Het idee van de Grote Reset komt voort uit de Nieuwe Wereldorde die nog steeds leeft in de hoofden van het establishment of van wie we de globalisten kunnen noemen, van mensen als Henry Kissinger tot de huidige president van de VS, Joe Biden. Natuurlijk zijn er nog vele anderen op de hoogste niveaus van de piramide wier ideeën variëren van het oprichten van een politiestaat, tot het implanteren van microchips op de dag dat wij geboren worden om ons te volgen en te traceren, tot het ontvolken van de planeet. Ik weet dat het allemaal krankzinnig klinkt, maar dat is wat de globalisten al heel lang met ons van plan zijn, schrijft Timothy Alexander Guzman.

De beschermeling van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, is een in Israël geboren intellectueel die een populaire bestseller heeft geschreven, getiteld “Sapiens: A Brief History of Humankind”, en die ook hoogleraar geschiedenis is aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Harari heeft ooit een verontrustende vraag gesteld, “wat te doen met al deze nutteloze mensen?” Harari is een intelligent man, daar is geen twijfel over mogelijk, maar zijn intelligentie heeft hem tot het niveau van krankzinnigheid gebracht.

Harari is een invloedrijk lid van het Wereld Economisch Forum (WEF), dat het idee steunt om een dystopische maatschappij te creëren, die beheerd wordt door een handjevol globalisten, die over ieder mens op aarde zullen heersen vanaf de dag dat hij geboren wordt. Volgens Harari is de planeet aarde overbevolkt:

“Nogmaals, ik denk dat de grootste vraag in misschien in de economie en de politiek van de komende decennia zal zijn wat te doen met al die nutteloze mensen? Het probleem is meer verveling en hoe wat met hen te doen en hoe zullen zij enige zin in het leven vinden, wanneer zij in wezen zinloos, waardeloos zijn?

Mijn beste gok, op dit moment is een combinatie van drugs en computerspelletjes als oplossing voor [de meesten]. Het is al aan het gebeuren… In onder verschillende titels, verschillende rubrieken zie je steeds meer mensen steeds meer tijd doorbrengen of de innerlijke problemen oplossen met de drugs en computerspelletjes zowel legale drugs als illegale drugs…”

Ze willen ook dat de mensen thuis verbonden blijven met de Metaverse wereld, een virtual reality simulatie en ze tegelijkertijd verslaafd maken aan allerlei soorten drugs. Het soort wereld dat zij voor ons proberen te scheppen is pure waanzin. Wired, een maandblad beschrijft de metaverses als een combinatie van de digitale en de fysieke wereld die een virtuele werkelijkheid creëert zoals in de Hollywoodfilm, “Ready Player One,” Het artikel “What is the Metaverse, Exactly?” geeft antwoord op die vraag,

“In grote lijnen kunnen de technologieën waar bedrijven naar verwijzen wanneer zij het over “de metaverse” hebben, virtuele realiteit omvatten – gekenmerkt door persistente virtuele werelden die blijven bestaan, zelfs wanneer u niet aan het spelen bent – evenals augmented reality die aspecten van de digitale en de fysieke wereld combineert.”

Veel andere Hollywoodfilms die gebaseerd zijn op virtuele werkelijkheid in de toekomst zijn onder meer Jumanji, Source Code, The Matrix, Total Recall, Inception, en vele andere. De globalisten willen u doen geloven dat er een dystopische maatschappij voor ons in de maak is, maar geen zorgen, u zult helemaal gelukkig zijn, althans volgens Klaus Schwab.

Naar mijn mening is het idee dat de menselijke soort haar leven zal leiden via virtual reality vergezocht, het is een illusie die nog tientallen jaren, zelfs eeuwen zal duren, en dat zou alleen gebeuren als wij het zouden toelaten.

Harari zegt dat onder een wetenschappelijke, technocratische wereldorde, de staat uw enige leverancier zal zijn voor alles, dus eigenlijk zegt hij dat gezinnen niet nodig zijn in deze nieuwe wereld die zij voor ons creëren, met andere woorden, het hebben van een gezin zal tot het verleden behoren:

“Na miljoenen jaren evolutie breken plotseling binnen 200 jaar het gezin en de intieme gemeenschap, dat ze in elkaar storten de meeste rollen die het gezin duizenden en tienduizenden jaren vervuld heeft worden heel snel overgeheveld naar nieuwe netwerken die door de staat en de markt verzorgd worden, u heeft geen kinderen nodig, u kunt een pensioenfonds hebben, u heeft niemand nodig om voor u te zorgen, u heeft geen buren en zusters of broeders nodig om voor u te zorgen als u ziek bent, de staat zorgt voor u, de staten voorzien u van politie, van onderwijs, van hulp met van alles.”

