Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout zijn de Corona-regels, SocialDistancing tijdens de Ramadan ver zoek

0

Filip Dewinter is Vlaams parlementslid, 1ste ondervoorzitter van het Vlaams parlement en raadslid in de Antwerpse gemeenteraad voor het Vlaams Belang.

De dagen van politieke correctheid zijn geteld

  Belgische veteraan gaat Rambo - gaat ondergronds om Lockdown Tiranniek Regime te bestrijden
Vorig artikelDistributiestrijd dreigt: Migranten eisen alle hulp op – Italianen staan met lege handen
Volgend artikelChina: Schoolkinderen moeten afstand-hoeden dragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in