In het licht van de aanvallen op de voedselzekerheid, de destabilisatie van naties door massa-immigratie en de gruwelijke gevolgen van een doelbewust programma om de menselijke bevolking te verminderen, benadrukt de Amerikaanse commentator Larry Alex Taunton hoe belangrijk het is om de onschuldig klinkende zinnen te ontcijferen die gebruikt worden om deze onmenselijke agenda over te brengen, schrijft Frank Wright.

In een recente uitzending beschrijft de Amerikaanse commentator Larry Alex Taunton hoe hij de ware betekenis ontdekte van de mooie woorden die gebruikt worden om een wereldwijde, anti-menselijke agenda aan de man te brengen.

Hij gaat in op de aanvallen op de voedselveiligheid, de destabilisatie van naties door massa-immigratie en de afschuwelijke gevolgen van een doelbewust programma om de menselijke bevolking te verminderen en benadrukt hoe belangrijk het is om de onschuldig klinkende zinnen te ontcijferen die gebruikt worden om deze onmenselijke agenda over te brengen.

Hij vertelt de Schotse antiglobaliseringsactivist Jim Ferguson over zijn ervaring als “spion op het World Economic Forum”. Beide mannen zijn het erover eens dat “de mensheid zelf op het spel staat” in de strijd om een goddeloos wereldsysteem dat geen essentiële waarde toekent aan het menselijk leven.

Taunton was onder de indruk van de ontspannen manier waarop onschuldig klinkende codewoorden werden uitgewisseld voor een trieste mondiale agenda op de WEF-top in Davos, Zwitserland, die hij bijwoonde.

“Mensen zijn minder belangrijk dan politiek”

In het interview van 8 augustus bespreken de twee mannen de middelen waarmee deze agenda wordt doorgedrukt en de aangename eufemismen die door de heersende klasse worden gebruikt om werkelijk verschrikkelijke dingen te beschrijven.

“Als ze het over ‘duurzaamheid’ hebben, bedoelen ze ‘ontvolking’,” zegt Taunton in zijn inleiding, voordat hij precies uitlegt waarom dit zo is. Zijn opmerkingen doen denken aan George Orwell, die in Politics and the English Language schreef:

De beelden die “duurzaamheid” en “algemeen welzijn” in de geest oproepen zijn aangenaam en passen zonder tegenspraak. Hun ware betekenis is onuitsprekelijk en wordt daarom nooit duidelijk uitgedrukt.

Duurzame ontvolking

Beide mannen vertellen rustig en geduldig waarom deze mooie woorden volgens hen een onuitsprekelijk kwaad verbergen.

Ten eerste lopen zowel Bill Gates als het World Economic Forum voorop met vaccinatie- en “duurzaamheids”-programma’s waarvan de gevaren duidelijk worden als deze termen met feiten worden vergeleken.

In samenwerking met de Verenigde Naties wil het WEF de menselijke bevolking terugdringen tot een duurzamer aantal, geschat op ongeveer twee miljard. Als dit alarmerend klinkt, is het belangrijk om te onthouden dat in 1974 in National Security Study Memo 200 – het “Kissinger Report” – werd aanbevolen dat de Amerikaanse regering een programma voor wereldwijde bevolkingsvermindering zou opzetten.

Dit werd het jaar daarop werkelijkheid toen president Gerald Ford National Security Order 314 ondertekende.

Zoals ik in januari van dit jaar al meldde, zou Kissinger de aanzet geven tot de oprichting van het World Economic Forum – precies het soort “internationale organisatie” waartoe het Kissinger Rapport opriep.

Een organisatie opgericht door een man wiens naam geassocieerd wordt met de dood van miljoenen wekt de argwaan die Larry Taunton zo fijntjes uitdrukt.

Vindt u het niet een beetje vreemd dat juist de mensen die we het meest zouden moeten vertrouwen met vaccins, de meest onmenselijke zijn?

In het geval van de COVID-“vaccins” wijst Ferguson op het werk van Dr. Chris Shoemaker die de alarmerende toename van hartspierontsteking en het schokkende waarschijnlijke sterftecijfer in de context van de nieuwe mRNA-injecties blootlegt.

