Het is eind 2022 en de wereld is nog steeds getuige van nieuwe hoogten van Covid absurditeit en angstaanjagend autoritarisme afkomstig van regeringsfiguren.

Canada’s Chief Public Health Officer Theresa Tam heeft voor de kerstvakantie een nieuwe volksgezondheidsaankondiging gedaan in de vorm van een 2 minuten durend interview met “Mrs. Clause” van de “Noordpool”. Daarin worden kinderen gewaarschuwd dat ze op de “stout lijst” van de Kerstman kunnen komen als ze het Covid-19 vaccin niet nemen en het masker niet opdoen. Ook volwassenen wordt verteld dat ze niet op de “lief lijst” komen als ze hun boosters niet nemen, bericht Zero Hedge.

Dr. Tam begint de video met het “goede nieuws” dat de overgrote meerderheid van de Canadezen dit jaar de “lief lijst” heeft gehaald na te zijn gevaccineerd.

En “Mrs. Clause” reageert: “Het verwarmt mijn hart om iedereen in Canada, vooral kinderen, zo hard te zien werken om de feestdagen veilig te houden…” De suggestie is dat de minderheid van de burgers die ongevaccineerd of zonder hun boosters blijven, “stout” zijn.

Mrs. Clause laat de kinderen vervolgens weten dat zij en de Kerstman “allebei up-to-date zijn met onze vaccinaties, inclusief Covid-boosters en griepprikken”. Dit is het vakantiebeeld dat Canada wil overbrengen aan beïnvloedbare jonge kinderen – dat het coronavirus nu blijkbaar de mythische Noordpool bedreigt.

  Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer "Vertrouwelijk Rapport"

Vanaf dat punt gaat de kerstboodschap over in het soort schuldgevoel aanpraten dat we allemaal gewend zijn van de Canadese regering en haar hoogste gezondheidsfunctionaris die het equivalent is van Dr. Fauci.

“Ik zeg altijd tegen de Kerstman dat hij een lijst moet maken en die twee keer moet controleren”, zegt Mrs. Clause, en neemt de “lijst” door en vertelt kinderen dat ze “op de hoogte moeten blijven van hun vaccinaties” en “een masker moeten dragen… en ervoor moeten zorgen dat het goed zit.”

Dr. Tam vertelt gezinnen vervolgens dat als ze met de feestdagen samenkomen, “een deur of een raam open moet zetten” om frisse lucht binnen te laten.

Dit alles is misschien wel een verbetering voor Canada in vergelijking met de eerste jaren van de pandemie, toen in de grote steden strenge avondklokken golden die de bewegingsvrijheid ernstig belemmerden, en zelfs familieleden ’s avonds niet op bezoek konden gaan uit angst voor een bekeuring door de politie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggeverVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“De wereld stevent af op een terugkeer naar de tijd van oorlog, hongersnood en pest”: Econoom Nouriel Roubini kondigt apocalyptische tijden aan
Volgend artikelIdiocratie: Een vorm van moderne westerse democratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

  • Minister Louis Farrakhan vertelt hetzelfde over de yule log en Nimrod en de dennenboom. Nimrod zit trouwens ook in een programma, ik geloof een CERN programma. (Weet er verder niets over.) En bij de Gotthard tunnel opening hadden ze een grote blowup doll van Nimrod bij het avondeten, die op een gegeven moment zichtbaar geblazen werd. Dus Nimrod heeft iets te maken met het consolideren van de wereldmacht. Maar wat?

 1. Oh gruwel, nu ook een haantjes-wijf bij de Kerstman. Nog nooit eerder was ‘Mrs Klaus’ zo hard gepusht. Net als al die andere griezel-chicks zoals Ardern, Kaag, von der Leyen, Maxima, en andere heksentypes die door mannen ingefluisterd worden als trompetters van hun bevelen. Uiteraard will Mr. Klaus zijn goede reputatie niet schenden dus hij laat Mrs Klaus de kindjes de angst aanjagen. Werkt toch veel beter als mammie zegt dat je in lockdown moet, of dat je je gifspuitje moet halen… Oef, straks blijkt Mr. Klaus ook nog een pedo of een LGBTQR te zijn in dat knusse sleetje van ‘m. En dat rendier?

  • Het is net zo’n “haantjeswijf” als valse pisnicht Pat Ardern of Michael Obama.
   In Canada heeft hij de bijnaam Tan the Man.
   Satanisten zijn dol op hun trannies.

