Het is vreemd dat terwijl de aanhangers van het officiële Covid-narratief – dat nu nog eens wordt opgehemeld door het schandelijke zogenaamde Hallett-onderzoek – de andersdenkenden hebben uitgescholden en belasterd, wij altijd beleefd en hoffelijk zijn geweest tegen onze tegenstanders.

Om het laatste voorbeeld te noemen: Carl Henegan, directeur van het Centre for Evidence-Based Medicine in Oxford, werd uitgescholden voor het uitkramen van “halfbakken onzin” met zijn vragen over de lockdowns en ander rampzalig beleid van Covid. In schril contrast daarmee bleef hij beheerst en professioneel in zijn eigen antwoorden. In haar verslag op TCW van het Covid onderzoek, merkte Dr. Ros Jones op hoe Sage, Whitty en andere voorstanders van maskers en vax werden geprezen voor hun inspanningen, terwijl het woord ‘f*ckwit’ werd gebruikt om Professor Henegan te beschrijven. Zelfs Baroness Hallett, die het onderzoek leidt en daarom onpartijdig zou moeten zijn, slaagde er nauwelijks in om beleefd tegen hem te zijn, schrijft Liz Hodgkinson.

Andrew Bridgen MP is gehekeld omdat hij de aandacht van het publiek vestigde op de buitensporige sterfgevallen sinds Covid in ons leven is gekomen en zoals we hebben gezien, stemden de meeste van zijn collega-politici met hun voeten door niet aanwezig te zijn toen hij eindelijk zijn debat over het onderwerp veiligstelde. Het maakt niet uit dat Bridgen’s toespraak vol stond met nauwkeurig onderzochte gegevens en bewijzen, maar bijna geen van onze gekozen parlementsleden verwaardigde zich om ernaar te luisteren.

Dit was een gebeurtenis waarbij beelden luider spraken dan woorden, terwijl de camera’s door het bijna lege Huis keken. Toch gaf Bridgen geen commentaar, althans niet in het openbaar, op de pure onbeleefdheid en slechte manieren van zijn collega-politici die niet aanwezig waren. Hij hield zijn toespraak kalm maar krachtig voor de weinigen die verspreid over de banken zaten.

  Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal

Degenen onder ons die, hoewel minder in de publieke belangstelling, het officiële narratief vanaf het begin in twijfel hebben getrokken, hebben ook ons deel van de beledigingen ontvangen. We zijn uitgemaakt voor samenzweringstheoretici, aluminiumfoliehoedjesdragers en gevaarlijke verspreiders van verkeerde informatie. Onze Facebookposts zijn verwijderd, onze Twitteraccounts opgeschort en we zijn vaak vervreemd van familie en vroegere vrienden omdat we de ‘wetenschap’ in twijfel trokken. Een vriendin, ‘een van ons’, zegt dat de mildste berisping die ze heeft gekregen is ‘je bent zo saai tegenwoordig’. Anderen in haar omgeving vertellen haar dat ze gek is geworden van het op zichzelf wonen en dat ze daarom zoveel krankzinnige theorieën heeft omarmd.

We zijn gestigmatiseerd als leunstoel- of amateurdokters, wetenschappers en epidemiologen, alsof we niet zelf mogen onderzoeken. Natuurlijk is de ergste belediging die we hebben moeten doorstaan om een ‘anti-vaxxer’ genoemd te worden. Piers Morgan ging op televisie tekeer tegen de anti-vaxxers en noemde ze ‘niet slechts halve gare, maar kwart gare’. Hij en anderen hebben geen enkele laster gespaard om ons aan de kaak te stellen; ze hebben ons nooit gevraagd of we misschien een punt hebben, of een goede reden, om te weigeren ons te laten prikken.

Als ik mijn tegenstanders vertel dat ik, zonder ook maar één van de zogenaamde Covid-voorzorgsmaatregelen te nemen, de hele tijd perfect gezond ben gebleven, zonder ook maar het kleinste snotje, komen ze terug met: de reden dat je gezond bent gebleven, is omdat de rest van ons zich aan de beperkingen heeft gehouden, zichzelf heeft geïsoleerd, tests heeft gedaan, maskers heeft gedragen en elke booster heeft gehad. We hebben je beschermd. Het is een verspilling van tijd gebleken om erop te wijzen dat het de gevaccineerden zijn die na hun zevende of achtste booster een of andere ademhalingsziekte hebben opgelopen, terwijl de meesten van ons, die geen prik hebben gehad, ongedeerd zijn gebleven. Als we aarzelen, krijgen we te horen dat Covid weer losbarstte sinds de lockdons, maskers en verboden op sociale bijeenkomsten werden opgeheven. Ik ken mensen die gestorven zijn aan Covid, of die lijden aan long Covid”, wordt ons verteld, als we erop durven te wijzen hoe erg de economie, het bedrijfsleven, het onderwijs en de geestelijke en lichamelijke gezondheid geleden hebben, en zonder goede reden, sinds de beperkingen werden opgelegd.

