Foto ter illustratie

Een taalleerkracht in het Duitse stadje Mölln in de deelstaat Sleeswijk-Holstein overkwam een culturele verrijking van een bijzondere soort. Daar viel een oud-leerling uit Syrië de 44-jarige leraar aan met een mes van 15 cm en stak hem meerdere malen.

Syrische man steekt zonder waarschuwing

Volgens de politieverklaring is de 32-jarige Syriër, die in het verleden op de school zou hebben gezeten, een urgente verdachte. Hij bezocht de school rond lunchtijd op 4 maart en benaderde de leraar om zich in te schrijven voor een nieuwe taalcursus. Terwijl de onderwijzer iets op het inschrijvingsformulier aan het noteren was, viel de migrant hem plotseling aan met een mes en stak hem in het hoofd ter hoogte van het oor, bericht Unser Mitteleuropa.

Na een handgemeen liet de Syriër zijn slachtoffer nog steeds niet los en bleef hem verwonden. Alleen toegesnelde collega’s en de politie konden de dader met pepperspray in bedwang houden. Het Openbaar Ministerie heeft een bevel tot inhechtenisneming van de 32-jarige gevraagd op grond van een dringende verdenking van poging tot doodslag en gevaarlijk lichamelijk letsel, alsmede op grond van vluchtgevaar.

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie

Duitsers bestormen de Rijksdag

3 REACTIES

 1. Er is helaas geen test voor geestelijke schade bij koters, tengevolge van inteelt door ouders; maar dit soort dingen kan je verwachten.

  De onderwijzer zal hem wel een te laag cijfer gegeven hebben of zo.

  maar veroordeeld worden? Hooguit een voorwaardelijk strafje of een weekje schoffelen in het plantsoen….

  Uitzetten? Nee hoor HIJ is sieluggg; NIET zijn slachtoffer.
  ————————-
  Er is een redendat er een hard regiemwas;voila!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here