 2. De hele wereld is zwaar ziek. Ben net bedreigd/geïntimideert door een grote producent die ineens data is gaan doorverkopen (zonder accepteren deze nieuwe voorwaarden kon ik produkt in kanaal gooien). Ze waren nl niet blij met mijn eerlijke waarschuwende review.

  Ben alles en iedereen zo beu, vooral de kutschapen.
  De roverheden hadden al zeker een tiental jaren teruggevloten moeten worden toen ze kleuters van ons belastinggeld in dienst namen.
  Kleurtjes voor het weer, voedsel, woning enz. en kleuterspreuken op borden langs de wegen.
  Maar wat deden die kutschapen…..
  …..
  doorgrazen.

 3. Ik vrees te vrezen dat die hele vaccinatie niet meer stopt tot miljarden het loodje hebben gelegd. Stelletje zieke wangedrochten die een lobotomie nodige met een hamer en een tienduimer.

  • Het Kwaad…je hoeft er niet naar te zoeken, want het manifesteert zich vanzelf…
   Peterson, Netanyahu, Ben Shapiro hadden het laatst zo gezellig onder elkaar….
   Netanyahu ook bevriend met Kushner, en ga zo maar door…

   • Pennings december 23, 2022 at 16:19
    Kushner had die Sahara deal geregeld voor Irael. Waarom denk je? Daar was begin dit jaar kennelijk al stiekem een duststorm experiment mee uitgevoerd om te zien hoe lang en hoe ver de dust zou gaan om de zon te blokkeren. Niemand had daar enig idee over, men dacht aanvankelijk dat het gewoon de ‘normale’ sahara duststorm was, maar het was nogal extreem, en bleek achteraf niet normaal te zijn. En daar was dus een reden voor waar geen journalist zich in verdiept – experimenteren met het leggen van zon-blokkerende lagen rondom de aarde, zgn ’tegen de global warming.’ Je weet dat Gates van plan is om de zon te blokkeren rond 2030? Ja, ja, die man heeft gvd overal recht op – alles is van hem.
    Zie hier voor foto’s: https://zonderreden.substack.com/p/sahara-sand

 4. Zouden ze zelf de absurditeit niet inzien? Ik snap er niks meer van, het lijkt wel of een groot aantal mensen hun verstand verloren heeft.

 5. De gifinjecties werken, gezien het inhoudsloos geneuzel en naloopgedrag van het knuddevee. Dit vee heeft immers de gifinjecties genomen. Een goed idee om een afrastering of stal te bouwen om dit vee?

 6. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar om hele volksstammen te laten geloven dat je een
  luchtwegvirus kunt bestrijden door een prik (vaccinatie) in de arm!

 7. Bij deze wil ik graag twee mensen op de ´stout lijst´ plaatsen. Rechtdoor overstekend word ik tot tweemaal toe bijna aangereden door fietsers die voor me langs de bocht door racen. Onderwijl mij verwijtende dat ik moet opletten. Heb beiden uitgelegd dat ik rechtdoor ga en zij de bocht om slaan en ik dus voorrang heb. Even serieus. Wees waakzaam in het verkeer aangezien er een overdosis aan zotten zichzelf transporteren met een air van hier tot ginder.

  https://www.frontnieuws.com/nieuwe-studie-beweert-dat-ongevaccineerden-vaker-auto-ongelukken-veroorzaken-onderzoekers-noemen-bevindingen-een-grap/

  • Vier het als een feest. Onze verlosser is geboren, het licht, de weg. Niemand van die raaskallende politici zal ook maar een begin van een oplossing aandragen. Daar hebben we de hogere krachten voor nodig. Leg je vragen en zorgen daar neer. Je krijgt zeker antwoord, niet zo snel en op de manier als jezelf zou willen, maar je kijgt antwoord…

 8. Dat mensen nog steeds zo bevattelijk blijven voor “erbij horen” (ouders zouden toch onderhand wel eens een keer beter mogen weten dan hun eigen kinderen over te leveren aan de hersenspoeling van de roverheid …). Stop toch massaal met dit systeem nog serieus willen nemen en kijk dan wat er gebeurt. Waarom zou je nog willen gaan werken of kinderen op school laten programmeren om later slaafs te functioneren in een systeem dat opgezet is voor en door een psychopathische minderheid?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in