“Hartspierontsteking werd vroeger bij één op de miljoen mensen vastgesteld,” citeerde Ferguson Shoemaker, “maar nu bij één op de vijf” – de “gevaccineerden.”

  Dr. Coleman: De Tijd dringt voor hen die om Vrijheid geven

Van hen, zei Shoemaker, zal de helft binnen vijf jaar na vaccinatie overlijden. Hij citeerde Pfizer’s eigen documentatie over de introductie van het vaccin, waarin drie maanden lang elke week 100 mensen stierven. Die uitrol begon bijna drie jaar geleden, in december 2020.

Ferguson kwam tot de beangstigende conclusie dat alleen al in het VK “24 miljoen mensen zullen sterven in de komende twee jaar”.

Taunton en Ferguson herinnerden het publiek eraan dat dit niet hun ontdekking was, maar die van Shoemaker, wiens beweringen gebaseerd waren op gegevens die door Pfizer gepubliceerd waren, evenals een Zwitsers onderzoek dat een “veel hogere” incidentie van hartspierontsteking vond bij ontvangers van het “vaccin” dan eerder gedacht.

Een misdaadsyndicaat

Ferguson richt zich op het politieke systeem en zegt dat hij weinig vertrouwen heeft in Britse politici. Corruptie bestaat aan de top, zegt hij, waarbij hij wijst op het uitzonderlijke geval van de ongekozen Britse premier Rishi Sunak.

“Het is alsof we worden bestuurd door een crimineel syndicaat,” zei Ferguson, eraan herinnerend dat de Britse premier “£500 miljoen” van zijn eigen geld had geïnvesteerd in Moderna, wiens enige huidige product een mRNA-COVID “vaccin” is.

Ondertussen verzekerde Sunak het Britse publiek dat de injecties “veilig en effectief” waren, ook al wist hij vrijwel zeker dat ze tot veel doden en gewonden zouden leiden.

Vreemd genoeg is de naam van Sunak’s offshore bedrijf “Theleme Partners” – een naam die bij onderzoek wijst op de occulte “religie” Thelema, opgericht door de beruchte Satanist Aleister Crowley.

“De mensheid zelf staat op het spel”

Ferguson gelooft dat de inzet niet hoger kan zijn, en hoewel de vijanden van de mensheid formidabel zijn, is hij er ook van overtuigd dat wanneer mensen zich bewust worden van deze agenda, ze ertegen zullen vechten en winnen.

  Lied brengt wereldwijde beweging op gang; mensen WERELDWIJD "snappen" waar de man over zingt ...

Ferguson spreekt van een soort “populistische opstand” en wijst op gebeurtenissen in Zuid-Amerika, Canada en Europa om aan te tonen dat dit moment niet ver weg meer is.

Hij noemt de op de Neurenbergcode geïnspireerde protesten in Duitsland en campagnes zoals die van het Canadese Vrijheidskonvooi als voorbeelden van een groeiende trend naar weloverwogen en georganiseerd verzet tegen de anti-menselijke globalistische agenda.

Ik geloof dat mensen over de hele wereld aanvoelen dat er iets heel ergs aan de hand is in de wereld en dat het allemaal georkestreerd wordt door een centraal orgaan zoals het World Economic Forum.

Als we onze kant kunnen mobiliseren, informeren, uitrusten [en] aanmoedigen, kunnen we het een halt toeroepen.

Ik denk dat dat een groot verschil zal maken voor de vrijheid, niet alleen in mijn land of in uw land, maar over de hele wereld.

Wij winnen

Ferguson glimlacht als hij zegt dat “we de narratieve oorlog aan het winnen zijn”. Hij sluit het interview af met de belofte dat hij zichzelf zal fotograferen voor het standbeeld van William Wallace, wiens beroemde kreet “vrijheid” vereeuwigd werd door Mel Gibson in Braveheart.