Luister naar Harari’s eigen woorden in deze video:

De Wereld in Crisis: Een Stakeholder Economie, de Groene Agenda en Covid-19

Rahm Emanuel werkte onder verschillende titels voor de Amerikaanse presidenten Bill Clinton en Barack Obama, maar één uitspraak waar hij voor altijd zal herinnerd worden, was toen hij zei “je laat een ernstige crisis nooit verloren gaan. En wat ik daarmee bedoel is dat het een kans is om dingen te doen waarvan je denkt dat je ze eerder niet kon doen.” Dat is precies wat er gebeurd is onder de wereldwijde gezondheidscrisis Covid-19.

Klaus Schwab, die de oorspronkelijke oprichter en uitvoerend voorzitter van het WEF is, heeft een artikel gepubliceerd waarin drie basiscomponenten van de Grote Reset worden geschetst, getiteld “Now is the Time for a ‘Great Reset,” bij de eerste component zouden zij helpen bij het sturen of “verbeteren van de coördinatie (bijvoorbeeld in het belasting-, regelgevings- en fiscaal beleid), het opwaarderen van handelsregelingen, en het scheppen van de voorwaarden voor een “stakeholder-economie.””

Hoe zou dit in zijn werk gaan? Er zijn meer dan 195 landen in de wereld, wat betekent dat al die landen een “uniform” belasting-, regelgevings- en fiscaal beleid zouden moeten voeren, allemaal op elkaar afgestemd, allemaal met dezelfde wetten, en dat zou onmogelijk zijn, zelfs als ze het zouden proberen, want alle landen hebben verschillende belastingstelsels, verschillende economieën en culturen, en dat zal niet veranderen omwille van een handjevol globalisten met bizarre ideeën over een uniform financieel stelsel dat zij voor hun eigen gewin willen controleren. Het is een belachelijk idee. In feite staan meer landen tegenwoordig meer open voor het opleggen van minder belastingen en voorschriften om buitenlandse investeringen aan te trekken om hun economieën te laten groeien, dus de aanbevelingen van het WEF zullen nooit werken, in feite zijn ze dood-bij-aankomst..

  De vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen

Dan is er nog de dreigende financiële crisis, die de wereld uiteindelijk kan dwingen tot een “Digitale Valuta” van de Federal Reserve Bank, bekend als centrale bank digitale munten (CBDC’s), die door de regering zullen worden gevolgd op de manier waarop u uw geld uitgeeft. Wat kan er misgaan met dit idee?

Als u hoe dan ook niet politiek op één lijn zit met een bepaalde partij of een experimentele injectie weigert, dan kan de regering uw transacties blokkeren. Met andere woorden, zij kunnen letterlijk controleren wanneer en hoe u uw geld uitgeeft, en dat is iets wat de meeste mensen niet zullen aanvaarden. Een artikel van Stefan Gleason, die investeerder, politiek strateeg en grassroots activist is, schreef vorig jaar voor fxstreet.com een interessante analyse met de titel “The Great Reset is Coming for the Currency“, waarin hij zich afvraagt wat de volgende grote kwestie zal zijn voor een Global Reset?

“Terwijl de Grote Reset voortschrijdt van globalistische denktanks en technologiemiljardairs naar geallieerde media-elites, regeringen, scholen, en Woke corporaties, wat zal dan de volgende “reset” zijn? De volgende reset zal hoogstwaarschijnlijk in de financiële sector plaatsvinden, want “Aanhangers van de allesomvattende agenda van de Grote Reset van het Wereld Economisch Forum hebben GROTE veranderingen voor het mondiale monetaire systeem op het oog.”

Biden’s minister van Financiën en voormalig voorzitter van de Federal Reserve, Janet Yellen wil een einde maken aan het gebruik van verschillende cryptocurrencies en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) CBDC’s laten uitgeven. “Yellen bespotte Bitcoin als “een uiterst inefficiënte manier om transacties te verrichten”, omdat “de hoeveelheid energie die verbruikt wordt bij het verwerken van die transacties duizelingwekkend is.” Gleason zegt dat Yellen en haar collega’s van plan zijn om het publiek gedigitaliseerde penningen te laten gebruiken die door de centrale bank worden uitgegeven. Het komt erop neer dat “zij er gewoon voor willen zorgen dat die cijfers worden uitgegeven en gecontroleerd door regeringen en centrale banken.”

De beste manier om de controle van de Federal Reserve bank over uw financiën te vermijden, is het bezitten van goud, zilver, en andere safe-haven activa.

“Iedereen die bezorgd is over het vooruitzicht om in een nieuw regime van digitale valuta geduwd te worden, moet er een hoge prioriteit van maken om tastbaar geld te bezitten dat buiten het financiële systeem bestaat.”

Gleason pleit voor het bezit van goud en zilver,

“Geen enkele technologie of overheidsmandaat kan iets veranderen aan het feit dat goud en zilver een universeel erkende, inflatiebestendige waarde hebben.”

