preppen en de ondergang van de satanisten als een film bekijken.

 3. Burger – “Ik doe het niet. Ik ga niet nog een keer door de bewegingen heen terwijl ik de samenleving nog verder zie aftakelen. Als ik uit elke winkel wordt gezet, mijn baan verlies, en de weinige overgebleven mensen met wie ik praat, mij spooken, Het maakt me niet uit. Ik ben sowieso al gevoelloos voor bijna alles, maar misschien was dat altijd al het doel.”

  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/160wxnc/i_aint_doing_it_again_boys/

  Biden wil dat Amerikanen nog een COVID-booster-injectie krijgen terwijl hij van plan is om de komende weken COVID 2.0 te ontketenen

  https://www.newstarget.com/2023-08-24-biden-pushing-another-covid-booster-shot-tyranny.html

  De ‘grote man’ en zijn kabinet willen dat alle Amerikanen nog een booster-injectie voor het coronavirus krijgen voordat de herfst aanbreekt, omdat er naar verluidt een nieuwe ‘variant’ van de Chinese ziekte in omloop is, of dat zal doen nadat iedereen een boost heeft gekregen. De naam is BA.2.86 – en eigenlijk zijn er nog verschillende andere, genaamd EG.5 en FL.1.5.1, waarvan de angstzaaiende media willen dat je bang wordt, zodat je snel naar buiten gaat en een nieuwe injectie krijgt.

  https://www.henrymakow.com/

 4. ” Waarscuw je vrienden”

  Juist ja……

  Welke……?

  In mijn wereld……(de wereld van vrienden en familie)……..slaat al vanaf het begin 2020, ieder woord van mij in deze dood op de eindeloze dofzwarte muur van de onwil.

  …….en om onze dichter Marsman nog maar eens uit het blote hoofd te citeren

  ” De namen van mijn vrienden die eens waren

  werden tot asch tussen mijn tanden, en ik spuw ze uit

  eenzaam schijnt men te moeten zijn in deze dode landen

  het leven gaat in kaars na nachtkaars uit ”

  Ja dus….helaas!…… God, wat heeft hij op ellendige manier gelijk gekregen.

  Alles wat ik nog zeg slaat dood op die dooie muur van onwil, ontkenning, angst……en vaccinatie schade is aanwezig….niets kan nog besproken worden……! Hetzelfde geldt voor mijn familie.

  Ik ben nog steeds geneigd tot blinde razernij…….te roepen dat je moet beginnen bij deurwaarders, boa’s….(etc)…..de dragertjes van de angstcultuur in dienst van de hel.

  Ja maar……het gebeurt allemaal met de beste bedoelingen…..hoorde ik zeggen.

  De weg naar de hel is Godverdegodgloeiendegodverdomme geplavéíd met de beste bedoelingen…..en ik zie geen antwoord meer op de zieke waanzin. Als dan toch alles kapot moet……naar de hel ermee. Ben er kláár an. Voor wie zou ik me nog druk maken?

  Diogenes, die op klaarlichte dag met een brandende lamp in zijn hand, op een drukke markt op zoek was naar mensen. ……die begreep ik veertig jaar geleden al.

  Het maakt geen zak uit of ik me druk maak of niet……!!

  • Het maakt geen zak uit of ik me druk maak of niet……!!

   Tot die conclusie was ik ook al gekomen inhetmeer. Zolang ze maar uit mijn buurt blijven.

  • @Inhetmeer…

   ” Waarscuw je vrienden”

   Juist ja……

   Welke……?

   Hahaha… herkenbaar. Inmiddels kan ik er om lachen. Ik heb gerouwd dat ik mn hele sociale kring en nagenoeg mn hele familie verloor omdat ze allemaal in hissende gehersenspoelde zombies zijn verandert. Maar inmiddels is het oké. Ik voel aan alles dat er een moment gaat komen dat ze kruipend terug gaan komen, want de waarheid is onhoudbaar. Ik voel het overal, mensen beginnen te breken en hun ego’s barsten langzaam open… eerst komt er frustratie en boosheid, daarna inzicht en liefde. Het moet gaan zoals het gaat, leg je er bij neer ipv jezelf te slopen met frustratie. Alles gaat voorbij.

 5. Di is tekstboek uitvoering van omkoping, omkoping is corruptie.
  Openlijke en officiële gelegaliseerde corruptie zoals dit toont aan dat we iets meer in een democratische rechtstaat leven.

 6. Mijn tante is in de jaren 50 een dag na haar polio vaccin overleden. Ik ben dus opgegroeid in een anti vaccin familie. Mijn hele familie is sinds die tijd ongevaccineerd (en kerngezond). Dus ik waarschuw al heel m’n leven mensen voor vaccins, het enige dat ze doen is je uitschelden voor antivaxer en stropen hun mouwen weer op. Ik heb genoeg gewaarschuwd in m’n leven, als je nu nog gaat prikken (niet alleen covid prik maar ALLE vaccins) moet je het zelf maar weten. In mijn lijf geen naald, nooit!

  • @ sandra augustus 26, 2023 at 11:13,
   Toen in 2020 al vele net wakker waren en min of meer tegen de vaccins en de PCR testen waren, dat hielden ze vol, totdat ze de uitnodiging op de deurmat ontvingen. Want dan komt het te dichtbij voor vele en dan veranderen vele weer in hele gehoorzame lammetjes. Dus ik verwacht dat het eind dit jaar toch vele weer als een blad aan de boom zullen draaien. Dit is omdat we alle min of meer geprogrammeerd zijn via onze opvoeding en scholen om de (zogenaamde) autoriteiten blindelings te gehoorzamen. Ik heb in het verleden meerdere zulke voorvallen mee gemaakt, dat collega’s, vrienden, kennissen en familie bij een beetje druk al bezwijken en blijven dat gedrag constant hun leven lang behouden. Alsof ze niet kunnen leren van hun ervaringen.

