Covid-19 vaccin meerdere malen officieel vermeld als doodsoorzaak door Schotse autoriteiten

1

De autoriteiten in Schotland hebben het Covid-19 vaccin officieel vermeld als de onderliggende oorzaak van meerdere sterfgevallen, zo blijkt uit officiële gegevens, bericht dailyexpose.co.uk.

National Records of Scotland (NRS), het equivalent van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in Nederland, heeft drie sterfgevallen genoteerd die zich vóór 30 april 2021 hebben voorgedaan “met als onderliggende doodsoorzaak bijwerkingen van COVID-19 vaccins”. De officiële statistieken kunnen worden bekeken in tabel 12 van het downloadbare excel-document via de NRS-website hier.

Dit heeft natuurlijk geen voorpaginanieuws gehaald in de mainstream media omdat het het narratief zou vernietigen dat de autoriteiten hebben opgebouwd om elke volwassene over te halen een experimentele, onnodige injectie te nemen door middel van psychologische oorlogsvoering, propaganda en verbanning van ‘vaccinweifelaars’.

Dus wat is een betere manier om de officieel vermelde sterfgevallen door vaccins tegen te gaan dan de psychologische oorlogsvoering voort te zetten door een gedragswetenschapper uit te rollen en hem of haar aan te kleden als een “expert op het gebied van de volksgezondheid”? Want dat is precies wat de Schotse regering heeft gedaan.

Hier is BBC Scotland’s versie van de reactie van de overheid op de lijst met sterfgevallen door vaccins:

Volksgezondheidsexpert prof. Linda Bauld zei dat de “overgrote meerderheid” van de bijwerkingen van het Covid-vaccin zeer mild waren.

De hoogleraar volksgezondheid aan de Universiteit van Edinburgh vertelde BBC Scotland dat ernstige bijwerkingen van welk vaccin dan ook uiterst ongebruikelijk zijn.

“De overgrote, overgrote meerderheid van de bijwerkingen van de Covid-vaccins zijn zeer mild. Ernstige gevallen komen voor, maar slechts zeer zelden”, zei ze.

  Schokkende woedeuitbarsting van een ziekenhuismedewerkster aan haar limiet

“We zijn op de hoogte van de zeldzame bloedstolsels waarvan we denken dat ze verband houden met het vaccin van Oxford-AstraZeneca… maar het is niet altijd mogelijk om te zeggen dat het vaccin het heeft veroorzaakt. Er kunnen andere factoren zijn die eraan bijdragen”.


Welke kwalificaties heeft Professor Linda Bauld om haar een “Volksgezondheidsexpert” te maken? Ze heeft een doctoraat in “Sociaal Beleid” en een bachelor in “Politieke Wetenschappen”. Waarom wordt een gedragswetenschapper beschouwd als een “Volksgezondheidsexpert”? Omdat de afgelopen 14 maanden niets te maken hadden met een virus, maar volledig over controle gingen.

En wat betreft dat de meeste bijwerkingen van het Covid-vaccin mild zijn, vindt u een beroerte mild? Beschouwt u blind worden als mild? Vindt u een cytokinestorm mild? Vindt u verlamming mild? Want dit zijn de bijwerkingen die worden gemeld aan de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) Yellow Card regeling, waarbij een aanzienlijk aantal beroertes wordt gemeld volgens de laatste update op het moment van schrijven, die meldingen omvat die zijn gedaan aan en officieel geregistreerd door de MHRA tot en met 12 mei 2021.

Uit de gegevens blijkt dat 34 mensen blind zijn geworden na de Pfizer-prik, maar de AstraZeneca-prik heeft het aanzienlijk slechter gedaan met 176 mensen die meldingen hebben gedaan dat ze blind zijn geworden na de experimentele prik.

Waarom worden mensen blind? Waarschijnlijk als gevolg van een beroerte, waarbij een breed scala van verschillende soorten beroertes kan voorkomen. Op 12 mei was het aantal cerebrovasculaire ongevallen in slechts 15 weken met 6272,73% gestegen tot een totaal van 701, waarvan er 32 helaas de dood tot gevolg hadden. Ook het aantal ischemische beroerten nam toe, met 8300% tot een totaal van 84. Er waren ook 122 hersenbloedingen, 57 herseninfarcten, 74 subarachnoïdale bloedingen en 40 intracraniële bloedingen, naast vele andere.

  Politie verwijdert ongevaccineerd kind uit restaurant, dreigt iedereen zonder vaccinpas te arresteren

De MHRA heeft ook bevestigd dat ze 56 meldingen van overlijden hebben ontvangen uit 309 meldingen van trombo-embolische voorvallen met gelijktijdige tromocytopenie voor het AstraZeneca-vaccin, waarvan er 7 voorkwamen bij mensen van 18-29 jaar. Zij gaan echter niet zo ver dat zij het vaccin als de definitieve oorzaak aanwijzen, in plaats daarvan voegen zij de waarschuwing toe dat “het niet duidelijk is of dit een toeval is of een bijwerking van het vaccin”.

Het feit dat de National Records of Scotland de experimentele Covid-19 vaccins officieel als doodsoorzaak hebben vermeld, is een spelbreker, maar het zal natuurlijk onder het tapijt worden geveegd. Maar het aantal sterfgevallen is in feite aanzienlijk hoger, met 1.180 sterfgevallen vermeld in het MHRA Yellow Card scheme report op 12 mei 2021.

Maar we mogen ook het verzoek om informatie niet vergeten dat in februari werd ingediend bij Public Health Scotland en waarin iemand vroeg.

“Kunt u ons het totale aantal sterfgevallen mededelen, om welke reden dan ook, binnen 28 dagen na ontvangst van een Covid-vaccin, vanaf het begin van de uitroldatum van de vaccinatie?”

Waarop Volksgezondheid Schotland bevestigde:

“Op basis van de meest recente mortaliteitsgegevens die beschikbaar zijn (tot 26 februari), zijn 2.207 mensen overleden binnen 28 dagen na vaccinatie (het aantal dagen tussen vaccinatie en overlijden is 0-27, waarbij 0 de dag van vaccinatie is)”.

Neemt u de experimentele prik?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Manipulatie van de bevolking: hoe ministers ‘geheime tactieken’ gebruikten om het publiek thuis en bang te houden

Vorig artikelDit wordt te ECHT, waarom praat niemand hierover?
Volgend artikelChina virus ‘‘smoking gun’ gevonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Het lijkt er op dat steeds meer mensen het door beginnen te krijgen.

    Als we de media moeten geloven staan hele horden Nederlanders te springen om het coronavaccin. Maar wacht eens even! Opeens geeft RTL Nieuws toe dat van de 1,5 miljoen opgeroepen mensen de afgelopen weken, maar liefst 830.000 niets van zich lieten horen. Je hebt het dus over meer dan de helft van de mensen die denkt “mwah.” Geen wonder dat de mainstream media opeens artikelen publiceren over de vraag “Hoe overtuig je priktwijfelaars?”
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/priktwijfelaars-blijken-grote-groep-van-de-15-miljoen-uitgenodigde-mensen-reageerden-830-000-niet/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in