Op een gegeven moment zal het publiek de Federal Reserve en haar “digitale valuta” verwerpen, als ze er omheen kunnen. De beste manier om CBDC’s in de toekomst te omzeilen is echter goud, zilver, en andere metalen te kopen die hun waarde kunnen behouden en bestand zijn tegen de inflatiedruk. Een belangrijke opmerking om rekening mee te houden is dat alle zilveren munten van de VS die vóór 1964 geproduceerd zijn, geslagen zijn met 90% zilver en 10% koper, dus houd uw wisselgeld in de gaten voor het geval u een paar zilveren munten met waarde tegenkomt.

De tweede component

“zou ervoor zorgen dat investeringen gedeelde doelstellingen bevorderen, zoals gelijkheid en duurzaamheid. Hier vormen de grootschalige uitgavenprogramma’s die veel regeringen uitvoeren een belangrijke kans op vooruitgang.”

Wat betekent dat regeringen een onbeperkte geldvoorraad zullen moeten bijdrukken om hun agenda te ondersteunen, wat uiteindelijk zal leiden tot inflatiedruk die hun respectieve economieën kan verwoesten.

“Hier vormen de grootschalige uitgavenprogramma’s die veel regeringen uitvoeren een grote kans op vooruitgang. Zo heeft de Europese Commissie plannen ontvouwd voor een herstelfonds van 750 miljard euro (826 miljard dollar). Ook de VS, China en Japan hebben ambitieuze economische stimuleringsplannen.”

Zij dringen aan op een dure Groene Agenda, die deel uitmaakt van het Build Back Better plan van Joe Biden om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, waardoor de wereld anders zal gaan functioneren wat betreft het gebruik van traditionele energiebronnen zoals steenkool, olie en aardgas:

“In plaats van deze fondsen, en investeringen van particuliere entiteiten en pensioenfondsen, te gebruiken om scheuren in het oude systeem te dichten, moeten wij ze gebruiken om een nieuw systeem te creëren dat op lange termijn veerkrachtiger, rechtvaardiger en duurzamer is. Dat betekent bijvoorbeeld dat er “groene” stedelijke infrastructuur moet worden aangelegd en dat er stimulansen moeten komen voor industrieën om hun staat van dienst op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) te verbeteren.”

Vorig jaar publiceerde het tijdschrift Forbes “Why Biden’s Climate Agenda Is Falling Apart’, waarin wordt uitgelegd hoe de Groene Agenda een dure en onbetrouwbare regeling is:

“De overgrote meerderheid van de mensen wil hoge in plaats van lage economische groei, en dus kiezen politici uiteindelijk voor beleid dat energie goedkoop maakt, niet duur.

En de beperkingen van weersafhankelijke hernieuwbare energiebronnen zijn zichtbaarder dan ooit. Als het grote windenergieproject van Californië gebouwd wordt, zal het minder dan de helft van de energie leveren van de Diablo Canyon kerncentrale van Californië die Newsom in 2025 wil sluiten, en het zal onbetrouwbaar zijn. Tijdens de door een hittegolf veroorzaakte stroomonderbrekingen van afgelopen zomer was er weinig wind in Californië of andere westelijke staten, wat betekent dat wij niet op windenergie kunnen rekenen wanneer wij die het meest nodig hebben.

Met andere woorden, de agenda van de Democraten inzake klimaatverandering en hernieuwbare energie valt snel uit elkaar, en de redenen daarvoor hebben veel meer te maken met natuurkunde dan met politiek.”

Schwab stelt voor dat de derde component in feite de vernieuwingen zijn die zullen leiden tot een gecentraliseerde controle van het gezondheidsbeleid van de wereld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De vernieuwingen zijn echter begonnen op het moment dat de WHO-functionarissen meer dan 2 jaar geleden een wereldwijde noodtoestand voor de volksgezondheid afkondigden.

Schwab noemde de “Vierde Industriële Revolutie”, die op de website van het Wereld Economisch Forum wordt omschreven, als een nieuw systeem dat

“vorm geeft aan nieuw beleid en strategieën op gebieden als kunstmatige intelligentie, blockchain en digitale activa, het internet der dingen of autonome voertuigen, en een wendbare uitvoering en iteratie mogelijk maakt via zijn snelgroeiende netwerk van nationale en subnationale centra.”

Wat Covid-19 of een andere afgekondigde noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid in de toekomst betreft, zal het nieuwe systeem in staat zijn

  Alexander Dugin: De denkvormen in de VS

“het algemeen welzijn ondersteunen, met name door gezondheids- en sociale uitdagingen aan te pakken. Tijdens de crisis van Covid-19 hebben bedrijven, universiteiten en anderen de handen ineengeslagen om diagnostica, therapeutica en eventuele vaccins te ontwikkelen; testcentra op te richten; mechanismen te creëren om besmettingen op te sporen; en telegeneeskunde te leveren.”

