Bijna 1.700 mensen hebben tot nu toe naar verluidt hun haar verloren na zich te hebben laten “inenten” tegen de covidgriep, bericht Ethan Huff.

Uit gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat auto-immuun alopecia zich als een lopend vuurtje verspreidt onder mensen die de injecties hebben genomen in de overtuiging dat ze daarmee “veilig” zouden zijn tegen een “positieve” testuitslag.

Een jonge Japanse vrouw beschrijft haar door vaccinatie veroorzaakte haaruitval via social media. Het meisje, dat de bijnaam “Ayapipiii” gebruikt, laat foto’s zien van haar kale hoofd, die eruit zien alsof ze zijn genomen op een conventionele kankerafdeling.

Ayapipiii begon naar verluidt haar haar te verliezen na het krijgen van een eerste dosis van Moderna’s experimentele Wuhan griepprik.

Aanvankelijk, zegt het kind, dat ze een beetje pijn in haar arm voelde en wat zwakte, maar dat er nooit koorts werd ontwikkeld. De volgende dag begon het meisje echter een vreemde uitslag te krijgen en zag ze dat er plukken haar uit haar hoofd vielen.

Toen ze na de injectie ging douchen, zegt het meisje dat het afvoerputje in haar douche snel verstopt raakte met haar uitgevallen lokken. Na het douchen zag het meisje nog meer haar op de grond vallen terwijl ze het met een handdoek afdroogde.

Al na een week kreeg Ayapipiii drie opvallende kale plekken op haar hoofd. Een paar dagen later werd ze wakker met plukken haar verspreid op haar kussen. Slechts een paar dagen daarna beschrijft Ayapipiii dat ze voor het eerst in haar leven de wind over haar kale hoofdhuid voelde blazen.

Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)

Rond die tijd besloot Ayapipiii medische hulp te zoeken, maar inmiddels was haar hoofd al bijna helemaal kaal.

Honderden Amerikanen hebben hun haar verloren door de griepprikken

Het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) in de Verenigde Staten bevat zo’n 846-tellende soortgelijke meldingen van auto-immuun alopecia als gevolg van de experimentele gentherapie-prikken.

Een 54-jarige man uit Californië, bijvoorbeeld, meldt een soortgelijke ervaring als Ayapipiii’s na het nemen van zijn eerste dosis van de Pfizer injectie, die ook een “emergency use authorization” (EUA) kreeg onder Operation Warp Speed.

“Ik heb volledige haaruitval van mijn hele lichaam. Hoofd, wenkbrauwen, oogwimpers, neusharen, snor, oksels, borsthaar, schaam / lies haar, arm / benen.”

“DEPRESSIE / verdriet met geen hoofdhaar, wenkbrauwen, wimpers. Dramatische verandering van identiteit. Ik ben KAAL en mijn familie / vrienden / patiënten denken dat ik kanker heb omdat ik heb een CHEMO-HOOFD heb,” voegt de man eraan toe.

Omdat hij geen haar meer heeft in zijn neus en rond zijn oogleden, zegt de man dat hij nu voortdurend last heeft van keelirritatie en gevoelige ogen, vooral wanneer er stof of andere verontreinigende stoffen aanwezig zijn.

Een 25-jarige jonge vrouw uit Maryland ondervond eveneens “volledig haarverlies” en een branderig gevoel op haar hoofdhuid, slechts vier dagen nadat ze een injectie met het Chinese virus van Johnson & Johnson (J&J) had gekregen.

Een nog jonger meisje, 14, uit New Jersey begon al haar haar te verliezen ongeveer 10 dagen na het nemen van de eerste dosis van Pfizer. Aanvankelijk schreef de moeder van het meisje het toe aan “gestresseerd zijn”, maar uiteindelijk traceerde de familie het fenomeen terug naar de prik.

Nieuwe studie trekt vaccins in twijfel: voordelen vrijwel onherkenbaar, potentieel voor schade groot

Veel meer van dit soort rapporten zijn te lezen onder deze link.

“Alopecia is in meerdere studies in verband gebracht met vaccinatie,” meldt LifeSiteNews.

“Het medische leerboek ‘Vaccins en auto-immuniteit’ uit 2015 wijdt een hoofdstuk aan het onderwerp en haalt één studie aan waarin 60 mensen de aandoening ontwikkelden na vaccinatie, 48 van hen hadden injecties tegen hepatitis B gekregen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël: nu vier keer per jaar vaccinaties – anders geen vaccinatiebewijsVolg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

  1. Cojona spuiten zijn niets anders dan een sterke chemo kuur.
    Helaas een chemo kuur zonder kanker te hebben, maar niet getreurd, je kunt het er wel van krijgen.
    Alleen beseffen de schaapjes dat nog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here