Dit zijn twee mannen die weten wat er mogelijk is en wiens inzet voor de strijd inspirerend is. We zitten, zoals ze zeggen, midden in een informatieoorlog met een politiek idee dat zijn eigen volk als de vijand ziet die gepacificeerd of zelfs geliquideerd moet worden.

Schreeuw om vrijheid en geef de strijd nooit op. Zoals Ferguson en Taunton geloven, samen kunnen we winnen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCIA Agent bekent: Wij creëerden ‘Adrenochrome Farms’ waar MILJOENEN kinderen worden verkocht aan VIPS
Volgend artikelMeer slecht nieuws voor de gevaccineerden: Amerikaanse onderzoekers detecteren sporen van mRNA-vaccinatie in het hele lichaam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. “In een recente uitzending beschrijft de Amerikaanse commentator Larry Alex Taunton hoe hij de ware betekenis ontdekte van de mooie woorden die gebruikt worden om een wereldwijde, anti-menselijke agenda aan de man te brengen”.

  Bij Frontnieuws is dit de dagelijkse gang van zaken.

  “Als ze het over ‘duurzaamheid’ hebben, bedoelen ze ‘ontvolking’,” zegt Taunton in zijn inleiding, voordat hij precies uitlegt waarom dit zo is. Zijn opmerkingen doen denken aan George Orwell, die in Politics and the English Language schreef:

  Duurzaamheid het codewoord voor de-populatie is nieuw voor mij, dagelijks hoor en lees je het code-woord.

  “Politiek spreken en schrijven in onze tijd dient grotendeels om het onverdedigbare te verdedigen. Daarom moet politieke taal grotendeels uit eufemismen bestaan”.

  Door het publiek betaalde Nederlandse propaganda zenders zoals het NON-Journaal en NPO Radio1 en natuurlijk doen de commersiële zenders net zo hard mee aan de spons zachte betoverende woorden/propaganda, de weermannen en vrouwen zijn actievoerders geworden, de weerberichten zijn hyperbolen en moeten angst aanjagen.

  “Ik geloof dat mensen over de hele wereld aanvoelen dat er iets heel ergs aan de hand is in de wereld en dat het allemaal georkestreerd wordt door een centraal orgaan zoals het World Economic Forum”.

  Midden in de zgn. plandemie liet 86% zich de eerste 2 ‘vaccinaties’ zetten dus in zo korte tijd helemaal om zijn dat durf ik te betwijfelen, er zijn geen betrouwbare cijfers erover te vinden.

  • Adriaan,

   in bovenstaand artikel hebben ze het over die zoetgevooisde woordjes die er bij iedereen gemakkelijk ingaan.
   Help mee om een lijst te maken van die mooie woordjes uit het swabboek om ernaast haarfijn uit te leggen wat de ware betekenis is.
   Nu is het een warboel. Ieder blog schrijft er wel stukjes over en de een weet weer wat meer dan de ander maar het is moeilijk om hier een duidelijke lijn te trekken.
   Als er een goede opsomming is van de werkelijke feiten kan men zo een bericht gebruiken om naar de nieuwsmedia zoals VRT die pretenderen onafhankelijk te zijn te sturen en zo discussies uitlokken. De NPO is al duidelijk niet neutraal. maar ON zou zoiets kunnen aankaarten.
   Ook Kamerleden die in die mooie woordjes trappen weten niet eens wat er allemaal achter zit en praten gewoon mee om zich interessant te voelen. Zie Jetten met zijn klimaatcijfertjes die nergens op slaan. Geef hem een lijst met ware feiten en zie dan hoe hij zich hieruit kan praten.
   Hier staan vaak goede commentaren maar ze zitten verspreid in een enorme hoeveelheid artikelen. Zelf kan ik mijn eigen schrijfsels soms niet eens terug vinden.
   1 duidelijk artikel, kort en bondig, waarin alle feiten op een rijtje worden gezet is dan een uitkomst en kan dan ook gemakkelijker gedeeld worden. Geen vermoedens, niet bewezen complotten of fantasieën maar echte feiten waar men niet onderuit kan.
   Deze oproep geldt ook voor alle reageerders op dit blog: help mee om als resultaat straks zo een duidelijk overzicht te hebben. Strikt to the point: wat verteld het swabboek echt, hoe is corona ontstaan als wapen, wat is er nu echt aan de hand met het klimaat en is het allemaal dezelfde agenda en wie zit erachter en hoe spelen ze het klaar om de media en de politiek om te kopen.
   Wij weten al deze feiten maar ze staan nergens in 1 duidelijk overzicht met bijbehorende bewijzen zoals grafieken, screenshots van uitspraken en korte filmpjes waarin bijvoorbeeld Gates zegt dat de griepspuit bij ouderen niet helpt enz.
   Ik zie dit als enige manier om de mensen wakker te maken. Een partij als forum kan dergelijk materiaal ook gebruiken en als er ook maar 1 persoon begint te twijfelen heb je die al gewonnen. Het moet een zeer besmettelijke “pandemie” van de waarheid worden!