Er was echter een eensgezind antwoord van een aantal naties, waaronder Brazilië, India, Rusland, China, Iran, Zuid-Afrika, Maleisië en het vrijwel gehele Afrikaanse continent, dat een door de Wereldgezondheidsorganisatie ontwikkeld pandemieverdrag verwierp. Zij waren het er allen over eens dat het verdrag de autoriteiten van de WHO in staat zou stellen controle te krijgen over hun gezondheidsbeleid, waarbij hun rechten als soevereine naties zouden worden omzeild.

Terwijl de geest van wijlen President John Magufuli van Tanzania voortleeft, publiceerde Reuters de positieve zet namens het Afrikaanse continent “‘Africa objects to U.S. push to reform health rules at WHO assembly” betreffende de 47 Afrikaanse naties die het verdrag verwierpen “Afrikaanse landen hebben dinsdag bezwaar gemaakt tegen een door de VS geleid voorstel om de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) te hervormen, een zet die volgens afgevaardigden een doorgang tijdens de jaarlijkse vergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie zou kunnen verhinderen.”

Het verdrag dat door de WHO en de regering van de VS naar voren werd gebracht, werd technisch verslagen, wat een positief resultaat is gezien wat er op het spel staat:

“Als Afrika zijn steun blijft onthouden, zou het een van de enige concrete hervormingen die van de vergadering verwacht worden, kunnen blokkeren, waardoor de hoop dat de leden zich zullen verenigen over hervormingen om de regels van de gezondheidsorganisatie van de V.N. te versterken, afbrokkelt, nu zij een centrale rol voor zichzelf in het wereldgezondheidsbeleid nastreeft.

In de IGR zijn de wettelijk bindende verplichtingen van de WHO-leden rond uitbraken vastgelegd. De Verenigde Staten hebben 13 hervormingen van de IGR voorgesteld, die de inzet van teams van deskundigen op besmettingshaarden en de oprichting van een nieuw nalevingscomité om de uitvoering van de regels te controleren, mogelijk moeten maken.

Maar de Afrikaanse groep heeft haar bedenkingen over zelfs deze beperkte wijziging, en zegt dat alle hervormingen tezamen in een later stadium moeten worden aangepakt als onderdeel van een “holistisch pakket”.”

De westerse mogendheden en de topambtenaren van de WHO zullen proberen de soevereine naties die het IGR-Verdrag oorspronkelijk verworpen hebben, over te halen of te chanteren om hun beslissing terug te draaien met een nieuwe gewijzigde versie, in de hoop op een gecentraliseerde controle van een eventuele toekomstige pandemie, maar het huidige besluit van de naties die het Verdrag verworpen hebben, is inderdaad verheugend nieuws.

U moet zich voorstellen dat het concept van een groep meestal ongekozen bureaucraten met de macht om toezicht te houden op een gecentraliseerd controlenetwerk om over een wereldwijde pandemie te heersen Orwelliaans is, in feite doet de Grote Reset me een beetje denken aan de klassieke Hollywoodfilm uit 1973, Soylent Green met Charlton Heston, gebaseerd op de science fiction roman “Make Room! Make Room!” van Harry Harrison, gebaseerd op een dystopische samenleving. Het verhaal gaat over een politieonderzoek naar de moord op een rijke zakenman, terwijl de wereld een langzame dood beleeft door “broeikasgassen” die een hele reeks problemen voor de mensheid hebben veroorzaakt, waaronder overbevolking, vervuiling, armoede, misdaad, en het concept van gedwongen euthanasie door de staat.

Soylent Green is een voorbeeld van wat een gestoorde groep globalisten of in dit geval, regeringsbureaucraten met de mensheid zou doen, als wij niets doen om hen tegen te houden. In de film waarschuwt Detective Thorn (gespeeld door Charlton Heston) zijn collega Chief Hatcher (Brock Peters) “De oceaan is stervende! Plankton is stervende! Het zijn mensen – Soylent Green is van mensen gemaakt! Ze maken ons voedsel van mensen! Straks fokken ze ons nog als vee voor voedsel! Je moet het ze vertellen, je moet het ze vertellen!” Hoewel Soylent Green natuurlijk fictief is, is het een metafoor over hoe ver de globalisten bereid zullen zijn te gaan, zodat hun agenda van wereldbeheersing en ontvolking kan slagen. In de film moedigt de staat zelfmoord sterk aan en vergemakkelijkt die zelfs, waardoor de mensen veranderen in voedsel voor de overblijvende bevolking. Het klinkt krankzinnig, maar als ik lees over de agenda van de Grote Reset van u zult “niets bezitten en gelukkig zijn,” is dit het begin van iets meer sinister in onze toekomst. Ik zeg niet dat zij in de toekomst zullen proberen mensen in voedsel te veranderen, maar zij proberen zeker andere buitensporige oplossingen naar voren te schuiven om de wereld te voeden, zoals de mogelijkheid dat mensen insecten gaan eten om te overleven. Ik wou dat dit een grapje was, maar dat is het niet.

