Robert Hoogland wil de geslachtsverandering van zijn minderjarige dochter tegenhouden. © YouTube/Privé

Robert Hoogland uit Surrey, British Columbia, Canada, is door de politie gearresteerd nadat hij bezwaar had gemaakt tegen de geslachtsverandering van zijn 15-jarige dochter, bericht de New York Post.

De achtergrond is dat Hoogland’s dochter zich meer als een jongen dan als een meisje begon te gedragen toen ze 11 jaar oud was. Met de steun van haar moeder, van wie haar vader gescheiden is, alsmede van een psycholoog en een endocrinoloog, werd besloten dat het meisje met hormoontherapie moest beginnen om een man in plaats van een vrouw te worden.

Robert Hoogland verzette zich tegen het besluit met het argument dat zijn dochter veel te jong was om aan een dergelijke procedure te worden onderworpen. Hij ging naar de rechter om tegen de beslissing in beroep te gaan – maar verloor.

In januari vorig jaar gelastte een rechtbank de vader om zijn dochter “zoon” te noemen en voornaamwoorden als “hij” en “hem” over haar te gebruiken. Weigeren om dat te doen, wordt gelijkgesteld met huiselijk geweld. De rechtbank heeft Robert Hoogland ook bevolen te zwijgen over de transseksualiteit van zijn dochter.

Maar Hoogland weigert. Hij is openlijk blijven spreken over zijn strijd om de geslachtsverandering van zijn dochter tegen te houden en heeft verschillende interviews gegeven aan diverse media. Hij vindt het verkeerd dat zulke jonge kinderen worden aangemoedigd om onomkeerbare lichaamsprocedures te ondergaan.

“Zij hebben een waanbeeld geschapen, en zij dwingen de ouders in dit waanbeeld te leven”, heeft hij volgens The Post Millenial gezegd.

“Wat gebeurt er als de zeepbel barst en de waan ophoudt? Ze kan nooit meer een meisje zijn in het gezonde lichaam dat ze had moeten hebben. Kinderen weten niet beter. Welke 13-jarige vraagt zich af of hij in de toekomst een gezin en kinderen zal hebben?”

Voor zijn weigering te zwijgen over de geslachtsverandering van zijn dochter, is Robert Hoogland nu gearresteerd. Naar verluidt riskeert hij tot vijf jaar gevangenisstraf voor zijn verzet tegen de LGBTQ-sekte.

Schokkende video: 9-jarig meisje wordt gedwongen te trouwen met een 60-jarige moslim

  "Gestapo is hier niet welkom" - Canadese politie uit paasdienst gegooid door Poolse pastoor
Vorig artikelEU dreigt AstraZeneca met exportverbod, eis: geef de Europeanen eerst het levensbedreigende vaccin – inmiddels opnieuw bloedprop sterfgeval 
Volgend artikelHet normale leven van de Wit-Russen met het Coronavirus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. De man heeft gelijk. Voor hetzelfdegeld had het meisje vrouwelijke hormonen kunnen krijgen, of psychologische behandeling.
  Daarnaast heeft hij ook gelik wat betreft leeftijd; 15 is te jongom een leven te overzien.

  Maar de moedr kan gerust zijn; de volgende clash komt rondom haar twintigste; waarschijnelijkheid van zelfmoorddan is heel erg hoog.
  Kunnen ze vechten hat er op de grafsteen moet staan

  geen wonder dat de man gescheiden is.

 2. De moeder had wellicht liever een zoon dan een dochter en op deze manier hoopt ze haar waanzinnig idee alsnog waar te kunnen maken.
  ‘Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)

 3. Misschien was het wel de enige manier om met de moeder om te gaan: zich als een jongen gedragen. De vader lijkt me geen watje, dus die zal ook wel een kluif hebben gehad aan zijn ex. Wat me bevreemdt is dat er tegenwoordig zo’n druk op pre-pubers zit om zich om te laten bouwen. Ik kan me nog wel meisjes herinneren die zich als jongens gedroegen, maar zich op latere leeftijd tot normale vrouwen ontpopten. Het lijkt me beter af te wachten tot een puber redelijk volgroeid is, met een normale hormoon huishouding, voordat er gerotzooid wordt met hormone blockers. Wat zit er toch allemaal achter…? sch***ziek word ik van de man met de baard en tieten, homo kerels die karikaturen van vrouwen maken, conchita worst de kweler, en vele anderen. Waarom is dit zo’n hetze tegen normale mensen geworden in de laatste tien jaar, om iedereen maar om te laten bouwen? Is het de vernieling van de familie als nucleus van de samenleving? De vernieling van normale man-vrouw relaties? En iedereen moet maar jubelend meedoen met die onsmakelijke fanfare en dat aanstellerige gelispel; de verering van de omgebouwde. Ik had ooit een totaal zielige buurman hier, die zich meer dan 30 jaar geleden had laten ombouwen tot vrouw. Dit was kennelijk finaal fout gegaan omdat NederLaLaLand nog niet zo deskundig was toendertijd, en de stakker was zwaar verminkt geraakt. Met zijn brede schouders en groet voeten zag hij er nog steeds mannelijk uit, maar aan de voorkant had hij borstjes. Ook zijn grijze knoetje was dun door kaling. De piemel was er destijds af gehaald, maar een bruikbare poes was het niet geworden, vol met littekenweefsel door vele operaties etc. In een tuinbroek fietste het rond en sloot zichzelf op, totaal geschift geworden van de ellende. Uiteindelijk werd hij 3 weken na zelfmoord gevonden, ouder dan 65. Wat een treurnis. Waarom is er geen wettelijk bedenkingsperiode voor kinderen die graag anders zijn…? Ik zou wel meer willen horen van medische experts over dit onderwerp. Dit kan toch niet zomaar ontstaan?

