Vladimir Poetin zegt bewijs te hebben dat CNN en Oekraïense neonazi’s hebben samengewerkt om in scène gezette aanslagen op burgers te filmen. In een persbericht stelt het Russische Ministerie van Defensie dat het 72e Centrum voor Informatie en Psychologische Operaties van de Strijdkrachten van Oekraïne (AFU) in Charkov een valse vlag aan het voorbereiden zijn en met CNN samenwerken om dit aan de wereld uit te zenden, bericht En-volve.com.

In de verklaring, getiteld, “Verklaring van het Gezamenlijke Coördinatiehoofdkwartier van de Russische Federatie voor Humanitaire Reactie,” wordt gewaarschuwd dat Oekraïne binnenkort “nog een cynische provocatie met doden onder de burgerbevolking zal ontketenen om de Russische strijdkrachten te beschuldigen van het uitvoeren van willekeurige aanvallen tegen civiele voorzieningen.”

Infowars.com meldt: “Rusland beweert dat elementen van het Oekraïense leger ziekenhuispersoneel en zieke kinderen uit de omgeving van Charkov weghalen en overbrengen naar het Eerste Kinderziekenhuis van de stad, waarvan bekend zou zijn dat het met explosieve mijnen is bekabeld.”

“Het gebouw van het ziekenhuis is met mijnen bezaaid en neonazi’s zijn van plan het tot ontploffing te brengen zodra Russische troepen artillerie-aanvallen uitvoeren op de militaire installaties in Charkov,” aldus de Russische regering. “Correspondenten van vooraanstaande Westerse persbureaus zijn al in de stad aangekomen om nepfoto’s en -video’s voor te bereiden.”

Wie zijn die westerse persagentschappen?

Niemand minder dan CNN wordt direct door Rusland genoemd als zijnde “twee verslaggevers” die “geëscorteerd worden door 10 militairen van het nationalistische Azov-regiment.”

De CNN-correspondenten zouden “in Odessa zijn aangekomen om voorbereide terreuraanslagen op civiele voorzieningen op te nemen om Rusland te beschuldigen van het gebruik van illegale oorlogsmethoden.”

  Een zich ontvouwende tragedie: De onmogelijkheid om 'iets anders' te doen

Verder zei de Russische regering opnieuw dat zij geen beleid voeren om civiele infrastructuur aan te vallen, een opvatting die ondersteund wordt door hun trage militaire tactiek die zij tot nu toe in de operatie in Oekraïne gebruikt hebben.

Bovendien vermeldt de verklaring meerdere gevallen waarin “nationalistische bataljons,” anders bekend als neonazistische brigades, militaire uitrusting hebben geplaatst in “onderwijsinstellingen, cultuurhuizen en andere sociale voorzieningen.”

De regering van de Russische president Vladimir Poetin waarschuwt de bevolking van Europa en Noord-Amerika “dat de bovengenoemde en andere provocaties van de Oekraïense autoriteiten over de “gruweldaden van de Russen” binnenkort op grote schaal verspreid zullen worden via de westerse media en in verschillende bronnen van het Internet.”

Deze beschuldiging afkomstig van de grootste natie ter wereld, die voortdurend in het nieuws is in verband met de oorlog in Oekraïne, is in Amerika uiterst moeilijk online te vinden, terwijl het een massaal verhaal zou moeten zijn.

Zoals de onafhankelijke journalist Clandestine donderdag in zijn Substack nieuwsbrief grapte: “Het is prima. Gewoon CNN dat samenwerkt met nazi’s in Oekraïne om een geplande terroristische aanslag te filmen en Rusland de schuld te geven, om hun Deep State overlords te verdoezelen die betrapt zijn op het maken van biowapens in Oekraïne. Niets te zien hier, mensen.”

Bij het ontleden van het denkproces achter de valse vlag aanvallen die door Oekraïne gevoerd worden, legde Clandestine uit dat “het logischerwijze Oekraïne veel meer ten goede komt dat Oekraïense burgers sterven, dan dat het Rusland ten goede komt.”

