Het Turkse regime heeft wat het noemt een adviseur voor religieuze diensten naar de ambassade in Noorwegen gestuurd. Daar zal hij ervoor zorgen dat de Turken die in Noorwegen wonen loyaal zijn en blijven aan Turkije, Erdogan en de islam.

Foto: Mehmet Fatih Ozer propageert op de Facebook-pagina van de Turkse ambassade

Mehmet Fatih Ozer staat bekend om zijn samenwerking met Diyanet, het Turkse “Presidium voor Godsdienstzaken”, een organisatie met connecties die zich uitstrekken over heel West-Europa.

Diyanet oefent zijn invloed uit op Turkse moskeeën in verschillende Noorse steden, waaronder Oslo. De organisatie wordt door velen beschouwd als een van Erdogan’s belangrijkste instrumenten voor de verspreiding van de islam in Europa.

Op de Facebook-pagina van de Turkse ambassade heeft Ozer een video gepubliceerd waarin hij met een koran zit en een campagne presenteert die gaande is tijdens de Ramadan. Video’s met islamitische boodschappen gericht op Turkse jongeren in Noorwegen worden dagelijks gepubliceerd tijdens de een maand durende campagne.

Men zou ook ook video’s publiceren van Turkse jongeren die hadiths voorlezen.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Volgens de islam-kritische journalist Hege Storhaug is Erdogan bezig met het creëren van een vijfde colonne in Noorwegen, iets wat de politici en journalisten van het land niet lijken op te merken.

“Politici zeggen te geloven in integratie, maar wat leren Turkse kinderen en jongeren op Erdogan’s koranscholen in zijn moskeeën in Noorwegen? We hebben nog nooit een artikel over Erdogan’s moskeeën gezien in de grote Scandinavische mediakanalen NRK, TV2, Aftenposten, VG of Dagbladet”, zegt Storhaug.

Erdogan heeft er al eerder op aangedrongen dat Turken die in Europa wonen zich niet moeten integreren.

  Noorse studie vindt NUL effectiviteit van vaccin tegen dood voor Covid ziekenhuispatiënten
Vorig artikelDrugs en kinderporno: 67 Duitse politieagenten geschorst
Volgend artikelNederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik zou hier diverse gore opmerkingen kinn/willen maken ri. Noorwegen, Erdopan en de islamieten, ik zal dat niet doen, teveel moeite voor dat geteisem !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in