   • Ik heb mijn gegevens laten verwijderen bij RIVM, dus ik krijg geen uitnodigingen meer voor vaccinaties. Handig als je bang bent overstag te gaan bij een uitnodiging. Ik begreep dat je tegenwoordig niet alleen een uitnodiging krijgt, er wordt ook meteen een afspraak voor je gemaakt. Ze maken het je steeds makkelijker 😉

 7. Ik las dat iedereen die hier ooit een ban had gehad een 2de kans krijgt.
  Dus ik doe weer eens een poging.
  Ik zal geen opmerkingen meer maken op hobby dominee’s, al ben je de paus zelf.
  Al plak je hier complete bijbel hoofdstukken.
  Ook niet op degene die hier allerlei beruchte 2de WO oorlog criminelen en kamp beulen vereren als een held.
  Dat werd hier niet gewaardeerd. Zal wel iets met vrije mening uiting te maken hebben vermoed ik.
  Dat leverde mij een ban op.

  gr. Bert

 8. Ik waarschuw deze keer helemaal niemand meer.
  Al vallen ze dood neer op straat.
  Het heeft mij alleen maar heftige ruzies en verlies van vrienden en kennissen gekost.
  Dat het nooit tot een heftige mat partij is uitgelopen is bijna bijzonder te noemen.
  Het heeft mij een hoop totaal verspilde tijd opgeleverd zonder enig nut.
  Dus iedereen die de behoefte heeft om zich nogmaals vol met gif te laten vol spuiten, ga vooral je gaan.
  Maar kom dan ook niet klagen en zeiken achteraf dat het toch wat tegen viel.

 9. Maar kom dan ook niet klagen en zeiken achteraf dat het toch wat tegen viel

  Ze slikken nog liever hun tong in. Dat is dan wel weer mooi om te zien

  • Dat valt nog behoorlijk tegen, dat inslikken van hun tong.
   Op bijna elke site staan wel verhalen van mensen bij wie het toch een beetje tegen viel en nu moeten leven met de gevolgen.
   Ik lees het niet eens omdat het mij persoonlijk geen ene malle moer uitmaakt, ze wisten het, vrijwel allemaal.
   Behalve de kinderen, dat zijn de echte slachtoffers. Maar die werden gedwongen door hun ouders.
   En voorlopig komt daar nog geen eind aan.
   De slachtoffers blijven nog jaren lang vallen dus ook de verhalen die daar bij horen.

 10. Over het teken van het beest nog even wat ik niet kan duiden. Las ik net een opmerkelijke reactie op de site van Martin Vrijland.

  Deze
  Grafeen heeft 6 atomen koolstof die een hexagon vormen. Heeft 6 protonen, 6 neutronen en 6 electronen. Aangezien grafeen oxide in de vaccins zit heb je de Mark of the Beast!

  Ik heb het gecheckt bij AI en dit zegt AI,

  Ja, koolstof heeft ook elektronen. Elektronen zijn de negatief geladen deeltjes die zich in banen rond de kern van een atoom bewegen. Het aantal elektronen in een neutraal atoom is gelijk aan het aantal protonen in de kern, omdat de positieve lading van de protonen in evenwicht wordt gehouden door de negatieve lading van de elektronen.

  Aangezien koolstof het atoomnummer 6 heeft, wat betekent dat het 6 protonen heeft, heeft een neutraal koolstofatoom ook 6 elektronen die zich rond de kern bewegen. De elektronen zijn verdeeld over verschillende energieniveaus of schillen, en hun rangschikking beïnvloedt de chemische eigenschappen van het koolstofatoom en hoe het kan reageren met andere atomen.

  En volgens mij is grafeen koolstof. Dan wordt het toch wel een beetje creepy.

 11. Interessante lezing (audio) omtrent de tijd voordat er sprake was van de Eed van Hippocrates.
  Onderin de page een lijstje bronmaterialen.

  ´..een tour door de Griekse mythologie en geschiedenis op zoek naar hoe een verdomde slang het symbool voor de geneeskunde werd en waarom dat vandaag de dag zo relevant is bij eugenetici, die vastbesloten zijn om de bevolking te verminderen en te beheersen met gif als hun favoriete wapen.´

  https://www.americaoutloud.news/the-cult-of-asclepius-how-snakes-myths-lost-history-doom-our-future/

 12. Overlaatst kreeg ik nog te horen dat ik als wapperde tap nog leefde of door die krengen niet ziek was geworden he he wat een opluchting dus die kleine lelijke krengen die met hun miniscule pijltjes en boogjes op argeloze mensen jaagden hebben mij niet gezien of opgemerkt dus laten we er een beetje humor bijdoen in deze triestige tijden en voorts het stoort mij in het geheel niet meer of ze weer gaan geloven in dat angstgedoe en terug naar de wonderlijke kleurige regenboog gaan voor de volgende pr..k je weet het wel wat ik bedoel ik als 70 jarige sta gerust mijn stoel af voor de mooie premiére die er aankomt en met een donderend applaus zal worden vereerd door vele aanhangers van het ultieme geluk en onsterfelijkheid

  • Humor is verdwenen.
   mensen zijn bang voor mekaar gemaakt en reageren dan ook zo, agressief.

   Die gif prik propaganda heeft veel meer vernietigd dan je kan bedenken.
   Bij de volgende covid bedenksel kom je dezelfde mensen weer tegen.
   Die een dag tevoor nog vriendelijk waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in