Een databasebeheerder die de Nieuw-Zeelandse overheid hielp met het catalogiseren van vaccinatieontvangers heeft de piek in sterfgevallen onthuld die in verband werd gebracht met de Covid-19 prikcampagne, die honderden doden tot gevolg had.

Volgens de statisticus klokkenluider, die zichzelf “Winston Smith” noemde, werkte hij aan een programma dat vaccinatievergoedingen registreerde voor leveranciers en was hij in staat om aan te geven hoe het aantal sterfgevallen kort na de uitrol van het vaccin begon, bericht Adan Salazar.

De IT-specialist deed zijn onthullingen in een recent interview met onderzoeker Liz Gunn, waarin hij besprak hoe hij het verband legde tussen de toegediende injecties en de daaropvolgende sterfgevallen.

“Toen ik naar de gegevens keek, wat deel uitmaakt van mijn werk, merkte ik een aantal discrepanties op met de sterfdata, mensen die binnen een week na vaccinatie overleden.” vertelde de klokkenluider aan Gunn.

“En dit is de eerste batch van Pfizer. We hebben er 711 gevaccineerd met batch nummer één gevaccineerd, waarvan er 152 zijn overleden, wat neerkomt op een sterftecijfer van 21 procent,” zei Gunn toen hij naar de gegevens keek, waarvan Smith bevestigde dat ze klopten.

“Dit zijn echte mensen,” voegde Smith eraan toe. “Dit zijn echte cijfers. Dit zijn overheidsgegevens. Dus de top V1 heeft 246 mensen gevaccineerd en 60 van hen zijn nu niet meer onder ons.”

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC laat ziekenhuizen aan vaccin overleden mensen classificeren als "ongevaccineerd"

“Dat is bijna 25%,” merkte Gunn op.

“1 op de 4, bijna 1 op de 4 mensen die gevaccineerd is, is nu dood,” bevestigde Smith.

Smith zei dat er weliswaar partijen Astrazeneca- en Moderna Covid-19-vaccins zijn toegediend, maar dat die injecties “maar weinig voorkomen” en dat “het meestal Pfizer is, meestal Pfizer in Nieuw-Zeeland.”

Hier zijn een paar belangrijke passages uit het interview:

“Ik was betrokken bij het opzetten van een project, hielp bij het implementeren van een betalingssysteem voor vaccins voor onze leveranciers. Het heet een betaling per dosis systeem. Dat betekent dus dat elke keer dat iemand wordt gevaccineerd, hij als zorgverlener daarvoor wordt betaald. En ik heb geholpen het op te zetten, ik heb het geïmplementeerd. En toen ik naar de gegevens keek, wat deel uitmaakt van mijn werk, zag ik een aantal discrepanties in de sterfdata, mensen die binnen een week na vaccinatie overleden.”

“De kans dat dit op natuurlijke wijze gebeurt is bijna onmogelijk.”

“Zodra het systeem in gebruik werd genomen, zagen we dat mensen vrijwel direct na de injectie stierven. Dus dat prikkelde mijn nieuwsgierigheid een beetje en dus ben ik wat dieper gaan graven. En ik ben van nature een wetenschapper. Ik hou van wetenschap. Het is mijn favoriete bezigheid. Ik heb een master in wetenschap.”

  Margarita Zikou: 48-jarige Griekse politica prees het vaccin aan en is nu "plotseling" overleden aan hartproblemen

“Omdat het een betalingssysteem is en ik er de databasebeheerder van ben. Ik ben de enige. Omdat Nieuw-Zeeland een klein land is, kun je dit doen met één databasebeheerder. Ik bevind me dus in een unieke positie in de wereld. En omdat Nieuw-Zeeland een eersteklas land is met echt goede IT, kon ik het systeem beheren en bouwen en de enige databasebeheerder zijn die nodig was om het te beheren. In andere landen zoals Amerika of Groot-Brittannië heb je een heel team van mensen nodig. Het zou dus erg moeilijk zijn voor één persoon om toegang te krijgen tot al deze informatie. Maar in Nieuw-Zeeland, vanwege de grootte van het land en omdat het echt goede IT heeft, ben ik toevallig degene.”

In een reactie op de onthulling van Smith zei ondernemer en inwoner van NZ Kim Dotcom: “Dit moet onderzocht worden. Als deze gegevens over massale vaccinatieslachtoffers echt zijn, moet er verantwoording worden afgelegd.”

