Screenshot video Died Suddenly.

Het is de start van een nieuwe werkweek en open ik onze eigen intranet van de instelling waar wekelijks ‘sommige’ collega’s nieuwe overlijdensberichten op plaatsten. Dit is niet een standaard proces.

Dit keer is er een 38 jarige vrouwelijke collega overleden. Deze week valt het gelukkig mee maar in de afgelopen maand was er een flinke stijging van overlijdens bij collega’s alsook cliënten, welke bij ons wonen.

Collega’s van de cliëntenadministratie, wisten mij te vertellen dat het er vele meer zijn, aangezien niet alles wordt aangekondigd op onze eigen website van de zorginstelling. Het was nog nooit zo hoog geweest als nu. Bepaalde gebouwen met hoog sterftecijfers werden genoemd. Toch vind ik het enorm bijzonder dat er nog steeds geen lampje gaat branden. De signalering wordt immers gedaan en dan… Dan gebeurt er niets. Nou ja, niet helemaal niets maar ze gaan “braaf” door met de orde van de dag.

De dagen, weken en maanden verstrijken en ik kan het eigenlijk niet meer aanzien. Graag zou ik het uit willen schreeuwen maar toch zegt mijn gevoel, de tijd hier nog niet rijp voor is. Een groot gedeelte van de mensen zijn nog niet aan de waarheid toe. Dus wacht ik ‘net als vele anderen’ het af met in mijn achterhoofd, het idee om actie te ondernemen zodra het kantelpunt is gekomen.

Toch blijf ik hoopvol en weet dat goed het kwade overwint. Als die tijd is gekomen zullen we hand in hand staan waarbij iedereen gelijk is en de liefde en gezond verstand weer terugkomt.

  Covid19 - de laatste nagel aan de doodskist van medisch onderzoek

Op dit moment zijn er nu nog vele stille getuigen, die straks niet meer stil gaan zijn.

Lieve mensen,

Houd het tot die tijd nog even vol en spaar al je energie! Wees niet boos of teleurgesteld op o.a. de mensen die het nog niet zien. Het bedrog is groot en ooit waren wij diegene die in die schoenen stonden.

Veel liefs,

Mede en nu nog stille getuige!

Thamm


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAstrofysicus: Verandering in zonneactiviteit – Nieuwe “Kleine IJstijd” is al begonnen
Volgend artikelCanadese overheid geeft toe dat Covid ‘Booster’ jonge moeder verlamde, biedt aan haar te euthanaseren om ‘het goed te maken’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Precies verwoord maar ik blijf samen met mijn broer doordrammen en zeggen we in koor:”PRIKKIE GEHAD?”😁🖕💉⚰️😜

 2. Het lampje brand al bij velen maar ze draaien het expres weer uit. Het schijnt heel moeilijk te zijn om toe te geven dat iedereen belogen en bedrogen is..en geïnjecteerd met een militair bio wapen..ik kan me er wel iets bij voorstellen..lekker veilig met je kop in je kont!

 3. Tja en daarom wil de regering tentenkampen bouwen om de stroom hierheen gehaalde ,,,,,,,asielzoekers,,,,, op te vangen met die verstande om de oversterfte te verdoezelen tegenover het schapenvolk dat in dikke rijen stonden om die prikken te halen…… Maar ik moet zeggen dat er ook mensen zijn die wel prikken hebben laten zetten tot nu toe niet ziek zijn geworden van die C.prikken Maar dat is een ander verhaal,,,,,,, dat ieder lichaam anders is van de 8 miljard mensen op deze aardkloot!??(als die er uberhaupth wel zijn) Ja en wat betreft die tenten kampen die er gaan komen ondanks dat PVVér Wilders dat niet wil maar omdat het een nep verkiezing was is weer een andere zaak Want Rutte en de clan,,, zijn in Brussel bezig om hun nieuwe baan veilig te stellen om te roepen ZIE JE WEL,,,,,, wij doen wat jullie ons voorhouden om promotie te maken….. Nederland wordt opgevreten door te veel <<<<<,,,,,,,,vluchtelingen<<<<,,,,,,,,,,,,,zomaar toe te laten en dat wat het ,,,volk,,, niet,,,,wilde in 2023 Helaas waren dat nep verkiezingen die niets voor stelde!

  • Dat klopt ook dat er ook zijn die niet direct neervallen maar ik kan mij herinneren direct in het begin dat een Zwitsers of Oostenrijkse ziekenhuis zuster het had over drie verschillende flesjes tw:
   1. Zoutoplossing
   2. Een beetje troep erin
   3. Volledig vol met troep
   Dus Russische roulette wat je hebt gekregen en ik ben het kwijt maar dat er dokumenten zijn met de serie nummers van de flacons zodat je kon opzoeken(als je het leven nog hebt😁) welk nummer je bent ingespoten.

   • Ja dit heb ik ook gelezen. Het was inderdaad in het begin van het covid vaccinverhaal

    Die nr 1 werd natuurlijk gegeven voor o.a. politici en bekenden die op tv werden gevaccineerd.

 4. Ik kan er ook niet meer mee zitten, erg jammer voor mijn moeder (87) want die is ervoor gegaan om niet “opgesloten” te worden.
  Op het moment bloeit de kanker als nooit te voren, daar tegenover staat dat als ze nergens meer heen had gekund en vereenzaamd was ze waarschijnlijk de 87 niet gehaald had.
  Dus de minst slechte weg van de 2 verschrikkelijke euvels.
  Wel hoop ik dat er een plek is erger dan de hel voor de ratten die de mensen dit hebben aangedaan.
  Soms als je die figuren hebt die nog steeds het zwaard zwaaien, tegen ons standvasten, denk ik: hoop dat jou tijd snel komt.
  Medelijden kan ik over het algemeen niet meer hebben, het is frappant om te zien hoe insteekwonden gepaard gaan met bepaalde vlaggen.
  Domheid doodt je

  • Ik ken het Rommelaar mijn ouders beiden 78 jaar ,moeder 20 jaar kanker vrij half jaar na de gif prik was de kanker er weer in alle hevigheid ,vader sport man top fit aantal maanden na de gif prik tot 2 keer toe getroffen door een zware epileptische aanval heb ze tal van keren gewaarschuwd maar liepen met een grote boog om me heen want ik als ongevaccineerde was levensgevaarlijk ,ze geloofden het politieke addergebroed ,kwakzalver dokter ted en de nep virologen. inderdaad domheid dood je.

 5. Ik ben nog nooit stil geweest.
  Het heeft vriendschappen gekost.
  Het heeft me slapeloze nachten gekost.
  Ik heb vaker ongecontroleerd moeten huilen.
  Maar ik kan niet anders dan de WAARHEID BLIJVEN VERTELLEN.
  Ik ben een klein stukje van de waarheid, dat altijd zal blijven bestaan.
  Ook na mijn dood.
  Omdat de waarheid eeuwig is en de leugens vergaan.

  • Klopt.
   Als leugenaar heb je een goed geheugen nodig.
   Maar ja, dat wordt dan weer afgedaan met een ‘ik heb geen actieve herinnering’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in