“Burgers sterven en zij kunnen emotionele propaganda doordrukken, de wereld komt Oekraïne te hulp, en Poetin wordt als een dictator gezien. Maar wat gebeurt er als Poetin geen burgers doodt, en het biolab-netwerk gaat ontmaskeren? De nazi’s nemen het op zich om de burgers te doden,” schreef hij.

  Kenmerken van gevechtsoperaties in het Oekraïense inzetgebied en de Wagner-factor

Het lijkt erop dat de Deep State steeds wanhopiger wordt om hun misdaden in Oekraïne te verdoezelen, van het illegale biolab-netwerk tot louche zakendeals en witwaspraktijken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

AZOV nazi-commandant gevangengenomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAustralië registreert 963% toename van gangbaar ademhalingsvirus bij “pandemische baby’s” die “geen immuniteit” hebben
Volgend artikelCapitool 1/6: Trump eiste dat hij naar het Capitool gebracht zou worden, greep het stuur en probeerde de Geheime Dienst te wurgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • @ K juni 30, 2022 at 13:55,
   Je zult wel het geniepige westen mee bedoelen. Als je het nog steeds niet begrijpt, Rusland volgt het internationale recht. Daar in tegen schendt het westen alle (inter)nationale wetten en akkoorden die er maar bestaan. Plegen vals vlaggen, plegen oorlogsmisdaden, liegen alles bij elkaar, geven biljoenen vals fiat geld uit. Omdat ze geld uit niets maken en met niets gedekt is. Zo kan iedereen wel een closetrol met cijfertjes erop uitgeven als water, zoals dat de centrale banken doen, die nu met de rente te verhogen hun uitgeven helikoptergeld in echte waarden gaan omzetten. Het is een eigenlijk mega bankroof van alle reële waarde als onroerend goed, land, grondstoffen eigenlijk alles wat waarde heeft wordt onttrokken aan het land als tegen waarde. Het westen is met hun list en bedrog beleid het grote kwaad op de aarde en toch hebben ze meer volgelingen, dan het soevereine Rusland. Dit komt, omdat er veel volgelingen denken en hopen een graantje mee kunnen pikken. Puur eigen belang dus.

 1. Amerikanen zijn al een behoorlijke lange tijd bezig om Europa te destabiliseren o.a. door de proxy-oorlogen voor Israël uit te vechten, de verdomde zionisten die aan de touwtjes trekken, daardoor ontstond deze krankzinnige migratie tsunami welke door Angela Merkel in sep 2015 zgn. op humanitaire redenen meer dan 1 miljoen deels criminele Syriërs binnen spoelde, het heeft allemaal met elkaar te maken, hoofdpunt is dat de Amerikaanse en nationale elites ons gewoon kapot willen hebben.

 2. Ach ja.De CIA stelt niks voor. Toen ze in Syrie net deden of ze de Isis aanvielen, haald Sadat de Russen binnen.
  Dat wist de CIA niet eens.

  Laat die gekkies nou maar eens lekker gaan dansen met snuivende travestiet.
  CNN is idd zo rot als een mispel; dat zagen we in Joegoslavie, in Irak, in Syrie.

  Destabiliseren van Noord afrika is gelukt; van Oekraine ook, van de regio Afghanistan: hangt nog.
  De USA wil per se via een proxy oorlogje WO3 starten, met hulp van GB en EU

  Wat jammer nou voor die gekkies met demente lijder, dat RU Satan 2 heeft….

  • Sadat –> Egypte, haalde niet de Russen binnen. Is al weer een jaartje of wat geleden (1981) gesneuveld door een aanslag…

   Al Assad heet de man in Syrië, is een oogchirurg die de zaak heeft moeten overnemen toen z’n broer dat niet meer kon. Hij wordt gesteund door de RF.

 3. If it walks like a duck, it talks like a duck, it is a duck. Ziomafia taktieken in hergebruik, net zoals toen met die 6 miljoen om.slachtoffer te kunnen spelen. Het was ze destijds goed gelukt. Nu maar effe afwachten.

 4. Hetzelfde geld voor de Nederlandse regering (uitzondering FvD en van Haga) false flag plandemie en goochelen met cijfers en met corona doden en cijfers en met tig andere soort cijfers, ala stickstof and so on, foute modellen, oftewel, fals flag operaties verkleed onder het mom van? we doen het voor…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in