   • Matt augustus 26, 2023 at 11:32

    Gewoon héél goed verwoord Matt, ga er maar eens aanstaan.

    Op een andere topic had ik mij al uitgesproken dat het een bijna onmogelijk opgave is om iemand op een andere gedachte te brengen, het meest stompzinnige gesprek herinner ik mij dat de persoon gewoon geen antwoord gaf, zich midden in het ‘gesprek’ omdraaide en wegliep en mij verbijsterd achteliet als een hond die zijn bot was afgepakt, het zijn er zó véél Matt.

    Heb het wel eens meer aangegeven dat mijn Schoonzus verledenjaar oktober ook overleden was doordat ze trouw al haar 2 ‘vaccins’ en de 2 boosters had genomen, het vertrouwen in de politiek krijgt voor elke nieuwe verkiezing ook een boost, de partij van vrijmetselaar Omtzigt staat reeds bovenaan in de pijlingen, er is geen kruid gewassen tegen zoveel stomheid.

    Groeten

 2. “Het is alsof we worden bestuurd door een crimineel syndicaat,”

  Het westen is een Kakistocratie. Onze prins Bernhard heeft met het oprichten van de Bilderbeg groep een enorme bijdrage geleverd. Nederland is tot boven zn kruin op het hoogste niveau betrokken bij de wereldwijde oorlog tegen de mensheid. Nederland is een spil in het web.

  In het diepste duister ontstaat het grootste verlangen naar licht. De wakkere mensen in Nederland gaan helpen om het licht te laten groeien. We zitten in een spirituele oorlog, een psychologische oorlog. Daarin werk taal als spreuken, net als magie. Besef je allemaal goed dat wat je zegt en hoe je dat zegt, zwarte of witte magie is. In de psychologie noemen ze dit NLP en het is zeer krachtig. Simpel gezegd komt het neer op; je bent een advocaat van de duivel of een advocaat van God. Iedereen moet zich daar bewust van worden, want als je dit eenmaal in jezelf begrijpt kan je het besturen en in andere mensen ook dit bewustZIJN creëren. En uiteindelijk willen de meesten van ons een advocaat van God zijn. Zodra we doorkrijgen hoe dat in onszelf werkt, gaan dingen transformeren van angst in liefde, van duister naar licht, van satan naar God.

  🙏❤

 3. Die vieze vetklep zijn kop eraf trekken , snap mensen niet die daar in meegaan
  Ziek ziek ziek ziek en al die voorstanders gratis douchen

  • Het is als in WO2. De meeste mensen weten wel dat het foute boel is, maar ze durven hun bek niet open te doen. Het is aan ons om ze in rust en vanuit ons hart op hun geweten aan te spreken. Net zoals bij kleine kinderen doet als je weet dat ze liegen. Mensen hebben zachte zetjes nodig. Geen gesprekken en discussies, maar spreek ze aan op hun geweten… ze weten diep van binnen wel dat het foute boel is, maar de meesten krijgen niet het zetje om er in hun geweten wat mee te doen.