De alarmerende beweringen van Smith zijn nog niet betwist door de Nieuw-Zeelandse regering.

Tijdens de Covid-pandemie voerde de voormalige premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, vaccinatiemandaten in voor horecapersoneel en koppelde ze vaccinatiecijfers aan lockdowns.

Ardern nam eerder dit jaar ontslag.

Bekijk het volledige interview hieronder:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer: “Niemand werd gedwongen om een vaccin te nemen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Meer slecht nieuws voor mensen die "Spikevax" kregen

Lees meer over:

Vorig artikelDe strijd om de ziel en het bloed van Europa
Volgend artikelIsraël plant lange oorlog en verdrijving van mensen uit Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Dus 20% vd geïnjecteerde mensen dood binnen een week? Ok, en hoeveel zijn voor het leven getekend en hebben nu 1 of meerdere ziektes door die gifspuiten? Lekkere wereld hoor, gifinjecties, oorlogen, gif in eten en drinken, artsen die geen artsen zijn maar slaven van het grote geld. Man man man wat een domheid en zieligheid alom. Fijne tijd om in te leven. Ik verlang inmiddels terug naar de tijd van schavotten en podia met zo’n touwtje op het dorpsplein… Ik weet wel wat gegadigden…

 2. ….spijtig dat dit niet gebeurde in mijn 95% gevaxxte buurt , had ik hier of daar misschien een interessant vastgoed koopje kunnen realiseren……Misschien heeft Pfizer Puurs een ‘light’ versie toegepast in Belgie, wie weet …..

 3. Jammer jammer een gemiste kans. Ik volg dit op de voet. I.p.v. een sensationeel artikel is het beter om nauwkeurig te zijn. Op basis van deze data sterft 1 op 1000 per dosis, wereldwijd 13 miljoen.
  M.b.t. de batches met 20% doden, dat waren ef maar een paar. Door dat niet duidelijk uit te leggen kan MSM dit afdoen als bull shit.

 4. Een zeer belangrijk artikel mits aangepast.

  Dus 1 op 1000 per dosis sterft door mrna vaccin, een paar batches 20%

  Is wereldwijd 13 miljoen.

 5. ‘Gegevens over vaccinatiedatum/overlijden verkregen van een klokkenluider van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid werden geanalyseerd met behulp van een standaard tijdreekscohortanalyse. De resultaten bleven consistent, zelfs nadat alle vier de belangrijkste onafhankelijke variabelen waren gevarieerd (observatietijdsbestek, dagen na de injectie, leeftijd en dosisnummer). De enige manier waarop dat kan gebeuren is als de COVID-vaccins de sterfte onder mensen van 60 jaar en ouder aanzienlijk verhogen, precies de bevolking die het vaccin zou moeten helpen. Aan alle vijf causaliteitscriteria van Bradford Hill is voldaan. Op basis van deze gegevens kunnen we nauwkeurig schatten dat de mRNA-vaccins in totaal leidden tot de voortijdige dood van gemiddeld meer dan 1 persoon per 1.000 doses, over alle doses heen.

  Deze schatting wordt ondersteund door gegevens over COVID-overlijdens van Medicare, verkregen van een andere klokkenluider. De gegevens van Medicare waren verbluffend: het aantal mensen dat stierf steeg monotoon voor degenen die in 2021 of 2022 werden neergeschoten. Mijn klokkenluider binnen HHS had nog nooit zoiets eerder gezien. Het was een volkomen rechte lijn die 365 dagen lang omhoog liep sinds de dosis werd toegediend. Een veilig vaccin zou het aantal sterfgevallen binnen een jaar na de injectie met 4% tot 5% doen afnemen. De COVID-vaccins hadden een sterftestijging van 26%, een netto verschil van 30%. Dit maakt het COVID-vaccin tot een concurrent van hartziekten als belangrijkste doodsoorzaak onder ouderen (waaraan 20% van de mensen per jaar doodt).’