De globalisten willen dat de wereldbevolking volledig met hun experimentele Covid-19 injecties gevaccineerd wordt, met andere woorden, zij willen totale controle over de gezondheidszorg in de wereld om het gebruik van gezichtsmaskers en eindeloze vaccinatieschema’s af te dwingen door middel van door de regering aan de bevolking opgelegde mandaten, ondanks het feit dat de experimentele Covid-19 injecties duizenden mensen over de hele wereld verwonden en zelfs doden. De Globalistische plotters begonnen hun plan van aanpak om hun vaccinmandaten uit te voeren zodra de noodtoestand voor de volksgezondheid was afgekondigd, maar er waren regeringen die het idee van meet af aan afwezen. Op 3 december 2020 verwierp de Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken Ernesto Araujo duidelijk de agenda van de Grote Reset van het Wereld Economisch Forum door tijdens de speciale zitting van de Verenigde Naties (VN) over COVID-19 te zeggen: “Zij die een hekel hebben aan vrijheid proberen altijd van crisismomenten te profiteren om de beknotting van de vrijheid te prediken. Laten we niet in die val lopen.” In zijn conclusie geeft Araujo duidelijk aan wat het standpunt van Brazilië is ten aanzien van het idee van de Grote Reset:

  Voormalig premier Mahathir van Maleisië: "De elites willen de wereldbevolking terugbrengen tot 1 miljard"!

“Fundamentele vrijheden zijn geen ideologie. De menselijke waardigheid vereist vrijheid evenzeer als gezondheid en economische kansen. Zij die niet van vrijheid houden, proberen altijd van crisismomenten te profiteren om de beknotting van de vrijheid te prediken. Laten wij niet in die val trappen. Totalitaire sociale controle is niet de remedie voor welke crisis dan ook. Laten we van de democratie en de vrijheid niet het zoveelste slachtoffer van COVID-19 maken.”

Is de wereld klaar om de Grote Reset te omarmen?

In het geopolitieke spectrum zijn de globalisten vastbesloten om soevereine landen die zich niet houden aan een op regels gebaseerde orde te straffen in het kader van de agenda van de Grote Reset, in samenwerking met de VS-NAVO alliantie die de wereld leidt naar een of andere vorm van conflict of regimeverandering tegen Rusland, China, Iran, Wit-Rusland, Syrië, Venezuela, Nicaragua, Cuba, en elke andere natie die ten koste van alles soeverein wil blijven. Er zijn velen die fel gekant zijn tegen zo’n idee, bijvoorbeeld, op 27 januari 2021 sprak de Russische president Vladimir Poetin op het Wereld Economisch Forum (WEF) en verwierp in feite het idee van de Grote Reset en gaf een redelijk idee van de mensheid die samenwerkt om een welvarende toekomst voor iedereen te bereiken, met “oproepen tot inclusieve groei en tot het scheppen van een fatsoenlijke levensstandaard voor iedereen worden regelmatig gedaan op verschillende internationale fora.”

“Zo zou het moeten zijn, en dit is een absoluut juiste opvatting van onze gezamenlijke inspanningen” en dat “het duidelijk is dat de wereld niet kan doorgaan met het creëren van een economie die slechts ten goede komt aan een miljoen mensen, of zelfs maar aan de gulden miljard. Dit is een destructief voorschrift. Dit model is standaard onevenwichtig.” Poetins perceptie van de Grote Reset of een unipolaire wereldorde is juist, want het is voorbestemd om te mislukken, omdat de wereld een complexe plaats is, waar de naties verschillende culturen en geschiedenissen hebben. Poetin vraagt zich af hoe de naties zouden reageren op een Grote Reset met een op regels gebaseerde orde die geleid wordt door een elitegroep van psychopaten die een harmonieuze overgang verwachten van alle naties die bereid zijn zich te schikken:

“Wij staan open voor de breedst mogelijke internationale samenwerking, terwijl wij onze nationale doelstellingen verwezenlijken, en wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking in aangelegenheden van de mondiale sociaal-economische agenda een positieve invloed zou hebben op de algemene sfeer in de mondiale aangelegenheden, en dat onderlinge afhankelijkheid bij het aanpakken van acute huidige problemen ook het wederzijds vertrouwen zou doen toenemen, wat vandaag de dag bijzonder belangrijk en bijzonder actueel is.

Het is duidelijk dat het tijdperk dat verbonden was met de pogingen om een gecentraliseerde en unipolaire wereldorde op te bouwen, voorbij is. Om eerlijk te zijn, dit tijdperk is niet eens begonnen. Er is slechts een poging in die richting gedaan, maar ook dat is nu geschiedenis. De essentie van dit monopolie druiste in tegen de culturele en historische verscheidenheid van onze beschaving.