   • Als we onze kant kunnen mobiliseren, informeren, uitrusten [en] aanmoedigen, kunnen we het een halt toeroepen….
    Ik ben het met je eens, als je zegt dat ze een zetje nodig hebben.
    Soms kom ik in de verleiding om te zeggen: we hebben een nieuwe leider nodig.
    Maar juist dat is een groot gevaar.
    We moeten zelf leiding geven aan ons leven, waarbij we anderen overtuigen om het zelfde te doen.

    • @Deus…

     ‘We moeten zelf leiding geven aan ons leven, waarbij we anderen overtuigen om het zelfde te doen.’

     Bullseye 🎯

  • Ik zie ze nog niet juichen. Ze hebben wel moed en vertrouwen en dat hebben we nodig om dit vol te kunnen houden. Alles manifesteert zich uit wat we denken, als je focust op verlies creëer je verlies, focus op winst om winst te creëren. De vijand werkt al duizenden jaren op deze principes. Daarom hebben ze onze taal en ons ONDERwijs zo ingericht dat wij onszelf altijd in een neerwaarste spiraal naar de grond praten en denken.

   Alles is NLP. Voorbeeldje… wij zijn gewend te schrijven; ‘goed en kwaad’. Een mens onthoud het laatste wat wordt gelezen, dus ‘kwaad’ blijft hangen. Schrijf het omgekeerd en ‘goed’ blijft juist hangen. Onze hele taal is ingericht om ons in het negatieve en het duister te houden. Let er maar eens op. Alles sluit af met iets negatiefs/duisters. Taal = spreuken = zwarte of witte magie. De politiek doet niks anders dan constant NLP toepassen.

   Ze besturen ons audio/visueel in alles om ons heen. En wij leren op scholen om onbewust te ZIJN en onbewust te blijven dat wij vooral in zwarte magie leren te spreken, te schrijven en te denken.

   Dit is echt huge als je er op gaat letten.

 4. De Nederlander in Zijn algemeenheid is een reserve Duitser die een grote bek heeft met bier achterin zijn of haar lucht en vreet gat, die overal met luide toon zichzelf in het middelpunt plaatst maar die op bevel van overheid zijn buren via de kliklijn aangeeft, zijn kinderen dwingt een ongedefinieerd spuitje te nemen en die kruipt als dat word bevolen….Likken naar boven en trappen naar onderen….Men zal stemmen op de PVDA omdat men een arbeider is, op Groen Links omdat moorden voor het “milieu” niet erg is, op de VVD omdat er toch staat in de tekst vrijheid en omdat je als middenklasse inkomens persoon daar nu eenmaal hoort, bij de stropdas brigade…als gluiperige katholiek op de CDA en als gefrustreerde communist op D66….en als je een stemwijzer nodig hebt dan geeft dat jou gebrek aan kennis van zaken duidelijk weer en kom je uit op een van de boven genoemde partijen…

  Als je een Nederlands paspoort hebt omdat je hier geboren bent en je voelt je niet thuis door de achterlijkheid, de obsessie iedereen hetzelfde te maken en alles te verbieden dan ben je een medemens, de rest is gewoon vulmiddel voor dictators en gekken…..

  Om vrijheid te krijgen hebben we een totale Europeaan nodig…een Franse inborst om de straat op te gaan bij onrecht of overheersing, een Duitse grundlichkeit in het elimineren van de dreiging gecombineerd met het Albanese geweldsdrempeltje, Nederlandse brutaliteit en Engelse ongeremdheid…..dat alles met een Belgische gemoedelijkheid onder het genot van een zorgvuldig gebrouwen biertje…

  Kortom…..Woede, precies exact en doelgericht grof geweld, nul rem en overmoed en drank achter de kiezen….en dat alles het geweten van een Italiaan…..of een VVDer

  • “Om vrijheid te krijgen hebben we een totale Europeaan nodig…een Franse inborst om de straat op te gaan bij onrecht of overheersing, een Duitse grundlichkeit in het elimineren van de dreiging gecombineerd met het Albanese geweldsdrempeltje, Nederlandse brutaliteit en Engelse ongeremdheid…..dat alles met een Belgische gemoedelijkheid onder het genot van een zorgvuldig gebrouwen biertje…”

   Mooi precies zó en niet anders, ongeremde volkswoede na 3 dagen honger, als de reserves op zijn.