  ______
  ‘Als ze ooit ethisch zouden zijn, waar deze auteur het niet mee eens is, is deze sterk gebaseerd op wetenschappelijke, medische en onderzoeksethiek die de rechten van patiënten op geïnformeerde toestemming en niet-nadelige weigering van behandeling of experimenten beschouwt, zoals herhaald en overeengekomen in de Code van Neurenberg (Code 1998). ), de Akkoorden van Helsinki (Associatie en anderen 2009), en de Mensenrechtenverklaring over Bio-ethiek (UNESCO 2019) als onvervreemdbare, essentiële en niet-onderhandelbare vaccinmandaten onder deze omstandigheden en resultaten zijn op dit punt meer dan onethisch, ze zijn duidelijk discriminerend en waarschijnlijk crimineel, een bepaling die rechtbanken en advocaten uiteindelijk zullen beslissen.

  De resultaten van dit onderzoek bij elkaar tonen een product aan dat direct meer aan COVID-19 gerelateerde gevallen en sterfgevallen veroorzaakt dan anders het geval zou zijn geweest zonder vaccins. Bijgevolg kunnen deze experimentele gentherapie-injecties, bekend als COVID-19-vaccins, niet worden opgelegd door enig openbaar beleid dat de bedoeling heeft de voorschriften van de Code van Neurenberg (Code 1998), de Akkoorden van Helsinki (Association en anderen 2009) en de Mensenrechtenwet te blijven volgen. Verklaring over bio-ethiek (UNESCO 2019).’

  =Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A BigData Analysis of 145 Countries=
  (A Preprint) Kyle A. Beattie – November 15, 2021

  ______

  ‘Onderzoekers hadden de schade van deze vaccins jaren eerder kunnen ontdekken als een van de gezondheidsautoriteiten in de wereld vergelijkbare gegevens op recordniveau had vrijgegeven als die hier zijn vrijgegeven. Het is voor ons verbijsterend waarom de medische gemeenschap, die heeft gezworen geen schade te berokkenen, niet aandringt op het zien van gegevens op (dossier\officieel)niveau voordat zij het gebruik van een vaccin aan hun patiënten aanbeveelt. Het zijn de gegevens op (dossier\offiecieel)niveau die van cruciaal belang zijn om te begrijpen of een vaccin veilig is of niet. Dit is altijd verborgen voor het publiek.

  Verborgen voor het publiek_Aan het zicht onttrokken?!?’

  =Data from the New Zealand Ministry of Health shows that the COVID vaccines have killed over 10 million worldwide= Steve Kirsch – 1 Dec 2023

  ______

  Alvast Fijne Feestdagen
  Welbekomen, Vrede op Aarde en in de mensen een Welbehagen.
  ‘goed, veilig, effectief en nodig’
  En een Goede Jaarwisseling

 6. Heeft de doodsprik zich op christenen gericht?

  HARD BEWIJS VAN EEN ZEER GEORGANISEERDE, LANG GEPLANDE EN WERELDWIJDE COVID ‘VACCINE’ GENOCIDE

  Gegevens over het ‘vaccin’ van Covid bewijzen het bestaan ​​van een mondiaal ontvolkingsplan, DAT NOG STEEDS AAN HET WERK IS!

  De volgende video beschuldigt op overtuigende wijze de daders van de genocide van Covid vax. De klokkenluider is “een computersysteemprogrammeur bij het ministerie van Volksgezondheid in Nieuw-Zeeland die het computerbetalingssysteem voor vaccinaanbieders heeft ontworpen”, dus de harde gegevens zijn zowel accuraat als blijkbaar op geen enkele manier gewijzigd.

  https://www.theburningplatform.com/2023/12/03/hard-proof-of-a-highly-organized-long-planned-global-covid-vaccine-genocide/

  Het meest verontrustende aan deze laatste analyse is de verbluffende mate van voorbedachte rade en berekening tot moord en/of
  miljoenen ontvangers van Covid-vaccins in heel Nieuw-Zeeland verwonden.

  Dat er een waarneembaar patroon van zeer gerichte genocide aan het ontstaan ​​is, en dat de genomen van de bevolking die de overhand heeft in de historisch blanke christelijke naties met Europese afkomst het doelwit zijn.

  In feite is het nu duidelijk dat er nu een zeer doelgericht ontwerp achter de Covid Super Vaccinatie Agenda zit, vooral in de manier waarop deze in diezelfde landen is geïmplementeerd. De primaire doelen zijn als volgt:

  I. UITROEIING van het blanke ras
  II. ONTVOLKING van de christelijke naties

  III. GENOCIDE van de patriotten in alle landen,
  vooral degenen met Europese bloedlijnen

  – Makow

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in