De werkelijkheid is zo, dat in de wereld werkelijk verschillende ontwikkelingscentra met hun verschillende modellen, politieke systemen en overheidsinstellingen vorm hebben gekregen. Vandaag de dag is het van groot belang om mechanismen te creëren om hun belangen te harmoniseren, om te voorkomen dat de diversiteit en de natuurlijke concurrentie van de ontwikkelingspolen tot anarchie en een reeks langdurige conflicten leidt.”

De afwijzing van de Grote Reset en de daarmee verbonden mondiale instellingen en industrieën, zoals de WHO, de NAVO en Big Pharma, is een stap in de goede richting en de globalisten zijn in paniek. Brazilië, Rusland, het Afrikaanse continent en anderen bewijzen dat de Grote Reset of dat eeuwenoude idee van een Nieuwe Wereldorde een mislukt project is geworden. Sommigen zullen het misschien niet eens zijn met mijn analyse, omdat velen pessimistisch zijn over hun toekomst, omdat zij geloven dat een Grote Reset onvermijdelijk is, dat er geen ontsnappen aan is, omdat het erop lijkt dat de dingen uit de hand lopen met voortdurende oorlogen, komende voedseltekorten en een groeiend gevaar van een wereldwijde medische tirannie.

Ik geloof echter wel dat wij in het beginstadium zijn van een groot ontwaken, niet van een op regels gebaseerde orde die door een groep globalisten wordt beheerd, ondanks de eindeloze propaganda over hoe de Grote Reset de planeet een betere plaats voor ons allen zal maken.

De mensen en bepaalde regeringen worden zich bewust van het feit dat een groep globalisten hen op elk niveau tegenwerkt, en zij beginnen terug te vechten. Wij willen niet geregeerd worden door een gecentraliseerde macht die ons vertelt wat wij moeten doen of hoe wij moeten denken. Het concept van de Grote Reset is op vele manieren mislukt, maar er is nog werk aan de winkel.

Geef nooit op, laat nooit toe dat een groep invloedrijke globalisten, of het nu miljardairs zijn of bankiers, regeringsbureaucraten of speciale belangengroepen, zich voor deze ideologie van een unipolaire wereldorde inzetten. Wij kunnen deze oorlog winnen, er is nog tijd, ik geloof dat wij zullen zegevieren, als wij ons maar niet schikken in hun doel, namelijk dat zij ons, de nutteloze mensen, proberen te beheersen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

John Coleman – 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd tegen 2050Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCapitool 1/6: Trump eiste dat hij naar het Capitool gebracht zou worden, greep het stuur en probeerde de Geheime Dienst te wurgen
Volgend artikelAls wij dit conflict blijven laten escaleren, zal het eindresultaat een nucleaire cataclysme zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Het aantal te ruimen nutteloze vreters varieert behoorlijk de een zegt 2 miljard, John Coleman zegt 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd zijn tegen 2050, de Georgia Guidestones zeggen reeds geruime tijd dat er 500 miljoen mensen mogen overblijven enfin de bedoeling is duidelijk en we zien allemaal op dit forum dat de elite bezig is om de plannen die zolang geleden gemaakt zijn plus de updates reeds bezig zijn om deze uit te rollen, de elites hebben n.m.m. vrij spel om het gedaan te krijgen.

 2. Die lui van WEF zijn een stel gekken. Ze willen een derde rijk 4.0.
  Ze vinden zichzelf beter dan anderen en doen aan zelfverheffing. Übermenschen en Untermenschen.
  De Untermenschen zijn het vee.
  Met het menselijk lichaam willen zoveel mogelijk knoeien.

  • Het is wel een voorrecht een familielid te hebben gehad die zijn hele werkzame leven bij een onderdeel van het Ministerie van Financiën werkte. Omdat hij dicht bij het vuur zat wist hij ons begin jaren zeventig al te vertellen wat er later met ons land zou gaan gebeuren. Wat nu allemaal gebeurt vertelde hij ons toen al. Wie kon zoiets destijds geloven?
   Schab heeft het WEF in 1971 opgericht. Destijds had hij dus al die plannen met ons land. En het is de viezerik nog gelukt ook. Bijna. Ik hoop dat hij wordt doodgeschoten, net zoals de verraders van ons land die meedoen aan zijn plannen.

 3. Nutteloze mensen zijn wat mij betreft mensen die schaamteloos parasiteren op productieve mensen zonder zelf ooit iets bij te dragen of bijgedragen te hebben.

  • Parasieten zijn ook nodig. Net zoals elke levensvorm een onderdeel is van het geheel. Haal je iets nietigs weg dan dondert de hele troep in elkaar.

   • Neen, zgn free-riders zijn niet een andere levensvorm, maar mensen met een afwijking die een bedreiging vormen voor het functioneren van de gemeenschap. Deze lieden kunnen zonder risico voor het geheel verwijderd worden en liefst zo spoedig mogelijk.