 5. Beste Mensen

  Eigen schuld dikke Bult
  Als men niet zelf wil nadenken
  Bergt Uw hersenen op in de vriezer voor slechte tijden
  Kunnen de Lijken Vreters daar lekker op knabbelen als die honger krijgen of het nodig achtten
  Wat is een lijk ?
  Als een belichaming van een Levend Wezen welk van plaats A naar B zichzelf kan verplaatsen op eigen ontwikkelde kracht word vermoord
  Dan verkrijgt men een Lijk
  Vervolgens in fractie van een paar tellen na verdrijven van de Ziel uit dat belichaming begint de verrottings proces
  Dan verandert de naam van dat Lijk en heet dat Lijk een Cadaver

  Dank U

 6. Hoe ontvolking fysiek tegen te gaan ? Stop het bankieren en wapen leveren aan oekraine, rol de biolabs op, en snij eu van de anale staten van amerika af. Stop lgbt promoveer familie en Christelijke waarden en stop de transgender gekte. Want :

  ✝ Johannes 8:31-32

  “Jezus dan zeide tot de Joden, dieHem geloofden: Indien gijlieden in Mijn woord blijft, zo zijt gij waarlijk Mijn discipelen;”

  “En zult de waarheid verstaan, en de waarheid zal u vrijmaken”

  ✝ Johannes 14:6

  “Jezus zeide tot hem: Ik ben de Weg, en de Waarheid, en het Leven. Niemand komt tot den Vader, dan door Mij.”

  • Beste Mensen

   Juist
   Vind die verscholen meneer Jezus
   In elke belichaming gaat die Meneer of Mevrouw Jezus schuil
   Let op Hun zijn geen Transgenders
   Dat zij de Afwijkings gedragen teweeg gebracht door Het Gespleten Tong ZoeteGodhelft ZureDuivelhelft
   Men handele langs die weg naar keuze
   Deze bijde vertakkingen handelen in opdracht van Shaytaan = Satan bekend als de Beschermings Paraplu van de Negatieve entiteiten
   Men kan maar èèn ervan tegelijkertijd dienen
   Zoals voorbeeld : Een meneer vertrekt uit Zwolle
   Maar Hij wil twee plaatsen tegelijkertijd bezoeken
   Te weten : Groningen en Vlissingen
   Als er mensen bestaan welken dat kunnen
   Dan zijn die dus Super Goden
   Standaard kan er maar èèn plaats tegelijkertijd worden bezocht
   Maakt dus de keuze en handel ernaar

   Zoek en gij zult HEM de echte Vader vinden via Hem
   Hij deed de Heilige Leer op in het Oosten op het Oostelijke Halfrond
   Op het Kloppend Hart van Mama Aarde

   Hij Meneer Jezus trachtte dat blijde boodschap ook daar te versprijden waar de Zon ten onder gaat
   Te weten Het Westelijke Halfrond
   Helaas het is Hem maar gedeeltelijk gelukt
   Voor de rest men kent de geschiedenis wel een kleinbeetje
   Meneer Jezus werd door de toenmalige Rutte figuren en hun Cornuiten gearresteerd In het gevang gestopt en Gemarteld
   Hij meneer Jezus moest gedwongen aan zelf castijnding doen
   Hij werd aan een kruis genageld
   Waarvan waarbij de wonderdokter en beste vriend van meneer Jezus geheten de Heer Judas
   Hem van de Marteldood heeft gered
   Door Hem in een kist te leggen na eerst de dood verklaring af te leggen
   Vervolgen werd dat kist gedeporteerd naar Shri Nagar de plaats waar Hij op ongeveer 28 jarige leeftijd zijn Huidig te noemen Zijn Zwarte Studie Cap behaalde gediplomeerd raakte
   Hij leefde daar lang en gelukkig ookal met mankementen
   Werd ongeveer 110 jaren oud
   Dat is een prestatie op zichzelf