 4. Ik ken de situatie van die mensen niet, maar één ding weet ik wel.

  Met al die onzin worden vrouwen wéér onderdrukt, namelijk; nu mag je weer geen ‘normale’ vrouw zijn. In de sport moet je het opnemen tegen mannen. Op de wc kun je niet ongesteld zijn want; mannen. Je wordt nog steeds regelmatig lastig gevallen en het aantal verkrachtingen is ook niet naar beneden. Als je vrouw wilt zijn wordt je meteen voor zwak aangezien als het aan de mannen ligt, of compleet “fout” als het aan LGBTQ+ ligt. Op het werk wordt je niet gepromoveerd want je kunt zwanger worden. Je wordt wel lastig gevallen door de baas. Je hebt nog steeds de verantwoording voor de kinderen en het huishouden, maar nu met 40h werk er bij.

  Mannen, vrouwen geven het op. Het meisje heeft gelijk: als opgebouwde heb je meer kansen en minder gezeik. Deze wereld is hel voor vrouwen, dus elke kans om daaruit te ontsnappen is er één.

  • Nou, daar ben ik het wel mee eens… Ik zie nog steeds geen regenboog parades voor vrouwen. Ik zie wel allerlei parades voor de LGBTQ weetikwat voor acronym het is, en voor de minderheden zoals bijv de Portoricanen, en mannen lopen rond met gigantische tieten en schoenmaat 46, maar voor vrouwen ho maar. Ook zie ik geen parades voor hetero’s. Ik ben het zat met dat in-your-face gedoe van die halfgare LGBTQ fanfare en wat ze in de slaapkamer uitvoeren, of op straat in hun debiele kledij. Ooit zag ik die Andre Van Duin tussen de mensen lopen die naar de Gay Parade in NYC keken. Mijn moeder groette hem vriendelijk. Ja, de Gay Parade moest bezocht worden door gay BN’rs. Ook kwamen de Queens uit NYC in drommen naar de Koninginnedag in NL (Queensday) destijds.

   Maar om vrouwen zo af te zeiken dat ze uit pure wanhoop zich gaan ombouwen, dat gaat echt te ver. Ik snap het best dat je je onderdrukt voelt, maar ombouw dat is ook tirannie en zelfvernietiging. Ik hoop niet dat vrouwen elkaar dit gaan aandoen of elkaar op die manier gaan stimuleren. Het is al erg genoeg dat bij meisjes de clitoris er uit gesneden wordt met grof geweld en dat vrouwen dit elkaar gvd aandoen… zieke bende is het om mannen te plezieren. Maar waar het om gaat is me nog steeds niet duidelijk – gaat het om het vernielen van de vrouw, of gaat hem om nog meer macht aan de man geven. Of gaat het gewoon om het vernielen van de natuur tussen twee mensen zoals die bestaat. Want zonder die natuur komen er ook geen nakomelingen meer, en dat lijkt wel het programma te zijn. Geen nakomelingen meer, dat is het einde voor de Aarde, wand die heeft de energie van alle levende creaturen nodig.

   Laat je in godsnaam niet vernielen – niet als vrouw, en niet als man. De age of aquarius (als dat soort dingen je aanspreekt) had een mooie verlichte tijd moeten worden voor man en vooral voor vrouw.

  • Ik probeer te reageren, maar mijn opmerking blijft niet. Ik krijg heel vaak een bericht met zoiets als: Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Please try your request again later. Why did this happen?
   Met mijn IP adres er in, en de timestamp. Je kent het vast wel? Als ik het hierin kopieer, dan blijft het niet staan.
   De video krijg ik dus met geen manier open.

   • Ik krijg helemaal niks te zien als het niet geplaatst wordt.
    Vaak plaats ik er dan een aantal zinnen bij of verander de volgorde met iets plaatsen.
    Zo als nu verschijnt het dan wel.
    Alleen een link plaatsen werkt bijna nooit.

    Maar ken je dat liedje nog?
    The 5th Dimension Age of Aquarius 1969

 5. Ik probeer te reageren, maar mijn opmerking blijft niet. Ik krijg heel vaak een bericht met zoiets als: Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Please try your request again later. Why did this happen?
  Met mijn IP adres er in, en de timestamp. Je kent het vast wel? Als ik het hierin kopieer, dan blijft het niet staan.
  De video krijg ik dus met geen manier open.

 6. Ik ga eens kijken. Heb de laatste tijd veel last met die browsers ,ook met Tor. Traag als stroop. En elke keer die rare berichten. Maar je kan een Mac niet makkelijk uitpluizen. De laatste gaf ook zomaar de geest op, al mijn troep weg. Ook werk zaken. Nu maak ik om de haverklap backups.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in