 4. Soylent Green…hoe kom je er opnieuw op.. inderdaad Griezelig toe en nu nog meer make room is/was een fantastisch boek…nu wat die videospellen betreft..ze worden sinds kort aangeboden op Twitter met een sexy vrouwelijke foto..en inderdaad een nooit stoppende wereld.. Griezelig alweer..blij dat ik zo sterk geleefd heb..en zoveel boeken gelezen heb..en het verschil gezien heb en nog steeds… enfin meer voor mij denk maar..de schapen 🐑🐑🐑 blijven naar de Slachtbank lopen het kwaad overheerst het Westen is de Hel in wording..End of story….♥️🇷🇺🇧🇾🇨🇳🇸🇮🇸🇰

 5. Hier maar weer eens wat nutteloze eters die we moeten opruimen; Dat wordt prijsschieten:

  Edmond de Rothschild – World Economic Forum (familie clan)
  Rockefeller Foundation – World Economic Forum (familie clan)

  Maxima Zorreguieta| WEF System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems (Je zult niets bezitten, samen met Pippa Malmgren | Global Leader for Tomorrow WEF in 2000 en 2001)
  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Klaas Knot | Forum Économique Mondial
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economid Forum
  Karien van Gennip | Coordinator Uitfaseren Agrarische Sector door Banken en R.O.
  gericht op de zelfstandige en biologische bedrijven via het drijven naar
  faillissement en criminalisering met regie door WEF en NCTV. Binnen het WEF
  is ‘ausradieren’ ook van toepassing op de ongebonden horeca en winkelbedrijf.
  Voor de uitgesaneerden wordt surveillance ingesteld tegen antidemocratische
  patroon- en gedachtenontwikkeling.
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum (transhumanist, genetische manipulatie)
  Pieter Abbeel – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)
  Paul Polman | World Economic Forum (Unilever en op Xlijst Razor geplaatst)
  Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
  Alexander De Croo – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Kristallina Georgieva – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Antonio Guterres – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Justin Trudeau | World Economic Forum
  Børge Brende | World Economic Forum
  Christia Freeland | WEF member of the Forum’s Board of Trustees (Canada Deputy Prime Minister)

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Jesse Klaver | deelnemer WEF
  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
  Maxima | World Economic Forum
  Olaf Scholz | World Economic Forum (Klimaat,democide,oorlog met Rusland)***
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum (verdacht van, maar nog geen bewijs, wel hoge donaties)
  Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Frans Timmermans | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum
  Sophie in't Veld | WEF Women Economic Forum
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum
  Daria Kaleniuk | World Economic Forum (Ukraine)
  Volodymyr Zelenskyy | World Economic Forum

  Nederland Global Shapers, WEF:
  Hanna Verboom getitdone.org
  Aart van Veller Wij zijn Koel
  Erik Staijen Blue4Green
  Lyda den Hartog Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
  Katrin Ley Adidas Group
  H.R.M Jaime de Bourbon Parma Speciaal Gezant Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland
  Karien van Gennip ING Groep en voormalig staatssecretaris Ministerie van Economische Zaken
  Coen van Oostrom Oprichter en Ceo OVG Real Estate
  Lucas Simons Oprichter en Ceo NewForesight & SCOPEinsight, voormalig directeur Utz Certified
  Dennis Karpes NagaFoundation en voormalig oprichter van Dance4Life
  Ronald de Jong Philips

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  • Ook bedankt voor het overzicht.
   Enkele aanvullingen:
   * Jaime de Bourbon de Parme (1972), zoontje van Irene von Lippe (1939) is ook lid van de orde van Malta
   * toenmalig GroenLinks-slaapkamerlid Kathalijne Buitenweg heeft in 2019 in het Zwitserse Montreux de Bilderberg-conferentie bezocht
   * D666-minister Rob Jetten is ook lid van de Trilateral Commission (1973, een Rockefeller-vehikel)
   * D666-minster Robbert Dijkgraaf is ook lid van de Trilateral Commission (TC)
   * Importbruid & golddigger Màxima Zorreguieta (1971) heeft in de omgeving van Bariloche een horeaca-imperium opgebouwd van onze belastingcenten, waarover de Mockingbird press/ msm in alle talen zwijgt
   * Mark Rutte is lid van een UR-loge en die staan weer boven de vrijmetselaars
   * Klaas Knot komt op regelmatig basis bijeen met andere centrale bankdirecteuren bij de Bank of International Settlements (BIS, sinds 1930) in Basel, waar alles wat met geld(creatie) te maken wordt gemanipuleerd; lees het boek ‘Tower of Basel’ van Adam Lebor
   * Alexander de Croos vader Herman heeft in 1960 – 1961 met een Fulbright-beurs Rechten gestudeerd aan de University of Chicago, een notoir Rockefeller-bouwwerk. Als je mag studeren met een studiebeurs van Rhodes of Fulbright ben je geselecteerd om de vervolmaking van de Deep State/ cabal/ illuminati te realiseren
   * Sharon Dijksma heeft in 2016 in het Duitse Dresden de Bilderberg-conferentie bezocht
   * Liliane Ploumen is/was erg close met de WTO (wereldhandelsorganisatie) en heeft zich sterk gemaakt voor handelsovereenkomsten tussen enerzijds de EU en anderzijds de VS en Canada, waarbij elementaire consumentenrechten met voeten zouden zijn getreden. Donald Trump heeft in 2017 een streep door het TTIP gezet.
   * D666-europarlementariër Sophie in ’t Veld (ruim 18 jaar) doet in Brussel/Straatsburg niets anders dan Nederlandse belangen verkwanselen. De jaarlijkse verhuizing van het europese ‘parlement’ ieder jaar van Brussel naar Straatsburg v.v. kost ons 400 miljoen.

