In Canada laait momenteel niet alleen op Twitter de discussie op over de vraag of de “politiemensen” die de laatste dagen met ongekend geweld optreden tegen vreedzame demonstranten, die zich aan geen enkele misdaad schuldig maken, VN-troepen zijn, VN-politiemensen, VN-huurlingen, bericht Sciencefiles.org.

Laten we de wetenschappelijke methode gebruiken in een soort crowd research experiment, eerst een hypothese formuleren en dan bewijzen verzamelen die voor of tegen de hypothese spreken, voor de hypothese dat sommige van de politieagenten die in Ottawa ingezet werden geen Canadese politieagenten zijn, maar VN-huurlingen:

De veronderstelling dat de afgebeelde personen geen Canadezen zijn, is gebaseerd op hun onvermogen om Engels te spreken, dat iemand getest zou hebben. Het is ook ongewoon dat de politieagenten, of welke vorm van ordehandhavingseenheid zij ook willen zijn, geen naamplaatjes of overheidsemblemen of andere identificerende identificatie van welke aard dan ook aan hun kleding hebben. Een nogal ongewoon beeld, want een Canadese politieman ziet er zo uit [op de video is de Canadese oproerpolitie te zien, duidelijk herkenbaar, het naamplaatje en de overheidsembleem.

in de straten van Ottawa bevindt om vreedzame demonstranten te verdrijven, zijn zeer gedetailleerd:

En ze voeden zich met het feit dat verschillende VN-vliegtuigen, zeker 2, op North Bay Airport zijn geland:

Heel wat Canadezen zijn gisteravond op pad gegaan om de VN-vliegtuigen met eigen ogen te zien:

  Alex Mitchell: Man verliest been na AstraZeneca COVID-19 prik, dringt er toch bij anderen op aan zich te laten vaccineren

Wat hebben wij feitelijk:

 • Politieagenten die in Ottawa rondlopen in uniformen die geen insignes hebben, geen toeschrijving, geen reeks namen.
 • De bewering dat diezelfde “politiemensen” het Engels niet machtig zijn.
 • VN-vliegtuigen landen in North Bay, Ontario, niet ver van Ottawa.

Dat is genoeg om een complottheorie aan te breien, maar niet genoeg om de betrokkenheid van VN-soldaten/politie/huurlingen bij het politiegeweld in Ottawa te bewijzen. Tot nu toe is dat niet voldoende, dus moeten wij onze hypothese op dit moment verwerpen. Maar misschien vinden onze lezers nog meer indirecte bewijzen, misschien bewijzen, op grond waarvan de hypothese dan als bevestigd zou moeten worden beschouwd.

Wij zijn nieuwsgierig, en de bal ligt bij u!

Een samenzweringstheorie is niets anders dan een theorie over een samenzwering. Elke samenzweringstheorie staat of valt met het feit dat het mogelijk is hypothesen af te leiden en te testen, om ze te bevestigen of te vervalsen. Sommigen die zichzelf zo onderlegd achten, gebruiken de samenzweringstheorie als een denigrerende term, met de bedoeling om wat anderen zeggen in diskrediet te brengen, en laten daarmee eigenlijk alleen maar zien dat ze dom zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moet de aansprakelijkheid voor vaccinschade rusten bij degenen die de experimentele prik pushen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeloof het of niet, de westerse regeringen zijn tegenwoordig doodsbang voor hun volk
Volgend artikelDe Truckers vertrappen – De Great Reset wordt het Grote Ontwaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Dit is een feit!
  Dat zijn meestal groepen soldaten bestaande uit; vrijwilligers, veteranen, politie mensen, enz.
  Worden speciaal opgeleid voor buitenlandse opdrachten tegen burgers en dat gebeurd dus ook overal in Europa. Dat doen ze omdat die mensen minder tot geen affectie hebben voor de plaatselijke bevolking en dus sneller bereid zijn om geweld te gebruiken.
  Tja, ze denken aan alles hé…..
  Dat kon iedereen ook zien bij die militair Jürgen Conings uit België die vermoord werd omdat hij veel te veel wist. Ook daar waren buitenlandse soldaten opgeroepen, denk niet dat zijn makkers op hem hadden geschoten. Hij werd natuurlijk door de media beschreven als extreem rechtse terrorist terwijl dat totaal niet waar was.

  • Jossi totaal meeeens………..Ons Nederland heeft erook een handje van… Jaren geleden werden een selecte groep Oud Mariniers in VN Verband (In het diepste geheim) opgeroepen en met een ”Hercules” richting Afrika gevlogen om nachtelijke aanvallen op onschuldige Dorpelingen uit te voeren……..zo’n aanval duurt kort en krachtig……Onder het Mom dat de plaatselijke Militairen de schuld zouden krigen en deze aanvallen hebben uitgevoerd. Om zodoende een gewapend conflict uit te lokken… De UN zijn daar Heer en Meesters in en natuurlijk in opdracht van de ”VS”……

 2. Als Conspiracy analist zeg ik; dit is zorgwekkend.
  Ze hebben verregaande strategieën.
  Als je er zo even naar kijkt, de gehele situatie..van de zijlijn zou maar zeggen.. is het serieus een surrealistisch gebeuren waar we in zijn belandt. Met de jaren voorbereidingen die zij hebben… staan we elke keer 10-0 achter.
  Gelukkig geloof ik erin dat ons iets bijzonders te wachten staat.
  Iets dat boven onze pet gaat.
  Iets dat wél opgewassen is tegen deze grootschalige corruptie.
  Mensen moeten in plaats van constateren SNELLER de linkjes gaan leggen en BIJ gaan zijn mentaal met wat er te wachten staat.
  Net zoals toen de non-vaccins uitgerold werden; moesten we DIRECT nadenken over de bijwerkingen en gevolgen en niet pas na nemen constateren.
  Er staat ons nog veel te wachten.
  Het is tijd.
  We moeten hier doorheen.. niet onderdoor of bovenlangs maar rechtstreeks erdoorheen.
  Dit is pas het begin….

 3. Isoleer er eentje, trek de helm van zijn smoel…

  Te paard? Geef wat extra gas–een stunner tegen de kont van het paard, gaattie gegarandeerd gelijk in de vierde versnelling…

  Macron, de gestoorde gerontofiel- had al Eurofor ingezet tegen eigen bevolking; met oorlogswapens.
  Maar dat is voor linkse honden heel normaal.

  Eigelijk zouden die geen links moeten heten maar SA, of Ndsap of NSB.

 4. Ik geloof dat meteen…goed opgezet….de SS openbaar.
  Dit is helaas alleen met geweld te bestrijden..
  Wat n kwaad he, niet te filmen. Wat ik niet snap waarom word Trudeau niet gekild en die Adolf zwabber????
  Moet toch mogelijk zijn??

 5. De oorlog is niet in Oekraine maar in Canada, USA en Europa om onze grondrechten terug te krijgen en schoonmaken het rechtsystem vol met tiranen, politics aftreden!.

 6. Volgens mij zijn het Duitse politie als ik naar de pakken kijk en ff Googl raadpleegt op foto en ik meende ook een D op de groene schouder emblemen te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in