   Kent mij en ik het Ego zal verdwijnen of beter gezegd naar de vuilnisbelt worden ge-dierigeert verwezen
   Hiervoor neemt men een Super diepe Duik in Hetzelf
   Lukt meestal tot haast altijd niet op eigen houtje
   Men heeft een Echte Meester te raadplegen
   Als De tijd van de echte zoeker daar is
   Is aangebroken
   Dan zal de Echte Meester bij die persoon langs gaan
   Nooit eerder en nooit later
   Maar precies op tijd

   Dank U

 7. George Orwell (1903 – 1950) aka Eric Blair was lid van The Fabian Society (anno 1884) en een 33ste graad vrijmetselaar. Voor zover ik kan inschatten heeft hij ‘Animal Farm’ (1946) en ‘1984’ (1949) geschreven om zijn kennis van geheime genootschappen en hun dystopische plannen in een literaire vorm te gieten en de mensheid te waarschuwen. Ik kan er naast zitten.
  Via het boek ‘Waarom ik geen christen ben’ (1927) heb ik ooit kennis gemaakt met de filosoof en wiskundige Bertrand Russell (1872 – 1970) en ook hij was ooit lid, zij het kortstondig van The Fabian Society. Voor zijn oppositie tegen WOI (1914 – 1918) heeft hij enige tijd vastgezeten en aangezien geheime genootschappen hun pionnen voor en achter de schermen in werkelijk alle sectoren van de samenleving hebben, heeft hij de rol van controlled opposition gespeeld. Hij kreeg overigens de Deep State – nobelprijs voor literatuur in 1950, drie jaar voor de schurk Winston Churchill, maar dit terzijde.
  Ook theosofe & vrijmetselaar Annie Besant (1847 – 1933) was lid van The Fabian Society. Besant heeft tijdens het interbellum diverse malen de Ster-kampen in Ommen bezocht en o.a. kennisgemaakt met de uit India afkomstige spirituele (wereld)leraar Jiddu Krishnamurti (1895 – 1986). Ook was zij zijdelings betrokken bij de vrije rk-kerk.
  De auteurs George Bernard Shaw (1856 – 1950) en Virginia Woolf (1900 – 1949) waren ook lid van The Fabian Society en deze club was ook nauw betrokken bij de oprichting van de London School of Economics in 1895, waar sindsdien veel handlangers zijn geworven om de in 2025 te realiseren New World Order te helpen realiseren.
  Robert Zimmerman (1941) aka Bob Dylan heeft in 2016 de nobelprijs voor literatuur mogen ontvangen en zoals bekend heeft hij zijn carrière te danken aan de satanische muziekindustrie, lees daarover meer in het onvolprezen boek ‘Muzikale waarheid’ (2016) van Mark Devlin.

 8. Ferguson kwam tot de beangstigende conclusie dat alleen al in het VK “24 miljoen mensen zullen sterven in de komende twee jaar”.
  hoe denken de frontnieuws lezers over die zin ? ik lees/hoor wel meer “plotseling en onverwachts overleden” maar niet in grote massa’s. als de grote massa doden echt zo snel gaat, zal zeker niet de meerderheid van de mensen wakker worden maar zal tempo van ontwaken toch stuk sneller gaan?

  • Beste Mensen

   Juist
   Dit lijstje kan misschien helpen bij de zoektocht
   Bewandeling van dat Pad
   Wat is een Lichaam ?
   Ziel houdend of Ziel-Loos ?
   Dus Wat is een Zandkorrel ?
   Ook een lichaam misschien ?
   Wat is een Atoom ?
   Wat doet een Atoom Bom ?
   Waaruit zijn de Enige bezeten belichamingen Wezens te weten Mensen onder de Paraplu Dekmantel genaamd Shaytanisch = Satanische opgebouwd ?
   Vul hierin de namen mocht die worden gekend
   En beantwoord alle gestelde vragen
   Hoofdzakelijk Voor Hetzelf In Hetzelf

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in