Chef Johnson & Johnson pakt uit: farmaceutische industrie wil jaarlijks tegen tegen het Coronavirus laten inenten 

2
Johnson and Johnson Covid-19 vaccin arriveert op Javits vaccinatieplaats © New York National Guard (CC BY-ND 2.0)

Terugkeer naar de normale gang van zaken alleen in ruil voor jaarlijkse Coronavaccinatie? Alex Gorsky hoopt een exorbitante winst te maken.

De Amerikaanse multinationale farmaceutische onderneming Johnson & Johnson wil zoveel mogelijk geld uit de Coronavaccinatie slepen. De CEO van het bedrijf, Alex Gorsky, vertelt CNBC dat de enige manier om het Coronavirus op afstand te houden is om mensen jaarlijks en voor altijd in te enten.

“Helaas kan het virus, naarmate het zich verspreidt, ook muteren. Elke keer dat het muteert, is het bijna als een nieuwe klik van de wijzerplaat, om het zo te zeggen, waar we een andere variant kunnen zien, een andere mutatie die een impact kan hebben met zijn vermogen om antilichamen af te weren of om een ander soort reactie te hebben, niet alleen op een therapeutisch middel maar ook op een vaccin”.

Als Gorsky zijn zin krijgt – wat een enorme winst zou betekenen voor Johnson & Johnson – zullen de mensen jaarlijks tegen het Coronavirus worden ingeënt, “net als een griepprik”.

Waarvan dit mysterieuze vaccin zal worden gemaakt, is nog niet bekend, maar Gorsky is er zeker van dat het zal gebeuren, zodat zijn farmaceutisch bedrijf, ongeacht de vaccin-slachtoffers, een maximale winst kan binnenharken.

“Ik denk dat we ons allemaal een toekomst kunnen voorstellen waarin we ermee leven, maar waarin de wetenschap het virus kan bijhouden zodat we ons leven gewoon kunnen leiden”, voegt Gorsky eraan toe.

Het is de vraag of Gorsky hier argumenteert uit wetenschappelijk inzicht of uit eigenbelang.

“Het feit dat Gorsky zijn bedoelingen publiekelijk kan onthullen en dit alles zonder schaamte heeft gezegd, toont alleen maar aan hoe dom het Amerikaanse volk is geworden en hoe machtig Big Pharma is geworden. Er was een tijd dat patriotten de straat op zouden zijn gegaan bij zo’n voorstel en het zouden hebben herkend voor de specifieke zwendel die het is”, zegt Ethan Huff op Natural News.

  Ontkrachting van 5 populaire (en onjuiste) opvattingen over de Spaanse Griep van 1918

“Natuurlijk heeft de CEO van J&J – een bedrijf dat miljarden zou verdienen aan de verkoop van het Covid-vaccin jaar na jaar – een duidelijk belangenconflict en zou hij niets liever willen dan voor onbepaalde tijd vaccins verkopen… en Covid voor altijd onder de bevolking zien circuleren. Dat zou immers niet alleen de aandelenkoers van JNJ omhoog stuwen, maar ook de beloning van de CEO”, bericht Zero Hedge.

Vaccins hebben alles te maken met controle, particuliere belangen en winst – zoals deze verklaringen eens te meer aantonen. De tirannie zal doorgaan totdat het volk zich verenigt en zich tegen de tirannen verzet. De hoop op een terugkeer naar het normale leven zal tot dan een utopie blijven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie sterfgevallen plotseling “Corona slachtoffers” – Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuis

Vorig artikelZo ziet dankbaarheid eruit: Syriër ramt mes in schedel van leraar Duits
Volgend artikel’s Werelds meest prestigieuze medische tijdschrift, The Lancet, publiceert studie waaruit blijkt dat PCR-test nutteloos is voor het opsporen van Sars-Cov-2
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Jaren geleden in de tijd van de spaanse griep, zijn een groep seriuese onderzoekers al tot het verdict gekomen ,dat het langdurig dragen van een masker, weinig of geen nut had en zelfs zeer gevaalijk was ,om de reden dat het longonstekingen veroorzaakten en zelfs tot blijvende longziekten. Blijkbaar worden ook de hersenen erdoor aangetast.

  2. De Spaanse griep ( in feite de Amerikaanse griep) heeft véél slachtoffers geëist maar zeker de helft zijn overleden aan een bacteriologische longontsteking, niet aan het griepvirus. Dat is zelfs bij A. Fauci bekend want hij was bij dit onderzoek betrokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in