   • Hartstikke leuk zo, met jullie lijstjes. Graag motivering erbij. Anders kun je iedereen wel gaan noemen waar je zelf graag vanaf wil. Gestoord zeb.

 6. Rutte Kaag Paternotte, en de rest v.d. wef coalitie, jullie tijd van nutteloosheid komt ook in zicht.😀😁😂👏

  We belanden in de “matrix”.
  Dan kunnen we alles.
  En worden gevaarlijk krankzinnig, in onze overmoed.🙌👌😊

  Vervolgens hebben we niets en niemand nodig.
  Dus creperen we.😑😞👎

  Hoge Intelligentie gaat met narcisme sociopathie en godscomplex goed samen.😄😞👎

  Harari Harari toch, wat voor leven hebt u gehad, tot u uw gelijke in Klaus Schwab tegenkwam?

  Humoristisch? Ik weet het niet.
  Vaker verbaasd de domheid van bovengenoemde soort me.

  Ze denken met hun stakeholders maatschappij meer geld te verdienen.
  Mooi niet.
  Zeker niet door de genocide die nog steeds gepleegd word.

  De bevolkingsvermindering wereldwijd zal roet in het eten gooien.
  Dat is wat ik dom vind.

  Hoe kunnen mensen als Schwab en Harari met hun i q. zoiets niet weten.

  Alles draait om geld en méér geld.

  Komt niet goed met een puntensysteem.
  Zelfs als ze de wereldbevolking alles afnemen, en onderling verdelen.

  Het zijn allemaal hebzuchtige individuen die meer en méér willen.

  • Ik heb Harari vooral gelezen als waarschuwing. Zouden meer mensen moeten doen, Harari als’schu”digs’ aanwijzen helpt niets.

 7. “Als u hoe dan ook niet politiek op één lijn zit met een bepaalde partij of een experimentele injectie weigert, dan kan de regering uw transacties blokkeren. Met andere woorden, zij kunnen letterlijk controleren wanneer en hoe u uw geld uitgeeft, en dat is iets wat de meeste mensen niet zullen aanvaarden.”

  Welke mensen?
  90% is spuitjunk en in de macht van deze homo en andere zwaar gestoorden

 8. Die Endlösung is toch al een tijdje bezig in onze gezondheidszorg, jeugdzorg en ouderenzorg. De nutteloze onder ons worden nog amper behandelt in de ziekenhuizen. De nazi’s deden dat ook, alles wat nutteloos was werd vermoord.

  • Gelijk heb je Jan. Zo is dat al een paar jaar bezig.. Hier zijn veel mensen die geen hulp meer krijgen. Veel buren, familie en kennissen. Ik ook niet, kan bij de dokter niet eens een afspraak maken.
   De nazi’s hebben nooit verloren, ze zijn ondergronds verdergegaan en de artsen zijn ingeschakeld om ons om te brengen. Het is zo duidelijk geworden de afgelopen jaren.

 9. Laten we beginnen met iedereen die meer dan 80 kilo weegt, op te ruimen. Dan is al meer dan de helft van wat op deze aardkloot zit, opgeruimd. Die freten ook al voor meer dan 65% van de voedselvoorraad.
  Daarna zien we wel hoe het loopt

  • ja maar.. ja maar… normaal ben ik niet zo zwaar maar omdat mijn nieren sinds een half jaar niet goed meer werken kom ik nogal aan. dan houd je lijf vocht vast. dus moet ik nou dood?

   • Grada, neem rutin en CoQ10(100mg kruidvat) in sinds ik mijn nierfalende katten dat laaste geef 1 per dag, sterft er gene meer aan nierfalen……Rutin stimuleert de hele fijne doorbloeding incl de nieren.
    Je mag er gerust een aantal per dag in nemen ik heb er tot 700mgr per dag ingenomen voor andere dingen en het werkte.
    -sterkte-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in