  Bezorgdheid Nederlandse broer en zus afgewezen na overlijden moeder kort na COVID-19 injectie

Ook al stapelt het bewijs van schade door de mRNA-vaccins zich steeds verder op en wordt het steeds moeilijker om dit te negeren, toch worden we nog steeds superspreaders, crackpots en oma-moordenaars genoemd omdat we niet meedoen aan de nieuwste booster. Een persoon die ik ken met een hoge vaccinatie heeft onlangs Covid opgelopen “en het is grimmig, heel grimmig”, zei ze en ze gaf de schuld aan het feit dat niemand een masker droeg in de Londense metro.

De dappere zielen die dissidente, d.w.z. de waarheid vertellende, websites hebben opgezet en beheren, hebben hun Twitteraccounts opgeschort zien worden, hun bankrekeningen stopgezet en advertenties ingetrokken, in een gezamenlijke poging om ze te demoniseren en sluiting af te dwingen. Ze hebben te maken gehad met onbeschrijfelijke karaktermoord. Maar toch zijn ze doorgegaan, weigerend zich het zwijgen op te leggen.

Ja, onze tegenstanders zijn gemeen tegen ons geweest. Ze hebben de smerigste beledigingen gebruikt die ze konden bedenken. Ze hadden nauwelijks gemener kunnen zijn. Ze hebben het ergste gedaan. In de afgelopen drieënhalf jaar heb ik, samen met vele anderen, meer beledigingen te verduren gekregen voor het standpunt dat ik heb ingenomen over de Covid-onzin dan op enig ander moment in mijn leven. Maar we hebben geen belediging met belediging beantwoord. We zijn gewoon rustig doorgegaan met het schrijven van artikelen, het houden van lezingen en evenementen, het deelnemen aan vreedzame demonstraties, alles doen wat we kunnen om de waarheid te handhaven en onze stem te laten horen.

We krijgen de wind van voren omdat ze bang voor ons zijn, maar het paradoxale is dat de pure afkeer van onze tegenstanders tegen ons het tegenovergestelde effect heeft van wat de bedoeling was. Terwijl zij hun aanvallen opstapelen, krijgen wij dagelijks meer bekeerlingen voor de waarheid. Onlangs nog postte een voormalige gelovige in het officiële narratief op Facebook het artikel van oncoloog professor Angus Dalgleish over het toegenomen aantal terugvallen van kanker dat hij heeft opgemerkt sinds de mRNA-vaccins zijn geïntroduceerd, met de opmerking “Dit is interessant”. Welnu – mogelijk zelfs dankzij de niet aflatende regen van beledigingen – beginnen mensen eindelijk wakker te worden en op te letten.

  De Universele Oorlog tegen de mensheid: Extreem terrorisme tegen de eigen bevolking heeft de controle over het Westen en de wereld overgenomen

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls het leger zegt dat de oorlog moet worden gevoerd, gaan de Russen akkoord – Als het Kremlin zegt dat de oorlog moet worden gestopt, gaan de Russen akkoord op voorwaarden die het leger bepaalt
Volgend artikelWil Duitsland oorlog in Europa?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zonder mijzelf op de borst te slaan zeg ik al een tijdje dat ‘onze’ (wappies, wakkeren, dwarsdenkers) redding het toenemende aantal slachtoffers van de gifprikken is. Hoe verschrikkelijk ook. Ook in mijn omgeving, familie, vrienden, kennissen, plotseling overlijden en kankergevallen. Ik vrees ook wat er de komende jaren nog gaat komen in de gedachte dat het een sluipend gif is dat het immuunsysteem langzaam sloopt.
    Toch merk ik ook dat steeds meer mensen gaan twijfelen en moeilijke vragen gaan stellen. De dalende bereidheid om nóg een gifprik te halen is hoopvol.
    Ook op geo-politiek terrein gaan de ontwikkelingen heel snel, vóór het nieuwe jaar ziet de wereld er heel anders uit, denk ik. En ik hoop dat 2024 het jaar wordt waarin er een omkeer gaat plaatsvinden waarin de huidige kwaadaardige machthebbers hun macht kwijtraken (op welke manier dan ook) en we naar een betere wereld voor iedereen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in